Ikatan Pamrentah Jordie Zwarts angling ton, nanging ora entuk apa-apa

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 14 Bisa 2020 5 Komentar

sumber: youtube.nl

Sampeyan bisa nyedhot menyang whirlpool finansial, kaya sing dipromosikan dening Robert Jensen ing siaran pungkasan, nanging apa sing dadi dhuwit? Aku uga nyedhaki dhukungan dening para pemulai Ikatan Pamarentah, Jordy Zwarts (ndeleng foto), nanging kanthi tumindak sing padha marang 5G, dheweke durung entuk apa-apa. Nanging, dheweke bakal ngasilake puluhan ewu euro (macem-macem sumber) lan sing padha bisa diduga ing tuntutan hukum babagan kunci lan langkah siji setengah meter saka negara kasebut.

"Napa vorteks finansial lan sampeyan wis ujar manawa ora bakal ana Vrijland? Saiki gabung karo pasukan! Café Weltschmertz ndhukung dheweke, Jensen ndhukung dheweke!"Amarga para hakim lan pengacara sumpah setya ing dhampar (omah kraton) lan ora bakal ngrusak apa sing dijanjekake kanthi sumpah.

"Ya, nanging langkah-langkah koronavirus ora konstitusional! Dheweke pancen bisa nggayuh sesuatu!"Siji-sijine perkara sing bakal ditindakake Jordy Zwarts yaiku yen akun bank dheweke terus lan Robert Jensen ("jensbaba33") Mupangate kanthi promosi. Ing saiki, sampeyan ngenteni lan ora nindakake apa-apa.

Mesthi sampeyan bisa uga ngerti manawa sampeyan dhewe, nanging aku wis ngelingake sampeyan. Aku mikir tenan kudu tangi apa sing kedadeyan.

Liwat Robert Jensen lan Jordy Zwarts (Pamaréntah Federal) sampeyan terus nyelehake inisiatif marang wong liya. Sampeyan nggawe simpenan € 29 banjur ngarepake pengacara bakal ngajokake tuntutan hukum, sing bisa uga ora menang. Apa sampeyan pancene pengin ora naif lan percaya yen hakim arep ngadili negara kasebut? Ora mesthi wae. Kabeh padha sumpah setya marang makutha.

Kita ora duwe wektu kanggo mbuwang. 1 menit sadurunge jam 12. Pamrentah saiki wis nuduhake manawa bisa ngrampungake sakabehane masyarakat ing sawetara minggu. Sing sadurunge bisa dianggep ora realistis lan ora bisa digambar ing wektu sing cendhak. Ekonomi lan kabeh cara urip bebarengan wis dibalik. Iki tegese pangowahan kanthi cepet bisa uga. Dadi pangowahan bisa cepet banget.

Ora bakal ngarep-arep pangowahan saka pamrentahan utawa ngarepake pangowahan saka Bon nglawan Urusan Pamrentahan. Kita kudu nindakake awake dhewe! Kita ora kudu nuwuhake rasa kuciwa kanggo nunggu kesatuan, mula kudu dadi frustasi kita lan tumindak konkrit. Ngaktivasi dhiri, lakoni dhewe. maca terus kene ...

161 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (5)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Kanggo para pamaca sing anyar: Freemason mesthi sampeyan ngerti yen dheweke ana ing klub kasebut. Nomer 33 minangka nomer Mason penting.

    Siaran Jensen kasebut pungkasane 33 menit lan Jensen nelpon Jensbaba33.

    Entuk gambar? Ngalahake oposisi.

    • Martin Vrijland wrote:

      Baba minangka Afrika gedhe sing kuat saka salah sawijining negara ing Teluk Guinea. Dheweke diculik pedagang budak lan didol ing jagad anyar. Kanggo wektu sing suwé, dhèwèké urip ing budidaya Amérika, nganti dibebasake karo Redbeard. Wiwit saiki, dheweke dadi salah sawijining confiden kapten pembajak sing ditindhes, bebarengan karo Tripod lan anak angkat Redbeard, Erik. Adhiné Aïcha dadi abdi ing Algiers, sing tiwas sawise mbantu Erik ngungsi ing kutha kasebut.

      Gedhe gedhe, kuwat lan nglangi kaya lumba-lumba. Dheweke ora bisa ngucapake "r", sing ora ateges dheweke ora pinter, amarga dheweke asring duwe ide sing apik lan wawasan taktik sing kuwat. Pramila Roodbaard lan Erik ajeg ninggalake organisasi serangan ing Baba.

      https://nl.wikipedia.org/wiki/Baba_(personage)

    • Rose wrote:

      Ya, akeh b (l) ab (l) a…

  2. Martin Vrijland wrote:

    Alesane Jensen saiki nggawe perhatian kabeh babagan Bond marang Urusan Pamrentahan (lan mungkin bakal ditindakake maneh sesuk) amarga sampeyan ora bisa melu inisiatif sipil sing gratis. Sampeyan kudu tetep ing net safety sing bisa dikendhaleni, lan kabeh, ora nglangi lan miwiti dhewe.

    Wektu kanggo nindakake iku uga: https://www.fvvd.nl/

  3. Martin Vrijland wrote:

    Wangsulan pamaca. Sampeyan bisa ngadili dhewe apa wong iki ngomong:

    Hello,

    Aku kepengin matur nuwun kanthi cara iki kanggo peringatan sing dikirim menyang Bond nglawan urusan pemerintah. Aku uga pengin nuduhake manawa para peserta entuk ganti rugi, dudu saka Negara, Menteri utawa direktur perusahaan telekomunikasi, nanging saka Bond lan Zwarts.

    Sembarang pengacara nyata utawa (liyane), sing maca 'pernyataan tanggung jawab' sing dikirim dening Asosiasi menyang Menteri lan sawetara direktur perusahaan telekomunikasi, langsung ngerti manawa Zwarts minangka wong sing ora ngerti, sing uga wis mbukak kode, nanging uga bisa mbukak kode. iku sangsi.

    Miturut Asosiasi, dhasar tanggung jawab pribadi Menteri lan direktur yaiku UDHR. Preduli saka premis kasebut - yen ana tumindak (ora) sah (pamrentah) - perusahaan Negara lan telekomunikasi bakal tanggung jawab lan dudu Menteri lan direktur, banding sukses kanggo UDHR ora dikecualekake. UDHR dudu prajanjen utawa keputusan sing naleni kaya ing seni. 94 Konstitusi (Pengadilan Tinggi 7 November 1984, NJ 1985/247). Iki wis misuwur ing antarane pengacara lan (pengacara) liyane. Kanggo alesan kasebut, tanggung jawab kasebut jelas ora ana.

    Kajaba iku, pesta sing cilaka bisa diarepake kanggo nggambarake babagan karusakan. Bond negesake manawa partai sing ciloko nduweni hak ganti rugi € 2000,00 saben dina, nanging gagal mbuktekake jumlah kasebut kanthi bener. Ana bakal. Apa kerugian, nanging para peserta biasane entuk penghasilan sekitar $ 60.000,00 saben peserta saben wulan lan ilang penghasilan kasebut minangka akibat saka rugi 5G. Apike banget lan alesan liya kenapa tanggung jawab (ing advance) pancen ora ana kamungkinan.

    Banjur ana kedadeyan sing aneh banget. Kanggo jenenge para partisipasi, Persatuan nolak kakuwatan pengacara (kanthi syarat) sing diwenehake marang Menteri (saratipun), amarga kekuwatan pengacara selaras karo seni. 3:44 Kode Sipil bakal dibatalake. Kaping pisanan, kekuwatan kanggo makili Menteri Umum (ora umum) ora asale saka tumindak sah miturut ukum pribadi, mula seni. 3:44 Kode Sipil ora ditrapake. Kaloro, tumindak sah sing ditindakake ing pangaribawa seni. 3:44 Kode Sipil ora batal lan bathi. Yen Black wis keganggu maca artikel kasebut, mesthi bakal nemokake.

    Ora kaya ngono, Menteri lan pangurus, sing bisa tanggung jawab marang para partisipasi, nanging Utawa, Utawa lan Zwarts dhewe, kanthi ora mbela kepentingane minangka panyedhiya bantuan hukum sing cocog lan akal sing bisa duwe (waca, contone, Mahkamah Agung 18 September 2015, NJ 2016/66). Kerusakan sing dialami para peserta kalebu ragad partisipasi, amarga Bond ora menehi kinerja sing cocog kanggo biaya partisipasi kasebut.

    Aku kepengin menehi pitunjuk marang Zwarts, sing sadurunge koki, supaya tunjangane pungkasan. Minangka pengacara, aku ora bakal miwiti restoran lan masak kanggo wong 500 saben wengi. Aku ora mung dilatih.

    Salam,
    Max

    -
    Email iki dikirim saka formulir kontak ing martinvrijland.nl

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup