Sampeyan ora bisa maneh mlebu ing toko yen ora menehi jeneng lan nomer abdi ing counter lan iku mung wiwitan

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 19 Bisa 2020 12 Komentar

sumber: theglobeandmail.com

"Pamrentah njaluk kita nindakake iki lan aku mung tindakake 'Befehl ist Befehl'. Sampeyan kudu menehi jeneng lan nomer ID supaya bisa nglacak sapa wae sing wis ana hubungane. Yen sampeyan ora nindakake iki, sampeyan bisa uga ora mlebu ing toko, nanging sampeyan uga bisa toko kanthi online".

Bakal diwiwiti. Aku wis prédhiksi langkah-langkah polisi iki wis pirang-pirang taun, nanging saiki ana mungsuh sing ora katon lan spesialis program pemrograman NLP kaya Jeroen Pauw wis nggawe percoyo maneh rakyat karo kolaborasi karo politikus lan ahli, mayoritas wong wuta sing negara polisi totalitas ora maju.

Iki ditindakake langkah demi langkah lan fase ing ngisor iki:

  1. "Kunci cerdas" (garansi kurungan ing varian entheng) kanthi gelombang flu (uga ora normal saka taunan normal) minangka alibi; utamane diprogram liwat kuatir media, tokoh RIVM lan gambar sing digawe ing antarane kuping wong
  2. Gantungan finansial kanggo njaga simpatik marang pamrentah
  3. Pambuka siji setengah meter masyarakat lan ngontrol kontrol lan denda
  4. Persiyapan aplikasi, sistem kamera lan data gedhe lan komitmen media supaya masarakat wis biasa karo introduksi mbesuk
  5. Suda ngunci kunci kanggo njaga dhukungan saka masarakat
  6. Wungune virus nanging peluncuran nyata kanthi mayuta-yuta wong sing wis mati (bioweapon utawa liya)
  7. Kunci kunci lan tumindak polisi sing angel, kalebu kuarantin wajib lan bunder

Banjur, sapa sing njupuk virus uga entheng, sapa wae sing njaluk supaya kunci kasebut diangkat, lan sapa wae sing rumangsa minangka alibi kanggo ngenalake negara polisi, bisa dibanting lan digawa menyang kem quarantine utawa pendidikan maneh. Banjur muter metu saka saben cara kontrol teknologi, sertifikat digital (sing ana gandhengane karo awak sampeyan) lan introduksi dhuwit trace kanthi digital bisa ditindakake kanthi kacepetan lan lady (robot) ing counter kasebut diganti gapura scanner ditambah.

Coba masalah karo demokrasi langsung lan aja ngenteni nganti pungkasan. www.fvvd.nl

video: klik kene

3K enggo bareng

tags: , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (12)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Sunshine wrote:

    Tumraping pamaos. Tindakake saiki. Sampeyan iku perlu. Mlebu petisi Martin amarga kita ora manggon ing demokrasi lan aturan hukum sing nyata.

    Nindakake saiki!

  2. Kamera 2 wrote:

    New Zealand (Inggris) kedadeyan kanthi terbuka, ing kene kabeh kedadeyan ora sithik

    Super paling gedhe wis duwe kabeh data kanthi sistem Bullshit Bonus, pangenalan rai uga wis suwe ing supers suwene, amarga ora kasebut ing media ora ateges wis suwe lan jembar. (Dheweke wis suwe banget)
    Mungsuh sing ora katon bisa nyerang, mbela lan meksa aturan ing kabeh arah, kabeh !!! amarga dheweke ora katon.

    Saiki play iki maneh

    https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/privacywaakhond-trapt-op-de-rem-minister-de-jonge-mag-locatiedata-niet-gebruiken~be25d19b/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  3. Gandum wrote:

    Inisiatif kasebut muncul ing endi wae, nanging pancen apik banget yen kedadeyan ing saindenging jagad.

    Contone ing Thailand: https://www.khaosodenglish.com/news/crimecourtscalamity/2020/05/18/malls-deploy-robots-tracing-app-for-new-normal-shopping/

  4. Riffian wrote:

    Kita ngerti peran IBM sajrone Perang Donya II, saiki dheweke pengin menehi tandha kabeh "K (NO) W IDentitas" Coba ID2020
    https://youtu.be/oQyPz286xiA

    Kabeh teka ing blockchain ...

  5. Adriaan W wrote:

    Titik apa persis tujuan masyarakat jarak 1,5 meter, apa bakal enggal wong luwih bisa dibedakake karo pengawasan elektronik, pengawasan.

    Ancaman liyane, kurang ditekani nanging ora kurang dhasar, ngrusak demokrasi liberal. Luwih langsung ana hubungane karo pengaruh teknologi, yaiku babagan munculé bertahap saka komunitas sing luwih dikontrol lan fokus. Masyarakat kaya ngono bakal dikuasai dening elit sing negesake kekuwatan politik bakal dikepengini babagan pengetahuan ilmiah sing unggul. Ora kena pengaruh karo watesan nilai-nilai liberal tradisional, elit iki ora bakal ragu-ragu kanggo nggayuh target politik kanthi nggunakake teknik modern paling anyar kanggo menehi pengaruh marang tumindak umum lan njaga masarakat ing pengawasan lan kontrol sing cedhak. Ing kahanan kaya ngono, momentum ilmiah lan teknologi negara ora bakal dibalik, nanging sejatine bakal suasana kahanan sing dienggo.

    ... Krisis sosial sing terus-terusan, munculna kapribadian karismatik lan eksploitasi media massa kanggo entuk kapercayan umum bisa dadi langkah-langkah ing transformasi fragmen Amerika Serikat dadi masyarakat sing dikontrol kanthi tinggi.

    - Zbigniew Brzezinski

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup