Wektu kanggo copot situs iki? UPDATE 15-05-2019

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 13 Bisa 2019 17 Komentar

sumber: energie-minderen.nl

Iku sawetara taun angel lan impact ing urip pribadi saya ageng. Saiki aku kudu nggawe keputusan kanggo mandheg utawa terus. Aku wis nyatakake kaping pirang-pirang sing ngupayakake riset lan nulis babagan pendapat ora minangka hobi, nanging mung kegiatan penuh-wektu. Aku uga duwe diterangno carane Kampanye smear marang wong saya wis ngrusak jeneng saya nganti kaya sing aku ora bisa tumindak normal ing masyarakat maneh. Senajan jumlah anggota lan donor sing cilik mung wis bisa nutupi biaya lan aku wis 'nyumbang' ana kene, ora ana maneh sing tetep.

Aku kudu nyatakake yen penyensoran ing media sosial uga nduweni pengaruh utama. Iku mung kasunyatan sing akeh wong ora weruh artikel saya ing timeline. Facebook nganalisa "area kapentingan" lan banjur nemtokake manawa ora kanggo nuduhake. Ing statistik aku weruh carane sing nduwe pengaruh utama. Sanajan mangkono, sampeyan isih bisa ngendika apa sing sampeyan pikirake utawa mikir, nanging swara kasebut wis dikunci. Kajaba iku, sampeyan bakal nemokake upaya liyane kanggo menehi label minangka 'sengit pidato' lan sampeyan ndeleng tentara trolls aktif ing kabeh forum sing kanthi sadhar bisa nyusun kabeh sing ditulis ing diskusi kanthi distorsi lan pondasi palsu (contone kanthi nggunakake potongan saka artikel, nggawe dijupuk saka konteks). Nanging aku isih duwe pengunjung sewu 20 lan 30 saben dina.

Aku uga kudu mangerteni yen akeh wong mung ora peduli babagan carane media nggawe pepatah Masalah, Reaksi, Solusi kanggo push liwat aturan anyar (waca sampeyan kudu). Banjur kenapa aku arep nyedhaki masalah iki lan nggawa dheweke menyang perhatian? Sakbenere ora ana wong sing kasengsem karo apa-apa lan yen ana sing ngerti babagan apa sing kedadeyan, wong ngumbah, ngumbah tangane lan terus wae karo kuwatir saben dina.

Ora ana, nanging sejatine ora ana, tumindak. Mesthi ana sawetara wong sing mikir migunani kanggo protes utawa melu ing omong kosong oposisi sing dikuwasani nganggo rok kuning, nanging kita ora bakal ngganti donya karo kuwi. Liyane bisa mbayar sapérangan puluhan ing kene utawa ana kuliah sing ditemtokake sacara rohani utawa melu ing sesi meditasi, nanging mung sawetara nganti ora ana sing miwiti pertimbangan ngowahi helm menyang interpretasi praktis urip. Mung sedhela aku njaluk respon saka wong sing metu saka proyek sing nyumbang kanggo njaga sistem. Mung siji utawa kaping pindho sampeyan krungu wong, contone, wis mandheg mlaku menyang jajak pendapat.

Yen sampeyan nemokake maca sing bermanfaat lan perlu terus; yen sampeyan mikir iku penting kanggo maca supaya tulisan bisa ditulis; dokumen sing aku terus nliti media lan politik, banjur wektu kanggo sampeyan ngandhani yen ing apresiasi konkrit. Aku ora bisa urip maneh kanthi status mlarat lan ora bisa ketemu kabeh biaya. Sampeyan wektu kanggo sampeyan nyebutake ing anggota, amarga sampeyan bisa kanthi gampang dadi anggota De Telegraaf, Netflix, saluran olahraga utawa media liyane. Aku banjur takon: Apa sing luwih penting kanggo sampeyan? Sayange, yen jumlah anggota tetep ing tingkat saiki, aku ora bisa nerusake maneh. Gol paling sethithik minangka anggota dhasar 500 utawa setara karo anggota liya. Kanthi kabeh puluhan ewu pembaca saben dina, sampeyan kudu sukses.

Mulane iki telpon penting kanggo sampeyan. Ing minggu aku bakal mutusake apa aku bakal njupuk kabeh website kalebu arsip ing offline utawa terus. Pangarep-arep wis disetel ing sampeyan. Thanks in advance for appreciation!

Nganyari 15-05-2019

Aku duwe tawaran apik kanggo dhukungan dina iki. Kabeh iku isih perlu diwujudake, nanging ora ngowahi kasunyatan sing saya antusias. Kanggo wektu, sawetara anggota wis ditambahake (thanks kanggo sing), sing bener ngagingake ngelingi jumlah gedhe (puluhan ewu pembaca saben dina), nanging kabeh aku pengin terus. Thanks ing bagean kanggo dhukungan. Sanalika bantuan sing dijanjikake bakal bener-bener diwujudake, aku bakal ngomong luwih akeh babagan iki. Kanggo wektu aku bakal terus ing pangarep-arep sing kabeh bakal becik lan aku bisa terus nulis kanggo dangu. Ing salawas-lawase, tetep aktif, amarga dhukungan sampeyan mung perlu. Ora bakal becik yen medium merdika uga bisa nganakake rekrut anggota tinimbang mung nggayuh media propaganda gedhe, ora sampeyan mikir?

139 enggo bareng

tags: , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (17)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Jord Zentveldt wrote:

    Hi Martin,

    Mungkin dadi gagasan kanggo nggawe artikel sampeyan katon kanggo non anggota mung kanggo pambayaran 10 sen. Iki menehi luwih income, lan wong sing ora pengin dadi anggota bisa mutusake kanggo dhewe apa item sing duwe 10 sen kanggo.

    • Budhak gaji wrote:

      Dene mratelakake panemume, ora mung babagan mbayar, nanging uga babagan gaweyan sing kudu digawe kanggo pembayaran.

      • Martin Vrijland wrote:

        Apa maksud sampeyan persis?

      • Budhak gaji wrote:

        Mayoritas wong urip kanthi sistem kasebut. Malah wong ing proses awakening isih urip dening sistem kasebut. Yen sampeyan ora pengin mbayar tagihan utawa lali kanggo mbayar layanan ing sistem (kalebu panguwasa pajak), sampeyan ora bisa nggunakake layanan kasebut utawa sampeyan bisa malah njaluk bailiff kanggo ngunjungi ... karo kabeh konsekuensinya. Wong digunakake kanggo iki lan pola habituation kanggo wong kahanan sing ambruk dhewe.

        Nalika nggunakake internet, Martin Vrijland minangka salah sawijining situs web (kadhangkala akeh) sing dikunjungi lan ora ana pembayaran. Layanan iki wis diwenehake lan wong-wong terus tumindak kaya sistem ngarepake. Yen sampeyan kudu mbayar pembayaran, padha pindhah menyang situs web liya kanggo hiburan. Iku angel banget nransfer dhuwit. Aku sing akeh wong iki (sawetara persen wis akeh) mung narik tas lan menehi euro utawa liyane yen padha ketemu sampeyan ing wong.

  2. AnOpen wrote:

    Sayange, kita ora duwe sapa wae nindakake analisis kritis kaya ing Walanda kaya sampeyan. Duwe gagasan sing akeh ora percaya yen 100% lan ngerti apa sing ditulis, utamane amarga efek hipnosis saka teknik NLP media. Sing sultry dipercaya swara saka, contone, kabar RTL wis apik banget.

    Saben sampeyan nelpon lan sawetara liyane ditambah, nanging ora cukup. Nanging wong-wong seneng njupuk ide-ide sampeyan lan digunakake ing panggon liya utawa nggawe wong ridiculous. Sepakbola utawa De Telegraaf, ora ana gaya, Niburu, GTST lan liya-liyane, sing ndadekake emosine, sing penting banget kanggo akeh, dheweke langsung percaya ing kono tanpa mangu-mangu.

    Padha tresna lan ngrampungake donya polisi anyar sing diwiwiti. Mulane program kasebut minangka program perwira, polisi lan bailiff sing nindakake kanthi apik. Padha mung pengin ngontrol lan keamanan palsu. Pancen Trumanshow kanggo ngetrapake sesambungan karo manungsa lan tetep ngati-ati minangka wong sing kriminal. Nikmat sing.

    Iku kawirangan sing teka kanggo sing. Sawetara bakal seneng yen nyusahake bakal mandheg kaya sing dikonversi karo idiologi sing medeni, sampeyan ngerti.

    Grts

  3. Wilfred Bakker wrote:

    Kanthi iki aku tambah kontribusi, nanging ora cukup.
    Aku kerep mbalekake mripatku marang apa sing wis ditemokake ing situs web sampeyan.
    Aku uga maca karo mata wong liya lan Martin mung gila.
    Hey Martin, kowe gila, nanging aku tresna sampeyan.

    Dadi ing kene ana panggilan kanggo sekutu, aja seneng lan dadi anggota, ora angel.

    https://youtu.be/wCDIYvFmgW8

  4. Danny wrote:

    Wong mung duwe kewan, padha ngirim euro ing kothak koleksi kanggo "sabab apik" lan ngirim dhuwit menyang giro 555.
    Sampeyan uga kudu nindakake karo dissonance kognitif, yen aku ora bisa nerangake iku uga.

    Aku ora bisa ngomong akeh, iku pengamatan sing sedih.
    Sampeyan wis nggawe kahanan iki cetha sadurunge, ketoke ora nggoleki wong.

    Opsi mung sing sampeyan tindakake kanggo nyelehake tembok pambayaran ing ngarep kabeh barang, wong mung pengin mbayar yen njaluk soko sing dikarepake, nanging ora metu saka apresiasi.

  5. ing wrote:

    Martin,
    Aku nyoba dadi anggota nanging ora bisa. Yen aku kudu nyedhiyani informasi pembayaran, aku entuk pesen kesalahan. Apa sampeyan duwe cara sing beda sing bisa dadi anggota?
    Apa liyane uga duwe masalah iki?

  6. DHBoom wrote:

    didaftar minangka basis sasi pungkasan, saiki wis ditingkatake kanggo panuku! Mangga tinggal! Wong perlu iki lan sing dadi enlightening yen sampeyan mbukak topik lan banjur tagihan banjur diwenehake dening laporan warta (langsung utawa ora langsung) ... Lan kabeh wong sing ana ing saubenge sing kanthi temenan percaya ... ..

  7. Lindy Heijmans wrote:

    Aku mung, maneh, rampung anggota saya liwat debit langsung. Aku wis rampung sing taun pungkasan uga, didadekake sapisan kanggo debit langsung lan ketemu sawetara nalika kepungkur sing ora tau debit langsung sawise sing .... Aku saiki mripat ing bab luwih apik. Aku seneng maca artikel sampeyan, ora bisa nindakake apa wae karo kabeh, nanging seneng nulis. Nalika aku isih Facebook padhangake artikel sampeyan, ora ana turd maca ... banget ala .... supaya ndhisiki, sampeyan duwe dhukungan!

    • AnOpen wrote:

      Lan sing kaya mangkono mau, koleksi otomatis mung ditrapake kanggo kaping 1, nanging aku dadi anggota paling sethithik enem sasi. Aku uga nyimpen mripat sing luwih apik.

      Sawetara minggu kepungkur aku uga nggawe upgrade cilik kanggo tembaga. Aku seneng banget nulis Martin!

      Lan maneh mung sawetara anggota sing ditambahake, kok ora ana potongan utawa sawetara 100?

      Sakbenere € 2 saben sasi sampeyan bisa dadi anggota, sanajan sampeyan ana ing bank pangan, sampeyan isih bisa kantun, utawa apa biaya sing bakal nyekel sampeyan ing dompet?

  8. Kamera 2 wrote:

    Paling anyar ###
    Pramila cara kasebut (krungu komentar: Grapperhaus ing wawancara telegraaf 1ste link) ing wartawan becik Wartawan (PR de V & J vd H) drive mobil sing paling larang lan MartinVrijland sing kanthi bukti lan nganalisa nganalisa ora malah sawetara ewu euros bisa ngumpulake sasi kanggo pituduh kanggo pitung taun ..
    Yen ditemtokake 1, banjur situs web iki lan maca utamane ing pranala ing ngisor iki kang Grapperhaus ngandel, wektu kita menehi luwih mulyo menyang analis tulus sing ora liwat lan digunakake dicenthang

    ###
    https://www.telegraaf.nl/video/3585612/bedreigen-journalisten-is-businessmodel-geworden

    Serangan palsu ing bangunan Telegraaf lan Panorama digambar dening MartinVrijland, mangga

    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/aanslag-telegraaf-gebouw-bewezen-onmogelijk-tenzij-slagbomen-openstonden/

  9. Keyboarde wrote:

    Sumbangan siji-wektu digawe liwat Paypal.
    Usaha cilik yen sampeyan wis duwe akun, dadi ora ana masalah.

    Aku sinau akeh saka artikel sampeyan, sampeyan supaya kula katon ing bab saka perspektif sing beda lan sampeyan duwe analisis menarik. Aku uga nuduhake akeh uneg-uneg babagan masa depan.

  10. White Rabbit wrote:

    Kanggo kula, uga angel banget dadi panuku, nanging ing pungkasan aku sukses.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup