Apa sampeyan kudu njupuk utawa nolak vaksin Covid-19 yen dadi prentah? Apa sing kudu dilakoni?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 14 Bisa 2020 45 Komentar

sumber: france24.com

Secara bertahap, saya tambah akeh sing ndeleng manawa pamrentah ing saindenging jagad kepengin nggawe owah-owahan sing langgeng ing masyarakat dadi sakabehe. "Lock lock cerdas" alon-alon diowahi dadi permanen, ing ngendi sampeyan kudu tuku maneh kabebasan. Sing normal dadi meter lan setengah masyarakat lan sampeyan kudu mbayar dhewe.

Sampeyan bisa nyewa konsultan sing larang kanggo menehi saran babagan carane nyiyapake perusahaan ing siji setengah meter lan sampeyan bisa ngandhani rega rega; tag rega kanggo sampeyan dhewe amarga sampeyan kudu njaluk persetujuan resmi kanggo ngukur lan tag rega kanggo pelanggan, amarga ana wong sing kudu ngombe bathi sing wajib lan setengah taun lan pangurangan pendapatan sing dibutuhake.

Kajaba iku, vaksin covid-19 mbesuk bakal dadi wajib.

Kajaba saka pitakon apa vaksin kaya ngono wis diuji kanthi tliti lan ora padha karo pitakonan, apa kita pengin piranti siji lan setengah meter kasebut: pamrentah ora bener lan ora lunga menyang wong sing protes. ngrungokake.

Teknologi bakal digunakake kanggo ngawasi kabeh langkah kasebut. Aku wis mbadek iku bukuku ing taun 2019 lan aku wis mbadek manawa ing pirang-pirang artikel ing taun-taun kepungkur. Teknologi kasebut lan data sing amba bakal ditolak, amarga ana akeh perusahaan sing bisa ngasilake daya tarik maneh. Akeh sing saiki nyambut gawe kanggo perusahaan gedhe sing nyedhiyakake solusi ICT utawa kanggo lembaga pemerintah sing njamin bisa terus mbayar omah lan njaga kulawarga. Wong kasebut bisa uga ngerti manawa ana sing ora cocog, nanging yen kudu milih, sing paling akeh milih mbengkongake kanggo njamin penghasilan.

Kita kabeh ngerti saiki kaya apa masyarakat anyar iki. Media lan negara terus ujar, yen adol dibutuhake lan cara sing ditepungi yaiku langkah demi langkah. Langkah-langkah, supaya massa terus percaya manawa ana langkah-langkah sing dibutuhake kanggo ngemot koronavirus.

Proses kasebut bakal mlebu ombak saka 'ngencengi sabuk' supaya 'mung ngeculake spring "banjur gelombang sabanjure teka. Media, ahli (produksi tokoh) lan politik bakal nuduhake kita, sawise wektu wiwit digunakake siji lan setengah meter lan luwih akeh ruangan kanggo pindhah, kebangkitan virus korona, sawise iku introduksi bagean sabanjure paket saka wong bakal dirangkul.

Pembaca ing media alternatif biasane golek informasi babagan cara sing diputer. Kita kepengin maca analisis jero babagan pira vaksin mbebayani, kepiye 5G bisa digunakake kanggo mengaruhi kita, kepiye paten Microsoft menehi sertifikat vaksin digital, kepiye cara Bill Gates nandur modal ing industri media lan vaksin, kepiye aplikasi bisa digunakake kanggo mbantu kita. kanggo ngawasi. Kita luwe babagan informasi babagan kepiye kita diusir menyang web supaya kita bisa goyangake wong liya babagan bebaya apa sing bakal ditindakake.

Iku penting banget, amarga yen sampeyan ora ngerti apa bahaya sing cepet-cepet sampeyan, sampeyan ora bakal mlumpat ing wektu. Nanging, kudu ana langkah sabanjure. Kita kudu menehi solusi.

Mangkene ing situs web, sampeyan wis maca pirang-pirang artikel babagan kepiye carane bisa menyang komunitas sing ora ana maneh dhuwit, komunitas ing ngendi aplikasi, kamera lan data gedhe ngerti persis ing endi kita utawa apa suhu sing tepat (ora ana kovid- 19) lan karo kita kabeh sesambungan. Langkah sabanjure yaiku nyambungake kabeh data iki minangka sistem sistem skor. Nganggo utawa tanpa skor cekap bisa utawa uga ora ing njaba, kanthi kereta api utawa ing pesawat. Kita kabeh bisa prédhiksi saiki. Link kabeh data kasebut kanggo tandha digital sing bisa uga lan link menyang imbangan bank digital sampeyan ngrampungake crita.

Kita didorong menyang web lan China nyedhiyakake conto kepiye sampeyan minangka negara bisa meksa wong manut. China uga nuduhake kepiye individu sing ngadeg oposisi mung ditinggalake. Yaiku efek otomatis sistem kasebut. Pungkasane, masal bakal sujud, sebagian amarga akeh ing masyarakat dhewe sing kerja kanggo bagean 'sistem' kasebut. Yen sampeyan duwe tugas ing ICT lan sampeyan nyedhiyakake piranti lunak database utawa sampeyan nyedhiyakake sistem kamera, yen sampeyan kerja minangka pejabat investigasi utawa minangka polisi, isih milih penghasilan. Mangkono mau dadi.

Iki khayalan ujar, "Banjur aku mbuwang smartphone saya supaya aku ora metu saka sistem kasebut". Kita bakal menyang wektu ing partisipasi ing masyarakat dadi mokal tanpa digiD utawa tanpa eHerkenning (kanggo perusahaan). Bab sing padha bakal kedadeyan karo teknologi korona anyar. Yen sampeyan wis ngilangi smartphone sampeyan, ora bakal bisa langsung mlebu pasar iki.

Bakal teka kanggo sing? Langkah-langkah bakal uga bisa teka. Banjur sampeyan mung bisa urip yen sampeyan duwe kebon pengabdian sampeyan dhewe, nanging sampeyan uga kudu entuk wiji saka wiji sampeyan dhewe, amarga kasedhiyan mandhiri uga bakal dilarang ing wektu sing dawa.

Langkah sabanjure yaiku yen sampeyan ora nuli mlebu wilayah umum yen sampeyan durung duwe vaksin. Lan data amba uga bakal duwe peran ing iki. Yen app sampeyan ucapake yen sampeyan wis nampa vaksin, gapura lawang pasar bakal mlebu sampeyan; digunakake ora. Ing fase pungkasan, aplikasi kasebut bisa uga bakal diganti karo karakteristik digital sing ana gandhengane karo awak sampeyan. Lan bakal mung lengkap yen imbangan bank sampeyan uga wis ana gandhengane. Ora bakal ana luput kajaba sampeyan milih manggon 'ing alam bébas', nanging kanggo akeh sing bakal dadi jembatan banget.

Kita bisa surak apa sing dikarepake; kita bisa njerit yen ora pengin kabeh, nanging kaya nangis ing ara-ara samun. Mayoritas gumantung ing 'sistem'. Mangkono wektu kanggo miwiti mikir babagan: Yen sampeyan ora bisa ngalahake, gabung.

Kita kudu ngrampungake solusi konkrit sing uga bisa dirangkul dening wong-wong sing kerja kanggo 'sistem' kasebut. Kita kudu ngrampungake solusi konkrit lan bisa ditindakake supaya manawa ora ilang kepasten, nanging dheweke uga duwe ujar. Saiki kita saiki gumantung saka keputusan sing ditrapake saka ndhuwur. Sistem politik saiki meksa kita nampa keputusan kasebut tanpa wujud partisipasi. Iki bisa ditindakake kanthi beda. Sing kudu beda.

Ana kesempatan! Sawise kabeh, ana kesempatan kanggo ngowahi radikal kanthi teknologi sing padha saiki, tanpa kudu ngilangi kabeh masarakat. Ora mbutuhake pemberontakan utawa revolusi sing populer. Kabeh wong mung bisa nindakake apa sing ditindakake.

Siji-sijine sing diganti yaiku struktur keputusan. Menteri lan pejabat sing saiki nglaporake makutha lan meksa nindakake hukum tanpa persetujuan langsung wong kudu laporan menyang masyarakat. Menteri kudu diganti wakil rakyat langsung (sing dadi wakil rakyat tinimbang makutha).

Kabeh iki bisa lumantar prinsip demokrasi langsung. Ing demokrasi langsung kasebut, sampeyan milih wakil sampeyan kanthi online. Sampeyan bisa dadi calon dhewe utawa saiki calon lan sistem voting mesthekake pilihan lan wutah dhukungan. Kaya sistem voting kayata Holland's Got Talent lan program TV liyane. Teknologi kasebut ana, kemungkinan ana lan bakal bisa mlaku.

Anggota parlemen sing dipilih kanthi langsung kudu nyederhanakake ukum lan nuntun menyang rakyat kanggo persetujuan utawa dideleng. Saka ewu hukum, kanggo kajelasan, saka jumlahe nganti kualitas. Partisipasi umum.

Kita bisa ngenteni nganti angger-angger vaksinasi wajib ngidini kita milih njupuk vaksin kasebut utawa menyang penjara, utawa bisa entuk momentum. Kita kudu ngrebut krisis iki kanggo ngasilake pangowahan. Ngganti cara sing dikarepake! Demokrasi langsung bisa ngganti struktur kekuwatan sing ana liwat sistem voting online ing sawetara wulan.

Saiki iki wektu kanggo nggawe dhukungan kanggo iki. Lebokake dhewe ing kesempatan kasebut, pikirake lan gunakake babagan kerjane. Iki wektu kanggo tumindak lan dadi pangowahan. Pencet tombol kanggo informasi luwih lengkap lan mlebu petisi.

langsung demokrasi saiki

615 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (45)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Dadi pimpinan

  2. Riffian wrote:

    Nanging Martin gratis, Jan Peter duwe peran pelopor

    Tilas Perdana Menteri Balkenende pengin vaksin korona gratis kanggo kabeh wong
    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/voormalig-premier-balkenende-wil-gratis-coronavaccin-voor-iedereen/ar-BB144ITV

  3. SalmonInClick wrote:

    Covid, mula dadi ID vaksinasi vaksinasi (2020)

    • SalmonInClick wrote:

      Wenehi driji 🖕, ujar NO

    • Future wrote:

      Video becik, utamane sing terakhir yaiku pungkasan karo AKU, maca target, yaiku target. Raskals kasebut asring ngacak tembung.

      Ing kene maneh mung kanggo para pamaca anyar. Untunge, luwih akeh tambah. Wong uga nyumbang apa sing mbantu Martin. Swarane wis dipercaya lan cerdas. Sampeyan ora maca iki ing endi wae. Situse kudu dijaga ing udara. Deleng artikel babagan serangan Ddos ing situse

      Iki luwih kuat tinimbang video sing dihapus saka Jensen 33. Sing mesthi wae disepakati karo Yt. Kanthi adol kaos dheweke, banjur ujar manawa kabeh bakal pas. Dheweke manggon ing Vondelpark, saengga nduwe dhuwit kaya banyu. Aku ngisi kasusku.

      Uga priksa babagan asring Jensen ngobrol babagan sepatu prajurit ing gulu.

      Lan ing kene maneh pangeling kenapa sampeyan kudu ora njupuk tembakan kasebut. Yen sampeyan sinau kaya ing situs iki, sampeyan entuk sawetara kawruh. Apa sampeyan ngerti manawa sampeyan kudu utawa ora pracaya manawa kabeh nomer kasebut. Lan mesthi ora nglebokake awak sampeyan.

      https://theocs101ark.com/2020/05/14/again-dont-take-the-shot/

      • XanderN wrote:

        Setuju. Ora bisa nemokake kabeh sing ditulis Martin utawa menehi propose, kadhangkala nemokake manawa rada ekstrem utawa ora realistis, nanging kanthi swara sing cukup unik dheweke minangka paribasan 'kanaria ing tambang batu bara' kebebasan ekspres ing Walanda. Situs iki Prelu tetep lan mlaku, lan pancen: luwih akeh pengunjung lan panyengkuyung, luwih apik.

        Aku bisa setuju karo artikel ing ndhuwur, nanging aku isih percaya yen owah-owahan sing diusulake kudu nyebar sajrone wektu sing luwih suwe (yen sampeyan pengin entuk akeh wong, lan luwih becik uga negara liya). Wong-wong kudu luwih dhisik digawe 'mateng' kanggo pangowahan drastis. Yen ora, akeh sing bakal gupuh, sampeyan bakal ngalami kekerasan, kekacauan, kasusahan, lan ora bisa dadi tujuan.

        Bandhingake wmb karo wong sing sikile beku ing -30 derajat ing mangsa Swedia. Yen sampeyan langsung nyelehake ing ruangan panas, sampeyan bakal nyebabake rusak. Kudu banget bertahap, lan kaya ngono karo umume wong. Wenehi wong 10 taun kanggo nindakake iki (sanajan aku wedi yen ora duwe 10 taun kanggo nyegah hukum martial saiki dadi negara polisi permanen).

        • Martin Vrijland wrote:

          @Xander

          Aku ngerteni nada ngenyel 'ora realistis' lan 'ekstrem' banget ora cocog. Yen salah sawijining pesta ora realistis lan sibuk banget, iku pamrentah sing ora tanggung jawab.

          Ora mratelakake panemume Xander ing situs iki minangka ngukur lan kita ora mutusake keputusan putus-putus saka Gusti Allah X. Saiki wektune nyelehake kritik kaya ngono lan tumindak. Dadi pangowahan kanthi nindakake.

          Aku percaya banget yen sistem anyar sing diusulake ing fvvd.nl kudu diset ing sawetara wulan. Kita ora duwe wektu kanggo mbuwang.

          Aku nolak komentar sampeyan. Yen ngenteni sawetara wulan liyane, kabinet saiki wis ngowahi kabeh masarakat dadi siji setengah meter masyarakat lan kabeh jinis teknologi dileksanakake sing nggawe kita ing situs web kontrol totalitarian.

          Mangkono aku bakal ujar: aja nempuh ing dalan sing dawa lan copot iku ekstrem lan ora realistis. Nemen lan ora realistis supaya kita terus ngeluh lan nulis artikel ing ngendi kabeh salah lan ing endi vaksin lan sertifikat digital bisa ngrugekake.

          Gegurutan kasebut kudu dilebokake ing wong diwasa. Wong uga ora siyap kanggo langkah-langkah kunci kasebut lan saiki kita weruh manawa pamrentah ngetrapake langkah-langkah 'ora realistis' lan 'ekstrem' ing sawetara minggu.

          Dadi, aku ujar TIDAK angel banget karo kritik sampeyan lan menehi saran supaya sampeyan nelpon wong Entuk SAIKI. 1 menit 12 lan aku ora sabar ngenteni 10 taun.

          Sampeyan uga bisa takon babagan bagean pitakon & jawab situs ing situs iki: https://www.fvvd.nl/qa/

          • Wilfred Bakker wrote:

            Amin

          • Rose wrote:

            Wong lanang sing gentur nggawe lara busuk ...
            Wong-wong kudu goyangake, nanging dheweke katon koma.

          • Sunshine wrote:

            Aku rumangsa tanggap karo Xander kanthi rapi sanajan aku isih curiga banget manawa Xander ora sopan. Aku ora arep nerangake manawa. Maca biasa bisa uga ngerti apa tegese.

    • Future wrote:

      Aneh yen aku durung nate weruh klip kasebut, ora tau maca TV lan wis dadi warna abu-abu ing CD kasebut. Pancen samar banget kanggo klip. Lan uga mung penggemar musik iki band. Ing jaman biyen.

  4. njelasno wrote:

    Pemrograman sing luwih ramalan, naskah kasebut wis digabung ing seri Zona Mati - PLAGUE ing taun 2003

  5. SandinG wrote:

    Kelas / kelas tengah bakal diremes kanthi finansial paling ora taun maneh, supaya dheweke enggal-enggal diserahake menyang Rama Negara kaya domba.

    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/eu-geneesmiddelenagentschap-ziet-op-zijn-vroegst-over-jaar-vaccin/ar-BB1449xj

    • Future wrote:

      Pancen iya. Kanthi cara iki kabeh wong bisa gumantung. Ora mikir maneh kritis maneh amarga disimpen. Mung disimpen kanthi cara sing dakkira sampeyan bisa luwih apik swarga. Banjur dadi penyelamat sampeyan uga sing sengaja nyurung sampeyan lan kulawarga menyang jurang kasebut. Nanging dheweke pisanan bakal ndeleng kanthi beda. Nganti pungkasane telat, sawise kabeh, vaksin bisa uga disuntikake menyang wong ing negara sing ora bisa digunakake ing kasus apa wae. Ayo saka curiga sing biasane, lan wis ngatur kekebalan kanggo awake dhewe. Apa vaksin iki bisa ngrusak sampeyan. Pengaturan kasebut bener-bener nyritakake kabeh crita.

  6. SalmonInClick wrote:

    Ing ngisor iki, serigala liyane nganggo sandhangan Eric Schmidt, kabeh tersangka sing biasane melu operasi perbudakan sing paling utama. Lan dheweke uga kalebu hoax iklim ing agenda nalika dheweke sibuk
    https://www.marketwatch.com/story/microsoft-visa-and-others-worth-combined-115-trillion-want-congress-to-include-climate-in-covid-19-recovery-plan-2020-05-13

    Hubungi Tracing Group sing Diwiwiti dening Soros lan Gates, Nduwe Chelsea Clinton ing Papan
    https://www.newswars.com/contact-tracing-group-funded-by-soros-and-gates-has-chelsea-clinton-on-board/

    'kita kudu' matur nuwun 'kanggo perusahaan raksasa sing' wong seneng mbebayani '(Kita sebut FASCISM iki)
    Video kasebut wis didhelikake, persis kaya sing digunakake.

  7. Future wrote:

    Deleng ing kene kepiye carane main game kasebut. Dheweke secara harfiah nuduhake apa sing bakal ditindakake. Maca bocah saka kulawarga. Ing ngisor iki kesehatan, lan amarga sampeyan ora duwe 2 jedhing kanggo kuarantin. Nanging aja ana wong sing ngandhani sapa sing dikandhani. Lan nyedhiyakake tumindak sing ala banget. Nanging sampeyan duwe nomer sing wis ditulis, supaya bisa ngawasi saben liyane. Lan supaya dheweke duwe nomer nelusuri kontak sampeyan. Oh ya anak sampeyan bisa uga ora bakal nate ndeleng maneh, lan ora ana sing mati saka Covid. Teks 80123, waca 9 lan 33. Lan mbuwang kabeh sing ana. Nggawe Amerika …… .. uga

    Mung deleng para aktor, lan sampeyan bakal bisa ndeleng apa sing padha mlebu.

    https://youtu.be/RWQMx4HxWIw

  8. Riffian wrote:

    Setya kesetiaan kanggo Orde Donya Anyar

    NON-COMPLIANCE

  9. guppy wrote:

    Sapa wae sing nate milih bathi, kudu menehi tandha petisyen iki. Saiki kita bisa ndeleng kanthi jelas apa sing kedadeyan nalika ngidini wayang televisi ngetren. Yen mung kanggo nggatekake manawa adhedhasar goroh, kaya wacan ing artikel iki. Voting maneh njupuk kita luwih lengkap.

    Aku mesthi ora njupuk chip utawa vaksinasi, nanging kudu dilarang. Ing kasus apa wae, kita kudu pindhah menyang alam supaya bisa nemokake awake dhewe. Malah Gusti Yesus kudu tindak menyang pasamunan kanggo nyambung. Aku ora ujar manawa sampeyan kudu percaya marang Jahshua, aku mung kandhani manawa kita padha.

  10. marcos wrote:

    Ing video dhokter Jerman ing link sadurunge, dheweke ujar apa sing bener banget.Ing njero urat ujar ngomong, kita kudu ora bali menyang "normal" sing lawas. Iki bener, amarga tegese wong tuwa biasane nggawe manuver menyang kahanan sing saiki. Dadi ana kebutuhan normal sing anyar, sing dudu masarakat 1,5 meter kanthi kabeh teknik pengawasan, nanging normal anyar sing umume cocog karo FVVD Martin. Mungkin iki bisa dilebokake ing pesen saka FVVD?

  11. Sepatu Lace wrote:

    Paling ora kanggo aku "menyang alam liar". Sanalika dadi negara polling lengkap aku ngemas barang lan aku ora ana. Aku luwih seneng mati ing endi wae ing tengah-tengahe tinimbang ora kabebas.

    • Sunshine wrote:

      Aku ora mikir sampeyan bisa lunga nalika negara polisi lengkap. polisi negara = sistem feudal, sampeyan bagean negara. Ing sistem feudal, budak ora bisa lan ora nindakake apa-apa tanpa idin saka pihak sing duwe / negara.
      Kajaba iku, ing endi sampeyan pengin pindhah kabeh wis dihubungake karo internasional, tumata lan dikontrol dening wong-wong mau. Aku rumangsa yen warga sing arep lunga ngenteni sampeyan. Kompetisi uga ana ing antarane individu. Kita ana ing kahanan sing angel lan kita kudu ngrampungake awake dhewe ing kene Madurodam. Populasi umum isih durung ngerteni kanthi nggunakake procrastinasi pasif.

  12. Future wrote:

    Ing kene Martin sampeyan bener babagan kabeh kekacoan kasebut, lan efek efek chimeric.

    Paten Vaksin Coronavirus https://patents.justia.com/patent/10130701 kanggo Coronavirus Attenuated digunakake minangka Vaksin. Chimera Protein Paten https://patents.justia.com/patent/8828407 Sirah Chimera Singa, Badhe Kambing, buntut Naga "She-Goat" secara harfiah tegese "Musim Musim" utawa Capricornus Kambing Saturnian Musim; Chimera iku kewan agawe agawe saka kewan liyane, apa Vaccine.

    Lan bagian ngisor yaiku saka ajaran Freemason lan surat kabar. Kanthi tembung liya kita kudu nanggapi kanthi cepet. Dadi, sampeyan bisa ndeleng apa sing bisa metu saka teks label. Dadi barang-barang sing bisa ngancam nyawa, lan mung sijine, dheweke pengin mateni sampeyan, lan nggawe jagad anyar kanggo awake dhewe. Kepiye neraka duwe akeh wong sing melu ajaran iki.

    Induvidual cacat kanthi ngadhepi karo konspirasi.
    Dadi ora nggumunake, dheweke ora percaya.
    Sodomite, Pedophille, 33 Freemason. J Edgar Hoover
    Direktur FBI, konspirasi apa?

    ngowahi

    Gilead

    Dheweke uga ngomong babagan Gilead, sing nggawe vaksin. Sing ana ing basa Ibrani yaiku Galeed.

    Maca tumpukan seksi sing jenenge chaldee padha karo Galeed ing hebrew. Loro tandha tandha adegan perjanjian. Antarane Yakub lan perang gen 31:47 (iki kanggo nuduhake apa sing diturutake, supaya ora njaluk wong liya ing Kitab Suci)

    Paus Francis ensiklopedia Laudato si (kertas mengajar) njaluk nyembelih 6 milyar wong.

    Deleng panjelasan: Lan apa sing dikarepake bakal ditindakake. Trump uga misale jek nelpon ing militer kanggo vaksinasi kabeh wong, maos mati. Lan Amerika, kanthi 400 yuta senjata pribadi ing tangane, uga bakal lungguh kanthi tenang. Aneh, sampeyan bisa kena kahanan kasebut. Lan aku ora nyengkuyung kekerasan. Nanging tersangka sing biasane ditindakake.

    Sumber theocs101ark

  13. SalmonInClick wrote:

    Aku uga bakal nolak tes kasebut, amarga bisa uga ngisi database DNA. Die Schippers saiki ana ing DSM lan mantan kepala DSM Sijbesma saiki wis dadi tanggung jawab kanggo tes kasebut. Nonton hares mlayu, tersangka sing biasa dimainake ing loro-lorone, tangi !!

    https://www.telegraaf.nl/financieel/1592133933/rol-coronapaus-past-voormalig-dsm-baas-sijbesma-goed

    Tari kursi lengkap

    • Future wrote:

      Dheweke isih duwe kanca kanca, nistha…. Apike banget yen wis digawe jelas ing 13.33 menit. Kepiye carane krisis iki ditangani. Lan kepenak karo para budak lanang. Sayange, para budak asring dadi masarakat kalbu. Ora bisa ujar kabeh aktor kasebut.

  14. SalmonInClick wrote:

    Napa vaksin yen ana obat sing cukup kanggo varian flu?

    Sapa sing Nawakake Sarapan $ 20M Kanggo Racun COVID-19 Cure - Presiden Amerika
    Dening GreatGameIndia -Masa 16, 2020
    Ing pembangunan sing gawe kaget Presiden Progo wis nggawe klaim sensasional yen WHO nawakake suapan $ 20m kanggo ngracuni tamba COVID-19. Obat herba sing diarani COVID-19 Organic digawe saka Artemisia bisa ngobati pasien COVID-19 sajrone sepuluh dina ujar Presiden.
    https://greatgameindia.com/who-offered-20m-bribe-to-poison-covid-19-cure-madagascar-president/

  15. Future wrote:

    Aku terus gumun karo BMF. Lan utamane ana akeh wong sing nglindhungi dheweke untu lan kuku. Amarga dheweke menehi akeh amal. Nalika dheweke nindakake paling ora 80% ngasilake investasi. Yen Bill saestu kepenak, dheweke lan kanca sing sugih bisa nylametake jagad iki saka keluwen lan ngelak nganti suwe. Tinimbang muter pamisah lan mrentah ing lapangan uji coba ing saindenging jagad iki. Dheweke ora, lan nggunakake manungsa minangka kewan ujian. Wong isih kudu mandhiri. Dheweke duwe dhuwit akeh, bisa ndandani kabeh kasusahan ing donya sajrone seminggu. Ora keluwen ora dahaga, kurang saka perang kurang kematian bocah lan sapiturute. Pemanfaatan jinis paling murah, kanthi paling asring dhuwit.

  16. SalmonInClick wrote:

    Aku kepingin banget yen RIVM mbuwang model Imperial College kasebut, amarga ora ana masalah. Malah luwih akeh bukti manawa data kasebut didhukung kanggo ndhukung agenda tartamtu:

    Perang Corona-Modellierung "schlimmster Software-Fehler aller Zeiten"

    Tema Tema.
    Benachrichtigung über neue Artikel:
    Politik Corona Virus

    18.05.2020 12: 45
    Die Modellierung des Imperial College lan Corona-Epidemie, auf der umfangreich Maßnahmen und Verbote beruhen, saya banget Software-Fehler sing gedhe banget, ing ngisor iki, sampeyan kudu nggunakake Daten-Ingenieure.
    https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/504115/Corona-Modellierung-war-schlimmster-Software-Fehler-aller-Zeiten

  17. Riffian wrote:

    Ngrungokake kanthi ati-ati karo curiga biasane kanggo ngerti apa sing dilebokake ing vaksin.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup