Wektu kanggo owah-owahan sing amba lan bedane gedhe: tandatangan petisi kasebut

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 12 Bisa 2020 22 Komentar

sumber: thisfitsme.com

Krisis korona meksa kita mikir babagan owah-owahan sing drastis. Aku wis ngumumake sawise situs web aku kena serangan DDoS sajrone setengah dina. Aku nggawe pratelan sing nyenengake: "Rencanane yaiku kanggo nampilake rencana konkrit ing mangsa ngarep kanggo ngrusak lan ngrusak pemerintah iki lan kabeh sistem."

Aku nggarap rencana kasebut kanggo wektu sing suwe lan nampilake akeh sing ditampilake. Iki minangka rencana babagan demokrasi langsung, liwat sistem voting online sing dijamin liwat teknologi blockchain.

Ya, ana bahaya kanggo teknologi, nanging bebaya paling gedhe ana ing piramida listrik. Sistem kasebut kudu di-overhaul lan dibalik. Iki mung bisa ditindakake yen diatur kanthi pinter. Kekuwatan ngirim ora menyang titik tengah, nanging kekuwatan kudu pindhah menyang masarakat.

Kita bakal nindakake kanthi beda!

Rampung beda! Lan pitulung sampeyan dibutuhake. Sawetara pitakon pisanan:

  • Apa sampeyan pengin sampeyan utawa anak sampeyan manggon ing pakunjaran digital?
  • Apa sampeyan pengin sampeyan utawa anak dipeksa vaksin sing sampeyan ora ngerti apa sing ana liyane saka apa sing dikandhakake karo para ahli?
  • Apa sampeyan pengin ditolak menyang sistem komunis sing gumantung ing negara sing kabeh diawasi liwat Big Data?

Ora? Saiki iki wektu kanggo mrikso sistem kaya sing kita ngerteni! Wektu kanggo negara sing bebas kanthi demokrasi langsung: cara anyar urip bebarengan. Wektu kanggo nyingkirake kabinet lan makutha boneka.

Demokrasi palsu

Sistem lawas adhedhasar demokrasi palsu, ing endi kabeh wayang ing partai politik kayane wis dilatih kanggo ngladeni mung makutha lan menehi khayalan kanggo wong.

Dheweke nawakake pilihan sing cocog karo klompok kasebut kanggo saben panemu lan rasa apa wae ing masyarakat lan debat liwat kontroversi sing jelas kanggo mbela kekuwatan lan agenda sing padha ing mburi.

Oposisi, kiwa, tengen, liberal, kabeh padha sumpah setya karo makutha lan diskusi sengit ing media, diskusi sajrone pemilihan; lagi wae ana supaya wong-wong percaya yen swarane dirungokake.

Démokrasi kaya sing wis dingerteni nalika kabeh urip kita kalebu surak. Kita manggon ing hipnosis kolektif, buta kolektif.

Pracaya bisa ditindakake kanthi beda

Amarga kita urip ing sistem sosial wiwit jaman tuwa, kita durung ngerti. Iki dadi penyelenggara kita sing ora bakal dakanggo.

"Kita mung butuh pamrentahan banjur demokrasi dadi wujud sing paling apik. Kanthi diatur kanthi tengah, luwih seragam persetujuan lan migunani ", panginten.

"Banjur kabeh wong nggunakake aspal sing padha, kita duwe transportasi umum sing apik, pajak kasebut diatur kanthi rapi lan kita duwe aliran sing apik ing kabeh aspek gesang kita."

Kanggo sawetara, Kaisar duwe sandhangan banget

Sawetara wong ora weruh manawa Kaisar ora nganggo sandhangan. Dheweke percaya tenan babagan sistem kaya sing kita ngerti lan akeh sing gumantung lan tresna kanthi lengkap.

Saiki ana ing krisis korona sing ana sawetara sing ngerti yen kita mboko sithik diapusi menyang sistem komunis teknologi. Liyane bakal ndeleng iki minangka advance sing perlu; kemajuan sing bisa lestari kanggo nyegah pandemik mengko lan nyimpen lingkungan.

Nanging apa sing mbutuhake pedunung diselehake ing web kendali teknologi utawa umume masalah ing saindenging jagad asil saka wong sing duwe keluwen tenaga sing golek dhuwit saka obat, minyak, produksi massa lan sapiturute?

Makutha, omah kerajaan kita

Omah kerajaan kita duwe peran sing apik babagan iki. Dheweke duwe kekuwatan lan modal utamane kanggo ngekstraksi bahan lan minyak mentah. Banjur kita ora ngomong babagan perkara-perkara peteng wiwit jaman biyen.

Lan sapa ahli politik sumpah setya? Kanggo 'makutha'. Dheweke sumpah setya karo blok listrik sing menehi tandha kabeh undang-undang lan sapa hakim, pejabat, pengacara lan polisi sumpah setya. Dheweke ora sumpah setya marang rakyat, nanging ing makutha.

Makutha kasebut mrentah kanthi "sih-rahmat Allah". Ora ana sing bisa nuduhake yen sih-rahmat saka Gusti Allah lan supaya kekuwatan kasebut irung lilin.

Iki minangka sistem kepercayaan sing dikepengini dening kabeh wong ing masyarakat, amarga wong tuwa lan nini, nini lan kanca-kanca: Kabeh wong wis nandhang penyakit sing padha lan mula ora ngerti luwih apik.

Shift kepercayaan

Kita bisa terus ngandelake sistem sing ana, sing dadi luwih penting yen kita bisa dipercaya yen kita tanggung jawab, kita uga bisa ngatur kanthi apik. Kita ora bisa mbuwang kabeh sumber daya teknis sing saiki digunakake, mula kabeh ora bisa urip tanpa infrastruktur lan organisasi. Nanging kita bisa mbalikake pamrentahan lan garis keputusan.

Pamrentahan kudu kalebu wakil nyata saka wong sing sumpah ora setya ing makutha, nanging kanggo umat manungsa. Kamanungsan kudu ujar langsung ing keputusan. Apa sampeyan percaya yen ora mungkin, amarga akeh wong sing ora duwe pengetahuan sing akeh banget? Sing dadi pitakonan sing apik, nanging mungkin akeh perkara mung kudu disederhanakake.

Yen masarakat ora pengin mundhak skala, mula ora bakal nambah skala. Yen wong mikir media wiwit katon luwih kaya propaganda, mula kudu dibalik. Yen masarakat ora pengin censorship, ora bakal ana pensensoran. Lan sapiturute, lan liya-liyane.

Pembalikan struktur daya

Nanging kabeh diwiwiti kanthi mbalikake garis tenaga. Dheweke kudu mlaku-mlaku wong liya tinimbang ora makutha. Dheweke kudu mlayu menyang manungsa; tumrap manungsa. Gubernur langsung dipilih dening rakyat kudu dipilih kanthi langsung milih lan dheweke sumpah setya karo masarakat. Uga kabeh hakim, PNS, polisi, militer, pengacara, lsp. Kabeh kudu sumpah setya marang rakyat lan kabeh bisa dikalahake mayoritas.

Demokrasi langsung

Demokrasi langsung bisa digawe kanthi teknologi. Teknologi blockchain bisa njamin manawa sampeyan bisa ngucapake swara saka wong liya kanthi ora bisa dipercaya lan ora ana gangguan. Apa dudu ide sing aneh? Apa bisa uga dhukungan kanggo iki? Yen sampeyan krungu manawa Elon Musk nyenengi, sampeyan ujarke nganti tiba?

Pamilih saka 'awan'

Sapa sing pengin milih, bisa melu proses nggawe keputusan babagan persetujuan hukum lan ukum, lan dheweke duwe tanggal kadaluwarsa. Pamilih wis rampung liwat komputer utawa telpon sing ana gandhengane karo jinis identifikasi. Kaping pisanan, kita kudu mikirake maneh dhaptar kabeh hukum sing saiki ditindakake: 'bisa uga tetep' utawa 'kudu lunga'. Ya, kesederhanaan lan kesederhanaan tinimbang kerumitan kanthi wol saiki.

Untung lan rugine

Iki uga ateges kita kudu masang multinasional gedhe menyang sistem sing iso dibandhingke. Mula, kita kudu ngilangi kekuwatan wong-wong kaya Bill Gates. Pembalikan kekuwatan sing padha uga bisa ditindakake ing kana.

Kon

Kon gampang kanggo dhaptar. Sejatine kita kudu alon-alon ngetrapake teknologi lan data gedhe lan kepiye carane bisa Feed sistem kasebut.

Apa Elon Musk sing pengin nggantung otak kita ing awan lan sambung karo AI. Apa gapura Bill ora njaluk paten 2020-060606 kanggo nggawe otak kita dadi blokchaint? Ya, nanging kita bisa milih sing metu. Kita bisa memperlambat teknologi kasebut lan mbutuhake pangembang AI supaya ora menehi saham maneh AI.

Akeh sing angel nemoni saben hukum utawa keputusan ing ngarepe masarakat. Banjur, wong bakal duwe pekerjaan sedina kanggo kabeh keputusan kasebut lan pungkasane ora kepenak. Nanging, bisa uga ateges direktur dihargai utawa diadili kanggo kesederhanaan lan brevity tinimbang komunikasi wol sing saiki kita lakoni saka dheweke. Dadi, kudu ngirim pakaryan sing gampang lan jelas lan mula kita butuh driver macem-macem.

Sing misale jek negatif kudu nggawa owah-owahan positif: pangaturan saka jumlah nganti kualitas.

Pros

Pros kasebut yaiku sing bisa ngetrapake rem babagan skala lan sentralisasi lan pindhah saka kerumitan nganti kesederhanaan. Pro liyane yaiku yen kita entuk wakil saka wong nyata tinimbang wong kanthi rahasia sing makili dhuwit gedhe lan makutha. Perwakilan rakyat kudu dadi apa tegese nyata saka tembung kasebut.

Mangkene kowe nglakoni

Kita miwiti kanthi nolak sistem konstitusional sing saiki kita lakoni. Ora bisa teges tegese nglanggar hak asasi manungsa.

Konstitusi ditandatangani dening makutha, lan ukum uga ditandatangani makutha. Ing krisis korona, kita wis nyekseni manawa pamrentah asring nglirwakake konstitusi lan cepet nggawe undang-undang anyar sing ngatasi konstitusi. Kita kudu mbalik menyang prinsip hak asale tinimbang prinsip hukum. Adhedhasar hak dhasar kasebut, kabeh wong duwe hak padha. Pramila demokrasi langsung yaiku solusi.

Langkah 1

  • Langkah 1 saengga sistem lawas adhedhasar makutha lan nolak tampilan demokrasi. Tegese njupuk jabatan sing dikepengini kanggo panguwasa ora konstitusi. Ora ana rahmat saka Gusti Allah lan kudu sumpah setya karo masarakat.
  • Iki tegese kita bisa nolak paukuman, kontrol lan denda kanthi posisi:
  • "Ora ana sing duwe wewenang tumrap aku amarga konstitusi lan ukum ditandhani kanthi makutha. Makutha kasebut adhedhasar sih saka Gusti Allah. Kabeh institusi kayata pengadilan, panguwasa pajak, pengawasan, lan sapiturute, sumpah setya marang makutha. Kabeh hakim, politisi, tentara, polisi lan liya-liyane sumpah setya marang makutha. Dheweke ora duwe wewenang tumrap kita. "
  • Dadi langkah 1 yaiku nolak wewenang, nolak dendo lan denda lan nolak tanggung jawab pajak. Kita kudu nyelehake sistem lawas.
  • Yen sampeyan teka pengadilan, sampeyan bisa menehi tandha marang hakim manawa dheweke sumpah setya ing makutha (lan sih-rahmat saka Gusti) lan mulane ora duwe wewenang tumrap sampeyan. Sampeyan bisa menehi pitunjuk marang hukum sing digambar dening makutha (sih-rahmat saka Gusti Allah). Sampeyan gratis.

Langkah 2

  • Kita mbangun sistem anyar, kanthi ngetokake petisyen sing ditandatangani dening akeh wong sing bisa ing kene situs kasebut. Petisi kasebut dikirim menyang pamrentah sing dikuasai lan makutha lan nyatakake yen dheweke kudu mundur.
  • Kita mandheg nonton TV, ngrungokake media lan politikus, lan kita ngerti manawa media sosial uga alat ing tangan incumbent.
  • Kita nolak kekuwatan pamrentah, pamrentah nasional lan Brussel lan wiwit diwiwiti.
  • Para menteri bisa tetep ana lan mung kudu nerbitake laporan babagan manajemen finansial. Pimpinan para menteri kasebut kudu sumpah setya karo masarakat lan banjur miwiti maneh babagan langkah-langkah sing mbatesi kebebasan lan undang-undang.
  • Menteri Keuangan kudu nuduhake tombol apa sing ana ing pot pajak lan pira utang sing ditanggung.
  • Utangan kasebut kudu ditolak lan disetel dadi nol. Kita langsung ngalih menyang bitcoin lan ngeculake euro lan dolar. Kekuwatan lan pengaruh Bank Sentral Eropa lan bank-bank liyane uga kudu kalem. Dheweke nyithak dhuwit ora ana lan ora ana sistem dhuwit sing bangkrut.
  • "Utang nasional kudu ditolak langsung lan disetel dadi nol."
  • Wong-wong diwenehi kesempatan kanggo mbukak akun bitcoin sajrone 1 minggu lan Kamentrian Keuangan langsung nggawe kabeh wong kanthi jumlah 1 bitcoin.
  • Bitcoin nyedhiyakake jangkoan kasebut. Ora ana dhuwit luwih apik, nanging mata uang tertutup sing anyar, ing ngendi bitcoin minangka "standar emas" anyar.
  • Kabeh wong nampa penghasilan dhasar. Iki padha karo sistem komunis sing saiki ditindakake dening pemerintah, nanging amarga barisan kekuwatan mlaku tumuju masarakat lan demokrasi langsung diadegake, risiko pamrentah totalitarian wis suda.
  • Pengecer lan perusahaan diwenehi wulan kanggo nginstal sistem sing ngidini pambayaran bitcoin, nanging langsung nampa transaksi bitcoin langsung minangka cara pembayaran.

Langkah 3

  • Departemen Dalam Negeri diwenehi wulan 1 kanggo netepake sistem pemilihan blokchain langsung, sing ngidini masarakat ngirim undang-undang marang masarakat kanggo nolak utawa dideleng.
  • DigiD bisa digunakake kanggo milih, nanging luwih digitalisasi liwat pangenalan rai utawa sertifikat vaksinasi digital mung bisa disetujoni dening masyarakat.
  • Kabeh ukum sing ana wis langsung ora bener. Kita bakal nglebokake fase wektu. Enforcers, hakim, tentara, polisi lan badan kehakiman langsung mandhegake kegiyatan kasebut.

Langkah 4

  • Menteri Dalam Negeri uga kudu menehi sistem pemilihan blokchain sajrone sewulan, sing bisa langsung nyalonake wakil rakyat.
  • Ana 1 wakil kapilih saben pelayanan lan wakil sing bisa dipilih kanthi paling milih saka sistem pamilih blockchain.

Langkah 5

  • Pemimpin anyar kasebut kudu diwiwiti kanthi cepet lan nglaporake saben minggu menyang masarakat liwat komunikasi langsung ing YouTube utawa media sosial liyane.
  • Dheweke langsung nggawe ringkesan babagan undang-undang lan mesthekake yen tangle lan jumlah undang-undang saiki dibubarake lan diringkesake ing jumlah sing paling maksimal seket per menteri.
  • Aturan dhasar sing anyar diwenehake kanggo masyarakat minangka 'aturan' masyarakat anyar liwat aturan lan ringkesan 1000 tembung.
  • Masarakat bisa nyetujoni, nolak utawa mbaleni 'aturan masyarakat' iki liwat sistem pamilih blockchain kanggo diteliti.

Langkah 6

  • Media kudu enggal mungkasi program siaran warta lan diskusi. Mesthine ana total media nganti wakil rakyat mbenakake kabeh sistem kasebut.
  • Dadi, kudu dipikirake kanthi lengkap babagan sistem media lan kabeh koran, lan uga mesthekake yen wong wis makarya tinimbang tatanan sing wis lawas.

* nota kaki

Nolak tanggung jawab pajak tetep sak wentoro. Iku penundaan. Ana ing endi puluhan wong saka kabeh wong sing kudune nulungi populasi nalika krisis korona teka? Dhuwit kasebut dicithak ora ana. Sistem finansial kabeh didhasarake dhuwit sing apik (ora ditutupi barang sing dicithak kanthi fisik lan dhasar).

Mesthi wae, flattening hukuman tax ora akhir. Kasedhiya kasebut sauntara, nganti wakil rakyat anyar (sing banjur dadi wakil rakyat) dipanggonke ing pelayanan lan kabeh sistem bisa diresiki lan ngreset.

Pungkasane pajeg mula ora bakal final, nanging sistem kudu di resiki saka miliaran sing mili menyang EU lan menyang ECB.

Implementasine

Kepiye cara kita praktek? Iki diwiwiti kanthi petisi sing jelas, sing sampeyan bisa nyatakake yen sampeyan pengin dadi owah-owahan. Kita bisa nyatakake kesadaran lan awake, nanging mung owah-owahan saka tumindak. Waca poin saka petisyen ing kene banjur uga milih swara sampeyan. Mung bisa nggawe owah-owahan lan kabeh diwiwiti saka upaya dhewe.

Kanthi petisi iki kita ujar:

  1. Sing makutha ora duwe daya
  2. Pamrentah kudu enggal ngetrapake tugas kasebut
  3. Kabeh undang-undang lan peraturan langsung ora bener lan diowahi
  4. Kabeh penegak kasebut langsung dilereni
  5. Koleksi pajak kasebut langsung dilereni
  6. Sing dendo ora bener lan koleksi ditundha
  7. Yen polisi, pengadilan, tentara, hakim, pelaksana, inspektur lan kabeh PNS kudu sumpah setya karo rakyat
  8. Yen utang nasional ora sah
  9. Yen klaim kredit saka ECB lan kreditor liyane ora bener
  10. Ana bakal demokrasi langsung (kayata diterangake ing kene)

Kanthi petisi iki kita njaluk:

  1. Babagan instan aktifitas raja, ratu, anggota kamar pertama lan kaloro lan anggota kabinèt
  2. Pangembangan langsung - lan kiriman sajrone 1 wulan - saka sistem pemilihan blokchain dening Menteri Keuangan, sing wakil anyar bisa dipilih (siji wakil saben pelayanan, bakal ditunjuk lan milih liwat sistem pemilihan blokchain)
  3. Sing Kementrian Keuangan nggawe jumlah 1 bitcoin ing Walanda sajrone 1 minggu
  4. Sidhang umum makutha lan politikus liwat sistem pamilih blockchain, kalebu ruang lingkup lan konten ukara

Dadi menyang situs web anyar saiki, mlebu petisi kasebut lan / utawa dadi anggota:

langsung demokrasi saiki

0 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (22)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. XanderN wrote:

    Aku ndeleng iki minangka konsep kanggo tujuan pungkasan sing luwih lengkap, ora ana sing bisa ditindakake langsung. Rasane dijamin, yen sampeyan nindakake iki. Mungkasi pajak? Langsung nyelehake jutaan PNS sing ora kerja, pirang-pirang proyek sing digarap atusan ewu wong bakal mandheg, pesawat modhal gedhe bakal diwiwiti (kajaba kabeh jagad melu cepet-cepet), lsp.

    Pangowahan langkah-langkah saengga misale jek saya sukses. Sampeyan kudu ngrampungake informasi lengkap, yaiku media. Yen wong kudu mutusake kabeh, sampeyan kudu priksa manawa dheweke entuk crita sing jujur ​​babagan prilaku lan kontra saka saben keputusan. Nanging kanthi jujur ​​aku wedi karo fitrah manungsa, sing beda banget karo macem-macem jinis pangowahan, lan sensitif banget. Sampeyan bisa uga meh mesthi manawa, umpamane, dalan anyar kudu dibangun ing endi wae, lan dheweke entuk sawetara wong ing ngarep kamera sing ngeluh manawa dalan iki cedhak karo omah-omah, utawa liwat sepotong alas, 90 saka 100 wong bakal milih SULIT.

    Lan supaya bakal ana akeh proyek, aku mikir. Aku wedi yen ora akeh maneh bakal mudhun maneh, lan sampeyan mesthi bakal mandheg ing sistem komunis klasik sing meh padha karo Uni Soviet, sing ditambah karo teknologi canggih. Aku ora mikir manawa jagad iki luwih apik.

    Aku rumangsa kaya saiki, yen sistem saiki wis paling apik, lan wis dirusak dening korupsi, nepotisme lan kabeh jinis kelompok lobi sing diwenehake luwih akeh kekuwatan. Kulawarga Kraton ing endi wae yaiku papan sing dawa banget (sanajan wmb isih bisa uga tetep dadi jinis 'pelayanan' Belanda-Promosi utawa -Folklore utawa prekara, nanging ditarik kabeh kekuwatan). Iki kudu ditindakake kanthi beda, nanging nyebarake udakara udakara 10 utawa luwih taun, sing dakkira cepet banget, amarga gegayuhan gedhe sing kudu ditindakake. Wong, masarakat, kudu bisa ngatasi psikologis kasebut.

    • Martin Vrijland wrote:

      Sing cetha: Tanggung jawab pajak sauntara.

      Saka endi puluhan wong saka kabeh wong sing kudune nulungi populasi nalika krisis korona teka?

      Dhuwit kasebut dicithak ora ana. Sistem finansial kabeh didhasarake dhuwit sing apik (ora ditutupi apa wae sing dicithak kanthi fisik lan dhasar)

      Mesthi wae, flattening hukuman tax ora akhir. Lha kaya ngono uga ujar yen 'digantung'. Kasedhiya kasebut sauntara, nganti wakil rakyat anyar (sing banjur dadi wakil rakyat) dipanggonke ing pelayanan lan kabeh sistem bisa diresiki lan ngreset.

      Pungkasane tanggung jawab pajak ora bakal dadi final, nanging kudu di resiki saka miliaran mili pirang-pirang menyang EU lan menyang ECB.

      Mikir maneh.

    • Martin Vrijland wrote:

      Lan pancen jujur, aku ora percaya yen ngowahi langkah demi langkah, kabeh bisa drastik lan kudu ditindakake kanthi cepet. Unsur penting ing kene yaiku garis tenaga kudu dibalik saka ndhuwur menyang ngisor. Masyarakat kudu duwe ujar langsung lan sistem kasebut kudu diremehake kanthi dramatis. Gampang dadi kunci.

      • SalmonInClick wrote:

        Martin, yen aku ngerti kanthi bener, sampeyan nerangake struktur paralel sing bisa nggantungake konstitusi sing ana "Ing Jeneng Rakyat". Iki tegese tegese monarki konstitusional, sing diwakili "demokrasi" sing dijaluk parlemen. Dadi Republik…

        Aku wis nate ngira iki minangka sistem aneh sing kebak kontradiksi. Sajrone pelajaran Ilmu Sosial ing Gimnasium, para guru mesthi kudu mangsuli pitakon prasaja "Kepiye carane bisa ana demokrasi yen pejabat (pemerintah) sumpah setya karo makutha?" Dadi aku banjur bisa nggoleki lorong .. sithik sing ora owah kaya ngono.

  2. marcos wrote:

    Perusahaan uga kudu melu revolusi kasebut lan utamane ing sektor finansial. Ing kene uga bisa bali menyang sistem sing dadi pendeposit lan pamilik kebijakan. Voting kayata bonus, kebijakan gaji lan masalah penting liyane bisa ditindakake liwat blockchain. Sawise iku, sektor liyane bisa owah. Salah sawijining masalah saiki, yaiku multinasional gedhe nemtokake kabijakan pemerintah. Aku iki kudu wis rampung ing langkah 1.

  3. guppy wrote:

    Solusi sampeyan minangka solusi sing apik karo teknologi saiki. Nanging aku mikir tenan yen jaman teknologi iki bakal saya suwe. Kita wis nyumurupi sadurunge. Alam semesta bakal mesthekake yen kabeh wis disetel. Satelit Elon bakal mandheg nyambut gawe, internet bakal mudhun, wong kudu mulihake dhasar. Egoism ora bakal urip kanthi dimensi sing luwih dhuwur.

    Kita wis ngerti nalika ngerti babagan kahanan kasebut. Kita nyalahake wong liya nanging awake dhewe mbayar. Kita kabeh duwe sistem operasi Microsoft ing komputer. Kita kabeh mbayar pajak sing mbiayai Willy, Rutte lan perang.

    Kita mung kudu ngakoni kaluputan lan golek solusi kaya sampeyan carane bisa ngreset dhewe.

    Sampeyan bener, iku tanggung jawab kanggo kita. Tujuan eksistensi yaiku kanggo ngupayakake awake dhewe. Sugeng lan matur nuwun karo awake dhewe lan jiwamu lan supaya jiwa sampeyan bisa unggul.

    Yen sampeyan ora mriksa dhewe, wong liya bakal nindakake!

  4. Kamera 2 wrote:

    Ora bisa mbantu nanging setuju
    nanging sinten ingkang bade kita lakutaken.

    Dheweke ora lunga kanthi sukarela lan lembar A4 kebak petisi?
    Sepira Mahkota Mahkota kudu luwih dhisik, wah, ya
    digunakake mung revolusi?

    • Martin Vrijland wrote:

      Sing menarik yaiku wong seneng revolusi, nanging dheweke ora percaya manawa kita kudu dadi revolusi.
      Sampeyan bisa ngetrapake iki kanthi netepake model demokratis langsung. Iki tegese sampeyan kudu tumindak dhewe.
      Kita sambat lan ujar manawa dheweke ora nindakake apa-apa ing The Hague. Aku sambat karo komentar kayata: "Ana pesta oposisi !?"
      Owah-owahan nyata sing bisa lan kudu bener-bener teka kanthi ngaktifake dhewe. Dadi dadi langkah sing adoh banget kanggo akeh wong.
      Kita pengin maca apa sing ala babagan kunci kasebut, sing ora apik babagan vaksin lan sing ala babagan Bill Gates, nanging ngaktifake dhewe dumadakan langkah adoh banget.

  5. Martin Vrijland wrote:

    Penting, mangertos prinsip dhasar dhuwit aman. Sampeyan duwe dhuwit sing ora aman sing dicithak tanpa watesan lan ora dicenthang (kaya saiki ing krisis) lan nyebabake hiperinflasi (uga disebut 'dhuwit fiat') utawa sampeyan duwe dhuwit sing ana gandhengane karo standar, kayata emas utawa minyak. Standar minyak OPEC wiwit ambruk, kanthi rega minyak dadi negatif. Standar emas dirilis pirang-pirang taun kepungkur. Bitcoin kayane minangka standar anyar.

    Sawise maneh ana bebaya digitalisasi, gabung karo AI, nanging ing proses sing meh ora bisa dihentikan, sampeyan bisa mbalikake piramida daya.

    Iki minangka panjelasan babagan cara "standar emas":

    • Martin Vrijland wrote:

      "Dhuwit regane" utawa "dhuwit fiduciary" yaiku dhuwit sing ora entuk regane saka materi saka bahan kasebut, (nilai intrinsik kaya dhuwit emas lan perak), nanging saka kapercayan yen bisa digunakake kanggo tuku barang lan layanan. Nilai nominal ora adhedhasar bobot tartamtu lan konten logam sing larang regane, nanging yakin manawa operator ekonomi nempatake nilai mata uang kasebut.

      Ing krisis korona iki, dhuwit kelangan cepet mudhun. Sing kahanan ora stabil.

      • Sunshine wrote:

        Ana interaksi langsung antarane dhuwit lan kekuwatan. Tanpa militer AS lan kemampuan kanggo mutusake perang, dolar ora bakal regane akeh. Lan mesthi kekarepan tentara Amerika, prajurite, kanggo njaga hegemoni Amerika kanggo dolar.

  6. guppy wrote:

    https://usdebtclock.org/

    Deleng ing sisih tengen ngisor sepira kerepe emas, salaka lan crypto wis adol (ing kertas). Iki tegese, umpamane, 173 wong nganggep 1 oz salaka, 172 wis tuku udhara. Nilai salaka sing larang regane ing AS yaiku $ 2615, regane dolar sing padha karo 👻

  7. Bass Ruigrok wrote:

    http://historyreviewed.best/index.php/video-audio-the-greatest-secret-of-all-nazi-economics/

    Napa WW2,
    Nasional Sosialisme nggawe sistem finansial gratis sing mungkasi utang umum lan sidelined para pengusaha bank….
    Mula saka iku, ora ana gegayuhane babagan Jerman Sosialis Nasional.

    Bayangno apa sing bakal nesu nalika wong nyadari yen sistem sing paling positif wis dirusak dening korban sing diarani.
    Ing ndhuwur lan ngisor, apik banget, pelaku dadi korban.

    Bab sing padha karo Ghadaffi lan Saddam Hussein nyoba nindakake ...

  8. Future wrote:

    Good piece Martin.

    Pitakonane, lan sing paling penting, kepiye carane njaluk polisi lan personil militer. Sampeyan kudu entuk nganggo iki. Aku ora tau ngerteni kenapa sampeyan bakal mateni wong minangka prajurit. Ing perang sing sampeyan ora ngerti alesan nyata saka perang kasebut. Ing pesenan saka lan miturut palsu palsu.

    Aku isih bisa setuju karo polisi, nanging ora bisa uga yen pimpinan sampeyan ngandhani demonstrasi. Aku ing negara apa wae.

    Salajengipun, sing dakkira, lan sampeyan uga wis ngatonake. Jensen mung freemason. Dadi 1 saka iku, aku nonton iku seneng-seneng nalika mangan. Nanging wong lanang kasebut pancene ora konsisten karo critane. Mung rumangsa sengit babagan Trump.
    Banjur crita babagan No No gaya kasebut maneh ngidini jenenge reaksi ing wong. Lan sampeyan kudu nulis Jansen utawa Jensen ing kana dheweke umur 33. Sing rampung, lan uga mung bodho. Jensen dikandhakake manawa diblokir dening GS. Nanging wenehi Jensen 33 minangka conto. Lan njupuk gerombolan kabeh menyang sworo cangkemane. Uga video sing dibusak kanthi sekitar 180.000 views, waca nomer masonik 9. Lan kabeh sadurunge nyeret tangane ora apa-apa. Bocah sing medeni supaya Etc lan sapiturute katon cepet saka sampeyan.

  9. njelasno wrote:

    dheweke bisa masang rahmat kasebut ing panggonan sing ora srengenge ora sumunar. Tetep téater kanggo masarakat sing ora nggatèkaké ..

    • marcos wrote:

      Kaya dene Ratu ngencengi Parlemen Inggris ing wulan Agustus 2019, sing didol media minangka Boris Johson sing njaluk ijin saka ratu kasebut. Nanging, ing konstitusi Inggris, monarki nduweni kekuwatan sing dilindhungi (raja) nalika raja menehi saran dening dewan privat.

      • njelasno wrote:

        "Hukum umum" asale saka para umum (motherfuckers), ratu ing ndhuwur hukum lan idd mung ngontrol Persemakmuran (Kanada, Australia, NZ dll). Kaya Madurodam isih monarki konstitusional kanthi téater parlemen (ujar ngomong).

    • Apa sampeyan pengin ngerti iki? wrote:

      Film sing apik lan meh nyenengake. Heroine sing meh secara harfiah nyatakake apa sing wis ana ing situs web iki pirang-pirang taun. Meh secara harfiah, amarga maneh telpon "daya sing luwih dhuwur" supaya owah.

      Wanita iki bisa duwe maksud sing paling apik, nanging sayangé ucapan emosional dheweke ora bakal ngganti apa wae ing lembaga kasebut nalika dheweke menehi pidato iki.

      Minangka Martin nerangake, pangowahan nyata asale. Yen pidato wanita iki pancen asale saka awake dhewe, mula dheweke luwih becik kanggo calon menteri ing sistem anyar sing kasebut ing ndhuwur 🙂

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup