Seksi makutha lan game antarane angkara negara lan proxy (pengacara Meijering nglawan Plasman)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 11 November 2019 8 Komentar

sumber: telegraaf.nl (kiwa Plasman, Meijering sisih tengen)

Pungkasan dinten Jumuah ana wawancara sing menarik karo pengacara Nico Meijering saka kantor Ficq & Partners sing misuwur ing Financieel Dagblad (FD.nl). Pertama, kula kepengin banget babagan Nico Meijering. Nami, minangka salah sawijining pengacara PsyOp ing Walanda. Mesthine iku minangka andharan sing angel dipikirake, nanging paling penting sampeyan sinau babagan kemungkinan kasebut. Apa bisa negara kasebut (magepokan karo politisi, hakim, pengacara, manajer persepsi lan ahli ing TV lan ing koran lan media lan media alternatif) nindakake masarakat liwat operasi psikologis (disingkat PsyOps)? PsyOps ditindakake skrip film kanthi ati-ati sing ana masalah sosial utama ditindakake kanggo ngenalake undang-undang anyar.

Akeh wong sing bakal ngilangi minangka perkara sing ora bisa ditindakake, amarga sampeyan kudu kompromi kakehan wong kanthi rahasia. Nanging, aku pengin nuduhake popularitas gedhe saka rahasia masyarakat. Dheweke malah duwe tandha kualitas 'rahasia' ing jenenge. Kanthi skrip film sing ukurane, ora kabeh wong kudu ngerti trik lan ngapusi; yaiku garis ngisor.

Sapa wae sing nyemplungake riwayat ing taun anyar, nanging uga ing 65 taun kepungkur, bisa uga nemokake manawa getih getih aristokrat nggunakake kekuwatan luwih gedhe tinimbang sing dibatesi dening media. Miturut media, omah kraton utamane pita, padha numpak kreta kanthi apik lan padha omben-omben karo warga saiki. Ya, kadhangkala dheweke nindakake sawetara karya diplomatik internasional, nanging maneh, dheweke ora duwe kekuwatan sing akeh. Mung yen sampeyan wiwit nlusuri perkara kasebut kanthi luwih serius, sampeyan bakal nemokake manawa gambar iki umume digawe dening program sampeyan liwat media sing padha. Kekuwatan sejati isih ana karo aristokrasi, lan demokrasi ora luwih saka topeng sing kudu njunjung ilusi pilihan kanggo masarakat. Sadurunge iki aristokrat sing ana ing lapisan ndhuwur masyarakat rahasia kasebut, sing nggayuh kekuwatan bayangan ing masyarakat. Donya minangka pendidikan lan media sing makili kita minangka jagad sing beda banget tinimbang sing ana ing gambar kasebut. Nanging apa sing bisa tangi saben esuk? Kanthi kabar ing radio utawa crita-crita babagan esuk-esuk DJ. Mbukak berita lan koran lan secangkir kopi. Kita tekan kerja lan radio ngunekke "kabar" ing kuping kita saben setengah jam.

Nganti wayah sore, gambar kasunyatan kita diwarnai nganggo saluran pengaruhe, mula kita ora ngerti sing luwih apik. Ya, iki, amarga sampeyan maca media alternatif lan sampeyan ngetutake Thierry Baudet lan mula bisa dingerteni. Pikirane sedhela banjur elingi dhewe apa ana salah sawijining situs web utawa partai politik sing nuduhake kemungkinan oposisi uga ana ing kanthong kekuwatan? Apa wis salah sawijining situs web utawa partai politik sing didhukung karo bukti video kanggo nuduhake cara demonstrasi, karo loro partai tumindak? Apa wis ana situs web sing, kajaba ana operasi gendera palsu, nyatakake kemungkinan operasi psikologis adhedhasar prinsip sing padha karo naskah film? Apa tandha manawa ora ana utawa apa pratandha yen oposisi wis dicenthang lan perhatian sampeyan kudu dialihake sacara struktural saka iku? Apa dheweke kudu meneng karo sing diarani, supaya sampeyan mikir "Yen ora ana wong liya lapuran, mesthi ora bakal nyata"?

Apa sampeyan mikir babagan kemungkinan pemerintah mbiayai tentara proxy duwe alibi sing digawe dhewe kanggo nyerang negara lan tumindak dadi penyelamat supaya nginstal blok daya anyar (lan njupuk sumber)? Akeh sing wis nemokake manawa iki minangka taktik sing akeh digunakake ing CIA. Al Qaida secara harfiah tegese 'database'; ngrujuk menyang database pejuang sing nglatih lan nyerang AS kanggo nglawan Rusia ing Afghanistan. kang proxyTentara wis ngganti jenenge pirang-pirang kaping lan saiki kita ngerti ing jeneng pemasaran IS sing pungkasan (sadurunge uga dikenal minangka ISIS utawa Daesh). Endi sampeyan, kabeh pejuang kasebut teka saka ngendi? Media kasebut, liwat manajer persepsi kayata Jeroen Pauw lan tamu meja dheweke, sampeyan wis percaya yen katon ora bisa mungkasi kabeh pejuang sing direkrut menyang Syria. Kita wis akeh ngisi tentara proxy kasebut dhewe. Ya, dudu sampeyan lan aku; layanan rahasia kita. Iki kedadeyan kanthi cara sing ringkih lan nggawe topeng crita media tutup sing kudu menehi kesan sabalikna: Kita meh ora bisa ngalangi; kabeh wong Siria! Ing ngisor iki diterangno kanthi ringkes dening salah sawijining ponci ing skrip master global iki (diterangake ing buku anyar); tirakat Siria sing elek banget. (Waca maneh ing video)

Uga, ana 'luwih saka mripat'; utawa uga: gambar jagad kita umume ditemtokake dening media lan media alternatif, nanging apa iki nuduhake kasunyatan sing bisa dipercaya. Yen pamrentahan bisa nyipta tentara proxy, pitakonku yaiku apa pemerintah uga bisa nyiyapake kriminal proxy kanggo ngetrapake agenda tartamtu. Apa sampeyan bisa mikir? Apa sampeyan wis nate katon kritis ing gambar-gambar penculikan Heineken? Wis tau ndeleng dheweke bali ing YouTube? Inggih, goleki liyane. (Lan banjur terus maca ing ngisor iki video)

Yen sampeyan katon maneh, apa ora sampeyan bisa ngrasakake naskah film ing kene? "Oh, apa ora becik Vrijland. Iki ora kedadeyan ing Walanda. Sampeyan menehi cara akeh kridit."Apa yen spesialis ban nyemprotake kuku ing dalan akses, saéngga adol ban saya tambah? Kepiye yen media, politik, polisi lan pengadilan makili tumindak liwat kriminal proxy kanggo ngetrapake undang-undang anyar? Kanggo sampeyan luwih dhisik bisa ngrampungake pengaruh utama nasional utawa internasional. Soko sing nimbulake emosi ing antarane masarakat. Soko sing bakal dirembug ing program diskusi kaya Pauw kanggo nambah rasa marem lan perasaan ing antarane masarakat. Banjur sampeyan wis nggawa masarakat persis menyang mode spiritual sing padha nampa undang-undang sing biasane dianggep ora masuk akal. Ing kasus Holleeder kriminal proxy, iki nyebabake, umpamane, kanggo nampa prinsip 'saksi makutha. Yaiku wong sing bisa menehi kesaksian ijol-ijolan kanggo menehi hasil karo ukum. Seksi makutha bisa uga ndeleng file pidana lan mula bisa menehi kesaksian khusus. Banjur bisa lunga menyang dokter bedah plastik kanggo njaluk pasuryan anyar banjur lunga nganggo paspor anyar kanggo (mungkin) Argentina.

Ya, amarga yen sampeyan kerja minangka negara karo kriminal proxy, sampeyan mesthi kudu nggatekake resistensi saka masyarakat nglawan undang-undang anyar kasebut, sampeyan uga bisa nggunakake PsyOp maneh sing muter bantahan lan nglawan saksi makutha sing beda-beda. Ana tenan Inggih pengacara sing jujur ​​(ora PsyOp) sing jujur ​​lan kerja keras ing negara kasebut lan sampeyan kudu gawe uwong yakin babagan prinsip saksi makutha.

Dadi, yen sampeyan nggarap kriminal proxy lan sampeyan priksa manawa ana kabeh jinis pembunuhan lan pembunuhan ing media (bisa kedadeyan, PsyOps bisa gampang), banjur sampeyan bisa njamin manawa sampeyan nggawe kahanan nalika tersangka didhasarake kanthi paseksen saka seksi makutha lan banjur sampeyan bisa mesthekake yen pengacara saka Saksi makutha kasebut ditembak mati. Banjur sampeyan duwe skrip film PsyOp sing paling becik, sing sampeyan sapisan maneh kanthi rapi kanggo nrima saksi saksi prinsip ing wong (lan profesi hukum) lan sampeyan nggawe mode panampa kanggo mbukak tapel dhuwit kanggo program perlindungan.

Sampeyan bisa ngontrol kabeh jinis barang karo kriminal proxy dhewe. Tutul liyane sing disalahake krim ing panganan cucuk Holleeder, kayata:

Kaya Meijering, Plasman melu program TV kanthi rutin. Ing wulan Oktober, dheweke nyathet ing koran mingguan manawa pot tambahan kanggo bantuan hukum dibiayai "dipangan" dening para pengacara sing ngrewangi para kriminal paling gedhe sajrone taun-taun nyoba. Contone, jutaan proses Holleeder 'nambah tambahan'.

Ya, nanging kabeh tumindak kriminal proksi kanggo biaya negara nggawe alibi kanggo mateni taping kanggo kabeh wong sing butuh bantuan hukum sing pas. Handy, kriminal proxy kasebut!

Perang antarane "pengacara paling dhuwur" (kayata Telegraaf nelpon dheweke) Meijering lan Plasman mulane, kalebu aku, bagean saka PsyOp paling anyar kanggo nampa lengkap prinsip saksi makutha lan program perlindungan sing gegandhengan. Program pangayoman kasebut sing kudu dilanjutake kanggo nglindhungi pengacara, wartawan, lsp, babagan biaya negara, lan liya-liyane. Perbendaharaan negara kudu dibukak kanthi cukup kanggo nglindhungi prinsip seksi makutha lan supaya gaweyan sing luhur kudu digawe kanggo gawe uwong yakin rakyat. Profesi legal uga kudu yakin kanggo nrima prinsip seksi makutha supaya kasedhiya kanggo nimbali. Ing sawetoro wektu, pertahanan (kanthi tambahan) para pembela kudu diluncurake. Sampeyan mainake stake sing dhuwur liwat media kanthi nggunakake rong pengacara PsyOp, salah sijine mbela saksi makutha lan kriminal proxy liyane (uga, mesthi). Deleng ing kene jitters sing ana ing antarane Newspaper Financial.

Apa Mocro Mafia Al Qaeda saka AIVD kita dhewe? Apa kriminal proxy? Apa Holleeder dadi pidana proxy? Apa kita ngrampungake kejahatan proxy ing kene? Apa Holleeder seneng koktail ing Argentina? Apa Ridouan Taghi ana utawa apa kita duwe aktor lan / utawa deepfake nggawe? Apa kabeh serangan kasebut ing bangunan Telegraaf lan Panorama nyata nyata? Apa Derk Wiersma pancen ana utawa apa uga duwe watak jero? Siji-sijine prekara sing dingerteni yaiku, media ngerti carane gawe uwong yakin liwat crita. Kabeh sing kita ngerti yaiku kasunyatan sing pratinjau media. Kisah kasebut, kayata Nico Meijering, bisa uga dadi bagian saka karya akting (saka pengacara PsyOp). Apa Meijering lan Plasman minangka bagean saka pengacara PsyOp sing misuwur ing Walanda? Kanthi Kantor Umum Jenderal Walanda (ANP) ing tangan John de Mol, paling ora bisa ujar manawa kabeh kemungkinan lan cara kasedhiya kanggo ngapusi wong-wong sing nganggo PsyOps lan mulane prodhuksi warta palsu profesional.

Kabeh kudu penting wiwit saiki negara bisa ngunci kabeh kanthi bisa milih saksi makutha; Seksi makutha sing menehi kesaksian khusus, supaya masarakat bisa ilang ing gulag. Apa Meijering lan Plasman saiki bisa ngyakinake profesi hukum Walanda kanthi muter ing PsyOp pungkasan sing mengaruhi profesi kasebut kanthi rasa keamanan?

Pesenan ing kene buku anyarku "Kasunyatan sing kita deleng":

tuku saiki

Daftar pranala sumber: merriam-webster.com, telegraaf.nl (mbukak mode incognito ing Google Chrome), fd.nl

23 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (8)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Sunshine wrote:

    Prinsip "saksi makutha" tegese tegese ngakoni saksi rahasia. Sampeyan bisa dituduh soko wong sing uga ora ana. Malah bisa digawe. Pengacara sing apik, apa dheweke isih ana? Wong-wong sing pengin nemokake bisa langsung tekan Dekan Orde Pengacara kanggo ngobrol sing apik. Ing kana dheweke dikandhani, main game utawa sampeyan bakal dianggep angel lan liwat tuduhan sing jelas sampeyan bakal diusir minangka pengacara.
    Aku wis ujar sadurunge kita urip ing diktator sing sepi, alus. Tekanan klompok gedhe banget supaya meh kabeh wong sing melu partisipasi diktator iki. Roti bakar sing kepengin kanggo ngranggut uga ana roti ing diktator. Wong sing kepengin main pulisi uga nindakake iki ing diktator.
    Tipku ora dipercaya pengacara. Yen dheweke ditekan, kabeh nyritakake kabeh babagan negara lan kedadeyan kasebut luwih saka sing sampeyan pikirake. Untunge kita manggon ing negara konstitusional.

    • Martin Vrijland wrote:

      Persis ... Aku wis nerangake manawa ing sawetara artikel.

      Wujud paugeran gulag lan ditahan para penentang ora bakal dadi kue. Mesthi yen polisi bisa ngilangi ing saben lawang ngarep tanpa jaminan telusuran (thanks kanggo Ruinerwold PsyOp) lan sapa wae sing potensial bingung (matur nuwun kanggo Thijs H. PsyOp) bisa uga milih psikologis.

  2. Sunshine wrote:

    Apa ana sing bisa menehi pitunjuk marang kepriye polisi nemokake apa sing didhelikake Heineken karo sopir. Aku ora weruh sing nggambarake ing buku Petertje de Vries. Apa dheweke bisa kerja ing Negara kanthi rahasia? Ora, pahlawan kita.

    • Martin Vrijland wrote:

      Peter R. de Vries kanggo negara kasebut? Ora wong lanang .. kepiye kowe tekan kana !!

    • Kamera 2 wrote:

      Ora ana papan, ora ana penculikan, dadi kita kudu
      ora kanggo takon apa sebabe buku kasebut ditulis karo ditafsirake ing masarakat.

      Aksara = skrip

      kita kudu percaya lan para pemain kudu netepi kajaba manawa sampeyan ora percaya.
      Dheweke bakal mesthi duwe wangsulan, iku skrip Watertight lan peserta
      pengkhianat sing ora sopan, tanpa pamrih emosi. Sugeng sonten Ibu-Ibu lan Pariwisata ingkang kula tresnani

  3. guppy wrote:

    Para wong tuwa uga wani melu. Pikirake crita Sinterklaas (Walanda Santa / Ratun Setane), adol kanggo bocah enom sing paling enom ing antarane kita. Mbiyantu donya sing urip. Seneng preinan 😳😉

  4. Kamera 2 wrote:

    Sensifikasi pensus

    Situs iki disensor dening wong sing duwe tanggung jawab, saiki wis cetha banget.

    Kita manggon ing negara sing bebas demokratis nanging tembung sing gratis
    dipratelakake

    Apa sing arep kita lakoni?

  5. SandinG wrote:

    Nggawe kontradiksi sing salah kanggo nggayuh asil sing mestine yaiku hobi para tersangka sing biasane, yaiku wong sing naskah. Dheweke mung ora bisa cukup ngapusi wedhus sing gampang digawa menyang alas koran mitos ...

    Dheweke meh secara harfiah nyebar pasir ing mripatmu.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup