Urgent call!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 20 Desember 2018 4 Komentar

Iku wektu sing nyenengake, amarga perlawanan kanggo karya tulis mandiri saya butuh proporsi gedhe. Iki tegese sensor Facebook gedhe banget nganti jumlah pengunjung sing teka ing situs web saka Facebook wis ngalami owah-owahan wiwit pirang-pirang wulan. Iki katon saka statistik. Ana cetha kesimpulan sing abot lan tegese yen kebebasan ekspresi ing kertas tetep ana, nanging ing laku ora ana sing bisa ndeleng maneh. Apa waé sing nyimpang saka ide-ide oposisi ide utawa ide sing dikontrol ora bisa ditampilake maneh. Iku becik kanggo duwe ewu 18 ewu pandherekipun ing Facebook, nanging mung ora bisa ndeleng pesen utawa meh ora liyane.

Apa sampeyan kudu kuwatir babagan iki? Amarga akeh wong sing mung ngadhepi manajemen pangertene kothak cetak media mainstream lan media alternatif sing dikontrol. "Inggih lan, wong cukup pinter piyambak", sampeyan bisa mikir. Aku uga ora mikir wong bodho; Aku mung nyatakake yen dolanan wis dadi canggih lan kadhangkala apik kanggo ngrungokake swara sing bener. Aku wis nunjukake yen aku wani ngupayakake apa wae sing bisa ditindakake dening oposisi sing dikontrol kanthi sengaja, ngremehake utawa ngrusak.

Yen sampeyan pengin swara iki bisa terus, dhukungan sampeyan pancene dibutuhake. Aku kudu ngetokake biaya kanggo situs web iki, lan amarga aku wis ngepalake sirahku ing ndhuwur, jenengku wis disaring kanthi online, dadi angel kanggo ngasilake penghasilan. Ngikuti acara saiki lan nemokake inspirasi kanggo nulis apa situs web sing paling gawe kanthi bantuan tim editorial sing cilik. Aku nglakoni kabeh. Iki tegese aku ora mung ngatur server, desain web lan technical maintenance, nanging uga nulis artikel kabeh dhewe. Sing misale jek kaya sepotong kue, nanging elinga yen akeh situs web bisa nggarap staf editor sing penting lan duwe anggaran sing dibuang.

No song plaintive, nanging telpon urgent kanggo nggabungake lan support, amarga iku saya angel tetep kepala ing ndhuwur banyu. Thanks in advance!

51 enggo bareng

tags: , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (4)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. marcos wrote:

    Pancen, prajanji wis dijanjikake supaya aku bakal menehi sumbangan kanggo maca artikel sampeyan.

  2. Apa sampeyan pengin ngerti iki? wrote:

    Marin Taun Anyar lan responden liyane !!

    Mugi-mugi kontribusi kula ingkang alit mbantu sampeyan sedaya taun. Sumbangan punika boten nate nyakup nilai-nilai pemahaman lan cara mikiraken babagan artikel kula.

    Luwih maneh, Muga-muga ing 2019 sampeyan bakal nemokake kekuatan lan motivasi kanggo nindakake apa sing sampeyan lakoni!

    • Martin Vrijland wrote:

      Matur nuwun sanget! Iku mung perlu.
      Kadhangkala angel terus golek motivasi amarga efek iku angel kanggo ngukur, nanging kadhangkala uga minangka perjuangan antarane apa sing ditulis ing kene lan carane MSM nanggapi lan supaya aku isih duwe pengarep-arep.
      Iku angel kanggo ndeleng wit liwat alas ing (negara-kontrol) situs web. Kekuwatan negara iku bisa ngukur kabeh lan antisipate karo kritik sing apik; intended minangka jaring safety.
      Nanging aku ngarep-arep yen wong-wong mau tetep tajem lan ndhuwur kabeh dadi intuisi lan njupuk owah-owahan saka njero ing tumindak pribadine.

      Kepinginan banget kanggo taun kepungkur lan thanks kanggo kabeh dhukungan (uga kanggo kabeh)!

  3. Apa sampeyan pengin ngerti iki? wrote:

    Iku bab sing nyenengake babagan internet. Sampeyan biasane krungu wong sing duwe sambutan. Aku ora bisa sambat lan seneng maca artikel lan reaksi ing bisu.

    Ing wektu sing padha aku nyoba nglamar apa aku sinau ing kene kanggo aku lan lingkungan. Contone, aku isih nyawang Ella * saka wektu kanggo wektu lan mung mengkono situs iki alon ganti menyang posisi "kritis" babagan media alternatif.
    Ing wektu sing padha aku maca buku saka taun 90, "molekul emosi". Sinau banget babagan gaweyan awak kanthi babagan kimia kasebut, nanging wiwit wiwitan aku wis waspada marang apa sing aku sinau saka artikel-artikelmu. Saka bab kawitan aku sok dong mirsani struktur tartamtu kanggo njaluk maca ing swasana ati-ati. Aku saiki setengah ing buku lan 5 wis disebut pelangi lan pelangi kupu-kupu. Hmm, loro ...

    Supaya artikel sampeyan pancen duwe akibat!

Ninggalake a Reply

Lisensi AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Kebijakan privasi | Nutup
Setelan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup