Teknologi pinter lan pamrentahan global teknologi bakal ngirit iklim

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 3 Desember 2019 9 Komentar

sumber: tgrthaber.com.tr

Pamrentahan jagad teknologi mung siji-sijine solusi kanggo nylametake planet kita saka rusak amarga bencana iklim sing bakal teka. Nalika bintang film nyenyet loceng weker, sampeyan wis yakin setengah saka populasi ing saindenging jagad manawa ana sing kudu ditindakake, amarga penampilan sing apik lan mujudake penggemar minangka dhasar. Bocah wadon nganggo braids uga bisa dilakoni kanthi apik, kaya wartawan sing ringkes saka negara-negara sithik sing nggawe pemimpin dunia jeblugan.

Sing mbah buyut bocah wadon kasebut nganggo braids, Greta Thunberg, iku Efek Arrhenius (Pemanasan global) lan nemoni Bebungah Nobel minangka pendiri hadiah kasebut, kita ora pengin ngrungokake. 'Panulis prasaja' kasebut, Rutger Bregman, njaluk telpon banget teknologi pamrentahan donya, kita bener-bener mikir yen ora becik. Sawise kabeh, iku menit 1 kanggo 12, dadi sampeyan kudu tumindak keras. Kita wis yakin manawa liwat kabeh bintang film sing apik lan kita percaya yen liwat gambar suapan lan kepes sing dramatis. Wong rata-rata ora mung nemoni masalah kanggo nyinaoni kasunyatan, nanging ngandelake kapercayan karo bintang film, politisi lan media.

Ing praktik kasebut tekane PBB dadi tenaga pendorong utama ing sanjabane iklim lan saiki wis ditampilake manawa Pemberontakan Kepincangan kanthi terbuka mbantah CIA Gene Sharp (revolusi berwarna) cara kanggo gawe uwong yakin massa sing bakal mati. Ing wektu sing padha, pesen ing mburi bakal dibela. Ilmuwan sing serius lan misuwur, sing bisa mbuktekake manawa bumi ora panas dadi akibat saka CO2, lagi diserang kanthi rame. Malah ana kedadeyan fisik:

"Luwih saka wong 200, kalebu puluhan ilmuwan, saiki lagi ndhelik ing Jerman. Aku siji mau. Aku pitutur marang kowe yen aku ana ing Munich, nanging ora bisa ngomong babagan hotelku. Aku bisa ngandhani yen para ilmuwan bakal ketemu ing dina Jumuah lan Setu kanggo nuduhake ilmu ilmiah, nanging aku ora bisa crita ing ngendi. Rapat kasebut, sing ilmuwan bakal menehi bukti sing mbantah krisis iklim sing diduga, direncanakake kanggo masarakat, nanging para penjahat iklim fasis meksa kita ndhelikake. Pamrentah Jerman nolak nglindhungi para ilmuwan saka ancaman kekerasan. "

Sing minangka potongan artikel iki, sing nate nuduhake manawa kasunyatane ana kasunyatan kanggo sentimen. Nyatane, sentimen kasebut digawe manawa wong nemokake manawa sah yen tumindak ditindakake kanthi agresi lan langkah militer. Sawise kabeh, yen bumi ngancam bakal rusak, mula ide kasebut, kita kudu mbela awake dhewe marang wong-wong sing ora pengin ndeleng.

Klompok wong percaya iklim kudu nglindhungi manungsa lan bumi marang wong-wong sing ora percaya. Dadi, kita nyebutake Inquisition Spanyol babagan awake dhewe nganggo jaket anyar. Wong sing seneng katentreman sing semangat banget kanggo nylametke bumi tiba-tiba katon ora ana. Nanging, kita wis biasa karo mental sing ana ing kulon sing makmur, amarga sanajan "nggawa demokrasi" menyang negara-negara diktator (minyak) sing elek banget, mula kita ora ragu-ragu kanggo mbuwang drone lan bom. Nalika iklim, saiki saiki uga milih tanpa belas kasiksa lan nesu tanpa melasi. Wong-wong kasebut ora nate keganggu kanggo ngrungokake para ilmuwan sing ora bisa dirungokake (kayata keneora, dheweke sijine driji ing kuping lan nempel karo posisie.

Sampeyan ora bisa ngyakinake wong-wong sing bener-bener percaya yen bumi bakal mungkasi yen ora nglakoni apa-apa, beda-beda, amarga wis ujar manawa dheweke ideologi sayap tengen. Pancen dudu babagan akal, nanging sejatine ora bisa dirasakake. Ora ana aktivis iklim tunggal sing ngerti apa CO2 lan pengaruhe yaiku nggawe bumi dadi luwih ijo lan ora luwih anget. Malah mbaleni pernyataan kasebut ing kene, bisa uga diwaca, nanging langsung nyebabake tumit kasebut tiba ing pasir. Sampeyan ora pengin krungu manawa minangka aktivis iklim. Sampeyan yakin amarga sampeyan ndeleng akeh plastik sing ngambang ing segara lan sampeyan ndeleng populasi beruang kutub suda. Kabeh sing ditindakake media kanggo menehi pengaruh persepsi wong akeh katon propaganda sing efektif lan, kaya biasane karo propaganda, mung bagean cilik sing ngerti. Iki amarga masarakat ora mung percaya manawa pamrentah lan media bisa ngapusi. Jisim bakal ngremehake jebakan dhewe minangka ala sing dibutuhake kanggo nylametake bumi (lan manungsa lan kabeh kewan lan tanduran).

Kaya ngono Rutger Bregman nimbali teknologi lan yen saiki ndeleng pirembagan bentuk komunisme ing pirang-pirang negara, mula kita bisa ngerti arah endi sing bakal dipimpin massa. Ing artikel iki Aku nerangake carane kapitalisme lan skala perusahaan sing nyebabake multinasional. Nyatane, iki dadi dhasar 'komunisme ing jaket anyar'. Ing Inggris, kita wis ndeleng kepiye perusahaan gedhe Jeremy Corbyn pengin nasional maneh (nggawe kepemilikan negara) lan kita bakal cepet ndeleng tren kasebut ing endi wae, mesthi nalika kacilakan ekonomi sing wis direncanakake suwe banget; kacilakan kasebut yaiku merek sing tepat 'dibangun' (sing ana gandhengane karo Donald Trump, Boris Johnson, Thierry Baudet, Alex Jones, Jensen, lsp) bakal disalahake.

Pikirane kritis diwenehi label 'bener' lan label kasebut bakal nyalahake kabeh, lan nggawe intervensi sing ekstrem. Campur tangan ekstrem iki bakal dibentuk dening komunisme ing jaket teknologi. Iki bakal nyebabake larangan definitif ing kabeh ide sing nyebabake ancaman kanggo sentralitas kekuwatan. Sawise kabeh, awak pamikiran kasebut wis ngunekke ekonomi kanthi wektu kasebut lan awak pikirane nyebabake ancaman marang iklim kasebut.

Apa tampilan teknologi komunis kaya ngono? Ya, yen ekonomi bakal maju ing saindenging jagad, mula kita bakal nemoni periode kemiskinan pahit (mulane kekacauan lan gupuh). Iki biasane nggawe vakum listrik kanggo lengen anyar sing kuwat menehi solusi. Mesthine, wektu kasebut masarakat bakal ngrampungake penghasilan dhasar minangka solusi kanggo kabutuhan finansial gedhe. Sistem finansial bakal bangkrut ing wektu kasebut manawa dibutuhake intervensi drastis anyar.

Reset lengkap sistem finansial global, sing dolar dikuasai nganti pirang-pirang puluh taun (kanthi asil sing bisa dianakake dening AS ing saindenging jagad), bakal dadi solusi. Kacilakan ekonomi, kanthi kekacauan sosial, bakal ngundang solusi kanggo ndhuwur. Sentimen saka kejatuhan bumi sing bakal surut yaiku ukara kapindho sing mbutuhake intervensi sing kuat. Loro-lorone bakal ngiyatake tangisan kanggo sentralisasi kekuwatan. Iki bakal rampung dening teknologi.

Teknologis tegese ana solusi teknologi sing wis diatur kanthi tengah supaya luwih apik wiwit saiki. Iki alami uga mbutuhake administrasi pusat. Jembar pintar blockchain lan 5G 'internet' iku bakal menehi solusi kasebut. Reset finansial lan sistem finansial global sing paling apik bakal rampung kanthi standar mata uang crypto ing saindenging jagad. Yen, saliyane, sampeyan bisa ngupayakake ekonomi kanthi menehi penghasilan dhasar, mula sampeyan bakal ngalami (ing wektu kasebut).

Mata uang kromo migunani banget nalika ngukur lingkungan sing drastis. Ing 'internet prekara' sampeyan bisa ngawasi saben transaksi produk utawa layanan kanthi rinci. Sampeyan banjur bisa nemtokake manawa salah sawijining klambi pangan lan nyetel pajak kanthi pas.

Nganggo kepenak, ayo ngomong yen bakal ana koin PBB umpamane. Mata uang sing nampa nilai rata-rata sawetara mata uang lawas (euro, yuan, dolar, rubel). Bayangake yen rezim anyar - mlaku menyang vakum kekuwatan (amarga kekacoan ekonomi lan sosial "disebabake sing bener") - nuduhake ide kanggo ngreset bank pusat lan nuli utang kabeh, banjur mbuwang jumlah dhasar. Kanggo ngeculake dhuwit recehan PBB. Saben warga nampa penghasilan dhasar 1000 UN-dhuwit saben wulan. Rega produk uga ngreset lan ekonomi wis pulih. Perusahaan-perusahaan gedhe digawe nasional, supaya bisa uga utang gunung lan mesin ekonomi wiwit mlaku maneh. Kita saiki wis ana ing kahanan komunis, nanging masal ora kena pengaruh ing wektu kasebut. Anggere kabeh dadi urip maneh.

Unit pembayaran crypto anyar (umpamane koin PBB mung ngrancang ing kene) nggawe kabeh bisa ditelusuri ing kothak 5G 'internet internet'. Yen sampeyan tuku rokok saka sewu ewu koin PBB, sampeyan ora mung mbebasake lingkungan (iki sing bakal ditindakake ukum), nanging uga mengaruhi kesehatan. Yen sampeyan isih ngonsumsi daging, sampeyan uga tumindak ala kanggo lingkungane, amarga lembu kasebut ngetokake "nitrogen" lan uga luwih becik urip vegetarian kanggo kesehatan.

Premium asuransi kesehatan sampeyan bisa ditambah kanthi otomatis ing 'internet barang-barang', amarga kabeh sing diisi bisa diukur langsung. Pajak lingkungan sampeyan uga bisa langsung didebat saka imbangan cryptocurrency koin PBB. Ing kothak cerdas, nganggo kamera pangenalan lan mikrofon tergantung ing endi wae, bisa kedadeyan yen sampeyan ujar ing kantor kothak Albert Hein, kayata, "Bu, apa sampeyan duwe paket permen karet kanggo kula?", Sampeyan langsung nampa titik paukuman amarga sampeyan wis nggunakake tembung 'madam'. Undang-undang diskriminasi anyar administrasi pusat anyar nyatakake yen diskriminasi kanggo grup LGBTI. Cara ngawasi masyarakat adhedhasar model Kres wijen Cina wis ditindakake ngenalake dormantly ing tahap bal-balan Walanda. Titik penalti banjur kanthi otomatis tegese nyuda imbangan duwit receh PBB.

Turkey, negara sing wis nimbali pirang-pirang taun minangka pesta sing bakal njupuk alih tenaga ing Eropa kanggo 2023, wis nyusun kabeh kanggo ngenalake lire crypto ing 2020. "Lira digital berbasis blokchain nasional negara dijadwalake dening Bank Pusat sesuai karo program presiden taunan 2020, Cointelegraph nglaporake Turki ing 5 November."Wacanen sadurunge artikel iki.

Ing jagad teknologi, kabeh dipantau saka sudut pusat teknologi. Teknologi iki ndadekake supaya bisa ditindakake kanthi apik. Yen wong kaya Rutger Bregman njaluk administratif teknologi lan uga menehi link kanggo ngukum kabeh wong sing mikir babagan cara iklim, umpamane, kita mung bisa nyimpulake manawa teknologi kasebut menehi dalan kanggo polisi sing dipikirake. Sistem Big Data sing saiki ngawasi kabeh lalu lintas internet kita, kalebu kabeh sensor sing cerdas, bakal ngerti persis apa ide sing ditrapake saben individu. Yen kita gabungke karo 'internet barang', dhuwit traceable (crypto) lan sistem titik Sesame Credit model Cina, mula kita dadi seksi babagan pambangunan teknologi fasisisme:

Ing teknologi fascist, negara kasebut bisa ngetrapake ide-ide kasebut marang wong-wong sing wis dipercaya lan dipantau nalika ana dina.

Ing buku anyar aku njlèntrèhake kepiye naskah iki wis ana ing rak kanggo pirang-pirang abad lan aku uga nerangake carane Pelangi nglambangake pengenalan agama jagad anyar. Pelangi minangka simbol rezim jagad anyar sing bakal ditepungi sing uga bakal nggawe agama anyar. Sampeyan bisa uga elinga pelangi saka crita babagan banjir sing bisa ditemokake ing macem-macem budaya lan agama ing saindenging jagad. Pelangi kasebut nggambarake transformasi bumi sawise banjir sing mbusak kabeh.

Kita ing wengi banjir gedhe. Mangkono pelangi uga minangka simbol gerakan iki. Transformasi sing bakal ditindakake manungsa bakal nggawe swarga anyar lan bumi anyar adhedhasar teknologi. Transhender transhuman ing ngisor panji pamarentah teknologi teknologi Luciferian (pelangi) minangka tujuan. Masa depan yaiku netral jender lan mbesuk transhuman. Sampeyan bisa uga nemokake manawa saiki rada ora jelas lan sebabe sampeyan kudu menehi saran babagan iki. Penting kanggo menehi perhatian babagan iki. Pramila migunani banget kanggo maca bukuku, sing dakkenal dalan lengkap kanggo pamrentahan lan agama dunya lan nerangake kanthi rinci apa maksud kasebut.

tuku buku

Daftar pranala sumber: townhall.com, theguardian.com, cointelegraph.com

142 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (9)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

    • Sepatu Lace wrote:

      Halo Martin, artikel maneh! Apa sampeyan ngerti kapan lan ing ngendi nonton ihuman? Aku ora bisa nemokake iki sayangé.

      Thanks, tetep!

      • Martin Vrijland wrote:

        Sing dak mangertosi, film kasebut ditembak ing bioskop budaya lokal. Aku ora ndeleng film kasebut dhewe lan eling yen nuduhake bebener maneh kanggo dadi net safety, nanging yen sampeyan bisa tusuk liwat iku, sampeyan bakal mlaku.
        Aku mikir yen migunani kanggo maca bukuku sadurunge, amarga aku nerangake prabédan antara wujud asal usul karo salah sawijine transhumanis. Kajaba iku, aku nerangake kenapa dheweke (blok listrik sing ngarahake arah iki) pengin kita gabung karo AI.

  1. Martin Vrijland wrote:

    Komentar saka sing maca ing Facebook:

    SMART diterjemahake menyang 'pinter' ing NL. Nanging, iku minangka singkatan kanggo babar pisan beda: "Rahasia Ketenteraan Militer ing Wilayah Residen".

    Ing Walanda, "senjata militer rahasia ing lingkungan omah"

  2. Martin Vrijland wrote:

    Kanggo info:

    Greta Thunberg dikelatih dening Jennifer Morgan saka Greenpeace, sing lelungan karo Al Gore (pencipta dokumenter bohong sing ora disalahake, kabeh wis dicekel, 'Bebener Inconvenient') menyang Forum Ekonomi Dunia ing Davos. "Greenpeace finances Greta, lan para panyumbang menehi dhaptar sosialis sing dawa. Greta muncul ing Alberta, Kanada, rong dina sadurunge pemilihan, ngandhani yen amarga perubahan iklim, dheweke kudu nyasarake pakaryan. "

    Greenpeace minangka LSM sing ngenalake Pelangi minangka simbol ing saindenging jagad. Ing bukuku aku nerangake kenapa pelangi minangka simbol tatanan donya teknologi anyar lan kudu nuntun kita menyang panggabungan karo AI.

    Sugeng rawuh ing mesin (sang Pink Floyd).

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup