Video Dr. Plandemik Judy Mikovits minangka Acara 201 jinis trap warta palsu (video)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 11 Bisa 2020 30 Komentar

sumber: sakarome.info

Sampeyan mesthi wis ndeleng dheweke, Plandemic dokumenter saka wanita sing Dr. Judy Mikovits nelpon. Dheweke diarani wis dipenjara sawetara dina lan ditahan tanpa nyoba. Sawise dibebasake, dheweke nerangake kabeh jinis tuntutan babagan virus lan paten vaksin sing Dr. Fauci dikandhakake yen wis digunakake kanggo tumindak kriminal marang manungsa.

Sopo dheweke Acara 201 saka Johns Hopkins Institute, ngerti yen nglawan berita palsu minangka bagean penting saka simulasi pandemik coronavirus. We padha kepepet

Cara paling apik kanggo mateni oposisi yaiku kanggo miwiti crita palsu sing katon banget lunyu lan bisa dipercaya, amarga aktris timbal mung crita "apik". Nanging, Forbes nempatake artikel ekstensif iki Mikovits bakal dadi aktivis anti-vaksin. Iki bisa uga bener, nanging bisa uga manawa wanita iki duwe gaji Bill Gates kanggo nindakake apa sing wis dakrembug ing kene: muter oppoisi sing dikontrol (tumindak).

Ing kasus oposisi sing dikontrol, bom mesthi dibangun ing sisih ngisor. Aku saiki krungu sampeyan mikir:Ah, Vrijland, mungkasi omongan oposisi sing dikontrol sampeyan!"Aku nuwun banget, nanging apa sampeyan wis ndeleng bukti-bukti konkrit sing ditampilake - loro saka weteng sampeyan wis nesu? Ora apa-apa? Iki kudu ngelingake sampeyan. Sampeyan uga kudu kuwatir manawa wanita wis entuk akeh perhatian lan media sosial.

Utamane, media alternatif nyedhiyakake kanthi akeh lan sampeyan uga bisa ndeleng video sing dituduhake kasebut ing Facebook lan media sosial liyane. "Lha, ana sing salah?"Ora ana sing salah, apa ora amarga aku wis ngelingake kakehan babagan ana tentara media sosial gedhe. Lan yen tentara kasebut bisa mbantu nyiyapake sampeyan, dheweke bakal seneng nglakoni. Yen eksposine podo sing dikontrol nderek lan sampeyan disekseni, dheweke bisa nyepak sampeyan.

Bagéyan saka simulasi Acara 201 yaiku manawa berita palsu kudu digabung. Kepiye carane sampeyan bisa ngatur iki? Kanthi ngluncurake warta palsu lan ngawasi distribusi kasebut (Big Data) lan kanthi tepat ngukur efek kasebut lan ndeleng sapa sing nindakake utawa ora nanggapi. Sistem Data Big bisa ngukur tanggapan sampeyan lan ngawasi dampak sosial adhedhasar telpon lan sensor monitor saka telpon (otomatis liwat skrip AI).

Kita lagi nyekseni strategi net safety, ing endi kritikus sing akeh kudu digawa menyang sworo cangkem, supaya dheweke bakal ujar manawa "Aku ora percaya maneh - yen ora saka media ide utama".


Daftar pranala sumber: forbes.com

175 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (30)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Sunshine wrote:

    Apa sing diarani 'mikovits'? Apa dheweke diarani Mikovits?
    Banjur aku ngerti cukup kanggo awakku. Dheweke mesthi ana, nggegirisi!

  2. Lydia Roosje wrote:

    Iku bentuk perang sing reged nanging cerdas. Aku rumangsa rumangsa yen Q (lan Trump) pancen bakal mbubarake negara sing jero. Amarga aku martakake kebenaran kasebut, nanging enggal-enggal dadi disinfo, mula aku dadi trap-trosan lan tegese kabeh sing dakkandhakake saiki wis diolok-olok. Dadi penting banget kanggo nuding wong sing lagi wae turu ing lapangan disinformasi.
    Aku mikir Andrew Kaufman sing dipercaya, ngarep-arep ora salah maneh ...

    https://forbiddenknowledgetv.net/dr-andrew-kaufman-they-want-to-genetically-modify-us-with-the-covid-19-vaccine/

    https://youtu.be/GWRbIIaPV78
    (Anatomi kovid)

    • Martin Vrijland wrote:

      Nyuwun sewu, nanging kabeh sampeyan kudu ngerti babagan suntingan gen online wis diterangno kanthi ringkes ing pirang-pirang artikel ing kene situs web, dadi sampeyan ora kudu menehi saluran kanggo maca menyang saluran liyane. Sampeyan ora ngerti apa informasi kasebut uga dicampur karo disinfo.

      Sampeyan mung kudu ngerti:
      https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/als-je-je-niet-aan-social-distancing-anderhalve-meter-houdt-dan-gebeurt-dit/

      • Lydia Roosje wrote:

        Andy Kaufman nerangake ing tautan kaping 2 manawa virus beda karo patogen eksternal. Teori vs terrain. Virus durung nate diisolasi, ora malah virus iki, mula tes kasebut ora salah, lan sapiturute, sanajan tautan menyang teknologi panyuntingan gen CRISPR nerangake kabeh babagan vaksin, apa virus sejatine, aku rumangsa info Kaufman relevan. Kajaba dheweke uga dadi agen disinfo, nanging aku ora mikir.

        • Martin Vrijland wrote:

          Oke banget, mengko aku bakal sinau iku

          • Future wrote:

            Aku rumangsa siyap, sayangé. Klebu wawancara ing London 2 jam. Dadi misale jek uga kanggo aku. Tetep ngganggu. Amarga dheweke pancen pancen yakin.

          • Rose wrote:

            Björn Eybl's Soul Sosis amarga adhedhasar hukum alam biologi Dr Hamer sing diwulangake dening Biologika Nederland. Buku kasebut ngandhakake ing ngisor iki babagan virus, selesma lan masalah pernapasan (umume gejala korona sing nandhang urip miturut obat arus).

            Virus
            Nganti saiki, ora ana virus sing langsung dideteksi. Virus ora langsung dideteksi kanthi naleni utawa ora ngiket protein menyang protein liyane. Ora ana bukti sing bisa dikonfirmasi manawa ana virus sing nyebabake penyakit. Sing ora jelas, akeh senyawa protein (globulin) ditemokake ing getih lan cairan awak liyane. Globulin iki meh padha karo 'virus'. Cerebrum bisa digunakake karo protein kasebut kanggo mbangun jaringan ectodermal sing rusak ing fase penyembuhan.

            Flu
            Ing obat biasa, bedane digawe ing antarane 'mbebayani, flu nyata' lan 'flu sing ora mbebayani'. Sindrom parah dianggep 'flu nyata', proses entheng dibuwang minangka 'infeksi flu' utawa 'selesma'. Saka sudut pandang hukum alam, kita mung mikir gejala pasien:
            Sakit bongkahan = konflik mandhiri, fase penyembuhan
            Kadhemen = konflik bau utawa ambu ora enak, fase penyembuhan
            Tekak tenggorokan = ora pengin ngulu utawa ngidoni sesuatu, fase penyembuhan
            Larynx = konflik utawa speechlessness, fase penyembuhan

            Selesma, babi, lan flu anyar yaiku 'kampanye' sing diluncurake WHO.

            Ing 'infeksi flu sing abot', kayata epidemi, obat konvensional nggunakake terapi kayata Tamiflu utawa Relenza (kemoterapi blok pernapasan), vaksinasi, uga hipnosis massa.

            Masalah ambegan
            Konflik: Konflik Kuatir Wilayah Wilayah (aktif lanang, nyerang) utawa Konflik Teror wedi (pasif wanita, mundur). Iki gumantung saka ketangkasan, tingkat hormon lan konflik sadurunge. Wong wedi kelangan wilayah kasebut (eg mitra utawa kerja) utawa papan ing wilayah kasebut (eg posisi utawa pangkat).
            Tisu: mucosa Bronchial lan Windpipe, epithelium, ectoderm
            Konflik Aktif: Pengurangan selular saka mukosa bronkial lan trakea, biasane ora dingerteni.
            Pangertosan biologis: Bagean silang nambah diameteripun. Akibaté, udhara sing luwih apik lan bisa dihirup lan ngegung supaya luwih apik njaga wilayah kasebut.
            (Ing kewan, adaptasi biologis duwe pangerten. Ing manungsa biasane ora amarga konflik kita biasane psikologis lan mulane penyesuaian biologis ora migunani. Nanging, awak kita uga tumindak kaya kewan. Otak kita ora ngerti bedane karo konflik biologis lan psikologis. )
            Fase penyembuhan: Rekonstruksi mukosa bronkial kanthi bengkak nyebabake sesak ing dada bisa uga diiringi batuk lan demam.

            Konflik ing ndhuwur bisa dipicu dening laporan warta lan cara. Kanthi ngilangi langkah kasebut, konflik kasebut bisa diselesaikan lan wong bisa lara.

            Meh kabeh penyakit dumadi saka njero ruangan liwat konflik psikologis sing nyebabake pangaturan biologis awak (nambah utawa nyuda sel utawa kelangan fungsi). Penyesuaian kasebut didandani kanthi bantuan mikro-organisme (jamur lan bakteri jamur ngrusak sel, bakteri lan 'virus' mbangun sel) sing diprodhuksi dening awak dhewe. Pengecualian yaiku: keracunan (kayata keracunan panganan), mekanik (umpamane ngrusak balung) lan genetik (kayata sindrom Down). Dhewe duwe penyakit amarga kedadeyan konflik kolektif sing dialami. Langkah kasebut ora migunani amarga kontaminasi kaya sing kita mulang ora bener. Langkah kasebut rada mbebayani amarga bisa nyebabake konflik lan mulane penyakit. Sing duwe kekuwatan pengin kita percaya yen kontaminasi lan penyakit asalé saka njaba lan kita duwe sistem kekebalan kanthi memori kanggo nyuda patogen sing nyerang. Iki ngidini dheweke nawakake solusi eksternal. Vaksin sing pengin nggabung karo manungsa karo Intelligence Ponggawa.

          • Martin Vrijland wrote:

            Apa buku kasebut ditulis sadurunge utawa sawise teknologi CRISPR ditemokake? Amarga iki ngidini kita katon luwih rapet ing tingkat DNA lan RNA.

          • Rose wrote:

            Buku Jupuk Penyakit iki diterbitake ing taun 2010.
            Dr Hamer nemokake hukum alam babagan akhir taun 70-an.

            Aku kepingin weruh yen ana relevan nalika teknologi CRISPR ditemokake miturut sumber resmi. Meh kabeh informasi wis dicenthang. Mbok menawa teknik iki ana luwih awal tinimbang kuliah resmi.

          • SalmonInClick wrote:

            @Martin, panaliten menarik kanggo RNA / luciferase. Aku milih iki minangka bagian saka vaksin anyar. Sayange aku ora bisa ndeleng penyelidikan lengkap, butuh dhuwit.

            Kaedah incPRINT (interaksi sel-sel - RNA) ngatasi tantangan kasebut kanthi nggunakake luciferase rekombinan kanthi nyata sing dikandhakake menyang RNA saka minat RNA kanthi tag MS2 liwat protein mantel MS2 (MS2CP) [7]. Yen interaksi antarane RNA test lan protein test ana ing sel, diukur kanthi luminescence nderek sel lysis lan immunoprecipitation protein sing diwenehi tag.
            https://www.cell.com/trends/biochemical-sciences/fulltext/S0968-0004(19)30264-6?_returnURL=https%3A%2F%2Flinkinghub.elsevier.com%2Fretrieve%2Fpii%2FS0968000419302646%3Fshowall%3Dtrue
            https://www.sciencedirect.com/journal/trends-in-biochemical-sciences/vol/45/issue/3

          • SalmonInClick wrote:

            + Cahya ijo 🤔hmmmm

            Biosciences GreenLight ngunggahake $ 17 juta kanggo ngasilake produksi mRNA kanggo uji calon vaksin COVID-19
            https://techcrunch.com/2020/05/12/greenlight-biosciences-raises-17m-to-ramp-mrna-production-for-covid-19-vaccine-candidate-trials/

            Luciferase minangka jeneng umum kanggo kelas enzim sing biasane nyebabake bioluminescence. Jeneng kasebut asale saka Lucifer, tegese "pembawa entheng". Contone sing paling terkenal yaiku luciferase saka Photalus pyralis glowworm. Ing reaksi luminescent, cahya digawe saka oksidasi luciferin (pigmen) lan adenosin trifosfat (ATP).

          • tawon wrote:

            Buku Jiwa Penyakit bisa diunduh kanthi gratis minangka E-buku saka translator: https://zielsoorzakenvanziekte.be/gratis-download-boek-zielsoorzaken-van-ziekte/

  3. Marcel Korver wrote:

    Martin,

    Mangga maringi informasi latar mburi babagan statement babagan Dr. Judy Mikovits, amarga dheweke dadi seksi sing penting amarga ana hubungane karo korupsi ing industri vaksin lan asring karo akeh wong penting liyane kayata Robert F. Kennedy, Del Bigtree, Dr. Andrew Wakefield, lan liya-liyane sing kabeh ora ngerti dheweke. critane ora nyata !!!!

    • Martin Vrijland wrote:

      Ora ngerti babagan iki critane ora nyata utawa yen gludhug ngerti manawa crita kasebut ora nyata, nanging mbantu ngisi jaring safety saka armada net gedhe kanggo nglelebke armada kasebut, supaya kemah pendidikan bisa diisi utawa wong bakal mikir wiwit saiki "Uga ora eling kritik kasebut, dheweke bakal ngerti luwih apik"

      • Marcel Korver wrote:

        Hi Martin,

        Banjur iki minangka net safety paling gedhe amarga Robert F. Kennedy wis pirang-pirang taun wis kerja lan Del Bigtree saka Highwire wis nate nindakake tugas sing apik. Mesthi kita bisa takon babagan kabeh, nanging efek sing ditindakake kaya Vaxxed tenan yen mayuta-yuta wong wis tangi.

        Yen iki uga jaring safety, mula iki minangka salah sawijining proporsi sing paling gedhe.

    • Martin Vrijland wrote:

      Muga-muga, aku ora ujar manawa jaring safety ora bisa ujar. Uga ora ujar manawa aku pro-vaksinasi. Sing dakkandhakake yaiku strategi net safety biasane umume 'nggarap kebeneran', nanging ana bom ing sisih pindho.

      Ing gambar sketsa iki aku nerangake:

    • Gerke Teitsma wrote:

      lady iki ngaku bakal kalebu virus HIV. diisolasi .. sing banget narik kawigaten. uga curiga manawa dheweke wis lan wis menehake cangkeme nanging saiki ujug-ujug diidini nganggo.

  4. Sunshine wrote:

    Sak suwene, dheweke ora prihatin karo kanyatan utawa kasunyatan. Iki ora mesthi penting. Yen ana bukti utawa bebener, mesthine kanggo nyuda kapercayan saka penipuan kasebut. Tujuan utama yaiku saka Hen, Kebingungan, minangka
    wong biasa Bingung, ora eling maneh apa sing kudu dipercaya, iki lumpuh otak wong biasa, budak. Wong sing lumpuh ora nglakoni apa-apa lan pasif. Persis Apa Sing dikarepake. Kanthi mangkono, kebingungan luwih becik kanggo dheweke amarga dheweke bisa terus menerus kebahe banjur ditinggal maneh lan sapiturute.
    Pramila sampeyan asring ndeleng pirang-pirang bocah naskah sing ujar ngono, bocah liyane ngomong manawa lan bocah kasebut ujar lan sapiturute lsp.

  5. Wilfred Bakker wrote:

    Topik sing sampeyan kenal bakal teka, kuwat banget.
    Kabeh wong mlayu menyang bangsat, Pied Piper of Hammering sing nanggapi sajrone jam yen ana salah karo upload sing sampeyan lakoni. (kepiye?)

    Ana tentara kabeh sing bakal ngladeni sampeyan kanthi becik!

    Bengi iki aku nemplekake tangan menyang balkon kanggo sampeyan kabeh ing ndhuwur!

    love

    Wilfred.

  6. W Hörchner wrote:

    Artikel kasebut dhewe, artikel Forbes uga bisa dianggep propaganda. Kabeh sing maca sampeyan kudu percaya utawa dipercaya dadi bener. Yen sampeyan maca sawetara referensi angel kanggo ngerti apa kabeneran ditulis utawa ora.

    Contone, nyatakake yen dheweke bakal nglaporake awake dhewe tinimbang ditahan (ing omah). Yen sampeyan nggoleki ing google, sampeyan uga bakal nemokake warta sing mbantah.

    1) https://abcnews.go.com/Health/Wellness/chronic-fatigue-researcher-jailed-controversy/story?id=15076224 nyerat dheweke mlebu dina Selasa.
    Artikel berita iki diterbitake tanggal 2 Desember 2011.

    2) https://mynews4.com/news/local/judy-mikovits-turns-herself-in nyerat dheweke ndhaptar Senen.
    Artikel berita diterbitake tanggal 29 November 2011. Video warta kasebut banjur nuduhake yen dheweke dibebasake dina sing padha, sing ora bener karo laporan liyane manawa dheweke wis ditahan sawetara dina.

    3) https://www.sciencemag.org/news/2011/11/controversial-cfs-researcher-arrested-and-jailed Sheriffs ing Ventura County, California, nangkep Mikovits wingi kanthi tuduhan kriminal yen dheweke pancen buronan saka keadilan.
    Artikel iki diterbitake nalika dina Sabtu, 19 Nopember (10 dina kanggo artikel mynews4 ??).
    Wingi mengko bakal dina 18 Nopember. Isih beda karo rong pesen sadurunge. Aku ora ngerti yen ana pirang-pirang acara kayata penangkapan lan banjur dilaporake kanthi sukarela.

    Artikel ing sciencemag.org (https://www.sciencemag.org/news/2020/05/fact-checking-judy-mikovits-controversial-virologist-attacking-anthony-fauci-viral#) nanggepi apa sing dingerteni Mikovits:

    Mikovits: Aku dadi pahlawan ing kunjara, tanpa biaya.

    Pengacara kabupaten ing kabupaten Washoe, Nevada, ngajokake keluhan pidana marang Mikovits sing ndakwa dheweke njupuk data komputer lan properti sing gegandhengan saka WPI. Tuduhan kasebut diturunake, sebagian amarga ana masalah legal sing diadhepi mantan majikan dheweke. '

    Ing artikel ing titik 3 ujar, antara liya:
    'Juru bicara kanggo Kantor Washoe County Sheriff ngandhani ScienceInsider yen ora ngetokake jaminan kasebut, uga ora dadi pejabat polisi Reno utawa Sparks. Dheweke ujar manawa bisa saka salah sawijining sawetara agensi federal ing Washoe County. '

    Misale jek durung jelas kabeh. Kajaba iku, saka sudut pandang (lan tuduhan kasebut diturunake mengko), dheweke ditahan tanpa biaya. Aku ora mikir posisi kaya ngono. Ing 'film' dheweke uga nuduhake yen ana hubungane karo tuduhan nyolong properti.

    Mesem uga ujar yen foto stock lan / utawa materi film tim SWAT digunakake sing ora ana gandhengane karo penahanan kasebut. Iki kedadeyan ing garis pemasangan ing media. Motong, ditampal lan digawe ing urip. Lan kabeh sing sampeyan deleng lan / utawa maca ing media ngarahake sampeyan menehi rasa tartamtu. Iki uga kedadeyan program kayata Zembla lan malah Layanan Penilai. Deleng uga foto ing ndhuwur artikel Forbes. Yen kuwi ora ateges nggawe rasa ...

    Fakta mriksa, debunking ... istilah framing digunakake kanggo nggambarake nulis utawa ujar bener. Kaya 'pemikir konspirasi' iku kothak sing menehi tuduhan sing negatif. Kabeh strategi.
    Aku percaya yen mikir akeh adhedhasar kapercayan, yakin lan percaya. Apa kasunyatan kanggo siji, sing liyane kudu nganggep kasunyatan. Lan apa teori konspirasi kanggo wong liya kasunyatan kanggo wong liya. Apa kawicaksanan marang wong liya ora waras karo liyane.

  7. njelasno wrote:

    saiki ana sawetara berita serius, Untunge Greta wis pulih maneh KUCH😷

    https://twitter.com/Russarnold22/status/1259359174560854016

  8. Future wrote:

    Ing kene konfirmasi bagean gedhe sing diarani Martin nganti pirang-pirang taun. Lan konfirmasi paling apik ing pungkasan, film iki suwene 19 menit, nanging 3 menit pungkasan kanggo kabeh pamaca lan kolaborasi IMBers negara ngomong kanthi tenanan, apa sing sampeyan pikirake saiki. Oh ya uga kanggo kulawargane dhewe. Sawijining dina, sampeyan wis ora bisa digunakake kanggo para bendara. Banjur sampeyan mung ngalami nasib kaya kabeh wong liya. Mungkin wong iki bakal menehi kaweruh. Sanajan bakal ora, amarga sampeyan macet ing web sampeyan. Martin sampeyan minangka salah sawijining sawetara sing berjuang kanggo kabebasan nyata. Matur nuwun kanggo kabeh usaha. Sanajan IMBers isih mikir manawa dheweke dadi pahlawan kanggo master. Kabeh wis rampung.

    https://theocs101ark.com/2020/05/11/fk-them-and-their-tests/

  9. ClairVoyance wrote:

    Ing ngisor iki sawetara data saka Tony Heller;

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup