Mitos Trump, Q-Anon lan 'ngresiki mitos jero' (Robert Jensen, Janet Ossebaard)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 25 Maret 2020 15 Komentar

Sanajan Robert Jensen katon adoh banget saka partai politik sisih tengen, dheweke isih dadi penggemar Trump gedhe. Video-video kasebut saiki ditampilake, meh padha karo lintang anyar ing wilayah kasebut; wanita sing percaya karo UFO lan ngasilake panen: Janet Ossebaard.

Luwih becik dhewe percaya karo UFO utawa kalangan, nanging sejatine aku ngerti strategi ngubungake wong-wong sing golek kebeneran kanggo kolder. Nanging, loro Jensen lan Ossebaard percaya yen Donald Trump bakal nylametake jagad iki. Ing Ossebaard, saiki wis ana hubungane karo crita 'jero' lan 'Q Anon'. Robert Jensen njupuk luwih ringkes, amarga dheweke nyoba supaya ora bisa ngubungake teori konspirasi kasebut.

Aku bakal nyoba nerangake sampeyan kenapa aku percaya yen kita nemoni masalah net net ing kene. Aku ora nindakake perkara kasebut kanggo nggawe wong ireng, nanging aku nindakake supaya paling ora menehi sampeyan prekara sing beda, supaya sampeyan bisa kalebu ing pertimbangan sampeyan.

Apa sing kasebut jaring safety?

Pintasan net safety yaiku wong sing, kanggo jeneng blok sing padha sing dikira bisa dingerteni ing mburi media, banget misuwur ing media alternatif lan ngalami sithik utawa ora ana censorship saka media utawa media sosial. Dheweke nyurung media alternatif paling ing jaringan. Saluran Mainstream uga nglaporake babagan kasebut (sanajan padha negatif: apa sing menehi perhatian sampeyan tuwuh). Kajaba iku, bisa uga didukung kanthi nomer sing dibutuhake IMBers lan dening wong sing mung tiba kanggo 'crita swara apik', ing media sosial.

Sawise 911, umpamane, sampeyan duwe wong kaya ing AS; wong sing wis nyengkuyung akeh panyengkuyung kanthi ngluncurake wawasan alternatif saka maca resmi resmi 911. Ora preduli, apa sampeyan ora percaya 911 minangka kerja ing njero. Ace Baker iki bisa entuk akeh ing antarane wong-wong sing percaya yen 911 minangka kerja ing njero. Dheweke nutupi kabeh jinis teori lan ngobong kabeh sing dianggep minangka crita ala. Dheweke, kaya saiki, ngadhepi 'gerakan sing bener', kaya sing diarani.

Sawise dheweke ngalami gedhe, dheweke nindakake apa wae sing ora dikarepake. Sajrone acara radio, ujug-ujug banjur ucapake pamitan marang wong tuwane, bojo lan bocah-bocah lan sampeyan krungu bedhil, mula banjur meneng banjur pangucap: "Muga-muga ora bener iki." Ora suwe, Ace Baker sing padha wis dadi urip maneh. Kanthi cara iki dheweke nyebul kredibilitas 'gerakan bebener' sekaligus. (ngrungokake ing kene fragmen kasebut)

Nanging, ana akeh strategi liyane, kayata sing liya jeneng liyane ing 'gerakan bebener' mengko dibabar minangka pimpinan ing mazhab 'Anak-anak Gusti Allah'; sekte sing promosi jinis karo bocah-bocah enom. Amarga Zen Gardner iki bisa nyambung karo akeh wong ing 'gerakan bebener', kabeh wong kasebut kena infeksi.

Akeh alas net safety digunakake dening layanan utamane kanggo ngumumake bebener sing jelas utawa kabeneran sing jelas. Amarga ditolak ing endi-endi, dheweke entuk akeh pandherek. Kita ndeleng padha karo Robert Jensen lan Janet Ossebaard. Tujuane jangka panjang yaiku minangka prau mancing bisa nyeret akeh wong sing bisa mlebu net safety, banjur nyebul prau nelayan kanthi skandal. Iki njamin sampeyan bisa ngremehake wong kritis kasebut lan tetep ora aktif karo media lan politik ide.

Ngresiki jero lan Q Anon

Loro Robert Jensen lan Janet Ossebaard duwe pangarepan gedhe marang Donald Trump. Konspirasi Q Anon adhedhasar wong sing nggawe pesen sing ndhelik kanthi online, sing ngomong babagan jero sing pengin Trump nyelehake lan Donald Trump sing nglawan jero kasebut. Ana gosip manawa Q Anon minangka program AI lan aku uga menehi saran supaya pilihan kasebut ing artikel sadurunge.

Superkomputer Blue Blue IBM menang al ing 1996 juara dunia Kasparov nganggo catur lan Komputer kuantum Alphabet Google Alphabet ing taun 2016 juara dunia game paling kompleks Menehi ngalahake. Mangkono manawa pamrentah nggunakake komputer super ing strategi sing magepokan karo media lan media alternatif, digabung karo kabeh data massa sing akeh (sing diklumpukake ing wektu nyata).

Nanging ayo ninggalake iku ing tengah. Ing asas, kita bisa nganggep manawa pamrentah ngerti yen ana tansah oposisi ing sawijining pedunung. Dadi, yen bisa nggawe oposisi kasebut lan entuk wong akeh, mesthi bakal dilakoni. Q Anon mung bisa dadi bagian saka strategi net safety kasebut.

Tuladha ide Q Anon sing dakwenehi wingi. Iki kabeh kaya nabi, saengga menehi kesan yen Q bener-bener nggarap Trump. Kepiye carane bisa ngerti kabeh iki? Waca mung:

Door: Dr Russell McGregor

Pengadilan omah global bakal terus nganti kabeh pungkasane bakal tamat tanggal 10 April (Good Friday). Sadurunge, 10 dina "pepeteng" bakal diwiwiti dina 1 April, lan dina-dina uga bakal rampung ing 10 April.

Sanalika sadurunge wiwitan 'pepeteng', POTUS bakal ngirim Tweet karo: Kanca-kanca Amerika ... Storm wis tekan kita …… ” ing wiwitan, ngenthengake uneg-uneg babagan munculna "pepeteng." Nalika "pepeteng" kedadeyan, bakal ana spike sing gupuh ing Coronavirus lan darurat medis ing saindenging jagad. Darurat darurat iki bakal diumumake luwih awal tinimbang 1 April ing pirang-pirang kutha (lan negara. Vert.).

Akeh wong sing ngetrapake awake dhewe ing tahanan omah lan sing paling akeh nyiapake panganan, dll.

Ing Australia, pengangguran lan pensiun bakal nampa $ 31 tanggal 750 Maret. Negara liya uga bakal nggawe tata cara kaya ngono sing ora pati mati. Sawetara toko darurat bakal tetep mbukak kanggo adol barang sing dibutuhake, nanging umume toko bakal ditutup.

Sajrone 10 dina 'peteng', ora ana media sosial utawa internet. Ana bakal listrik, nanging ora ana radio lan TV. Ora ana koran sing bakal dicithak. Tentara ing saben negara bakal nutup penerbit iki.

POTUS bakal duwe cara ONLY kasedhiya kanggo nggayuh wong ing saindenging jagad sajrone 'peteng' 10 dina lan bakal ana liwat Sistem Broadcast Darurat. Saben tentara ing saindenging jagad bakal diterusake menyang TV lan piranti ing negara masing-masing.

POTUS bakal ana ing jaman "peteng", manawa ana ing luar negeri, utawa ing pesawat Airforce One. Sebab sing diarani nggunakake Airforce Salah kanggo keamanan lan / utawa risiko infeksi. Sistem Broadcast darurat bakal disiarkan saka Airforce One. Dadi bakal ana blok warta sing efektif, kajaba POTUS.

Dokumentari sing digawe kanthi profesional bakal disiarkan ing saindenging TV lan piranti liyane liwat Sistem Broadcast Darurat. Isine bakal nerangake kabeh medeni, kejahatan lan rincian kabeh. Konten kasebut bakal ramah kulawarga lan ora bakal bisa dipercaya.

POTUS bakal nerangake carane dheweke dijaluk karo militer Amerika Serikat supaya nggulung Negara jero lan dheweke dudu "politisi". Dheweke bakal konfirmasi informasi Q kasebut. Dokumen kasebut bakal nampilake pratelan sing direkam saka politisi Deep State sing misuwur lan individu elit. Struktur kontrol donya bakal diterangno. Bukti kriminal bakal ditampilake. Penyataan tribunal militer bakal digawe umum.

Persembahan kasebut bakal disiyarake, ujar 8 jam dina, sajrone suwene 10 dina. Semalat bakal ditindakake sawetara dina liyane supaya wong-wong sing isih kerja lan para penyelamat ora bakal ana apa-apa. Siaran saiki bakal terus 24 jam dina. Kulawarga ora duwe apa-apa, nanging ndeleng iki. Video sing paling nggumunake kanthi bukti ora bakal kanggo kabeh wong, bisa ditonton dening sing pengin sawise 10 dina 'peteng' ing Internet.

Ana bakal kejut, medeni lan bingung. Peranan kita minangka patriotik yaiku nyedhiyakake kalem, pengakuan, karep, lan jaminan maneh. Akeh wong patriot sing sadurunge wedi banget arep ngomong ora bakal wani.

Ora mungkin, nanging bisa, manawa JFK Jr lan liya-liyane bakal menehi kredibilitas kanggo operasional. Nalika 10 dina "peteng" ing dina Jumuah sing pungkasan, bakal ana kerohanian sing akeh banget.

Ing dina Jumuah, umat manungsa bakal dikandhani manawa virus saiki wis aman lan bisa urip lan bisa bebarengan. Gereja, papan pangibadah lan mesjid bakal dibungkus. Ana akeh sangsara, nanging uga lega.

Persentase cilik, bisa uga 5%, bakal ora bisa dikendhaleni lan ngindhari otak supaya bisa nampa bebener. Kaya biasane, dheweke bakal nyebabake gangguan.

Negara jero bakal kelangan kendhali kabeh selawase. Militer bakal ngawasi stasiun TV lan penerbit koran kanggo nyegah vandalisme. Sawise cemeng, media sing wis diadegake bakal kapapar lan ora bakal bisa mbantahake crita kasebut.

Wong jero sing durung pasrah lan durung diusir menyang Teluk Guantanamo bakal nyerah menyang akhir minggu bunuh diri tanggal 11-12 April 2020.

Saiki ing ndhuwur cocog maneh kanthi konferensi pers Doald Trump wengi sing ngumumake yen pengin Amerika supaya bisa bebas kanthi bebas lan bali menyang gereja nalika Paskah (deleng businessinsider.com). Dadi crita Q Anon misale jek pas karo apa sing dikandhakake Trump, nggawe dipercaya. Ora ana sing nyadari yen layanan kasebut cukup kanggo main ing kamp loro.

Dadi apa salah karo Robert Jensen

Sampeyan ora bakal ngrungokake aku ngomong yen ana salah karo Robert Jensen minangka wong. Aku mung mikir dheweke dadi alas net safety lan minangka komunikasi komunikasi sing wis dilatih ngerti sejatine cara ngisi net safety kasebut. Strategi dheweke durung mbukak kanthi terbuka teori Q Anon. Nanging, dheweke wis muji Donald Trump ing video pungkasan kanggo Trump ujar manawa solusi kasebut ora luwih elek tinimbang masalah kasebut.

Jensen mekso manawa langkah-langkah kunci koronavirus terlalu drakoni lan akeh sing setuju karo dheweke. Dheweke fokus ing tarif pati lan hubungane karo flattening kabeh negara, kalebu efek ekonomi. Dheweke uga entuk iki Bloomberg dokumen, sing aku wis nyambung ing artikel sadurunge. Iki nerangake manawa 99% wong sing tilar donya ing Italia wis duwe kahanan liya sing bisa mati.

Saiki sampeyan bakal ujar:Lan? Apa salah karo sing? Dheweke bener-bener langsung kaya ngono!?"Aku nerangake ing ndhuwur manawa jaring safety ora kudu ngapusi. Dheweke malah bisa nuduhake bebener sing lengkap. Tujuan saka jaring safety yaiku sampeyan digandhengake karo badan pikir utawa wong sing spesifik. Wong kasebut ing kasus iki yaiku Donald Trump.

Yen mbatalake yen Donald Trump ora kabeh ngresiki jero lan yen mbesuk yen jagad bakal nangis yen Donald Trump, umpamane, nggawe kesalahan gedhe banget kanthi ninggalake Amerika ing dalan maneh nalika akhir minggu Paskah (amarga Yen, umpamane, pandemik koronavirus dumadakan katon maneh, nanging banjur saya ganas maneh), mula panyengkuyung Donald Trump bebarengan karo Jensen, dibuwang ing salah sawijine. Banjur, kabeh wong bakal njaluk supaya dipenjara kabeh wong-wong sing skeptis sing nolak kanggo ndeleng betapa mbebayani virus korona.

Wigati dimangerteni: media bisa uga nyebarake kemungkinan wabah maneh, nanging mengko sampeyan ora bakal bebas mikir kritis liwat strategi net safety lan jotosan net jaring Robert Jensen. Kasunyatane, 'pemikiran kritis' minangka kahanan psikologis sing paling mbebayani.

Apa sing salah karo Janet Ossebaard

Sampeyan kudu jelas yen aku ora nyerang individu, kaya sing ditindakake sajrone luwih saka 7 taun. Aku ora seneng 'ngisor sabuk'. Aku ngelingake marang strategi sing kudu diamati. Kasunyatan manawa ana wong sing bisa ngupayakake rahasia kanggo layanan kasebut lan ngidini awake dhewe disebarke minangka net jaring safety kanggo proses akal lan karma kita dhewe kanggo diproses.

Kanggo Janet, jelas manawa dheweke ngumumake teori Q Anon ing video-video kasebut. Dadi dheweke pancen nyengkuyung sampeyan supaya bali lan ngenteni lan ndeleng apa sing kedadeyan. Penyelamat Trump pancen bakal cedhak. Aku wis nulis babagan kuwi ngandika en ngandika artikel.

Apa sing bisa kita lakoni Inggih percaya, apa isih positif?

Sing dipikirake yaiku efek sing diraih nalika sampeyan nemu kuciwa nalika sampeyan kejiret ing jaring safety lan kabeh kapal surya. Mangkono aku tetep nuduhake yen iku babagan kesadaran. Lan ana artine liyane ing ngendi Robert Jensen nyerang tembung kasebut ing siaran paling anyar.

Iku kabeh babagan 'kesadaran' sampeyan ing pangertene 'orisinalitas saka makhluk sampeyan'

Ing bukuku, aku nyritakake babagan kesadaran nyata lan aku ngomong babagan virus sing kalebu kabeh sing kepengin banget. Aku uga prédhiksi pandemi ing babagan iki, kaya saiki kita ngalami. Nanging sing paling penting, aku nerangake manawa kita ora bisa entuk akeh tingkat fisik. Apa sampeyan mikir yen kabeh petani mlaku-mlaku ing dalan utawa yen kabeh padha mudhun, saya bisa ngganti apa wae? Negara kasebut wis nuduhake dhewe manawa bisa nutup ekonomi kabeh tanpa ngematake.

Apa sing bisa lan kudu ditindakake ngluwihi pangarepan extraterrestrial sing bisa ngluwari kita; ngluwihi pangarep-arep yen Q Anon lan Trump bakal ngluwari kita. Apa sing bisa ditindakake luwih gedhe! Sing bisa ditindakake yaiku babagan ngerteni kekuwatan kreatif asli. Aku nerangake yen ing buku. Sampeyan bisa tuku sing. Sampeyan uga bisa maca kanthi gratis ing pirang-pirang artikel, nanging amarga sampeyan ana ing omah lan amarga sampeyan duwe wektu kanggo maca; amarga sampeyan bisa nemokake kekuwatan sing sejati; amarga kita bisa ngatasi rasa wedi lan amarga kita entuk luwih akeh tinimbang sing dipikirake: mula kemungkinan kanggo maca ringkesan iki:

buku sampeyan

Cathetan: Aku wis dikritik kaping pirang-pirang dina amarga golek dodolan buku supaya bisa ngasilake. Buku iki ditulis kanthi panyuwunan para pamaca supaya bisa nyusun artikel (gratis kanggo maca) wiwit taun kepungkur dadi bab sing bisa diwaca ing sawijining dina.

Daftar pranala sumber: threadreaderapp.com, businessinsider.com, bloomberg.com

605 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (15)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Ora krasa manawa Jensen bakal ningkatake Presiden Brasil Jair Bolsonaro ing siaran bengi kasebut

    Elinga yen iki minangka bagian saka strategi rong kemah lan prinsip net safety. Dadi: para penafian koronavirus utawa wong-wong sing ujar yen kabeh bakal apik, mengko bakal diukum kanthi keras amarga kebangkitan virus (paling ora bakal nuduhake media lan politik kanthi angel liwat tokoh). Banjur kabeh "kritikus" diudhek. Tjubo kemah pendidikan maneh, ukara penjara, lsp.

    Trump lan Bolsonaro minangka bagean saka game kasebut. Impeachment Trump sawise Paskah misale jek pilihan sing bisa dipikirake.

    • Martin Vrijland wrote:

      Mung mirsani siaran Jensen lan tampilan ngarepe dadi bener ... (35:25 min.)

      • Harry beku wrote:

        Kaya ta Trump, Bolsenaro saiki kanthi tegas netepake awake minangka "wong jahat lan ala / nemen ala. Dadi guyonan gampang gampang dingerteni yen sampeyan ndeleng kabeh bisa digunakake.

        Jensen saiki uga muter narasi sing rada béda babagan politik NL. Para politisi wis disalahake lan diapusi dening media sing paling dhuwur, amarga media kasebut nduweni kekuwatan sing akeh. (yen sampeyan ora nindakake apa sing dakkandhakake, kita uga bisa dadi perdana liar).

        Dadi miturut Jensen kita (sing wis siyaga) kudu menehi katrangan marang para politisi yen dheweke kudu ganti, mula kabeh bakal kepenak.

  2. guppy wrote:

    Sampeyan bener yen nyampurake bebener.

    Aku yakin kabeh kedadeyan ing tingkat spiritual saiki. Akeh wong sing luput iki amarga kabeh gangguan. Sawise sampeyan pungkasane bebas saka pakaryan, kita isih nylametake netflix, stres lan virus.

    Cekel dhewe, copot, nyepel, mbuwang lan tekan tingkat sing luwih dhuwur.

  3. Harry beku wrote:

    Kabeh kadhang dadi ora kenthel banget. Kejabi Pangeran Charles ing Inggris saiki uga duwe corona (muga-muga kepengin banget lol)

    Cacahe wong sing dikenal korona kudu saiki dadi 1 ing 50 wong. Nanging wong nemu cara iki cukup normal amarga padha dibuwang ing media kanthi angka (ora nate persentase !!!), umpamane, jumlah wong sing koyone jagad (miturut MSM). Iki udakara 400.000 miturut MSM

    98% wong sing ndeleng tokoh iki ora ngerti sejatine. Yen 400.000 wong ing saindenging jagad duwe corona, tegese udakara 1 ing 17.000 wong ing jagad iki sejatine duwe corona !!!

    Karo sedulur lan sawetara wong liya sing uga seneng, aku nglakoni survey cilik ing antarane udakara 100 wong sing intelektual rada ndhuwur, takon karo dheweke, antara liya:
    Gunggunge infeksi korona ing saindenging jagad iki ana 400.000. Apa persentase pedunung donya iki?

    Wangsulan rata-rata yaiku (percaya utawa ora) manawa 400.000 wong ana ing antarane 1% lan malah 10% populasi ing saindenging jagad. Mung 2 saka 100 sing menehi jawaban sing bener.

    Iki tegese nalika rata-rata wong Walanda (lan mungkin uga wong saka negara liya) ngrungokake utawa ndeleng jumlah 400.000 infeksi korona ing saindenging jagad ditulis, dheweke mikir yen iki persentase akeh banget wong ing jagad iki (wow wis 1% utawa 5% pedunung donya duwe corona, mbebayani banget).

    Aku uga ndeleng iki saka Jair Bolserano. Bab sing nggumunake yaiku Putin diidini kanggo ningkatake pendapat sing beda-beda ing Rusia: Putin ujar manawa mbebayani banget lan manawa Rusia kudu ngetutake arahan Big Brother kanthi tepat lan siji kudu menehi perhatian sing apik.

    Takone Martin.

    Napa meh kabeh populasi jagad turu? Dheweke koyone enchanted dening elit Luciferian. Mesthine, sampeyan kudu bisa mikir sethithik lan ngitung manawa ora ana wong liya sing duwe corona? (kajaba wong sing misuwur, meh kabeh wong katon korona).

    • Martin Vrijland wrote:

      Kaya sing dingerteni sampeyan kudu "ngrungokake para ahli"
      Oalah ... nomer kasebut nomer amarga media lan politik ngandhani angka kasebut. Trumanshow? Sampeyan ora ngerti.
      Sing kita ngerti yaiku yen wong njupuk posisi manawa ing eksponensial wutah sampeyan ndeleng nomer cilik wiwit wiwitan nganti kurva dadi panah.
      Ora ono gunane kanggo fokus wong ing jumlah utawa persentase utawa kurva.
      Iki migunani kanggo fokus wong ing kasunyatan kaya sing kita deleng.

    • ellysa wrote:

      @harry
      sing daktemoni / sinau ing PR-public hubungane yaiku tokoh - utawa statistik sing diarani kanthi becik - minangka instrumen sing cocog kanggo muter. Hubungan umum = muter / muter ing pamirsa. Kanthi nomer sampeyan bisa "nyuda" saben kahanan / kahanan individu / wong sing wis ngomong ing rodha. Rata-rata, sampeyan mbusak nilai manungsa. Angka minangka cara kanggo nggawe mati rasa. Teknologis saiki mung nggunakake 2 angka - nol lan siji kanggo nggawe kasunyatan saya tambah. Kanggo nggawe overlay.
      Pancen ora ana sebab yen kita ujar babagan tokoh sing ndadekake awake dhewe kuwatir.Ing tembung liya, sampeyan bakal kelangan orientasi sampeyan. Yen sampeyan kalah karo orientasi, sampeyan bakal kelangan, yaiku konteks / kerangka.
      Yen sampeyan ora duwe kerangka / konteks, sampeyan mesthi definisi dolanan ing tangan wong liya.
      Nomer minangka simbol, cara subliminal komunikasi (kanthi pikiran sing ora sadar). Kabeh tokoh kasebut sejatine ora ana apa-apa, nanging ora ana sing ngucapake, nanging ing wektu sing padha ujar kabeh marang insider. Kita saiki wis teka ing wektu sing dadi tugas kita kanggo ngerti crita (spin, utomo).
      Uga mbandhingake nomer tembung Inggris ngandhani curiga sing luwih dhisik. Kanggo kejahatan kejahatan. Nomer / nomer minangka vektor kanggo emosi (= krasa rendah) aktifitas tanpa (tanpa sadar) ngerti yen sampeyan dudu inisiatif. Sistem pendhidhikan dirancang kanthi tepat. Nomer / nomer diwenehake kanggo kita kanthi mung siji bentuk, wangun kosong. Pramila kita kudu "sinau ngitung" supaya pedhot saka kawruh universal. Oalah, iku crita liyane sing luwih jero. Muga-muga sampeyan bakal setuju karo iki lan pikirake.

      • Martin Vrijland wrote:

        Setuju Ellysa,

        Contone, kanggo nyelehake hipnotis pacelathon (yaiku sebabe wong luwih seneng nonton TV utawa saluran YouTube), luwih becik dhaptar sawetara tokoh. Iki duwe efek kanggo bingung proses pamikiran sadar. Dheweke nyoba, kanggo ngetutake jumlah utawa ngetung, nanging amarga otak sampeyan duwe masalah "tetep", speaker kasebut ngilangi eling lan bisa diprogram karo pikiran sing ora sadar kanthi nggawe sithik.
        Komunikasi komunikator (utawa spesialis NLP) Robert Jensen uga ngetrapake teknik iki.
        Sampeyan uga bisa ndeleng akeh ing wong kaya Jeroen Pauw. Sampeyan duwe macem-macem teknik ing NLP lan hipnosis obrolan, nanging statistik lan nomer sing ditindakake kanthi becik.
        Mangkono sampeyan mesthi duwe ramalan cuaca ing pungkasan jurnal. Banjur sampeyan bakal bisa ndeleng nomer lan sampeyan bakal dibuwang ing peta. Sampeyan bakal tambahan ing peta (hipnotis).

  4. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM wrote:

    Pungkasan gelombang flu!
    https://www.euromomo.eu/
    Gelombang sabanjure teka!
    https://youtu.be/fva-unRTDkI

  5. marcos wrote:

    dadi, yen aku ndeleng kanthi bener, sawise 11 minggu ing 2020, kita ngalami kematian sing luwih murah tinimbang garis dasar?

  6. Martin Vrijland wrote:

    "Kepiye sampeyan supaya aku dadi Freeland oposisi sing dikontrol? Aku manggon ing omah ponsel lan aku bakal nuduhake sampeyan akun bank. " Oke Janet, tuduhake akun bank sampeyan banjur nuduhake akun bank liyane.
    "Yen aku wis nimbali aku, aku mesthi wis nyetel"

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2530040067264446&id=100007754328417

    Lan dhaptar Inoffizieller Mitarbeiter (IMB'ers) ditanggepi miturut jawatan kasebut kanthi nggunakake penyalahgunaan umume kanggo ngobong Vrijland (kaya sing ditindakake ing saben blog lan kabeh media sosial; mula pakaryane).

    Mesthi Janet wis nyetel video dheweke amarga kritikku. Yen aku "mung nimbali dheweke", dheweke bakal njupuk 3 video promosi Q Anon sing ekstensif ing offline lan nggawe wong anyar lan adaptasi crita kabeh. Ya Janet, ta? Kolder mesthi. Iki dianggep kanthi becik, siap lan promosi Q Anon diluncurake ing wektu sing tepat.

  7. Future wrote:

    Nomer akun Mrs. Mrs J. sing diwenehake kanggo wong sing pengin nyumbang. Ff kebetulan serius ??? NL33RABO03 ……… ..3 uga angka pungkasan. Sawetara nomer metu kanggo pribadi, sanajan dheweke mbuwang awake dhewe. Nanging ngomong.

    • Kamera 2 wrote:

      sing Janet

      Tanggepan nol lan +/- 17.000 pamirsa, kepiye carane YT
      lan kudu ujar sawetara menit 6 3, utawa 666

      matur nuwun Janet, grease sikat Janet.
      Banget ing menit 4; 23 dheweke ujar, aku wis diancam pati nganti setahun amarga bunder panen, Janet Ossebaard charletan sing nggegirisi, kepiye Janet, nelpon Martin

  8. Martin Vrijland wrote:

    Hahaha ... ooh ooh..oh wong lanang ... sepira gedhene IQ sing kudu dadi tokoh kaya ngono.
    "Malaekat sampeyan ing bumi" dheweke uga ujar babagan awake dhewe ..
    Dheweke kudu ngajar aktor badut luwih apik supaya ora bisa maca cathetan. Gugus kabal ..

    Kepiye carane dadi anggota IMB? Minangka ijolan kanggo ukara suda? Apa dheweke wis ana ing sistem perbankan finansial sing anyar bakal ngganti sing lawas? Inatrizieller Mitarbeiters (IMB'ers): dheweke nyangka njupuk kanggo manungsa, nanging sejatine minangka pengkhianat sing paling gedhe; anggota NSB saiki? Sampeyan duwe IMBers sing ngandhani sampeyan tetep ing jero ruangan lan njaga media sosial kanggo crita negara resmi lan sampeyan duwe IMBers sing ngandhani yen Q Anon lan Trump ngresiki cabal kasebut.

Ninggalake a Reply

PANUT
PANUT

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup