Robert Jensen "Donald Trump ora percaya karo Orde Donya Anyar" mbuktekake: Jensen.nl minangka oposisi sing dikontrol

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 12 November 2019 7 Komentar

sumber: mediacourant.nl

Tetep penting kanggo nyatakake kepiye oposisi sing dikontrol supaya sampeyan ora nglangi ing net safety digawe negara. Robert Jensen ing situs web jensen.nl wingi mbuktekake manawa dheweke ora kaya. Priksa video ing ngisor iki lan temokake carane dolanan diputer. Ing buku anyar, aku nerangake kabeh lapisan mbeling, nanging penting kanggo ndeleng liwat game oposisi sing dikontrol. Saka menit 21e sampeyan bisa ndeleng kepiye Jensen nyebat Donald Trump minangka juru ngluwari donya nglawan tatanan donya anyar. Aku nyebutake tautan iki menyang pemikiran kritis Donald Trump artikel sadurunge wis 'branding' (mbangun merek).

Apike banget kanggo maca artikel iki maneh, amarga sampeyan nemokake babagan cara kritis wis ana hubungane karo stigma sing wis ditetepake kanthi apik liwat marketing sing cerdas. Aku banjur nerangake kepiye merek sayap tengen ('rightwing' ing basa Inggris) bakal pungkasane disalahake amarga kabeh kasangsaran liwat kekacauan ekonomi sing direncanakake.

Kasunyatan bilih Donald Trump ora nglawan tatanan donya anyar amarga dheweke minangka aktor sing dilatih kanthi tliti (kaya kabeh politikus), sing mung milih alesan iki kanggo milih tugas iki. Pakaryan dheweke yaiku supaya merek kasebut kanthi tegas lan jelas. Bank pusat Amerika (FED) saiki wis njamin manawa ana bom gunung gunung utang ing ngisor ekonomi Amérika. Bom kasebut wis diaktifake ing wektu sing tepat lan bakal ngrusak jagad Kulon menyang kekacoan finansial lan sosial. Debak Brexit uga ngladeni agenda sing padha lan direncanakake luwih dhisik. Wanita-wanita lan sayap tengen ing politik, mula kudu kontribusi ati-ati merek kasebut. Sing dadi jodone. Peranane sing paling penting yaiku manawa blok daya sing bakal mulihake dhiri saka kekacauan kasebut kanthi jelas bisa ngatasi kritik globalisasi, revisi sejarah, ide pangowahan anti-iklim lan kabeh sing gegandhengan karo merek kasebut ing sisih tengen kanthi jeneng 'teori konspirasi. ". Pinggir politik sayap tengen saiki ngawula mulane tujuan sing luwih dhuwur. Kita bisa nyathet padha kanggo kabeh "media alternatif" sing mbantu ngobong merek iki. Pramila kula nimbali oposisi (negara-kontrol). Dheweke bisa uga nyebutake akeh bebener, nanging ora nate ngilangi; weruh ing sikil, nanging ora nate ngethok ing sangisoring awake.

Waca kabeh babagan ombone sing diputer lan sampeyan bisa nindakake babagan, ing Pendhaftaran buku anyar.

190 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (7)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Sunshine wrote:

    Jensen wis disetujoni dheweke main game oposisi sing dikontrol.
    Iki wis dadi teater nganti pirang-pirang taun, mesthine lawan siji liyane nanging saling setuju.
    Kumelun lan kacangan. Sampeyan bisa milih loro
    pecahan. Ing antarane antarane skrip bocah lanang lan naskah liyane. Kabeh dalan kiwa, tengen, mundur lsp.

  2. njelasno wrote:

    "Debak Brexit uga ngladeni agenda sing padha lan direncanakake luwih dhisik." persis, ing kono dheweke nemokake laci sing luwih entheng iki disiapake kanggo cart. Nglakoni prekara ing jurang, ora nate ucul saka blok EUO
    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/farage-moet-zich-verder-terugtrekken/ar-BBWEE3e
    https://www.nu.nl/brexit/6010262/brexitpartij-leider-farage-maakt-weg-vrij-voor-conservatieven-in-vk.html

    Bebaya ing ngendi tembung Prancis RAVAGE dicaplok kanthi subliminally ... lan persis apa sing bakal dadi ... oui oui Je maintiendrai

    Ora ana kekurangan pulitikus lan media ing slip, snipers lan prekara-prekara liyane sing ora sopan

  3. Mindsupply wrote:

    Coba deleng piramida 'artistik' jelas 'sing ana ing sandhangane, sing jelas nerangake sapa sing bakal ditindakake; )

  4. Danny wrote:

    Bab sing ngganggu babagan para aktor kasebut pancen apik banget, mula bisa dipercaya manawa wong-wong padha menyang kebon.
    Aku ora ngerti manawa ana wong sing bisa ngajak Jensen kanthi serius, mula lemak banget ing ndhuwur, kenapa dheweke mesthi nganggo headphone? Apa guyon wong sing.
    Aku rumangsa manawa Jensen fokus kanggo ngatasi klompok target sing luwih enom, lan mula dheweke uga diterbitake ing YouTube.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup