Sapa sing nggawe Lucifer lan apa dhemit, jinns utawa archon ing model simulasi?

sumber: hswstatic.com

Utamané saka sudut pandang wong Kristen utawa wahyu urip Islam, aku kerep njaluk pitakon: Yen, miturut pendapat sampeyan, alam semesta nyiptakake simulasi Lucifer, sing nggawe Lucifer lan apa bab dhemit, djinns, archon? Aku arep nerangake iki kanthi luwih rinci ing artikel iki lan aku uga bakal ngomong babagan 'makhluk bintang' utawa pengalaman liyane kaya pengamatan UFO. Muga-muga sawise maca artikel iki sampeyan bakal rampung cetha.

Aku takon sampeyan nyetel kacamata VR ing konteks kasebut. Aku luwih seneng takon sampeyan supaya kabisat menyang perusahaan Neuralink saka Elon Musk supaya otakmu kepengin nggawa online. Dadi, gampang anggone nganggep yen ing sawetara dekade salajeng, kabeh panemu sensori sing saiki ditindakake liwat mata kita, kuping, irung, lan "feelers" bakal bisa komunikasi langsung karo otak. Supaya program AI (artificial intelligence) banjur, umpamane, bisa nggambarake gambar dimensi 3 lingkungan sampeyan langsung menyang pusat visual saka otak panjenengan; sing kanggo saiki kudu kaca tingal VR sing nyedhiyakake cahya ing mripat kita, minangka asil saka pusat visual kita nerjemahake gambar kasebut. Bocahe, supaya, program iki uga bisa nggawe sampeyan ambegan, lan ngidini nonton. Mbok menawi sampeyan saged ngalami gravitasi. Apa bisa kaya simulasi sing bakal ngenali sampeyan karo donya sing ditemtokake langsung menyang otak sampeyan? Misale uga iku game multiplayer. Apa ora cukup game sing cenderung ilang?

Ing kahanan kasebut sampeyan bisa ngomong yen sampeyan mikir sampeyan manggon ing game. Nanging ing kasunyatan sampeyan manggon ing njaba game lan donya maya mung dibangun liwat proyeksi ing otak. Diri asli sampeyan bisa ing amben utawa ing kursi kantor. Donya sing, ing ngendi awakmu dumunung, banjur katon saka pengalaman game dimensi sing luwih dhuwur.

Kita pindhah sak langkah luwih: Bayangkan sampeyan arep nyumerepi awak asli ing jenis drip lan kabeh pemain fellow nindakake iki uga. Sampeyan arep nginep ing game kanggo taun. Bab becik iku ing wektu game luwih cepet. Sampeyan bisa ngalami 10 taun ing 1 dina game, nanging pengalaman iki minangka 10 taun saka game. Kabeh kanca liyane padha lan njaluk infus, supaya padha pangan lan bisa mangan tanpa pangan lan banyu kanggo dina pungkasan. Sadurunge ngerti taun 100 wis lulus ing game lan sampeyan wis ngalami petualangan paling apik. Cathetan: tetep latihan sing pikirane kanggo nerangake bab-bab sing luwih rinci.

Mbayangno sing ing wektu rampung ing game sing mung pembangunan teknologi sarwa berkembang, yaiku sing karo Internet ing game iki dikembangaké lan sampeyan bisa komunikasi liwat super becik i-Phones. Malah ana perkembangan ing game sing ana perusahaan gedhé sing bisa mbangun dunya reality reality; jenis game online. Sampeyan arep nindakake perkara sing padha ing game sing wis rampung saka kahanan asli. game fitur kabeh jinis makhluk spiritual sing wedi bisa mburu, nanging ana uga malaekat lan kadhangkala obyek ngawang liwat udhara nuduhake mati lanang biru kanggo nyulik sampeyan. Sampeyan nemokake game anyar sing medeni lan sampeyan ora arep muter. Sampeyan mung katon liwat sambungan otak (saka avatar sampeyan ing game kasebut).

Dadi yen sampeyan arep kanggo njupuk dipikir ing game, dibangun ing simulasi sing padha wis (nalika infus awak asli) punika awak asli supaya 2 dimensi luwih. Saka game kasebut avatar sampeyan kaya ngene wis pengalaman rohani lan wis weruh obrolan sing ora ngerti ana. Nanging, sampeyan wis ngalami kaya mengkono seneng karo sampeyan.

Apa yen sampeyan mandhiri ing game saka awak asli (nggunakake infus) lan avatar ing game iki wis nduweni pranala neurologis sing dibangun ing kabeh jinis game sing uga mbukak ing game kasebut. Supaya ing game kasebut ana kabeh jinis game, nanging sampeyan mung bisa ndeleng sawise sawetara gaweyan, supaya sambungan otak ing avatar wis diaktifake. Lan apa yen sampeyan bisa ngaktifake sambungan otak neurologis ing kabeh upaya kaya meditasi utawa ngombe jus wortel Afrika, supaya sampeyan bisa nemokake realitas anyar sing ditambahake menyang otak (avatar)? Banjur sampeyan nemokake yen ana kabeh jinis dimensi ekstra ing game kasebut. Wow! Iki donya maya gedhe! Sampeyan ora pengin ninggalake!

Muga-muga sampeyan bisa ngetutake kula nganti saiki. Luwih, aku ora arep, amarga aku utamané migunani kanggo njlèntrèhaké konsep dimensi. Mulane dimensi ora luwih saka asil saka donya maya ing donya maya. Kita nulis definisi anyar kanggo ukuran konsep (kaya asring digunakake ing maca spiritual):

Dimensi minangka asil saka donya maya ing donya maya

Kita banjur teka ing pitakonan kaya sing kasebut nalika introduksi artikel iki: Yen, ing pendapat sampeyan, alam semesta minangka simulasi Lucifer, sing nggawe Lucifer lan apa bab dhemit, jinns, archon. Kita ora bisa nemokake apa wae tinimbang riset forensik nganti saiki, yaiku kabeh sinyal sing nuduhake yen Lucifer iku gawe simulasi multi-dimensi saiki. Éwadéné kathah peneliti lan sistem kapercayan nyebataken siklus reinkarnasi lan spesies Antarane Wilayah Urip (BLA), ngendi nyawa wis diklumpukake sawise pati kanggo reincarnate banjur bali ing awak manungsa, kita bisa ngomong sing pengalaman gesang minangka manungsa iku mung game kang (bla) game. Nanging, yen kita pracaya marang tulisan suci, Iblis iku malaekat kang tiba saka pencipta asli. Asring jeneng Lucifer bingung karo Iblis. Lucifer yaiku wong sing disembah dening klompok elitis sing wis nyatu ing masyarakat rahasia. Lucifer misale jek dadi gawe simulasi iki. Konsep dewa / Iblis kalebu kanggo simulasi iki lan konsèp surga saka neraka uga minangka bagian saka iki. Mulane uga dimensi simulasi ing perspektif kasebut.

Mulane sampeyan bisa ngomong kabeh pengalaman kayata kekuatan demonic utawa archontic, nanging uga alien lan UFO bisa dilebokake ing simulasi (dening programmer). Nanging, padha uga bisa 'katon ing simulasi liyane', kanthi ngaktifake sambungan neurologis karo simulasi liyane (ing simulasi). Bener, yen kita ngenali yen kita urip ing simulasi Luciferian (adhedhasar rasa wedi lan maksim Masalah, Reaksi, Solusi), mesthine ora bakal teka minangka surprise yen pengalaman demonic utawa pengalaman liyane (alien, UFO, dll) uga minangka simulasi.

Pitakonan sing Lucifer banjur digawe lan carane dheweke supaya brilian kanggo mbangun simulasi jagad iki, kita bisa bener njawab saka asli kita. Lan amarga kita mujudake alam semesta iki liwat pemahaman kita (saka jiwa kita), jawaban kasebut ana. Apa sampeyan mikir sing tetep kabur? Aku ngerti, nanging aku bakal ngomong: bakal terus.

Apa yen pineal kelenjar avatar saiki nggawe hubungan saraf karo wong liya virtual kasunyatan (utawa luwih realita ditambah): sampeyan pengin nggawe sesi ayahuasca sing sambungan iki teka online? Mbok menawa meditasi uga bisa digunakake kanggo pineal kelenjar.

47 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (6)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Coba pikirake iki:

    Dadi yen sampeyan nandhang sangsara marga saka pengalaman demonic archontische / ing gesang, iku amarga port otak (neuralink) bio avatar aktif ing gladhi iki dening wedi gladhi liyane lan ditambah kasunyatan saiki kowe.
    Padha ditrapake kanggo pengamatan UFO lan asing.
    Sampeyan bakal nampa kasunyatan sing ditambahake ing otak avatar sing digandhengake karo simulasi sing saiki.

    Sapa sing weruh liwat iki ngerti apa sing dakkandhakake.

    • Martin Vrijland wrote:

      Iku 1 trik Lucifer kang kanggo menehi bab ing gladhi iki liwat wedi yakin sistem sing rawan kanggo nggawe urip ing layanan panguwasane ing guise tokoh dewa agama (piyambak ing nyamarake) utawa dalan spiritual (anjog kanggo pengabdian marang rencana).

  2. marcos wrote:

    Martin,

    Apa sampeyan nganggep yen donya liyane (dimensi) luwih apik tinimbang sing saiki ana? Mbok menawa donya sing luwih elek tinimbang masalah sing saiki dadi masalah.

    • Martin Vrijland wrote:

      Sampeyan uga bisa nyerah kanggo simulasi iki. Saben pilihan / dheweke. Aku ora pengin lungguh ing web Lucifer lan yen ora seneng ana, aku bakal ngatasi masalah maneh. Yen sampeyan kesepen utawa wedi, pilih dalan paling ora. Aku ora.

  3. Vitalinfo wrote:

    Pungkasan artikel babagan esensi urip. Apa analisis apik babagan eksistensi kita minangka manungsa.

    Aku wiwit mikir liyane lan liyane sing ana mung simulasi. Nanging, simulasi minangka tiruan. Pitakonan kasebut yaiku: 'apa sing ditiru?' Ana mbok menawa donya asli sing ditiru. Nanging, yen sing uga minangka simulasi, sing banjur diarani maneh. Sampeyan kudu duwe awal ing endi wae. Yen ora, kita uga bisa ngalahake hukum sebab lan akibat overboard.

    Aku mikir yen kabeh nggawe (simulasi) dumadi saka kawruh. Tembung "ngerti" iku tembung sing menarik banget. Ngerti babagan sing beda sajrone pangerten. Understanding minangka kegiatan mental sing kudu dilakoni karo pemahaman. Yen sampeyan ngerteni apa-apa, banjur pengamatan apa sing sampeyan ngerti ora perlu. Iki ndadekake aku curiga yen ngerti iku soko sing misah saka kesadaran utawa pemahaman.

    Yen kabeh iku sawijining simulasi, simulasi pisanan diwiwiti saka ngerti.

    Soko mikir babagan.

    • JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM wrote:

      A bocah wiwit ngrungokake, banjur mangerteni "mangerténi" bocah kasebut Sinterklaas, Santa, Kelinci lan Stork ora ana! bocah uga ilang "kepercayaan batuan" marang wong tuwane lan ngupayakake dhewe lan banjur teka menyang kesimpulan yen kabeh kuwi ilusi.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup