Tembok wates Trump, tembok marang wong-wong sing ngungsi ing Amerika sawise runtuh ekonomi?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 11 Januari 2019 30 Komentar

sumber: independent.co.uk

Iku misale jek yen ekonomi Amerika ambruk ing Trump kudu digawa menyang klimaks kanthi cara hukum mbarengi sing bakal teka. Dina iki, ewu karyawan pemerintah ora dibayar gaji, apa wae papat saka limang bakal dadi bilai amarga padha urip saka mbayar metu kanggo mbayar metu. Kita ngomong babagan sawetara wong 800.000 sing kena pengaruh. Ora ana bilai kelas donya kanggo negara kanthi penduduk 325 yuta, nanging mung bisa dadi pemicu kerusuhan sosial. Dene ing Prancis, rompi kuning dipanggil menyang bank, sampeyan bisa mbayangake sing kaya ing Amerika Serikat bakal kelakon ing babagan organisme yen wong ora bisa maneh.

Aku wis nggawe cetha kanggo taun sing ekonomi US ing Trump wis arep tiba. Kekiyatan kekaisaran Amerika kudu tiba kanggo mbukak dalan kanggo kebangkitan kekaisaran anyar; Kakaisaran Ottoman. Kabeh iki bakal nggayuh keseimbangan kekuwatan kaya mangkono yen perjuangan akhir-akhir ing saindhenging Yerusalem bisa diatur. We are dealing with a prophetic script and thus we see movement politics that are illogical and against natural. Populisme tengen lan nasionalisme disambung karo wong sing kritik globalisasi. Yen sampeyan supaya grup ngisor dening downturn ekonomi lan krisis (kang anjog) kanggo pranala menyang wong, sampeyan ora mung duwe shift daya sing dibutuhake, nanging uga dijupuk ing gulu kanggo grup kritis.

Ing tampilan, bakal mundur dening The minangka tembok dikarepake tinimbang Yahoo ing miturut omongane uwong pengungsi ngrintangi wewatesan US Mexican kuwi. Malah sanadyan kita bisa ndeleng gambar saka kabeh kolom pengungsi minangka alibi kanggo tembok sing, iku ora ateges sing iki bebener. Apa sing bisa dilakoni Hollywood, sing nduweni daya bisa uga nggawe wong pracaya yen masalah kasebut ana ing babagan gedhe. Sing wis rada recessed menyang Techniques gambar penipuan sing malah ngarep-Taman-lan-pawon PC prasaja wis bisa kanggo isi stadion wong sing dudu njagong, bisa mikir sing ditampilake gambar ora kudu kudu makili bebener. Ing tembe, tembok iki kudu nyegah populasi Amerika saka ngungsi menyang Meksiko nalika kacepetan gelembung ekonomi.

Trump saiki ana ing dalan kanggo nyebul gelembung sing. Sanajan data ekonomi AS mung nuduhaké kabar apik, iki mbokmenawa utamané amung amarga ora kalebu klompok-klompok tartamtu ing statistik lan akuntansi kreatif. Kaya ing Walanda, ZZPers ora kalebu ing tokoh pengangguran. Juggling karo nomer tansah apik yen sampeyan pengin bisa nggawa berita positif. Bukti yen pasar saham, sok-sok mbalek cilik cilik, wis mudhun ing minggu anyar. Iku amarga dina wis rampung, ing ngendi perusahaan-perusahaan Amerika bisa ngukur dhuwit dhewe kanthi dhuwit ditindhes kanthi mundhut saham dhewe. Dadi, kaya mangkono, katon apik karo perusahaan kasebut. Kanggo taun wis dadi barang apik ing pameran. FED wis mandheg menehi dhuwit gratis iki lan uga miwiti rally boost rate kapentingan. Ing kombinasi karo perang dagang Trump, sing dadi campuran bubuk becik kanggo ambruk ekonomi AS lan dolar.

Ing Eropah kita bisa ndeleng prekara-prekara paralel sing padha kanggo kekacauan. Brexit minangka langkah pisanan ing arah kasebut lan gerakan rompi kuning saiki mbantu nyebar kekuwatan saka Prancis (pirsani artikel saderengipun). Kehilangan ekonomi Amerika bakal diiringi dening disintegrasi NATO. Kita saiki wis weruh pratandha ing konflik antarane Turki lan AS ing Suriah lor. Prediksi saya yaiku Turki bakal nyelupake vakum kekuwatan diri ing Eropah lan kanthi gampang entuk ambisi Ottoman. Prediksi liyane yaiku yen tembok bakal dibangun ing AS bakal utamane kanggo ngurung wong-wong Amerika sawisé bom murub. Tembok sing bakal dadi tembok penjara kanggo wong Amerika.

Daftar pranala sumber: cnbc.com

76 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (30)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Dick Klein Oonk wrote:

    Analisis apik. Langkah sabanjure ing kekacauan Amerika bakal nggunakake kemah FEMA.
    Nanging wong-wong mesthi bakal ngarani papan perlindungan.

  2. Iberi wrote:

    Aku ora nuduhake tampilan kuwi! Apa ngancam kanggo berkembang ing Eropah iku perang politik antarane Jerman (Merkel) karo Prancis (Macron) lan kabeh negara sing pengin kanggo nggedhekake globalisasi lan negara-negara sing pengin kanggo mungkasi iku! Rauh bakal ana sekutu saka negara njedhul sing menjangkau menyang Uni Eropa confederal lan Eropah (ora marang Rusia, satleraman) kanggo mbentuk tentara. Brexit ora bakal ana lan ing Perancis populasi bakal njamin yen pemerintah sosialis Macron bakal tiba. Minangka aku wis mbadek kanggo taun, Prancis kudu milih sing penting. Sawise gagasan saya, Prancis bakal gabung karo aliansi negara-negara Eropah sing bakal mbenerake reformasi sacara drastis. Yen Prancis ora bakal nggawe pilihan sing, bakal ana perpecahan wataranipun pangikut mesthi tangi saka Eropah Eropah kulon lan lor lan tengah Eropa menyang Eropah kidul.

    • Martin Vrijland wrote:

      Iku bisa dadi langkah penengah, nanging ing wektu sing padha bakal dadi alasan kanggo Erdogan kanggo ngetrapake barang-barang. Mbokmenawa malah dikarepake dening Merkel
      Waca artikel sadurungé.
      Ikatan antarané Kakaisaran Ottoman lan Jerman minangka sajarah (pirsani Perang Donya I). Iku ora kanggo apa-apa sing ana akeh Turki ing Jerman.

  3. Yuri Goosen wrote:

    Suwene sampeyan kepenginan kanggo njupuk sadurunge Eropah break mudhun? Banjur aku ngerti kapan kudu ninggal!

  4. SalmonInClick wrote:

    Yen sampeyan sebut Turki, sampeyan kudu jeneng China, Rusia, Iran lan Israel ing sajroning ambegan sing padha. Tel Aviv wis dadi Silicon Valley anyar kanggo kalebu Intel kang R & Lab D, etc., China bangunan fasilitas (ndeleng uga pelabuhan Tel Aviv) lan Afrika, Rusia menehi nimbali lan Iran bakal metokake tanggung jawab kanggo supaya disebut-negara -Stan Khorasan kuna. Padha bisa nggabungake Arab Saudi nggunakake CIA Arab Saudi dhewe lan Turki sawisé penipuan Khassogi. Sampeyan bakal mikir carane padha isih teka teknologi sing, sampeyan kudu delve menyang program Talpiot (kalebu Promis) iki wis transfer teknologi paling gedhé ing sajarah manungsa. Malah luwih gedhe tinimbang nalika Perang Dingin, kaya sing dijelasake dening Antony Sutton. Kita weruh jatine West lan munggah saka Timur (BRI) ing game Hegelian makro.
    https://www.zerohedge.com/news/2019-01-09/boltons-continued-humiliation-turkey-seeks-coordination-iran-and-russia-us-exit

    Lan nalika pengungsi kasebut mili ing tapel wates karo AS, penerbangan saka Afrika lan Amerika Latin terus menyang tapel wates karo Meksiko meh saben dina. Operasi iki difasilitasi dening CIA lan Mossad, amarga tetep truk aneh sing katon ing tapel wates.
    https://web.archive.org/web/20170410044851/https://merip.org/mer/mer275/eritrean-refugees-trek-through-americas
    https://globalsentinelng.com/2018/01/24/israeli-pilots-refuse-fly-deported-refugees-back-africa/

  5. guppy wrote:

    Kasunyatan nampilake game keluwen! Kanggo njaga sapi (swara) ing kothak. Tetep aneh yen bangsa Afrika lan Amerika Kidul seneng manggon ing donya Barat sing apik. We marang sing suda saka lan pengin becik bali menyang dhasar, apik ing srengenge. Mung yen sampeyan pengin nglindhungi barang-barang sing diarani apa sampeyan nggawe sampeyan ngubengi pager. Akeh sing munafik kanggo ngaku USA, nalika dicolong saka wong-wong India durung suwe. Yen donya dibagi dadi luwih cilik, sampeyan ora duwe kasangsaran. Mesthine bakal ana wong sing duwe omah sing luwih apik. Kita kabeh seneng ngombe, nanging ing antarane ombenan sampeyan kudu ngecor omah lan njaga supaya ora ana telek. Dokter sing nambani anak entuk anggur paling larang lan nunggang ing mobil paling gedhe, ora ana sing peduli. Nanging sing cilik saka pemimpin donya sing duwe donya ing tongs kita mung bisa mungkasi dening mbayar. Pengangkatan lan kasrakatan numpes kabeh, kita paling seneng ing alam karo wong sing tresna karo kita amarga padha pengin lan ora kula.

  6. Wilfred Bakker wrote:

    Polisi Jerman Kelangan Kontrol

    https://youtu.be/jjgORHvWZug

  7. SalmonInClick wrote:

    Apa iku Amérika Lor utawa Eropah, kabeh wis direncanakake bebarengan. Ordo ab Chao
    Kanggo sapa waé sing wis kelalen karo sirkuit Brexit, langganan ProductiehuisEU

    "Yen ora bisa milih, kita ora bakal nglakoni."
    - Mark Twain

    • Riffian wrote:

      @Salm, tanggal ing voting kasebut nyatakake 29 March 2019 ing PM 11. Carane akeh 911s sampeyan bisa duwe ing tanggal
      https://moderndiplomacy.eu/2018/03/06/looming-brexit-deadline-expect-march-2019/

      • Riffian wrote:

        . Maksudku, mesthi, nalika Inggris kudu ninggalake Uni Eropa kanthi utawa tanpa menehi hasil lan misale jek sing padha operasi ing terakhir karo akibat logis kekacauan ing loro-lorone Segara Lor.

        • SalmonInClick wrote:

          riffian, sampeyan kudu elinga yen Inggris lan Inggris wis dipilakake menyang EU ing pretenses palsu. Iki kedadeyan ing taun-taun '70 dipimpin dening Edward Heath sing ngiringi persetujuan rahasia sing disebut FCO 30 / 1048.

          "Koran klasifikasi, tanggal April 1971, Pemerintah ngandika yen pemerintah kudu ing peteng babagan apa anggota EEC tegese nganggep bakal njupuk 30 taun kanggo pemilih kanggo mangerteni apa sing kedadeyan ing wektu iku bakal kasep ninggalake. "
          http://www.euexit.com/fco-30-1048.html

          Bebarengan karo Inggris, kita milih nglawan konstitusi Eropa ing 2003 lan ditindakake liwat tenggorokan kabeh kanthi Prajanjian Lisbon. Aku kudu menehi ing basa Inggris, padha meh bisa ngatasi kabeh hubungan karo entitas diktator iki sing ditetepake ing Brussels lan ngetrapake dhewe. Ing dawa, basa Inggris luwih apik, pisanan asam kasebut.

          Sawise vas Rutte kita saiki duwe pabrik porselin Mei, tsja 😀

  8. Wilfred Bakker wrote:

    Pisanan iku wong sing ora duwe omah
    Luwih saka iku Korban Bencana
    Sabanjure iku migran
    saiki sampeyan bakal dadi

    https://youtu.be/1-vO730H-5k

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup