Urgent call!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 12 Maret 2019 6 Komentar

Iku wektu sing nyenengake, amarga perlawanan kanggo karya tulis mandiri saya butuh proporsi gedhe. Iki tegese sensor Facebook dadi gedhe banget supaya jumlah pengunjung sing teka saka Facebook menyang situs web saya wis gedhe banget. Iki katon saka statistik. Sanajan pesen dituduhake atusan kali, jumlah pembaca sing teka ing situsku liwat Facebook ora nambah. Cetha ana kunci censute hard ing Facebook lan tegese yen kebebasan ekspresi ing kertas tetep ana, nanging ing laku ora ana sing mung ndeleng maneh. Kabeh sing nyimpang saka ideologi oposisi idealis utawa kontrol ora bisa ditampilake maneh. Iku becik kanggo duwe meh 18 ewu pandhereke ing Facebook, nanging padha mung ora weruh pesen utawa meh ora ndeleng wong maneh.

Apa sampeyan kudu kuwatir babagan iki? Amarga akeh wong sing mung ngadhepi manajemen pangertene kothak cetak media mainstream lan media alternatif sing dikontrol. "Inggih lan, wong cukup pinter piyambak", sampeyan bisa mikir. Aku uga ora mikir wong bodho; Aku mung nyatakake yen dolanan wis dadi canggih lan kadhangkala apik kanggo ngrungokake swara sing bener. Aku wis nunjukake yen aku wani ngupayakake apa wae sing bisa ditindakake dening oposisi sing dikontrol kanthi sengaja, ngremehake utawa ngrusak.

Yen sampeyan pengin swara iki tetep terus ana, dhukungan sampeyan pancen penting. Aku kudu ngilangi kabeh biaya kanggo situs web iki lan amarga aku wis ngepalake sirahku ing ndhuwur lemah, jenengku akeh banget online, nggawe angel nggawe pendapatan. Ngelingi acara saiki lan nemokake inspirasi kanggo nulis apa situs web apa sing paling apik karo bantuan saka tim editorial sing cilik. Minangka uga ana sing duwe subsidi (AIVD). Aku nindakake kabeh saka A nganti Z kabeh dhewe lan kudu urip tanpa income. Sing tegese aku ora mung nindakake pangurus server, desain web lan perawatan teknis, nanging uga nulis kabeh artikel dhewe lan kudu manggon ing dhukungan. Sing bisa uga katon kaya sepotong kue, nanging kudu eling yen akeh situs web bisa nyunting editor lan mbokmenawa duwe anggaran gedhe.

Aku bubar nyelehake 500 euros menyang nulis ulang kode PHP sing wis ono situs web, amarga kode iki ora didukung maneh. Iki minangka biaya larang kanggo penulis sing nyoba njaga sirah ing ndhuwur banyu. Situs web saiki mlaku alon-alon. Gesekan sabanjure yaiku nggolek cara kanggo ngatasi censorship.

Ora ana sambutan, nanging ana panggil sing penting kanggo dadi anggota lan ndhukung, amarga dadi angel banget kanggo tetep nandhang lara. Nuduhake artikel liwat pesen pribadi, ngirim e-mail utawa nuding wong ing situs web, nanging wis: Dadi anggota. Dhukungan sampeyan kudu dibutuhake kanthi cepet! Thanks in advance!

56 enggo bareng

tags: , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (6)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. chris-child wrote:

    Ana akeh platform komunikasi, wektu iku kanggo mbuang Facebook, padha duwe apa-apa karo sensor.

    Aku weruh sampeyan Martin minangka bagian saka internet gratis, penting kanggo investasi ing saiki, sampeyan duwe dhukungan!

    Gr C

    • Budhak gaji wrote:

      Sing ana akeh pilihan, ing pendapatku, persis masalah. Wong bisa milih saka akeh sumber informasi lan platform sing wektu pilarasi masyarakat bali, nanging kanthi cara sing beda ... luwih canggih.

      Iku digunakake kanggo dadi cetha kanggo donya njaba kang klompok sampeyan belonged, ora utawa ora digandhengake karo agama. Yen sampeyan ora nduweni grup utawa kolom apa wae, sampeyan ora melu apa-apa lan supaya sampeyan ora kagungan apa-apa. Dina iki kabeh kolom wis sirna ing njaba lan sampeyan milih ing mburi komputer utawa smartphone sing grup (s) sampeyan dadi ... lan sampeyan entuk informasi warna.
      Informasi lan cara urip iki diwarnai lan misleading, kaya ing jaman sing lawas ing wektu pilar, tinimbang informasi sing migunani adhedhasar bebener. Apa paling wong (utawa ora) kuwatir ing saliyane karya sing saiki kerep dingerteni. Malah wong-wong sing bener-bener nglakoni pekerjaan iku rahasia, kaya sing ditrapake ing kontrak kerja karo klausa penalti. A pengacara ora arep ngomong yen dheweke ngirim layang-ancang kanggo warga sing ora kewarganegaraan, amarga kliené kudu mbayar kanggo ... mung menehi conto. Wong seneng njaga penampilan lan nangani barang-barang sing dobel kanggo donya njaba, supaya ora ngalami resiko ditemokake aneh, kanthi ndeleng karo lega lan mundur.

      Wong kudu dipikir kanthi cara siji utawa liya kanggo nggoleki Martin Vrijland piyambak. Sing angel banget amarga ana oposisi sing dikendhaleni. Kepiye carane bisa ana oposisi sing dikuwasani? Rumangsa kebohongan tegese komprehensif sing bener sing ora bisa diweruhi kanthi bener. Paling ora ditolak nalika ndeleng ketidakadilan ing lingkungan sing langsung utawa nalika ndeleng perangan ing sistem kasebut. Wong sing dikuwasani wong akeh ora mung prajurit, nanging wedhus apik. Mung nalika wedhus-wedhuse iki wiwit ngerti cara sing arep nyedhaki piso sing digawa, mung padha siap kanggo nindakake apa-apa. Nanging sayangé, malah wedhus paling wiwit diarani utawa ambruk mental, supaya padha ora bisa nolak. Supaya kita kudu golek wedhus sing gelut!

      Warriors lan pencari kebenaran sing mateni bakal teka ing situs web Martin Vrijland cepet-cepet utawa mengko, nanging kepriye nggayuh wedhus kasebut?

  2. keazer wrote:

    Chris anak

    Aku ngerti sampeyan tegese uga.
    Nanging, penulis iki migunakake Facebook kanthi tepat amarga masyarakat umum ana ing kono (ngomong babagan kéwan kéwan)
    Nanging apa platform sampeyan nggoleki?

    • chris-child wrote:

      hey keazer, ja k begrijp dat FB het aangewezen platform is om het grote publiek te bereiken, heb zelf een paar jaar FB gebruikt , heb ook de censuur van FB gezien, de velen accounts die 30 day block of geheel verwijderd werden etc , na de overname van whatsapp is FB nu gigantisch tegenover elk ander platform betreft data. Ik heb niet veel ervaring met andere platforms maar er zijn zeker een tiental met 80 tot 300 miljoen accounts die een alternatief kunnen aanbieden. Als er een te groot en machtig word kan de mens zelf switchen om deze power in te binden. Begin deze week werd Zero hedge door FB geblokt, na de enorme verontwaardiging online maar ook zelfs in de politiek werd alles binnen 24 uur teruggedraaid en FB gaf te kennen een interne fout te hebben gemaakt, was dit echt een fout of meer een actie om een reactie te testen, wie weet. voor mij persoonlijk zeg ik bye bye FB

  3. Sunshine wrote:

    Martin kudu didhukung. Kanggo kabeh nyumbang kapasitas kula miturut kemampuan utawa dadi anggota. Iki kudu. Martin mung siji sing ora dikendhaleni !!!!

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup