BREAKING: pil rejuvenasi kasunyatan! 80 Wong umur setaun nguntal sepisanan sawise diuji kewan

Filed in SIMULASI, PAWARTA ANALYZES by ing 29 Agustus 2019 1 Komentar

David Sinclair minangka guru besar ing departemen genetika, Blavatnik Institute lan co-direktur Paul F. Glenn Center kanggo Mekanisme Biologi Aging ing Harvard Medical School. Ing presentasi ing ngisor iki, dheweke nerangake carane proses penuaan awak manungsa utamane hubungane karo kelangan informasi; dibandhingake karo fading informasi ing pita magnetik kaset lawas, amarga generasi saiki isih ngerti. Iki uga kedadeyan karo informasi digital liwat internet, nanging amarga kode kontrol dikirim sing mriksa apa informasi kasebut nyata-bener teka utawa kudu nesu, sampeyan bisa menehi informasi kasebut yen ana data sing ilang.

Proses penuaan uga kabeh babagan ilang kode ing DNA. Kanthi polish "goresan ing CD" iki, sampeyan bisa nompo informasi kasebut. Kanthi nambahake 'pemerhati', kabeh informasi ing DNA bisa dijupuk kaya yen ilang, sampeyan bisa entuk proses iki. Pertama, 'pemerhati' kasebut dites ing tikus lan mengko bisa dadi nyata manawa proses penuaan ing tikus bisa digawe cepet kanthi kode sing sengaja ilang. Nanging, sing mbalikke uga bakal kedadeyan: kode DNA sing ilang bisa pulih lan tikus kasebut malih.

Ing presentasi ing ngisor iki David Sinclair, sampeyan bakal entuk katrangan lengkap babagan iki. Nanging sing paling nggumunake, bapakne umur wolung puluh taun mutusake yen pengin nyoba pil kaya ngono. Asile ora angel banget ing wektu sing cendhak, nanging misale jek mandheg mandheg nalika bapak David lan dheweke rumangsa luwih penting. Kabeh iki mesthi ana warta apik banget kanggo transhumanis lan yen panemuan iki uji kliwat tes klinis, versi komersial (larang regane) bakal enggal teka menyang pasar. Bisa diramal manawa pil kaya mangkono mung bisa didol menyang wong sugih lan kondhang, yen mung amarga sampeyan urip luwih suwe lan mula butuh dhuwit luwih akeh kanggo njaga. Aspirasi transhumanis pungkasan yaiku, kekebalan.

Nganggep biologi lan DNA minangka database informasi ing jaman digital iki, luwih bisa ngerti fungsi kabeh kode kasebut. Nalika sapisanan, proses iki mandheg lan malah mbalikke tuwa katon apik, mula ora kalebu komplikasi. Apa tegese dana pensiun, kanggo populasi donya sing akeh, pasokan panganan, pajak lingkungan, lsp? Solusi semesthine bakal direncanakake, nanging ana prihatin sing luwih gedhe. Apa sing dianggep luwih penting yaiku yaiku kanthi map ing kabeh fungsi saben potongan kode ing DNA kita, saya cedhak nalika manungsa bisa ditarik maneh kanthi jarak adoh. Ora mung antarmuka otak Elon Musk ing dalan (deleng kene), nanging kanthi instalasi jaringan 5G digabungake karo (liwat program vaksinasi) ngidini enzim operator kanggo fungsi maca lan nulis kaya CRISPR ing awak, kita nyedhaki wayahe pikirane lan DNA kita bisa diwaca lan ditulis kanthi online. Dadi, kita ora mung nyedhaki kekebalan, nanging uga nyedhaki transformasi menyang wong Android. Aku tansah mikir kenapa sistem operasi ing smartphone kasebut saka Samsung, Huawei lan liya-liyane, nganggo jeneng 'Android'. Apa kita ngerteni tujuan pungkasan sing wis direncanakake? apa kita ngerteni agenda jangka panjang ing kene?

sumber: maxvandaag.nl

Program televisi kaya saka Jan Mulder, sing banjur golek urip langgeng, kayane bisa nyiapake masarakat kanggo ngrampungake pembangunan. Kita entuk sosis, kaya mangkene, lan kita pengin cokotan. Sapa sing ora pengin urip ing salawas-lawase!?

Ngenteni menit! Apa janji kasebut "urip langgeng" ora nggawe sampeyan mikir apa-apa? Apa dudu agama sing dijanjekake agama? Inggih, pancen saiki wis teka. Mula, aku bisa mbayangake yen janji mesjid saka 'awan' bener-bener cocog karo gambar transhumanisme. Kasunyatane: yen antarmuka otak Elon Musk minangka kasunyatan, kita bisa ngalami "swarga anyar lan bumi anyar" liwat sesambungan awan kasebut, amarga dolanan kasebut banjur urip banget supaya kabeh pemahaman sensori langsung ing otak kita dirangsang. Yen nulis ulang sel kita saka awan ndadekake awake ora bisa urip, mula mesjid saka awan bisa uga menehi awak anyar. Wong mati uga bisa tangi yen informasi DNA kasebut isih ana ing sawijining kuburan, amarga kita nyoba nggawa kewan sing pupus kaya Mammoth saiki.

Nanging, tujuan utama luwih akeh. Transhumanis hardcore pungkasane pengin kita ngucapake pamit kanggo jagad biologis iki lan nggabungake karo awan ('pengambilan udara' saka Kitab Suci?). Sing bakal menehi akeh kaluwihan. Contone, sampeyan ora butuh barang rumit kaya roket sing larang lan bahan bakar kanggo mabur menyang Mars. Sampeyan uga ora kudu mulihake swasana Mars utawa planèt liya. Sampeyan mung mbangun jagad digital sing ora bisa dibedakake saka urip nyata. Wayahe sesambungan antara manungsa lan AI diramalake pirang-pirang taun kepungkur dening manungsa, panemu lan filsuf ndhuwur Google, ray Kurzweil. Dheweke nelpon wayahe iki 'singularity' lan wis ngarepake gabungan iki antarane manungsa lan AI ing 2045. Ing artikel iki Aku nerangake kanthi rinci babagan apa pentinge informasi iki lan kita sejatine srawung karo 'salinan apa sing wis ana'. Apike kanggo maca artikel kasebut kanthi ati-ati utawa seri artikel kabeh iki ngliwati. Napa saranake? Inggih, punika 2019. Wayahe tunggal sing diprediksi (lan kanthi mangkono kabeh kedadeyan kasebut saka 'dadi abadi' kanggo nulis ulang pikirane lan DNA kita, nganti ora bisa digunakake ing simulasi) mulane mung 26 taun wiwit wacan maca. Mangkono luwih becik ing wektu sing cendhak lan kanthi mangkono bakal mengaruhi sampeyan lan anak-anak sampeyan.

Lees kene ngapa seri polisi anyar saka Yolanthe Cabau kanthi judhul DNA uga menehi kontribusi kanggo nyiapake masarakat kanggo nampa database DNA nasional, supaya masal bakal nantang ing awan lan DNA bisa ditulis maneh.

Daftar pranala sumber: maxvandaag.nl

80 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (1)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Wilfred Bakker wrote:

    Aku mung nyelehake tutup Martin Vrijland kanggo iki ...

    love

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup