Sepira warga Walanda sing isih bisa mbayar tagihan sajrone krisis korona?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 21 Bisa 2020 16 Komentar

sumber: l1.nl

Yen sampeyan ngetutake media, meh ora ana masalah ing Walanda kajaba virus korona, sing isih umume kaya bom wektu sing obah. Ngendi jurnalisme nalika nggambarake penderita pribadi ing ngarep lawang ngarep? Ora angel kanggo nganalisa tokoh RIVM lan nyoroti loro-lorone. Media utama mbela kabijakan Rutte & Co. lan Jensen sing ujar ora dadi ala. Iku jadwal jangka panjang yaiku bakal ana kebangkitan liyane sawise negara polisi bakal rampung lan kabeh lan kabeh wong kritik bakal diilangi. Nanging kenapa ora ana sing nggatekake kasusahan pribadi lan finansial?

Ing praktik, kabeh paket dhukungan sing hebat banget bakal dadi pitakonan saka para counter, mula sampeyan bakal dikirim saka counter A kanggo ngatasi B. Utamane, ing 433.000 freelancer bakal dadi spool, amarga dhukungan TOZO wiwit tanggal 1 Juni bakal dites nglawan penghasilan saka pasangan banjur wis rampung. Lan sanajan sampeyan nampa dhukungan, akeh (kalebu wong sing ora duwe tenaga kerja) bisa uga nemokake yen penghasilan cilik bisa mbebayani amarga mbayar sewa. Pamrentah ndeleng manawa masalah iki saya cenderung, mula rencana kasebut kanggo nyetel pembekuan sewa sementara, nanging wis ana Kajsa Ollongren toreng.

Iki kaya ngono ing politik: garis abang wis suwe ditetepake, nanging sampeyan nindakake sawetara tumindak babagan 'kita kanggo' utawa 'kita nentang' kasebut. Yaiku ilusi demokrasi sing kita urip ing ngisor iki. Ollongron ujar yen kendharaan sewa mung kanggo perusahaan omah, amarga padha kurang dhuwit kanggo nandur modal konstruksi anyar. "Kabinet milih menehi tuan tanah kanggo menehi solusi khusus. Contone, dheweke bisa menehi penyewaan penangguhan pembayaran, mbatalake bagean sewa sawise utawa nyuda sewa, "ujare Kasja. Ollongren uga pengin supaya luwih murah bisa nyuda sewa ngisor. RUU anyar sing bakal ditindakake banjur bisa uga.

Hukum liyane. Angger-anggering Toret mabur ing kuping kita, nanging tetep prakteke tetep tetep ana perusahaan omah omah. Lan bisa uga bakal nindakake kanthi semangat (ora).

Mesthi, masalah nyata ana karo wong sing mung ora bisa mbayar maneh lan bisa dadi siji utawa rong wulan. Kita ora ngerti amarga ora ana sing nggoleki. Sampeyan pengin njaga penderita ing masyarakat ing karpet dadi negara. Pengurangan sewa apik banget, nanging apa sing sampeyan lakoni marang agensi koleksi lan tukang ngapusi sing ngetrapake jumlah gedhe ing akun overdue? Tunggakan sewa sewulan bisa ngasilake atusan Euros kanthi biaya tambahan, saengga sampeyan bakal mandheg ing wulan ngarep.

Banjur, ana reaksi rantaian masalah, ing ngendi sampeyan bisa macet kanthi finansial, manawa iki bisa nyebabake perawatan pemuda uga bisa ndeleng manawa anak-anak sampeyan ora bisa diselehake karo kulawarga angkat, amarga sampeyan ora ana maneh. ngurus mau.

Yen panyusutan dhuwit (amarga milyaran euro) bakal duwe pengaruh ing rega ing pasar lan yen pajak mundhak ing jangka panjang, amarga paket pitulung kudu dijupuk maneh ing endi wae, malah luwih akeh wong bakal nemoni masalah.

Mesthi wae ana uga wong sing apik. Iki minangka wong-wong sing makarya kanggo sistem kasebut lan nindakake kabeh kegiatan ngawasi lan pelaksana. Sampeyan bisa uga bisa entuk proyek sing apik minangka inspektur RIVM, ing ngendi sampeyan bakal dikirim ing dalan kanggo nyoba wong kanggo corona utawa kanggo ndeleng manawa ana wong sing mandheg ing meter setengah. Ana uga firma konsultasi sing ngalami kegirangan, amarga nuntun perusahaan lan menehi saran babagan carane ngatur perusahaan ing masyarakat siji lan setengah meter. Luwih akeh wong sing kerja kanggo pamrentah, semi-pemerintah utawa kanggo perusahaan sing nyedhiyakake layanan sing ana gandhengane, luwih akeh wong bakal entuk manfaat saka ngontrol lan ngukum klompok kasebut sing durung kerja kanggo sistem kasebut.

Suwene nganti Walanda bakal nemokake ing kana niemand apa dheweke arep ngluwari? Sepira suwene wong sing bisa sistem kasebut katon langsung ing pangilon tanpa ngalami rasa isin? Uga, yen sampeyan kalebu mayoritas, sampeyan bisa menang utang bebarengan karo Meiland tinimbang nglawan negara sing gratis. Nalika bakal bisa nemokake manawa kita manggon ing demokrasi sing ora isin, sing politikus wis pirang-pirang taun, menehi ilusi pilihan, nanging ndherekake agenda utama sing kudu ngejar masal? Siji-sijine cara saka kahanan kasebut yaiku revolusi nyata, ing ngendi masarakat ngrebut kekuwatan.

Iki bisa ditindakake liwat demokrasi langsung. Ing demokrasi langsung, menteri sing dipilih langsung dening masarakat nglaporake marang masarakat. Dheweke nemtokake mayoritas apa undang-undang sing diwarisake, aturan utama yaiku yen ora ana undang-undang sing bakal ngrusak utawa ngilangi hak-hak dhasar ing konstitusi. Pramila kabeh sing nglanggar privasi lan awak lan anggota ora bisa ditindakake kanthi angger-angger minangka angger-angger (malah ora ana angger-angger kanggo vaksinasi wajib). Demokrasi langsung bisa diinstal dening masarakat kanthi ora nggatekake babagan politik incumbent lan mbangun sistem anyar. Atusan ewu kudu nuduhake yen pengin nindakake kaya ngono. Pramila kita kedah mbrontak lan nedahaken bilih kita pengin ganti. Sampeyan ora bisa entuk revolusi nyata mung kanthi ngeluh babagan kabeh sing salah; sampeyan entuk kanthi nindakake.

Mula, tulung kanggo ngeculake revolusi sing bener. Lebokake dhewe ing demokrasi langsung lan nuduhake situs web lan petisyen kasebut: www.fvvd.nl

Daftar pranala sumber: bnr.nl, telegraaf.nl

61 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (16)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Sensifikasi Facebook paling anyar: sampeyan isih duwe pandherek, nanging sampeyan ora bisa ngirim maneh.

    Kayane kaca Facebookku wis rampung: Aku ora bisa ngirim apa-apa!

  2. Sunshine wrote:

    Skoldemik kudu lan bakal disedhiyakake dening layanan pemerintah / keamanan.
    Mupangatake langkah-langkah sing ora becik lan ora cocog
    Dheweke ora nunggu. Wong biasa diijini
    ora ngerti kanyatan lan ora kudu mikir. Hak asasi manungsa dilanggar, nanging sing saiki dadi penggali babagan pamrentah lan / utawa liyane isih prihatin kanggo 'karir' utawa urip larangan.
    Untunge kita manggon ing negara sing 'gratis'.

    Wong saiki mlebu petisi saiki!

  3. SalmonInClick wrote:

    Sing paling ora dingerteni yaiku proses iki ditrapake menyang integrasi total Walanda minangka propinsi menyang EUSSR, nanging saiki wis ana ing pengawasan Politburo ing Brussels, mung tutup Corona iki mesthekake yen potongan-potongan teka-teki pungkasan tiba ing papan.

    GDR kasebut minangka harbinger. eksprimen kanggo apa sing bakal digulung ing bawana Eropa. Saiki sampeyan uga bisa ndeleng kanthi jelas sapa sing ngontrol fase transisi iki, kaya sing dituduhake JFK, iku mesin sing nggabungake kabeh lan tumindak "Kunci Langkah".

    Stasi Merkel, anggota Trilateral Vestager, Von der Leyen, lan Timmerfrans nonton kanthi mripat lan sarujuk. Fase rekrutmen kanggo Stasi (Eurogendfor) sing anyar bisa diwiwiti.

  4. SandinG wrote:

    Sajrone pirang-pirang taun, umume saya turu lan ngombe ing sudar aku angel ngira manawa solusi sing efektif bakal ditemokake ing wektu sing wis pirang-pirang taun sadurunge mripat dheweke.

    Paling apik kanggo fokus ing generasi sing bakal paling angel kena karo plandemik iki. Generasi Z, para siswa kanthi utang tanpa perspektif.

  5. Riffian wrote:

    Palantir milih luwih akeh kontrak COVID-19, wektu iki karo VA
    https://techcrunch.com/2020/05/20/palantir-covid-19-va-contract/

    Apple lan Google ngluncurake API pengumuman cahya, mbisakake panguwasa kesehatan masarakat kanggo ngeculake aplikasi
    https://techcrunch.com/2020/05/20/apple-and-google-launch-exposure-notification-api-enabling-public-health-authorities-to-release-apps/
    https:// techcrunch.com/2020/05/20/covid-19-exposure-notification-settings-begin-to-go-live-for-ios-users-with-new-update/

  6. Sunshine wrote:

    Mangkene 10 langkah sampeyan kudu makaryakke, yen sampeyan pengin nggawe virus sing ora nggambarake dadi daya global

    1. Mulai karo virus sing kurang ditetepake, tambah tes sing ora akurat, lan ajak wong sing lara utawa mandheg bisa diuji nganti nyoba positif.
    2. Laporake angka pati sing dhuwur banget lan ora jelas manawa ana wong-wong sing tiwas saka virus utawa mung ana.
    3. Gawe 'nanggepi' krisis 'sing nggawe jaringan langkah-langkah otoratif, sawetara sing ngrencanakake suwe, lan mung minoritas sing duwe aplikasi sing bisa ditindakake kanggo pencegahan pandemik. (Priksa manawa mbatalake pemilihan nganti luwih ngerti lan nambah kekuwatan polisi nyekel lan pengawasan)
    4. Nutup rumah sakit sampeyan kabeh nanging 'kasus covid'. Mbatalake pembedahan elektif, dialisis ginjel, perawatan kanker, konsultasi GP normal lan kabeh "kesehatan darurat". Kanthi mangkono ora bisa ningkatake kematian kabeh-sabab.
    5. Ngganti hukum sampeyan kanthi cara supaya meh kabeh tiwas anyar iki bakal ngliwati pamriksan lan imbangan normal lan gampang didiagnosis minangka 'covid-19 related', kanthi tes sing ora akurat utawa mung kanthi 'presentasi klinis'.
    6. Yen ngono, sawetara nekani mediter ora gelem, iki ngganti hukum supaya ngidini MD siji, sing durung nate nemoni pasien sing ditakoni, kanggo ndiagnosis covid19 miturut kabuktiane dhewe.
    7. Laporake nomer anyar saka 'kasus anyar sing sampeyan temokake minangka asil saka macem-macem manipulasi iki, minangka bukti babagan pentinge langkah-langkah otorisatif anyar kanggo' nylametake nyawa '.
    8. Kanthi ora krasa ngenalake prentah Do Not Resuscitate (DNR) s kanggo demografi sing dianggep sampeyan ora mangan. (Yen ditantang ngobrol babagan penderitaan manungsa, sumber daya kesehatan lan ventilator terbatas)
    9. Aja lali nambah pati ing jumlah covid19.
    10. Priksa manawa media nelpon sapa wae sing takon babagan 'teori konspirasi'.

    https://off-guardian.org/2020/05/19/10-steps-to-turn-a-pandemic-into-the-brave-new-normal/

    • Lydia Roosje wrote:

      Pangawasan sing apik! Nanging ana aspek liyane sing penting, ekonomi utawa finansial:
      Priksa manawa bisnis sing duwe pribadi dadi bangkrut supaya kabeh bisnis lan bisnis diduweni dening klompok cilik sing ngatur. Mula, nggawe wujud kapitalisme komunis. Mesthi wae iki minangka agenda sing wis pirang-pirang puluhan taun, nanging plandemik iki minangka langkah pungkasan kanggo nyingkirake kabeh pemilik bisnis pribadi cilik.

      Contone, bisa mikir yen menteri budaya van Engelshoven ora cerdas amarga dheweke ora ngerti yen sektor budaya ing Walanda ora paling akeh nanging ora digawe saka sektor swasta. Amarga menteri mung bakal mbantu finansial kanggo partai sing nyubsidi kanggo nylametake sektor budaya, akeh wong sing nganggep dheweke banget bodho ngerti kepiye fungsi sektor budaya kita. Nanging apa dheweke apikan bodho iki utawa apa dheweke tetep manut agenda kasebut supaya bangkrut karo kabeh pribadi? Pitakonan retorika sing dakkandhakake…
      https://www.nporadio1.nl/cultuur-media/24071-minister-van-engelshoven-over-steun-culturele-sector-er-is-meer-tijd-nodig

  7. Apa sampeyan pengin ngerti iki? wrote:

    Lucu yen sampeyan nyebutake martien meiland ing artikel sampeyan. Aku wis nate mikir-mikir apa jenenge dipilih / digawe. Kasedhiya swara sing padha karo jeneng sampeyan. Apa nganti saiki wis ditindakake kanthi tujuan kanthi ora sadar jeneng sampeyan ing wong menyang karakter sing ora serius Martien Meiland?

    Malah luwih sithik; meiland duwe rong warna mata, efek chimerik ing gambar ...

  8. njelasno wrote:

    Kudeta finansial njlentrehake, alasane kanggo dummies:

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup