Wicara Greta Thunberg PBB ngelingake ucapan "bayi sing dibuwang incubator" ing perang Irak

Filed in Pungkapan Pungkapan, PAWARTA ANALYZES by ing 24 September 2019 20 Komentar

sumber: i-scmp.com

Sapa wae sing durung ngerteni manawa Greta Thunberg mung aktris pemasaran sing apik, isih urip akeh banget nalika sirahe ana ing pasir. Aku gumun ndeleng pesen ing Facebook saka wong-wong sing pancen penggemar wanita enom kasebut lan pancen yakin manawa iku sawijining aktivis asli sing bisa lelungan ing saindenging jagad lan bisa rampung. Amarga dheweke berjuang kanggo nemtokake keputusan politik luwih apik kanggo nylametake iklim. Wicara emosional PBB (sing ora bakal ditindakake Donald Trump, nanging tiba-tiba muncul) yaiku krim ing panganan cuci mulut.

Propaganda ayu iki mung siji bab lan yaiku: Ngubungake merek sayap sayap kanthi tliti kanggo anti-globalisasi, konspirasi konspirasi, teori pemanasan anti-global, nasionalisme, ora grapyak karo wanita lan politik-pasar-pisanan; sakbanjure bakal jotosan ekonomi, supaya merek sayap tengen bakal ditetepake minangka pesta sing salah kanthi sithik wong liya supaya bisa menehi kritik marang macem-macem jinis kritik kanthi dhasar lan definitif. Greta Thunberg minangka bagean saka game propaganda kasebut. Dheweke kudu muter karo wong sing ngrasakake usus, supaya dheweke gething karo 'sayap tengen' (sing ora pengin tundhuk karo 2015 Paris iklim)! Massa kudu sengit para kritikus.

Wicara PBB dening Greta Thunberg langsung ngelingake kita babagan emosional sing padha karo masal babagan 10 Oktober 1990, nalika ana prawan Irak teka menyang Kongres Amerika kanggo ngandhani Kongres Amerika babagan cara pemerintah Saddam Hussein, bayi mbanting saka inkubator ing jubin rumah sakit. Yen sampeyan pengin ndemek masal, luwih becik nglakoni liwat pemuda emosional sing menehi kesaksian. Apike bocah wadon sing meh diwasa, amarga sing paling apik kanggo imajinasi. Ing kasus iki, sawetara taun kepungkur, Nayirah iki minangka putri duta besar Kuwait ing Amerika Serikat. Ing cendhak: iku tumindak paling murni sampeyan. Kabeh tumindak propaganda ditetepake dening agensi pemasaran Hill & Knowlton.

Ora ketompo sepira asring ngapusi ora katata (Ya, amarga 'senjata pemusnah massal' buktiaken- goroh), masal terus kanthi wuta niru teknik propaganda media.

sumber: thenewdaily.com.au

Coba deleng wanita loro ing film ing ngisor iki. Loro apik matak. Loro tumindak gedhe. Yaiku sing diarani: propaganda! Tujuane bisa uga jelas kanggo sampeyan. Aku ngringkes siji wektu maneh kanggo sampeyan. Donald Trump, panyengkuyung Brexit lan pesta populis swiwi tengen (pawai sing dikontrol) kudu mbangun merek 'tengen' ('sayap kanan' ing basa Inggris) dadi panyengkuyung gedhe. Ekonomi banjur bakal diunekake lan kabeh wong bakal bisa nuding driji ing klompok klambi kasebut akeh. Grup kasebut sing ora pengin nindakake apa-apa babagan iklim yen perlu; Senadyan telpon emosional kaya ngono saka generasi enom (sing kabeh luwih wigati tinimbang asu ajeg dhuwit lawas). Iki minangka strategi sing dipilih kanthi cerdas. Yaiku propaganda murni. Iku taktik kanggo ngatasi definitif kanthi saben bentuk kritik ing peta dalan globalisasi.

Apa tegese wong-wong sing ana ing sisih tengen ora kepengin tumindak kaya ngono? Ora, manawa stigma pangayoman anti-iklim sengaja dihubungake karo gerakan politik sayap sisih tengen liwat propaganda kaya ngono, supaya sampeyan ora seneng merek kanthi sayap tengen. Kabeh wong sing kritis dihubungake karo merek 'sayap tengen'. Lan sing mlaku tenan! Jisim saya nesu! Kaya dene bayi-bayi sing dibuwang incubator ing Irak. Masal wiwit sengit marang Trump lan mulane panyengkuyunge Trump lan kanthi mangkono merek swiwi sisih tengen. Lan kuwi pancen kekarepane. Kanthi mangkono, wong-wong ing wektu sing padha ora seneng karo kabeh ide kasebut babagan anti-globalisasi, "manawa 911 bisa uga dadi konspirasi" lan luwih akeh kritik saka tatanan lawas kasebut. Emosi sampeyan digandhengake karo nesu tumindak tumindak Greta Thunberg. Propaganda cerdas!

Pikirane kritis dudu 'bener' ('sayap tengen'). Wis dicenthang nganggo merek dening media lan politik (aktor). Iki minangka marketing murni, sing saben wong nganggep kritis wis ana hubungane karo merek kasebut. Sing goroh amba! Politikus lan media minangka mesin propaganda. Wayahe pungkasane bisa ngliwati; ora tau mlaku maneh kanggo jajak pendapat lan nggawe bisu kabeh koran, TV lan radio. Batal TV kabel, batal langganan koran. Luwih seneng ndhukung perang nglawan propaganda lan berita palsu kanthi dadi anggota situs iki.

Daftar pranala sumber: wargaentruth.org

694 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (20)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Willem S wrote:

    Bocah sing medeni iki minangka Trekpop Elite Fascist Kiri.
    Kabeh wong kudu ngerteni manawa angka 100 kasebut% Fake, dheweke mung metu saka popok.

  2. Martin Vrijland wrote:

    "Negara kasebut kudu nyatakake bocah kasebut minangka bandha sing paling larang regane masarakat. "Selawasé pamrentahan dirasani kerja kanggo mupangat para bocah, wong-wong saya bakal seneng-seneng meh ora ana kekurangan utawa kamardikan lan meh ana kamlaratan." - Adolf Hitler.

  3. Kamera 2 wrote:

    perspektif paling adoh:

    Ing video YT
    "" Slartibartfast
    5 jam kepungkur (diedit)

    Kanggo kabecikan, ana sing tuku kuda utawa anak kirik. "

    Ya, sampeyan uga ngerti, sampeyan uga duwe wong tuwa sing nglilani anak-anake nindakake pertunjukan karo Paul de Leeuw, nyebat jeneng kasebut, kanthi jeneng anak.

  4. SalmonInClick wrote:

    Aku ora ngilangi Greta, yen bocah wadon, wis ngalami pemrograman Monarch ...

  5. Martin Vrijland wrote:

    Banjur pitakon ing ngisor iki saka wong liwat email saka kaca Facebookku:

    "Halo, kenapa ora artikel babagan Greta Thunberg? Gampang nggawe hubungan karo dheweke lan Svante Arrhenius lan karyane babagan efek omah kaca utawa Institut Nobel (Alfred Nobel) Utawa jeneng Carl Peter Thunberg, freemason? Hard kanggo golek apa-apa.

    Utawa Luisa-Marie Neubauer lan dhasar siji sing dibiayai dening Bill Gates lan George Soros

    Iklim Iklim nalika Jum'at (Jumuah kanggo Future) FFF 666 kaya 'Reichsparteitag' ”

    Jawabanku:
    "Amarga iku mung bakal dianggep minangka teori konspirasi liyane. Aku nerangake tujuan peluncuran wanita iki (ujug-ujug bocah lanang) ing artikelku. "

    Bisa uga jelas manawa petunjuk sing jelas dibangun ing operasi PsyOp kasebut, tegese kanggo ngirim para kritikus kanthi 'arah telusuran' sing jelas.

    Mula saka kuwi, kita ora melu sedhela. Aku ngadeg karo sudut pandang babagan merek sing 'dibangun' kanthi tliti kanthi tepat ('sayap kanan') lan peran marionette Thunberg kanggo nyalahake grup iki (lan stigma sing dibangun kanthi kuat).

    • Martin Vrijland wrote:

      Lan ya, sampeyan maca sing bener: "bisa uga tiba-tiba bocah lanang".
      Aku ujar manawa amarga umume operasi PsyOp ngemot lapisan ekstra. Aku rumangsa yen Greta bakal maneh nglayani agenda propaganda transgender.

  6. de.voetkliniek@telenet.be wrote:

    Sétan utawa kudu duwe anak sing saya kaganggu psikologis wis nuduhake raine sejatine gething lan gething amarga jagad ora bisa dikendhaleni langsung. Apa sing dikandhakake babagan bocah cilik lan akil baline wis jelas nuduhake yen dheweke ana indoktrasi lan kepepet ing khayalan kasebut. Kahanan saiki dadi mbebayani dheweke ora bisa mikir maneh kanthi rasional. Ngidini bocah kasebut nindakake arena tanpa pandhuan sing tepat bisa mateni dheweke kanthi yakin manawa bakal mati. Aku nyekel kabeh politikus, wong tuwa lan media sing tanggung jawab karo iki. Ramalan histeris kaya ngono wis ditliti kaping pirang-pirang. Udan asem, Al Gore, lan sapiturute Klub Roma, salah sawijining geng gangster paling gedhe, ngluncurake skenario kiamat anyar saben sawetara taun yen para politisi banjur kudu kerja kanggo nyedhot wong biasa.

  7. SandinG wrote:

    badut liyane ing kene, teka ff karo pesawat kanggo ngobrol babagan pelepasan CO2 ing Amsterdam. Apa video konferensi ora solusi? Apa hoot .. 😀
    https://youtu.be/LL4f1vpSO0Y

  8. Riffian wrote:

    goleki murid-muride nalika wayahe dadi tukang kayu, sithik amarga sauk katon ora kaya-kaya amarga lampu kasebut.

  9. SalmonInClick wrote:

    Tumindak nuntut wong sing dikasihi

    Greta Thunberg menang £ 83,000 'Hadiah Nobel Alternatif' kanggo 'panjaluk politik kanggo tumindak iklim sing penting'
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-7502193/Swedish-climate-activist-Thunberg-wins-Alternative-Nobel.html

  10. Caesar Lion Cachet wrote:

    LS ...

    Lumrahe wong sing "normal" dadi kecewa. Tentara badut setan, aktor, politikus lan abdi liyane katerangan sing ora bisa dipateni. Motto aku yaiku: Sinau babagan carane zigzag sajrone urip sing sampeyan kudu ngalami. Ngguyu wong bodho lan ngelekake bocah-bocah!

  11. Sjon wrote:

    Ganggu carane bocah iki digunakake kanggo propaganda iklim. Udakara taun 80 kepungkur kita duwe tetanggan kumis sing uga nggunakake anak kanggo tujuan propaganda ...

  12. SandinG wrote:

    Kapal layar € 4 yuta sing Greta menyang Amerika Serikat, minangka salah sawijining kulawarga Rothschild, sing pindhah menyang hartawan Jerman Gerhard Senft. Nyengkuyung karo kapal kasebut yaiku Pierre Casiraghi, putu utawa Almarhum Pangeran Rainier III lan aktris Grace Kelly.

  13. Martin Vrijland wrote:

    trik lawas sing isih dianggo

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup