Surat sing ora dikepengini saka Mark Rutte: Landa Walanda

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 Desember 2018 15 Komentar

sumber: ad.nl

Aku ora pengin nyegah versi sing ora dikomedikake saka aksara sing ditulis dening Mark Rutte. Ing huruf ing AD saka wingi iku mesthi rada moderat dening spindoctors sing ngganggu. Supaya bisa maca versi sing jujur ​​lan ora kasil ing Mark Rutte kene. Wis nunggu klaim hak cipta sabanjuré saka Yohanes the Mol's Machine Machine, nanging luwih seneng tinimbang sing. Striking ing huruf ing ngisor iki yaiku keterbukaan Mark babagan pasuryane sing bener. Cetha yen Mark kepengin supaya tetep nyepengake vas bebarengan. Iki minangka persetujuan mung karo surat sing diterbitake dening AD.

37 enggo bareng

tags: , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (15)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Budhak gaji wrote:

    Martin, aku (mbokmenawa kaya akeh wong), penasaran babagan status Mesin Permisi John de Mol lan Rosmalen Nederland Gerechtsdeurwaarder BV! Tanpa woro-woro lan / utawa bebaya padha teka karo akun nyenengake, kang ing pendapat aku luwih kaya extortion.

    Nalika sampeyan kejiret ing tumindak pelanggaran lalu lintas lan njaluk nggoleki kanggo kasebut, banjur sing kaya kanggo kula, sanadyan saka kasunyatan sing sugih wong ngguyu ing jumlah iki lan wong miskin bisa njaluk menyang alangan amarga iki.
    Mesin Permisi John de Mol ndadekake beda: Padha ngidini sampeyan nglakoni pelanggaran lalu lintas sing padha kanggo sawetane wektu lan ora ngelingake wong sing nglakoni kesalahane dheweke wis melanggar hukum. Sakliyane wektu, padha nylametake 15 kesalahane sing padha lan sampeyan njaluk huruf anceman ing bis yen sampeyan mung pengin 15 kaping kanggo nransfer jumlah pelanggaran iki. Yen sing ora extortion, aku ora ngerti maneh ...

  2. SalmonInClick wrote:

    Sampeyan nampilake gambaran sing banget surem

  3. SalmonInClick wrote:

    Ayo Martin, kene sampeyan duwe € 1000, -

    • Riffian wrote:

      .. motto VVD ing latar mburi "ora maju nanging nyedhaki" manmanman persis karo "ora dikalahake nanging terus menyang generasi sabanjure. Banjur Salmon gigantic kaya ngguyu lan apik ngisi saku ...

  4. Sunshine wrote:

    Sepurane apik, aku arep ngapresiasi Rutte sing durung disengaja meh amarga kejujuran lan kasunyatan sing bisa ditindakake kanthi alami. Oh kita mung duwe jenis wong ing Walanda, nanging sayang banget ....

    Yen Piece ora ditulis dening Rutte uncensored, aku ora weruh apa John de Mol bisa ngomong babagan iki. Iku satire lan seni, seni. Yen padha ora mikir, iki ditulis dening "Rusia". Mungkin Putin wrote amarga MH17. Ya, sampeyan ora bisa dipercaya Rusia.

    Sengaja, wis diurutake manawa kabar, panuntun informasi, bisa uga akeh, konsentrasi kekuwatan, monopoli, karo kulawarga, ora, utawa ora nggunakake BV dll. Mungkin ngajokake keluhan menyang Komisi Eropa babagan iki. Oops, aku bakal lali maneh, lali yen Komisi Éropa uga didhurung déning para tersangka biasa. Padha nutupi saben anggota Club. Bodho kula.

  5. Kamera 2 wrote:

    Sugeng surat apik, akhire sampeyan ora bakal ngucap.

    Nanging aku isih kelingan babagan awake dhewe, yaiku dheweke keturunan jender wadon utawa lanang? ya utawa
    Utawa ngirim dheweke / ora ngilangi amarga agenda Agen Regenboog-Mafia, mesthine uga kudu nglakoni maneh, uga kita bisa ndeleng manawa ing huruf sabanjure hey.

    Artis gedhe sing kudu nyebar agendas saka kekuwatan gedhe kadhangkala duwe iki
    nyawa sing didol. Nanging, awake dhewe ngira yen sampeyan pancen bener, nanging surat kasebut pancen bener
    durung rada milder. Isih pilihan sampeyan? , ing ngisor iki biasane megastar kaya sing dadi kurang nyenengake lan pengin ngganti kabeh bendera nasional ing bendera Pelangi, kanthi agenda mesthi

  6. AnOpen wrote:

    Apa huruf, katon kaya Rutte ngobrol situs iki, kanthi akeh pilihan tembung sing padha. Wigati banget menawa wayang golek sing asale ora ana sing seneng lan manfaat saka kahanan kasebut. Pungkasane, bisa dadi bagian saka apa sing wis dikenal, apa kejujuran pungkasan. Kanthi yakin lan yakin, dheweke wis rampung ing unsur, apa sing arep ditindakake? Kanggo dheweke dadi 10 wayang liyane. Iku 50 / 50, siji setengah ngontrol separo Walanda, partai 2 saka 7 yuta. 3 Million kids ora melu. Ana akeh Initarizielle Mitarbeiter ing kabeh bagean saka populasi, sing nunggu panggilan negara, kaya prajurit. Kritikan lan kétok ing surat sing ora disengaja mesthi bakal ditemtokake, banjur bakal tiba-tiba diprosès. Versi pensin sing resonates karo paling wedhus, mungkin ana tembung paling anyar lan paling éndah saka 2018. Apa sing ora dikontrol Walanda? Oksigen sing dihirup mesthi.

  7. Riffian wrote:

    Aku wis dadi bebas kanggo ngramu sawetara definisi kanggo wiji 🙂

    Gladjanus Rutte ~ n. wong sing kerep banget cepet lan ngerti carane perang saka perjanjian Conto: `Sing gladjanus Rutte wis entuk kabeh hak maneh. `

    1) Ngalih ventilasi 2) Slippery wong 3) nyoblos 4) Salah 5) Linkmichel 6) Unreliable wong

    • Riffian wrote:

      .. sampeyan mung ndeleng sampeyan lali sepotong teks 😀

      smoothie, slicker MEANING & DEFINITION

      cunning, shrewd person; ora bisa dipercaya. Kanggo ngucapake minangka: gla-dakker. Asosiasi karo 'crook licik', Nanging, ndadékaké pèngetan tembung kasebut minangka lapangan sing alus. Penyalahgunaan iki wis dicathet ing 1860 lan ditemokake saka dina kaca Malaysia, sing nyuwekake dina kaca djaran, ing wektu kuwi ana beban kuda sing, sajrone paket, uga para pelayan diangkut. Ora suwe banjur dadi sinonim karo jaran sing ala. Mengko uga ngemisake kampong asu sing disebut lan luwih umum: kabeh sing ala utawa laku kaya kuwi. Teges saiki minangka partly disababaké déning tembung Gamelan. Jug lemu (luwih saka kerikil tinimbang sing cerdas) yaiku kontaminasi smoothie lan gladjan. Tembung pungkasan iki pancen ora ana hubungane karo smoothie. Uga nduweni daya luwih positif. Bungah bisa nelpon sampeyan wong lanang ing antarane para penggemar. Ing Leiden padha nggunakake smoothie sing gegandhengan, karo Yuker Bargoens minangka asu. Waca wortel iki. Ing Van Eijk (1980) kita nemokake varian gladjanus lan gladmuis. WNT uga menehi smoothie (wong cerdas, ceramah alus) karo lokasi saka 1897.

  8. SalmonInClick wrote:

    Produksi Mol, maksudku ANP prodhuk laporan sing Bilderberger Schippers kudu ngetutake Bilderberger Rutte ... ya, wong dear, siji banyolan liyane ..

    'Edith Schippers kudu ngganti Rutte'
    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/edith-schippers-moet-rutte-opvolgen/ar-BBRfCR0?li=BBoPOOe

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup