Teks Kanggo Ngomong (TTS) lan hologram kanthi gaya kaya karo Microsoft Hololens 2

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 27 September 2019 4 Komentar

Sumber: bbci.co.uk

Akeh sing isih ragu-ragu babagan ide sing bisa urip ing jagad virtual ing mbesuk. Ing endi kita isih nggunakake saluran input bandwidth sing alon kanggo otak kita, kayata mata, kuping, irung, basa, sentuhan lan saliyane, SMI (Interface Computer Brain) saka Neuralink (salah sawijining perusahaan Elon Musk) bakal wis ana ing 2020 bisa nyedhiyakake interaksi sing luwih cepet karo otak. Ayo dadi jujur; njupuk kuping, umpamane. Eardrum kudu ngonversi swara dadi denyut listrik lan otak kudu nerjemahake menyang swara ing bentuk, contone, teks utawa musik sing diucapake. Dadi ana terjemahan ing antarane. Crita sing diucapake kudu diwiwiti kanthi tembung utawa buku kudu diwaca kanthi saben tembung. Bakal luwih trep yen sampeyan bisa ngunggah buku ing 1x ing otak. Kita terus menyang arah kasebut kanthi pangembangan BCI.

Kanthi Micorsoft Hololens 2, sampeyan isih kudu ngetrapake hologram minangka kasunyatan sing ditambah ing papan. Kanthi BCI, sampeyan bisa nyelehake presentasi visual langsung ing tengah visual otak. Kabeh, kabeh katon apik banget (waca video ing ngisor iki). Nanging, ora ana apa-apa kanggo wektu sing cendhak ngenteni.

Deleng presentasi Neuralink Elon Musk ing ngisor iki lan maca panjelasan rinci artikel iki (lan maca maneh ing ngisor video).

Nanging pangembangan kayata Microsoft Hololens 2 wis migunani kanggo pangembangan sistem ing ngendi sampeyan nggawe papan digital ing ngendi kabeh wong ndeleng obyek sing padha utawa hologram sing padha ing posisi sing padha, nanging saka posisi sing beda. Google ngembangake Teknologi Cloud Anchor lan rencana kasebut kanggo map ing saindenging jagad supaya bisa ngetrapake obyek ing saben dalan sing bisa dideleng kabeh wong; ing panggonan sing padha, nanging saka sudut sing beda. Dadi sampeyan bisa uga duwe dinosaurus sing mlaku ing dalan sing bisa dideleng kabeh wong. Neuralink BCI saka Elon Musk malah ndadekake mambu kewan kasebut ing 2020, amarga aroma iki bisa diselehake ing pusat bau otak. Saben gambar sing sampeyan tingali utawa saben pengamatan sing ditindakake dening sensor sensor fisik (mata, kuping, irung, lan sapiturute) bisa diterjemahake menyang spektrum elektromagnetik. Bab sing medeni sing dibutuhake yaiku bandwidth sing tepat lan data sing bener saka spektrum kasebut lan liwat sambungan neuro kasebut kudu digambarake menyang otak.

Napa sampeyan menehi tampilan liyane babagan pangembangan teknologi? Amarga iku, sampeyan bisa uga ngerti artikelku babagan kasunyatan virtual lan singularitas. Sampeyan bakal nemokake artikel kasebut ing ngisor iki item menu iki. Ing sandi buku anyar Aku nerangake kenapa ilmu iki penting banget. Sampeyan bakal nemokake rasa ing artikel miturut item menu sing kasebut.

19 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (4)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Wilfred Bakker wrote:

    Ngalamun babagan iki, kita bisa nyana invasi asing sing apik banget, utamane amarga laporan anyar ing MSM, uga ana Perang Donya sing anyar, sing umpamane, umpamane.

    https://youtu.be/QYeqzI-EZe0

    Apa kertu pungkasan bakal teka, sing ngerti. Werner von Braun kayane nyatakake miturut wanita iki. Kekuwatan sing wis nyiyapake proyek pambocoran iki kanthi akeh pambom.

    Semono uga ing Spaceships ing swarga, ana sing bisa dingerteni, apa sing bisa dingerteni ing ndhuwur yaiku apa sing dikarepake supaya bisa daktingali, aku rumangsa bisa duwe pirang-pirang kali, kita bakal bisa ndeleng.

    https://youtu.be/WruCxsh8mfw

    love

    • njelasno wrote:

      ora sabar, tray bir Belgia wis teka. Serge Monast uga prédhiksi iki ing taun-taun '90 karo sing diarani "beam biru proyek .. kanthi apik bisa ndeleng varian TR-3B klasik. Aku wis ndeleng pirang-pirang kamera nganggo kamera wengi, sebilangane lapangan sepak bola 2-3..NATO kaya katon populer.

      Kursi lempitan wis siyap…

  2. Wilfred Bakker wrote:

    HAARP & Kontrol Pikiran - Cukup Fakta

    https://youtu.be/R_EpwvUZSFU

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup