Normal anyar ora normal (utawa cara liya ing ngendi?)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 20 Desember 2018 26 Komentar

Ya, bocah-bocah tabung sing katon. Normal anyar saiki ora normal utawa kudu ngomong normal ora normal? 'Ing meh 900 sekolah ing pendidikan kejuruan menengah lan menengah, guru lan murid nganggo kain jambe wungu ungu. Wong-wong padha nglakoni kaya mangkono ing dina Jum'at Jumat, dina tumindak kanggo kesetaraan pasangan lesbian, homoseksual, biseksual, transgender lan interseks, " wikipedia.nl ing 14 Desember. Aku wis kejawab kanggo sawetara wektu, nanging wis tambah crazier. Pemuda dibanjiri kanthi propaganda jender lan uga guru lan guru (tembung netral non-jender) ngidini piyambak ing indoktrinasi iki.

Propaganda wiwit nampa proporsi-proporsi kaya Saksi-Saksi Yehuwa. Kanthi pelangi minangka simbol gedhe kanggo agama anyar iki, gereja jender anyar katon luwih agresif tinimbang gerakan agama liyane. We are very good at pointing out extremism Muslim ing Walanda, nanging indoktrinasi propaganda netral jender punika ewu kaping luwih agresif. Pendidikan, TV, pulitik: kabeh lan kabeh wong sing setya banget. Kanthi Femke Halsema minangka pionir gereja anyar sing kiwa ing Amsterdam, Injil ora netral jender bakal malah diendheg. Amarga sampeyan kudu ngembangake kabeh sing apik kanggo karir politik lan aja kuwatir babagan efek jangka panjang.

Istilah fashion yaiku 'keragaman'. Sektor bisnis kudu ngrangsang iki 'keragaman' lan sampeyan ndeleng politik sing nyengkuyung perusahaan supaya bisa nyedhiyakake 'keragaman' liyane. Istilah liyane sing muncul iku 'inklusif'; bener wae uga tembung kabar asli Orwellian kanggo ngilangi heteroseksual.

Kotamadya Amsterdam wis dadi pimpinan ing pidato neutral jender. Ora ana 'wanita lan lanang' bisa kasebut ing kereta api NS, nanging saiki dadi 'wisatawan paling apik'. Ora ngobrol babagan jamban ora netral jender. Keanekaragaman malah minangka pengumuman George Orwell babagan wangun fasis saka apartheid kanggo ngilangi heteroseksual. Padha ditrapake kanggo istilah 'kesetaraan'; istilah sing uga nggawa tujuan utama gerakan iki, yaiku ing ngendi kita kabeh dadi uniworests. Malah penyanyi Celine Dion saiki mromosikake idiocy (ndeleng video ing ngisor iki).

Mesthi ora sacara politik bener lan mesthi bakal diterangake minangka 'sengit' yen sampeyan ngandhani bab iku, nanging mbok menawa wektune kudu nglirwakake sing bener politik. Iki mlebu ing Halsema mbayar ninggalake kanggo para pejabat Amsterdam sing pengin diowahi, mulane bukti jelas yen agama agresif iki diusir metu saka politik.

Paling wong nemokake kabeh sing manis banget yaiku gaya iki. Ana misale jek dadi jenis hype, ngendi sampeyan hip lan liberal yen sampeyan mbukak kanggo transformasi masyarakat. Iku jenis terusan kanggo pamukiman wong homo lan lesbian lan klompok sing wis nampa status suci liwat gelombang propaganda sadurungé sing popularitas uga utamané jolly ing Amsterdam Gay Pride owes. Ora ana sing salah yen diwenehake wong-wong mau lan partai rakyat sing seneng-seneng tansah becik. Yen sampeyan narik kawigaten seksual, padha kaya. Lan mesthi sampeyan ora bisa diskriminasi. Nanging, ana bedane antarane penerimaan, emansipasi, lan propaganda. Iku misale jek wong ora bisa maneh ngenali propaganda lan weruh yen gelombang propaganda sabanjure mung dadi konsekuensi saka sing sadurunge.

Kita tindak saka bendera warna pink sing ora disenengi kanggo bendera Pelangi. Greenpeace lan EO mbok menawa sing pertama nyuda simbolisme subliminal kanthi gendéra pelangi lan stiker 'ana pengarep'. Iku mung masalah wektu sing Arie Boomsma ngijini dheweke mbangun utawa dumadakan ngumumake yen putrane rumangsa transgender.

Biologi ing sedaya donya mbutuhake reproduksi sing ana lanang lan wadon sing nglakoni supaya bisa duwe anak. Mesthi ana uga tetanduran hermaphrodit utawa spesies kéwan, nanging kita ngomong babagan mayoritas. Saiki kita wis nemokake yen kita bisa nggawe plastik minyak lan supaya samudra kita kebak PCB. Ing kasunyatan, rantai banyu pangan lan minuman iki kebak karo plasticizer. Lan nalika para ibu ngalami kuwi, hormon-hormon sing tanggung jawab kanggo determinasi jender wis dicekak ing getih janin. Kromosom banjur bisa, kaya mangkono, ora nggawe sirkuit sing dikarepake. Sebagian minangka akibat saka iki, luwih akeh anak sing lair, sing ngandhut jinis sing cilik ing tengah lan luwih akeh wong duwe fitur wadon utawa kosok balene. Mulane aja kaya ngapa yen luwih akeh bocah bisa lair sing isih durung jelas. Nanging, yen saiki 25% saka bocah-bocah, sampeyan isih bisa mbayangno gelombang propaganda iki, nanging ora. Mesthine kudu ana pangerten lan panriman kanggo generasi anyar iki, nanging ora babagan 25% lan studi sing nuduhake 4% dudu banget kuwat (waca kene). Menapa malih, sampeyan bakal nyinkronake kabeh masyarakat menyang minoritas sing nemen. Utawa kepiye mbokmenawa tujuan iki minoritas bakal dadi mayoritas ing mangsa ngarep?

Ya, kuwi tujuane. We are tenan ngomong babagan agama anyar kene. Mulane Broadcaster Evangelical uga nduweni peran penting. Jan van den Bosch minangka gay sing pisanan (ora laku) sing teka ing pipa. Arie Boomsma minangka promotor penting babak propaganda sadurungé; minangka emansipasi gay, ing ngendi tembung 'emansipasi' George Orwell minangka koran kanggo 'propaganda'. Mulane, EO bakal dadi pionir penting kanggo promosi agama anyar iki. Kita ngomong bab agama Luciferian, Pelangi artine wiping metu kamanungsan saka Banjir lan Ark artine kode genetik sing ngasilaken sawise gelombang pasang saka populasi anyar ing donya. Pelangi sing muncul ing Kitab Suci wonten ing Nabi Nuh Dove (uga simbol sing penting) kiwa fledging lan maneh nampa ing ngarsane, iku simbol saka banjir lan owah-owahan saka impact utama. Iku simbol saka intervensi ilahi. Iku simbol saka Lucifer.

Ing kasunyatan, kita ana ing wayah sore saka banjir anyar. Gelombang pasangsurut sing bakal nyirami manawa ing status saiki. Ora liwat banyu, nanging liwat teknologi.

Wong anyar bakal nindakake ciri-ciri Lucifer. Lucifer, sing asring digambaraké minangka androgynous utawa hermaphroditic wedhus Baphomet, wis mesthi wis Allah ing Kitab Suci (utawa agama liyane) wis ing nyamarake, nanging kowe ora bisa nguripake ing baby boomers pasamuwan-generasi bebarengan kanggo transgenders. Iki kudu dilakoni liwat proses sing mesthi positif ing aspek tartamtu. Mesthine, wanita kudu emancipate lan dadi luwih mandiri. Temtu homoseksual kedah dipun tampi. Sekularisasi, diterusake karo wektu kekuwatan kembang lan emansipasi wanita; iki diiringi emansipasi gay. Nanging, ing overdrive, emansipasi wiwit dadi propaganda. Transisi menyang wong transgender anyar iku transisi menyang agama donya anyar: agama donya Lucifer. Ing agama donya anyar iki, populasi donya kudu ngalami banjir anyar. Biologi saiki kudu disapu. Miturut agama donya anyar, manungsa kudu nduweni karakteristik Lucifer lan dadi hermaprodit.

Transisi iki wis digunakake dening, ing antarane liyane, plastik ing lingkungan kita, nanging gelombang pasang surut isih teka. Banjir gedhe bakal katon liwat aturan sing bakal diweruhi ing saindenging donya. Legislasi sing ngirim vaksinasi kudu diwatesi, DNA saben wong diselehake ing Tabel (basis data DNA) lan kanthi mangkono cara digawe kanggo ngowahi manusiawi ing skala gedhe saka njero. We are on the eve of wiping out of biology old. Yen sampeyan pengin ngerti persis manawa karya, sampeyan bisa maca artikel iki kaya sing apik.

Wong transgender kudu dadi standar anyar, kanthi reproduksi lan upah ing tangan negara. Sing uga mung tahap awal kanggo tahap akhir. Amarga nganti saiki sampeyan bisa milih dadi 'liberal' kanggo owah-owahan sing menarik lan menarik iki. Pungkasan, sampeyan yaiku wong modern lan sampeyan bisa percaya yen kita kudu ngrampungake kabeh owah-owahan saka konsep 'kemajuan' utawa 'evolusi'.

Tahap pungkasan saka transisi iki yaiku ing ngendi kita nemokake istilah 'trans'. Transgenderisme minangka panggung pambuka kanggo transhumanisme. Iki minangka fase ing ngendi biologi asli manungsa bakal diganti karo teknologi nano. Gusti Allah (Lucifer) kepengin nyawisaken kita gesang langgeng (keabadian transhumanisme). Apa sampeyan wiwit ngerti peran EO? Sing "Yesus" banjur bakal mudhun saka Awan kanggo menehi manungsa supaya urip langgeng gampang dimangerteni yen sampeyan melu transhumanisme.

Transhumanisme kepengin nggawe wong abadi. Kita bisa nemokake kekarepane ing kabeh agama. Mulane transhumanisme banget nggodha. Sapa sing ora pengin urip ing salawas-lawase? Iku kabeh madu sing diajokake dening agama donya. Beet bilion wis teka ing pirang-pirang abad. Nanging transhumanism minangka gateway menyang Singularity, kang phase kang nyawa manungsa bakal mlebu kanthi menyang sistem maya AI Luciferian. Kamanusia minangka transhuman transhavasi dhasar sing gabung karo sistem kontrol ing awan. Lucifer ana Allah lan Iblis ing guise saka percikan ing Kitab Suci lan isih agama EO lan promotor bisu liyane transgenderism minangka ngisaratke kanggo transhumanism lan amalgamation karo AI. Perbudakan utawa evolusi pokok?

Abnormal, sing anyar iku normal.

Daftar pranala sumber: wikipedia.nl, rtlz.nl

73 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (26)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Kamera 2 wrote:

    Dina iki! Apa sing metu ing UK iku babagan pengangguran, nanging banjur
    foto sing diselehake ing kene, sampeyan bisa nyeleh paling gampang, agresif lan propagandistic.
    Sampeyan ora bisa ngetutake liyane, nanging penet / negara lan daya sampeyan bisa nemtokake kabeh menyang ora normal.
    Apa tenan Umbrella Pelangi mlaku-mlaku ing ngarepe kantor?
    saka UWV ,? Apa sing kudu dadi ??? (aside: karo simbol saturn ing logo UWV, kanggo wong sing sabar).

    https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/cbs-werkloosheid-voor-het-eerst-lager-dan-voor-de-financiele-crisis~bb4d3dc0/

  2. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM wrote:

    Nimbali ing ara-ara samun!

    • Kamera 2 wrote:

      @ JHONNYNIJHOFF @ GMAIL.COM

      Sampeyan uga muni aneh, nanging wong sing mesthi nggantosi Rusia bener-bener nambahi bendera pelangi ing lurung-lurung (sampeyan weruh ing museum kapal sawetara taun kepungkur), yagene?
      Amarga wong-wong sing mesthine ngalami diskriminasi ing penet, teka saka pers, seneng saka bendera kita (HU HU).
      Kapindho, wong mung ngobrol babagan kaum gay lan ora kaya artikel iki babagan agenda lan konsekwensi.
      Wong kuwi mung nguwuh-uwuh, lan kudu ngalahake Rusia, lan game catur lengkap maneh. Ya, Rusia wis ngapusi asil pemilihan, ha ha ha

  3. Sunshine wrote:

    Yen ora normal, sing anyar iku normal. Iki tegese, nyatane, iku tujuan saka Klub sing nganggep ora ana apa-apa lan ora bakal nolak. Kabeh bisa! Wates lan akal sehat ora ana maneh. Aku ora kudu ngandhani hobi sing dianggep dening anggota Club. Nanging ya, kita ngerti yen kita manggon ing dictatorship bisu lan budak kabeh melu. Siji luwih harder tinimbang liyane kanggo seneng master. Propaganda iki diwarnai sacara unilateral saka 'pamaréntahan' lan politek. Ing negara konstitusi nyata, 'pamarentah' uga kudu nyebarake swara kontra normal sing isih normal. Ana kudu dadi imbangan. Mulane kita bisa lali iki karo tersangka biasa ing tim. Wektu kanggo owah-owahan rezim. Saiki utawa ora. Mesthi ing watesan hukum.

  4. Martin Vrijland wrote:

    Ing Poesje padha sibuk karo iku

    http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2018/12/gender-extremisme.jpg

  5. Sunshine wrote:

    Kejabi, uga kondhang yen pemerintah melu-melu / wis kontak karo Loesje utawa Poesje. Ing "pesen" Poesje banjur subliminal digandhengake karo resik, manis minangka pus lan Loesje muni becik lan alus apa bisa salah karo sing. Kanthi cara iki, pesen "pesen" uga didol minangka gampang digestible, salonfahig. Pussy uga internasional. Uga uga ing luar negeri kudu diindoktrinasi. Octopus hey.

    Padha mikir babagan pemerintah. Kabèh diarahake ing Walanda.

  6. ClairVoyance wrote:

    Sawetara wong sing ngupayakake bebener ana ing mode sing ora ngerti lelakon maneh. Wong-wong padha nyerang sawijining pelarian lan utamané pengin nanggapi kanthi langsung kanggo menehi pendapat. Sampeyan ndeleng sing akeh. Bubar maneh tamu bingung sing ora ngerti 'censored letter of rutte jenaka'.

  7. guppy wrote:

    Sakbenere setuju! Akeh wong sing rada kesel, nanging wis netral gender Yesus ing tembok kanggo taun.

    Iku ora wektu pungkasan nanging wis diprogram kanggo abad, taun pungkasan njupuk formulir banget.

    Paling agama bakal ngonfirmasi crita sampeyan, nanging supaya sampeyan ora bisa ngeculake. Luwih sanget yen sampeyan mangerteni yen sampeyan wis kesasar wiwit lair.

    Yen sampeyan lair saiki lan ora sensitif marang promosi lan pemrograman, bakal kebak obat-obatan. Bapak lan ibu nggawe sampeyan njupuk pil saben dina, dadi becik lan tentrem.

    Apa akeh wong sing ora gelem, mundhak lan ngatasi? Sampeyan kudu ngliwati iku, sampeyan kudu ngrasakake lan yen sampeyan nyegah, bom kasebut murub.

    Sinterklaas ora ana, sampeyan ndeleng ing NL apa sing kedadeyan nalika sampeyan teka ing program (tradisi), banjur sampeyan perang kanggo tetep arep.

    Kita ing kothak lan kita ngrayakake saben taun kanthi setya ing 25 (X) lan 26 (Y) Desember.

    Aja lali menawa sampeyan dipaku ing salib minangka wong sing ngupayakake kabeneran lan perwakilan, prabédan yaiku yen kotak (kothak) wis dibukak.

    Muga-muga sampeyan bakal nyimpen akeh wong saka kothak manawa kanthi crita maneh taun anyar!

  8. SalmonInClick wrote:

    Yen sampeyan pengin wong ing agenda, sampeyan bakal bombarded ... welcome to normal anyar!

    https://www.nu.nl/achterklap/5644277/presentator-andy-cohen-wordt-vader-via-draagmoeder.html

    Saka: nujij@nu.nl
    Dikirim: Jumat 21 Desember 2018 12: 36
    Kanggo: xxxxxx
    Subyek: [NUjij] Akun sampeyan wis ditanggepi sementara.

    SalmonInClick paling apik,

    Sesuai karo aturan NUjij, akun sampeyan wis dicekal. Kita ora diijini nyalahake kita ing agenda / konspirasi ing NUjij.

    Sajrone larangan iki sampeyan ora bisa nanggapi, menehi hormat utawa ngrembug karo NUjijers liyane. Sambungake obrolan ing dina 1.

    • ClairVoyance wrote:

      Untunge, iki mung gegayutan larangan sementara ......
      Aku langsung ditanggepi 7 taun kepungkur.
      Lan aku mikir banget yen aku ora bisa ngirim apa maneh. ahum ....
      Dadi ora !! Iku sampurna murni wektu lan energi kanggo maca situs kasebut, lan reacting kanggo wong iku rampung ngrasa. Sanalika dheweke panggonan sampeyan "tangi wedhus!" Reaksi, iku mung dadi apik.
      Lan sapa neraka iku? Sing kaya wong Yahudi, nanging pracaya, sampeyan ora kudu nanggepi tingkat NOW.
      Pesen-pesen kasebut mung digunakake kanggo 2-fly-in-1-slap-data-mining.
      "agenda keragaman", wong Yahudi, ibu-ibu pengganti kanggo kaum gay. Kabeh ana ing kono.
      Lan samesthine wong Yahudi prihatin, saben wong, utamane ing "negara berita alternatif" kepengin Israel bakal diserang. Nanging iki pancen minangka bagian saka agenda. Ken O Keefe, Veteran Dina iki lan kabeh tentara shills wis nyedhiyakake panggonan breeding tengen. 911 uga ditindakake miturut klub iki (tanpa ana apa-apa sing bener) dening Mossad bekerjasama karo CIA. Lan maneh 2 mabur ing 1.

      • SalmonInClick wrote:

        @ClairVoyance, aku duwe countless (permanen) larangan ing celonone. Aku ora peduli babagan iki, luwih penting yaiku jiwa sing ilang sing maca jinis prut sing bisa dirujuk lan langsung ..
        Jam iku ticking lan aku ngarep-arep bisa nguripake pasang. Aku ora mung nanggepi karo keengganan seger, babagan pesen! Teknik iki uga bisa digunakake marang para penguasa, ko-op kasebut kasebut. Jaringan online saya wis dadi kuwat lan saiki kita uga duwe entri ing politik Amerika lan aku pengin ninggalake iku ing ...

    • Sunshine wrote:

      Konvensi sing disetujoni dening negara ora kena kritik. Mulane, sampeyan wis dicekal lan sampeyan bisa mikir babagan 'dosa' ing dictatorship iki bisu sing budak kaya bakal kerjo bareng.
      Apa negara.

      • ClairVoyance wrote:

        persis, banjur nanggapi nujij maneh sesuk nanging banjur mlaku kanthi rapi, yen sampeyan bisa njaluk larangan permanen. Lan sing ora nyenengake amarga sampeyan ora bisa ngilangi endhogmu ... .. hahaha apa lelucon sing kurang ajar.
        Marang kula, salmon kaleng, ana saluran media reguler liyane sing sampeyan nanggapi menyang "tangi wedhus"? Aku ora ngerti yen sampeyan wis prepping, nanging ing kasus aku mikir sing nggawe pangertèn kanggo nyedhiyakake energi menyang. Ing wedhus nujij ora pantes. Ayo padha mati. Urip lan supaya.
        Dadi pranks !! Ora mung amarga kacilakan pasar Simpenan sing digawé, nanging kanthi alangan ala ing ndhuwur uga konsekuensi saka Grand Solar Minimal (Eddy Minimal) sing teka ing ngendi sinyal pisanan bisa dideleng ing saindenging dunya utawa 3. Lan sanajan isih katon ing Eropah Kulon kanggo wektu iki kanthi panen sing gagal amarga ana mangsa awal lan es nalika musim semi, (nanging uga udan es lan udan akeh) ing AS lan Kanada, mesthi ora gampang. Lan yen bakal ana kegagalan potong gedhé ing taun-taun sing bakal teka, uga bakal ana konsekuensi kanggo prices panganan ing Eropah. Harga akeh panganan wis dhuwur banget. Wong-wong ing Prancis bisa tuku woh lan sayuran sing diiris ing Lidl, 1 euro kanggo kothak woh lan sayuran sing mrodhuksi amarga gaslokage. Agung sing Lidl! Sing uga bakal kedadeyan ing Walanda. Lan piso ngethok ing loro-lorone amarga sampeyan kena kanker usus saka panganan sing jamur.
        Mangga ora nanggapi sing terakhir amarga ora tujuan kanggo ngirim subyek arah liyane.
        https://www.youtube.com/watch?v=6D9vAItORgE

        • SalmonInClick wrote:

          Paragraf sing kapisan nuduhake yen sampeyan wis ngerti sapa utawa apa sing daktindakake, ora tau dilakoni Nanging aku bakal nyoba kanggo njelasake sapa lan nalika komentarku wis diaktifake. Gendheng kanggo kula lan kulawarga saya yaiku Traktat Lisbon, sing dadi tonggak sejarah sing saya ngowahi gagasan-gagasan saya dadi tumindak lan mutusake kanggo ninggalaken Walanda ing arah Skandinavia. Tinggal ing tlatah lor lan ing ngendi dhierah radiasi kurang, julukanku bakal ngalahake apa sing aku lakoni lan kalebu memancing salmon, sampeyan bisa ndeleng salmon. Uga duwe salmon ing kalengan lan uga nyebabake tindak pidana lawang ing NL umpamane Gerrit Zalm sawise pengkhianatan diwiwiti ing DSB / ABN, Riffian wis
          Prepping diwiwiti kanggo kula ing 2010 (QE1), aku bisa mbangun jaringan sosial lokal sing becik lan nalika iku aku sinau kanggo mburu. Kita tuwuh sayuran karo masyarakat ing omah kaca kanggo chemtrails. Kita finance ekonomi lokal ngendi bisa ... crita long cendhak, Aku ngerti sikap sinis sampeyan nemen karo iki. Nanging sing kaya salju ing srengenge nalika ndeleng anak-anakku 😀 Cheers!

          https://talpiottalk.com/
          http://www.securingourinterests.org/

          • ClairVoyance wrote:

            ZalminBlik, Thanks for the explanation. Apik banget sampeyan sing wis berubah wae.
            Chapeau!

          • SalmonInClick wrote:

            @ClairVoyance lan everyone ing situs iki, terus dhuwur wani, roh metu saka botol! Taun anyar sing apik lan bisa menang bener!

  9. Kamera 2 wrote:

    Ing Amsterdam tansah ana alesan kanggo ngangkat bendera Pelangi.
    Panji-panji pelangi apa ana ing lapangan bal-balan, pungkasane aku kudu menyang bal-balan
    lan sing pisanan sing metu ana gendera pelangi gedhe ing ndhuwur (kok ???) ing lapangan olahraga normal ing ngendi sampeyan bisa main bal-balan, ora ana bendera klub, ora ana bendera gandha, endi ??? kenapa ing lapangan bal-balan

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/2993295/amsterdam-hijst-vlag-tegen-nashville-verklaring

Ninggalake a Reply

Lisensi AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Kebijakan privasi | Nutup
Setelan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup