Yolanthe Cabau lan DNA siri polisi, produksi John de Mol sing apik (kaya berita ANP)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 28 Agustus 2019 3 Komentar

sumber: televizier.nl

Pitakonan wis keganggu kanggo aku sawetara wektu: John de Mol minangka scammer paling gedhe ing Walanda? John de Mol minangka pemilik ANP, Jenderal Umum Umum Walanda lan uga Talpa Network, mula sampeyan rumangsa ora bisa nggunakake cara sing padha kanggo ngasilake warta palsu amarga dheweke nggunakake siri polisi kayata DNA kanggo ngasilake. Yolanthe Cabau bisa main peran utama ing seri polisi anyar iki sing misale jek bisa nggayuh kabeh tujuan propaganda sing dikarepake.

Wis pirang-pirang taun aku nulis manawa DNA digunakake minangka tembung sihir kanggo nggawe kesan sing bisa digunakake kanggo ngrampungake kasus pembunuhan, nanging propaganda kasebut dimaksudake kanthi rahasia supaya bisa nyiyapake database nasional supaya ing mangsa ngarep (antara liya) manipulasi genetika. pedunung dadi bisa liwat jaringan 5G (pirsani kene). Pramila propaganda ing sekitar 'DNA minangka alat sihir' kudu ditambahake menyang dhuwur sing akeh banget. Siri polisi sing menehi kesan yen sampeyan bisa ngrampungake kasus pembunuhan DNA kayadene propagandistik kaya, contone, kasus Jos Brech, sing ujug-ujug sawise DNA DNA 20 ditemokake ing para pendhudhuk Nicky Verstappen. Tembung DNA kudu diprogram menyang pikiran bawah sadar lan apa sing luwih apik tinimbang nggunakake asterisk kaya Yolanthe? Nemokake DNA mbuktekake apa-apa lan yen DNA sampeyan ana ing database, keadilan malah bisa ngetrapake DNA menyang pemandangan angkara supaya bisa disalahké. DNA sampeyan bisa disalin kanthi gampang ing lab (deleng kene).

Pitakonan liyane sing aku takon dhewe: Apa John de Mol tenan bisa ngasilake pirang-pirang milyar ing prodhuksi TV, utawa kulawarga de Mol duwe peran utama ing prodhuksi warta palsu sajrone pirang-pirang taun? Sawise kabeh, kabeh duwe cara sing bisa ditindakake, saengga ora mungkin bisa nyulik penculik Heineken karo Peter R. de Vries ing peran utama minangka "reporter kejahatan" lan kanca-kanca Cor van Hout, Willem Holleeder, Frans Meijer lan Jan Boellaard uga aktor pelakon.

sumber: eenvandaag.avrotros.nl

Apa sampeyan percaya yen sidang Willem Holleeder paling anyar karo adhine Astrid minangka aktris paling anyar ing njero kekuwatan sing nggawe pembunuhan sing ditindakake? Apa maneh yen kabeh mung sinetron lan sampeyan dibuwang kabeh. Apa Holleeder ora nggawe kontribusi penting ing proses pertunjukan sing gedhe lan 'istilah seksi makutha' wis normal? Apa sampeyan ngerti apa tegese? Tembung kasebut kabeh. Makutha (keadilan kanggo pihak makutha) bisa uga dadi saksi maju. Seksi sing diidini malah tetep anonim.

Ora bakal ngejutake yen kulawarga de Mol entuk dhuwit kanthi prodhuksi warta palsu sing dibayar saka pot pajak lan manawa Peter R. de Vries minangka presenter PsyOp (operasi psikologis) sing diijinake diijolake menyang wong. Iku uga ora bakal ngejutake manawa akeh perkara sing wis gedhe ing media yaiku penerbitan warta palsu. Pungkasan, kabeh cara kasedhiya ing studio John de Mol (lan nganti puluhan taun).

sumber: wikipedia.org

Apa sampeyan aneh yen aku ujar manawa aku durung nate percaya yen nyulik Freddy Heineken lan sopir Ab Doderer? Apa ora nyedhiyakake merek Heineken ing peta ing saindenging jagad? Ana kemungkinan ora ana marketing sing luwih apik. Pemandangan Amsterdam Mafia sing diarani kabeh ora tau ana ing pendapatku. Dheweke iku mung crita romantis ing konteks 'Masalah, Reaksi, Solusi". Sampeyan mesthi mbutuhake sawetara kali gedhe supaya bisa ngetrapake status polisi. Kabeh sing ngerti babagan iki asale saka media. Sampeyan ngerti, saka agensi pers kaya John de Mol. Lan mesthi ana buku babagan tulisan lan film utawa prodhuk teater sing digawe babagan iki. Utawa wis mesthi dadi prodhuksi TV lan mesthi wis dadi teater?

Proses Holleeder, umpamane, uji coba uji coba ing media lan kepiye bukti bukti sing kurang (utawa bener ora). Pengenalan lan nutup identitas sing adhedhasar adhedhasar saksi makutha lan pengkhianatan kulawarga (tanpa bukti fisik sing bisa ditliti) nggawe ruangan sistem keadilan supaya kabeh wong urip bar kanggo urip. Kaadilan mung kudu ujar manawa duwe saksi makutha anonim utawa keadilan mung kudu percaya crita adhine lan keyakinan wis rampung. Mula, Willem Holleeder lan Peter R. de Vries nduwe peran penting kanggo ngetrapake ukum anyar lan ukum cilik. Apa proses Holleeder dadi proses sing dawa banget sing wis sumebar sajrone pirang-pirang taun? Bab kasebut bisa digunakake lan uga mesthekake yen kita yakin ora duwe gambar 'bocah lanang sing abot'. Apa maneh sing dikandhakake Joseph Goebbels? "Yen sampeyan nggawe ngapusi gedhe lan bola-bali bola-bali, kabeh wong bakal percaya".

sumber: denhelderactueel.nl

Uga, umpamane, aku ora percaya apa-apa babagan serangan saka seniman Rob Scholte, sing (miturut sumber anonim) nduweni hak kanggo aputasi minangka akibat saka penyakit sadurunge serangan kasebut. Apa wektu iki wis digunakake kanggo nganakake serangan? Kepiye bom mobil bisa njeblug lan sikil Scholte bisa disuwek nalika "pacare" Micky Hoogendijk (sing lagi lungguh ing kursi co-driver) langsung lunga tanpa calar (nanging duwe keguguran)?

Yen sampeyan ngeculake uga bisa uga asring crita. Nanging, padha ngrayu imajinasi kita, amarga pembaca berita NOS sing serius ngandhani kanthi setelan sing rapi lan amarga sampeyan ndeleng gambar. Nanging ya, John de Mol duwe kamera, wong lan sumber daya sing cukup kanggo nyampur.

sumber: sevendays.nl

Peter R. de Vries bener-bener duwe peran utama nalika kedadeyan kasus paten pinaten. Dheweke yaiku wong sing ngrampungake kasus pembunuhan Marianne Vaatstra kanthi DNA gaib. Dheweke wong sing ngurut kasus Nicky Verstappen menyang wong kasebut (karo DNA gaib). Dheweke sejatine wong liya ing kasus kasebut (PsyOp?) Kasus: saka Anne Faber menyang kasus Romy lan Savannah lan kabeh (DNA) produk sing bisa kita tindakake ing media. Aku nimbali minangka produksi, amarga sawise kabeh, akeh warta kasebut asale saka agensi warta sing diduweni dening miliarder lan produser TV, John de Mol. Sapa sing bakal ngandhani kepasten 100% manawa kita bisa dipercaya kabeh crita kasebut? Sapa sing ngandhani yen kita ora nemoni warta palsu? Ah, ngenteni! Media bakal menehi pitunjuk marang sampeyan. Matthijs van Nieuwkerk, Eva Jinek, Jeroen Pauw lan akeh produsen pendapat liyane. Semalat, dheweke nggawe pendapat sampeyan. "Dipercaya kita lan kabeh warta palsu asalé saka Rusia"

Aku ndeleng Willem Holleeder apik banget karo koktail karo Cor van Hout, Willem Endstra lan Theo van Gogh ing pulo Waikiki. Kita rumangsa ngerti apa sing kedadeyan ing jagad iki, amarga layar pandhangan kita diwarnai kanthi koran, radio lan TV. Diskusi media sosial, saiki dijaga dening tentara pengurus-troll para pangadeg negara, sing kudu nyetop diskusi ing arah sing dikarepake. Profil palsu jeroan (kalebu jaringan sosial sing bisa dipercaya) kanthi gampang disiyapake kanggo iki. Aku ora ngerti apa-apa. Panginten kita ngerti, nanging pikirane wis diwarnai dening sakelompok cilik sing ngurusi media lan media sosial. Film 'Wag sing asu'yaiku dolanan bocah dibandhingake karo apa sing kita deleng saben dina.

Daftar pranala sumber: singkawang, imdb.com, nyulik.ineken.nl

114 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (3)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Masterly potongan maneh! Thanks!

    Mesthi wae kaya ngono…. Aku ora ngerti manawa de Mol wis duwe pemilik ANP.
    Ing riset Takon Noses dhewe, aku ngerti sawise akeh kedadeyan manawa iki minangka klub sing ana ing mburi kabeh. Heineken, umpamane, ora liya mbeling karo mbah Petersen, saka ibune, Carla Breitenstein, takon karo nazi.

    Uga sampeyan bisa uga mikir, dadi apa, yak, sepira bodho. Apa ora, yen aku asring banget sesambungan kasebut nalika nerangake bab-bab sing peteng lan elek sing ora bisa nolak cahya kasebut, mula kudu diselidiki iki.

    Heineken uga ana ing buku ireng ing Epstein ... saengga dheweke uga teka ing pulo kasebut ..
    Petugas polisi Klaas Wilting mesthi uga takon irung. Sampeyan kudu, amarga sampeyan ora ngandel karo sapa wae kanthi jinis cidra iki, kajaba klub sing paling santai ing jagad iki.
    Holleeder mesthi wis dikenal kanggo irung.

    Talpa duwe simbol wit Kabbalah; buku sihir talmudik sing kebak manipulasi sing ngrangkul klub iki. Sampeyan bisa nyebat dheweke "Luciferians," "Cabal," utawa Sabbateans.
    Aku nelpon dheweke "perhiasan palsu." Apa sampeyan langsung adoh saka whiting anti-Semitism, sing biasane ora dikuatake.

    Eyang de Mol uga duwe irung. Nanging Linda lan John, kaya Bil Gates, bisa uga "nganyari"; iku metu kurang.
    Praktek klub iki pancen elek banget, amarga sampeyan ora bisa nglirwakake.
    Ing riset, aku nemokake kabeh jeneng kasebut:

    Epstein minangka rabi saka Askhenazies.
    Trotzky, Lenin, Stalin, Marx, Yeltsin, Putin, Bush, Clinton-Rodham, Obama (ibu), Trump (jaja), Melanie, Netanyahu, Antony Weiner, Weinstein, kasus Durtoux, Mossad, Issis, Cia, Mike Pompeo, Rothschilds, Hitler, Paus Francis, Zorreguieta, Windsors, Churchill, Beatrix lan 'Alfred Henry (Freddy) Heineken', ibune minangka Ask. uga, Carla Breinstein, Soros
    Einstein, Darwin, Steven Spielberg, Bill Gates, Glenn Close, Kissinger, Start, Murdock, Dick Cheney, JP Morgan, Mussolini, Buzz Aldrin (Nasa moonlanding palsu).
    Trudeau, Aldous Huxley, Charles lan Jared Kushner, Jacky Kennedy, famel Appelbaum. (Sing nulis tulisan Bolshevik palsu sawise mateni Solshenytsyn), Darwin, Ratu Elizabeth, Al Gore,
    Maxwell (Robert saka 'pangilon', lan Gishlaine), Zimbardo (eksperimen standfortrison palsu), Fam. Kravis, sing duwe Macron lan Bilderberg, pimpinan 5G (FDA) Brad Gillen, Richard Branson, Boris Johnson, Mei, Thatcher, Sarkozy, Rockefellers, Julie Gerberding (CEO Merck), pencipta Robert Gallo saka Aids,
    Politik ing Walanda; Cohen, Asscher, Kok, Klaver, van Agt, Timmermans, Deijsselbloem, Schippers, Demmink, Hiddema, Peter R. de Vries, Juan Guaido (Venezuela) Jair Bolsonaro (Brasil), Zorreguieta (bapak M.), Victoria Nuland (Kagan kulawarga, numpes Ukraina), Timmermans, Juncker (EU) Nixon, Rockefeller, Bolsheviks ... dll.

    Singkat, cukup kuatir. Angel banget kanggo mbuktekake kabeh; akhire sukses. Nanging dheweke dadi master ing seni manipulasi.
    Ing Talpa sampeyan ndeleng Gordon, Albert Verlinde, CEO Peter de Mönnink, Jan Versteeghe lsp lan pungkasan lan paling ora, Lil Kleine, sing diarani putrane 'Sion'.

    Penemuan sing kapisah yaiku Cor van Hout lan Theo van Gogh loro-lorone duwe sirah padha. Lan mesthi Theo duwe 'irung' maneh. Rob Scholten uga. Jelas banget kanggo aku yen ana siji "semangat" ing mburi jagad cilik saiki.

    Wana alas ana kobongan. Wis seneng. Iki kudu isa dakkenal.

  2. Karel Reuterz wrote:

    Matur nuwun Vrijland, nanging ora mikir manawa iku bajingan, kabeh wong sing weruh saka kadohan
    serangan dening Rob Scholte duwe napas hawa seger, nanging sawetara pelaku kudu nyewa negara kasebut. Dibukak Pak Scholte dhewe, kolaborasi karo kekuwatan lan muter asu gigitan ing njaba amarga kekuwatan (pemerintah) sing padha, jenis apa jinis kasebut?

    Wawancara sing dituduhake Pak Scholte ing situs web dhewe saka Bar ora cocog karo dheweke, dheweke ora ana hubungane karo kepentingan umum .... nanging para pelaku mung mlaku-mlaku ... ..

    Mesthi wae, ora kabeh wong diidini nglukis ing Royal House kaya ngono, mula dadi tiron.
    Lan apa peran Micky Hoogendijk? dheweke meksa agenda transgender kanthi foto, potongan teka-teki tiba kanthi apik kanthi cara iki.

    Media nggawe manawa kritis nyata kaya Martin Vrijland ora diajeni ing koran utawa TV, De Mol tetep dadi Mol, apa jenis! ? Jenis berenging

    http://robscholtemuseum.nl/de-balie-operatie-interview-rob-scholte-2/

  3. Kamera 2 wrote:

    Sing cukup sawetara tuduhan kasebut miturut curiga.

    1 Penculikan Heineken yaiku penculikan palsu lan wis dipentas, dadi ora pernah kedadeyan

    2: Rob Scholte ora duwe bom (granat tangan) ing lungguhe, wow!

    lan: 3 mesthi brainwashing TV TV marang wong nggunakake ... starlet

    Lan ora ana sing menehi reaksi, ora malah saka pesta Heineken lan Rob Scholte? mula, sampeyan bakal meh mikir yen ora bisa curiga maneh.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup