Kertu kuantum Bill Gates minangka kertu ID nirkabel sing nglacak manawa sampeyan duwe coronavirus lan apa sampeyan wis divaksinasi

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 23 Maret 2020 10 Komentar

sumber: insider.com

Sajrone sesi Reddit 'takon apa sing sampeyan karep', Bill Gates dijaluk pitakonan babagan pandemik koronavirus covid-19. Wangsulane ngungkap. Ngandika, "Pungkasane, kita bakal duwe sawetara sertifikat digital kanggo nuduhake sapa sing saiki wis didandani utawa diuji lan sing wis nampa vaksin."Kanthi sertifikat digital kasebut, Bill Gates bisa ngubungake, contone, sing dikembangake MIT titik titik (titik kuantum).

Solusi nirkabel kaya iki bisa uga digarap kanthi nggunakake ID2020, sing pengin menehi 1,2 milyar wong sing isih urip tanpa kertu ID minangka "identitas" (sampeyan ora duwe tanpa nomer). Bill Gates minangka investor utama ing kabeh iki liwat dhasar Bill & Melinda Gates lan sejatine jelas manawa kita pindhah menyang sistem kontrol sing bakal dirangkul dening akeh amarga wedi karo mungsuh sing ora katon.

Penting kanggo nuduhake manawa wong gelem nyerah kabeh kabebasan kasebut yen wedi banget. Sing paling wedi yaiku wedi pati, lan nalika kita nemoni mungsuh sing ora katon sing kabeh ahli medis lan media lan politik njaluk kita supaya serius, umume wong ngrampok.

Umume ora ngerti babagan kemungkinan sing bisa digunakake dening pemerintah lan media kanggo main ing masal. Banjur akeh wong sing kudu nindakake ngapusi. Ora ana sing bisa mikir yen umume radar sajrone jam ora bisa ndeleng dial lan mulane ora duwe ide dhewe. Ora ana sing percaya manawa saiki wis akeh sing dikompromi, kanthi panganan saiki lan mbesuk (padha mikir) wis tuku.

Apa banget ala karo coronavirus kasebut? Banjur mesthi migunani yen kita ngerti persis sing wis kena infeksi nalika, nalika ana wong wis pulih lan apa ana wong sing wis disuntik karo vaksin. Paling ora, yaiku kapercayan sing diwiwiti saka masal. Kemungkinan sing bisa ditindakake kanggo diwenehake. Kekurangan kasebut malah katon minangka pemikiran negatif lan konspirasi.

Ing sawetara minggu, sapa kritis uga bakal bisa uga mbebayani masarakat. Iki amarga wong-wong kasebut bisa mbrontak lan mbebayani wong liya; malah yen wis netepi 'ide salah'. Dadi ngunci. Sawise kabeh, tumindak perawatan mental wajib GGZ wis mulai wiwit tanggal 1 Januari.

Yen, sajrone sawetara wulan, kita ganti saka demokrasi sham dadi sistem komuniseknologi kanthi masalah sawetara wulan dening krisis koronavirus iki, kabeh wong saiki gumantung karo negara babagan jumlah penghasilan (pirsani. panjelasan iki). Wadhah sing ana ing ngarep keamanan finansial bakal ngyakinake akeh kanthi gupuh. Ngerna wedi pati lan jumlah tiwas sing akeh (dituduhake dening media) uga bakal golek cara kanggo langkah drakoni, sing bisa mbebayani unsur-unsur sing mbebayani saka masyarakat (tanpa nangis).

Banjur bagean isih saka populasi bakal macet ing sistem digital sing ngawasi saben gerakan, ngubungake penghasilan lan pengeluaran lan kebebasan gerakan kanggo prilaku, kesehatan lan obat lan vaksinasi wajib. Ing endi dheweke mikir yen bakal njamin kebebasan lan keamanan kanthi nyekeli tangan sing mbiyantu negara (utawa nglawan kabijakan negara kasebut ora wedi amarga awake dhewe), mula dheweke uga pungkasane kepepet. Ora ana sing madhani dalan tujuan akhir kaya sing dijelasake ing bukuku.

buku sampeyan

Mangga uga maca artikel saka minggu kepungkur, sing aku nerangake sketsa ing ndhuwur kanthi luwih rinci. Yen sampeyan wis maca bukuku lan tambahan, sampeyan bakal nemokake manawa sampeyan ora butuh kertu ID, titik kuantum ID utawa apa wae kanggo identitas sejati. Sampeyan uga bisa nemokake apa sing dikarepake kanggo kabeh wong sing ngerti.

Daftar pranala sumber: siencemag.org, id2020.org, biohackinfo.com

3K enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (10)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. SalmonInClick wrote:

    Jaringan Bill Gates kanthi alami ndadékaké para curiga sing biasane, bagean sing dibiayai karo Microsoft, Gavi Unilever, Carbyne, Postcode Loterij, sing pungkasane ora ana ing antarane organisasi ngarep.

    Telpon penting ing jaringan iki sing bisa nggandhengake karo Epstein wis bubar dideteksi bubar.

    https://vocal.media/theSwamp/the-epstein-associate-nobody-s-talking-about-the-idf-linked-bond-girl-infiltrating-the-uk-nhs
    https://www.calcalistech.com/ctech/articles/0,7340,L-3766639,00.html

    https:// http://www.scientificamerican.com/article/invisible-ink-could-reveal-whether-kids-have-been-vaccinated/

    ing cendhak, solusi-reaksi-solusi

  2. SalmonInClick wrote:

    Dadi Plandemik:

    Fauci: 'Ora mangu' Trump bakal ngadhepi wabah penyakit infèksius
    Januari 11, 2017

    Anthony S. Fauci, MD, direktur Institut Alergi lan Penyakit Nasional, ujar manawa ana "ora diragukan" Donald J. Trump bakal dicritakake kanthi wabah penyakit infeksius sajrone presiden.
    https://archive.is/52FYz

  3. njelasno wrote:

    Bill Gates bakal nggunakake implan microchip kanggo nglawan coronavirus
    https://biohackinfo.com/news-bill-gates-id2020-vaccine-implant-covid-19-digital-certificates/

    Accenture, bebarengan karo Microsoft lan Avanade, nggawe prototipe manajemen identitas adhedhasar biometrik & blokchain sing dituduhake ing Summit ID2020 ing PBB ing wulan Juni 2017.

    • njelasno wrote:

      ID2020 and partners launch program to provide digital ID with vaccines

      Sep 20, 2019

      The ID2020 Alliance has launched a new digital identity program at its annual summit in New York, in collaboration with the Government of Bangladesh, vaccine alliance Gavi, and new partners in government, academia, and humanitarian relief.

      The program to leverage immunization as an opportunity to establish digital identity was unveiled by ID2020 in partnership with the Bangladesh Government’s Access to Information (a2i) Program, the Directorate General of Health Services, and Gavi, according to the announcement.

      Digital identity is a computerized record of who a person is, stored in a registry. It is used, in this case, to keep track of who has received vaccination.
      https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines

  4. ellysa wrote:

    Andharan kasebut nalika umur tuwa
    janjine utopia
    wortel ing kelet
    cornucopia kosong
    Dystopia pikiran teknologi teknologi
    apa sing bakal kedadeyan yaiku wektu
    robophobia

Ninggalake a Reply

PANUT
PANUT

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup