Sawise Thijs H., tagihan Edith Schipper kanggo penahanan observasi, ditolak ing pamarentah sadurunge, bakal dipeluk dening kabeh wong

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 Bisa 2019 9 Komentar

sumber: omroepwest.nl

Wong-wong durung siap. Siji petisi saka situs iki menang luwih saka 5,000 tandha tangan marang Bill Edith Schippers miturut kabinet Rutte sadurunge. Ing ringkesan, tagihan kasebut tegese supaya kanca-kanca, tanggi, utawa kulawarga ing psikolan kudu nelpon kanggo mesthekake yen sampeyan bisa dibuang menyang sel isolasi kanggo pengamatan. Sampeyan bisa maca maneh ing ngisor iki. Sawise pembunuhan Thijs H. (kang kita mung seksi 1 karo sunglasses ing media, karo sapa Thijs H. bakal tinggal kurang saka rong minggu lan sing bakal nyekel dheweke nendhang ing lawang kamar mandi) ing wong sing ngidini asu metu, kabeh wong bakal ngrampungake aturan iki.

Apa iki Bill sing banjur? Deleng:

  • Langkah pengamatan bakal wis bisa kanggo mirsani wong 3 days - lan nalika mengkono cilik pasinaon lan takon ing kulawarga / sederek - yen ana anggepan banget kuwat sing nduwe kelainan mental serius lan ana anggepan sing mangkono mbebayani wong dhewe utawa lingkungane. Kanthi cara iki, kaseriusan bebaya bisa ditemtokake lan, yen perlu, langkah krisis bisa ditindakake utawa wangun bantuan sing beda bisa digelar. Ora ana perawatan sing bisa ditindakake.
  • Kajaba iku, undhang iki ndadekake supaya perawatan wajib bisa diwenehake sadurunge jam krisis jam 18. Kasusahan kasebut njlèntrèhaké yèn sawijining krisis bisa dijupuk, nanging ing ngendi pangukuran kasebut isih butuh waktu. Ing antisipasi saka introduksi langkah iki, perlu dibatasi wong sing nduweni kebebasan utawa kanggo ngladekake obat kanggo nyenengake dheweke lan nggawe situasi bisa diatur maneh.

"Apik sing apik, amarga aku ora pengin jinis pembunuhan kaya Thijs H. lan kabeh wong isih ngelingi Anne Faber (lan ora lali pateni Julie van Espen saka Belgia)". Aja pracaya marang Martin Vrijland. Pemikir konspirasi sing gila nyoba gawe uwong yakin yen sampeyan bisa main karo PsyOps (operasi psikologis) liwat Masalah, Reaksi, Solusi maksimal. Iki tegese akeh sing ngedol masalah (impact) utama sosial liwat media. Kanggo nggunakake iki, bisa dienggo arsenal kabeh sarana teknis lan kompromi, nanging uga (lan bisa uga utamane) karakter palsu jero digawe (kalebu bukti video).

Sawetara bakal bener ngati-ati sing aturan TBS wis diowahi sawise kasus Anne Faber; nganti kita bisa nyadari yen kita uga wis nampi bab ingkang meh padha karo apa sing kedaden karo pembangkang ing Uni Soviet; mungsuh saka regime sing diilangi ing gulag. Saiki sampeyan ora bisa nentang regime, nanging mung ngenteni nganti sampeyan ora setuju karo parenting tartamtu utawa (ing mangsa ngarep) masalah wajib kaya vaksinasi.

Pendhaftaran anggepan iku Thijs H. nyebabake wong liwat Masalah, Reaksi, Solusi maxim kudu nyiapake kanggo nampi aturan Edith Schippers sing durung diakoni. Sing kasebut yaiku Thijs dianggep ing klinik GGZ. Tandha tembung sandi sing konco wis ditemokake yen konco utawa kenalan bisa disebut psychulance, kabeh iki bisa wis nyegah. Kanggo sing kita mung kudu ngenteni sawetara Nieuwsuur, DWDD, Pauw lan diskusi Jinek lan wong-wong wis digawa menyang mode acceptance dening 'ahli'. Sampeyan ora kudu ngelingake yen aturan iki bisa ndadekake wong liya maneh lan layanan psikolan bisa narik akeh wong menyang gulag (tanpa intervensi hakim utawa psikiater). Sampeyan bisa nindakake sing luwih apik yen wis kasep. Ing perawat wis ing latihan. Oh ya, sampeyan mbokmenawa ora dadi pembangkang.

Daftar pranala sumber: nos.nl

72 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (9)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Kamera 2 wrote:

    Ya, banjur Peter R de Vries uga tengen, De Dwangbuis: sampeyan elinga

    Apa sampeyan duwe pendapat beda? : "Banjur sampeyan bisa dijupuk adoh ing jangkoan"

    DANGER TUBE ARTICLE

    https://www.ad.nl/binnenland/publicist-wim-dankbaar-sleept-peter-r-de-vries-voor-rechter~a505a951/

    Saiki kabeh wong ngerti yen Wim Dankbaar kudu njaga crita Vaatstra (bener Psyopp), nanging dheweke bisa kerja karo Peter kanggo menehi langkah pertama.

    Amarga mesthi wae kudu isin yen kasus kasebut ora "psyopp".

    Lan banjur sing ora bisa gampang diarani rentan, manawa wimmetje ora bener

  2. Heray wrote:

    "Perawat wis latihan."

    Haha, gumbyang. Sepotong teka-teki pancen tiba bareng karo apik.

  3. Martin Vrijland wrote:

    Carane jelas sampeyan pengin dhaptar perusahaan lan ngapusi kanggo operasi karo push menyang Edith Schippers aturan?

    https://www.npostart.nl/pauw/09-05-2019/BV_101393367

  4. Wilfred Bakker wrote:

    Thijs ... kanthi sukarela lumaku menyang bangsal tertutup lan nyoba kanggo uwal sesampune?

    https://www.ad.nl/binnenland/thijs-h-ontsnapte-na-steekpartijen-uit-gesloten-afdeling-ggz-instelling~a8f7812e/

  5. Danny wrote:

    Iki langsung disabetake, yen sampeyan ngerti carane kerjane, jelas yen diputer.
    Sampeyan uga mung aran yen ana masalah karo jinis berita iki, yen sampeyan sethithik awake.
    Iku uga misale jek sing ora malah nyoba nggawe ku dipercaya.
    Kaya-kaya wong-wong nyoba nggawe gambar sing ana pembunuh serial gila nang endi wae ... sing justly mateni wong ...

  6. AnOpen wrote:

    Cukup, sampeyan bakal bingung cukup.

    Para pemikir, kritikus, pemikir out-of-the-box sampeyan bingung saiki.
    Bantuan kabeh negara bakal dibanjiri dening seri potensial rapists / murderers, psychopaths lan teroris! Ing taun-taun pungkasan, akeh owah-owahan ing Walanda, utawa sing dadi sorotan durung. Apa kita manggon ing negara mbebayani? Sawetara wektu, ana sing bisa kelakon. Nanging ora ing gaypride utawa dina raja banjur ana, kajaba sing tukang mateni, ruwet dll seneng banget lan sacara spontan.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup