Sapa sing jenenge Martin Vrijland?

Sapa iku Martin Vrijland lan ngapa dheweke tetep sibuk nulis artikel?

Ing sawetara artikel aku nerangake yen media alternatif ing Walanda dikontrol kanthi penuh. Aku langsung ngarahake 'dikontrol dening layanan rahasia'. Ing Walanda, klub kasebut disebut AIVD. Kanggo bisa mbuktekake, sampeyan kudu nyusup. Aku meh ora bisa dijadwalake, nanging ana aksi, sing nyebabake aku bakal diusir. Mulane, apa sing bakal dakkandhakake yaiku nggambarake babagan sejarah mecengaku minangka panulis lan nuduhake kontur sing bisa diwaca apa sampeyan setuju karo pengadilan utawa ora.

Ing wiwitan

Nalika miwiti nulis ing 2012, aku ora bakal nate nggawe iki ing salawas-lawase. Juragan pungkasan ing ngendi aku nyambut gawe dadi manajer penjualan internasional bangkrut lan sajrone pakaryan sing banjur daklakoni, ujug-ujug njaluk weteng 'jas sing digawe saka buntut lan nyewakake mobil'. Aku mutusake kanggo nulis sedhela (aku mikir 'sementara') lan milih jeneng samaran supaya ora ngrusak CV. Dadi aku ngidini aku dipecat kanthi konsultasi sing apik, supaya aku bisa entuk manfaat. Penulisan kasebut diwiwiti kanthi artikel ing situs web Argusoog (saiki dibatalake) dening Arend Zeevat lan paling dhuwur ing situs web dhewe. Sawise sawetara wulan, situs kasebut tiba-tiba dibukak nganti 150 sewu kaping dina ing wektu kasus Anass Aouragh. Iki amarga aku mutusake mung menyang 'pemandangan kejahatan' kanthi kamera, amarga Peter R. de Vries ujar ing TV sing saben rambut lan saben serat bakal diselidiki ing kasus pembunuhan iki. Aku kepengin weruh yen sing bener-bener kasus iki lan tindak karo kamera amatir kanggo lokasi. Ana aku nemokake akeh sampah ing ngendi Anass bakal ditemokake lan para saksi nyatakake yen dheweke wis ninggalake asu ana ing kana yen esuk padha. Kasus iki banjur dikuwasani kabèh Walanda lan uga nerbitaké laporan otopsi NFI. Wonten ing warta, amargi boten wonten tiyang ingkang nyobi, nanging asma kula mboten dipun sebat (ingkang badhe dados langkung kathah pengunjung ing situs kula).

Meh bae nalika aku tindak menyang bisnis, aku diserang karo kabeh jenis libel lan fitnah online lan sanajan deklarasi banget ekstensif lan banget rinci, apa-apa sing wis rampung babagan iki kanggo dina iki. Kajaba iku, ora ana pengacara sing wani ngobong prosedur nalika aku nerangake yen bisa ditemokake yen kampanye iki teka saka sudhut pamarentah. Aku uga ora nampa jawaban saka pengacara sumpah Sven Hulleman.

Media alternatif sing diadopsi ing wektu-wektu iki lan saya luwih disenengi dening situs lan wong sing aku durung krungu utawa meh ora krungu sadurunge aku miwiti dadi panulis. Micha Kat dadi salah sijine. Aku uga diundang kanggo simposium Frontier lan malah dadi nominasi kanggo 'Frontier Award'. Banjur sing pisanan mulai metu. Dadi aku bakal diwawancara dening John Consemulder, nanging dumadakan sing ora bisa dilakoni sacara spontan. Kinerja saya difilmkan, nanging ora disiarkan ing ngendi wae. Marcel Messing (jeneng kondhang ing media alternatif) njupuk kula ing kamar sawise acara penutup saka sawetara hipnotis. Kene dheweke ngomong aku kanthi pribadi sing kudu ati-ati banget. "Wong-wong" mung bisa nemokake aku karo senjata energi sing diarahake.

Modder

Pendhaftaran turnout ing media alternatif wis Kangge wis nentang banget dening puluhan situs sing koyone wis njedhul saka lemah utamané kanggo libel lan pitenah ing alamat. Aku nemokake manawa kekuwatane nyedhiyakake fitnah lan fitnah iku sawijining pegawe negara (lan imam OTO) Jeroen Hoogeweij yaiku, sing nalika iku langsung urip ing pojok karo Micha Kat. Nanging, aku dipeluk dening Micha Kat. Kat nganti saiki jeneng gedhe ing media alternatif, amarga dheweke wis berjuang kanggo taun nglawan pedofilia sing paling dhuwur saka pengadilan: Joris Demmink. Kat ngajak aku teka ing proses demokrasi Rustige Spijker lan mbayar bahan bakar. Kabeh wektu iki Kat katon bisa mbuwang dhuwit seolah-olah ora ana apa-apa, supaya bisa ditarik perhatian. Sajrone sesi aku ketemu sing anggota madegé sing Demmink dipuntudhuh iku rada ragu lan wedi kula. Sing aroused sandi kapentingan. Yagene padha nanggapi kanthi sedhih banget marang aku? Aku ana ing kamp kono? Nalika aku ngerteni pita oranye ana ing pucuk saka anggota yayasan, aku kepingin weruh yen anggota yayasan sing luwih utawa kurang nyerang negara Walanda bisa nganggo pita oranye. Dadi aku nggolek ing latar mburi wong ing madege. Contone, aku nemokake kasunyatan yen operator pita (jenenge Ben Ottens) wis mbantu nganyarke ningkatake nilai tanah ing lingkungan Schiphol saka nggunakake tetanen kanggo mbangun daratan. Kulawarga Poot, sing mbiyantu yayasan iki, Rustige Spijker, bisa ngakoni miliaran saka negara Walanda kanggo wilayah kasebut (kalebu proyek pembangunan fiktif). Aku uga nemokake yen yayasan bekerjasama karo Jack Abramoff, wong sing nglirik 'peringkat tinggi' ing AS karo film penyalahgunaan seksual. Dadi aku sengaja lan ora sengaja nemokake yen Kat dibiayai dening kulawarga Poot lan kabeh iku dadi panemune gedhe. Kasus marang Demmink mulane ora ngliwati penjelasan sing bener tumrap pelanggaran pedofilia, ananging luwih akeh babagan extortion negara Walanda.

Nanging, kabeh situs web ing media alternatif nalika iku ora kepengin ngadhepi pelanggaran nalika dheweke (nganti wektu iku) pahlawan Micha Kat. Aku malah diundang menyang siaran radio sing bisa njelasake apa sing ditemokake. Aku iki dilaporake yen iki bakal dadi 1 ing Interview 1, nanging sajrone siaran langsung tiba-tiba ngumumake yen Micha Kat uga ing siaran kasebut. Iku cara sing apik, nanging siaran radio ora akeh kanggo Kat, amarga aku bisa nemokake dheweke dibayar dening kulawarga Poot lan pancen kerjo bareng karo Jack Abramoff. Kabeh media alternatif wis ora dianggep minangka paria. Padha njupuk iku kabeh metu kanggo kula ing serangan opprobrious lan panyenyamah iki lan kabeh padha (loro saka Niburu.co lan Micha Kat kang Situs Whistleblower Online) utawa ora diselehake meh Pranala artikel, nanging saiki padha supaya kula Dhagelan nyerang malah serangan amarga mlebu saka Micha Kat.

Sadurunge kedadeyan iki, aku wis diundang dening Marcel Messing kanggo pasinaon kanggo nggabungake pasukan ing media alternatif ing sisih kidul negara. Ana aku entuk dhukungan ana amarga aku disumbang kanggo mbayar biaya bahan bakar. Iku cetha yen entuk manfaat WW aku usaha nurun. Aku ora bisa tahan ing wektu kuwi lan wektu iku omahku wis dideportasi supaya dipeksa bisa urip kanthi anti-squatting. Makane aku kudu nyopir jam 4,5 lan jam 4,5 ing bahan bakar sipping lawas. Sajrone rapat situs media alternatif, ing ngendi wae jeneng lan ketenaran ana ing media alternatif kasebut (Marcel Messing, Ad Broere, Guido Jonkers, dll.), Panyiapan koperasi kasebut dibahas. Ana kudu dadi saluran kolektif kanggo media alternatif. Marcel Messing nerangake yen dheweke ngerti sapa sing pengin nggawe mayuta-yuta. Aku nemokake yen pengamatan sing luar biasa lan mbedakake soal sing "wong" iki. Aku ora tau nemoni, amarga ana ing ngarsane aku. Aku dadi jelas ancaman sawisé cahya Micha Kat.

Gigi karo

Wiwit 2014 aku tiba-tiba weruh jeneng anyar katon ing TKP. A wadon kang aran Irma Schiffer muncul dumadakan nulis artikel kanthi topik sing aku broached lan ketoke kaya ana diluncurke alternatif Martijn Vrijland ing wangun Irma Schiffer iki. Wanita iki banget disedhiyakake dening kabeh situs sing dikenal ing media alternatif. Kita uga weruh wartawan lawas sing jenenge Janneke Monshouwer katon sing nindakake apa-apa kaya sing wis dilakoni dening wartawan Jerman Udo Ulfkotte. Ulfkotte 17 taun makarya kanggo Frankfurter Allgemeine Zeitung, Frankfurter Allgemeine 'utawa' FAZ 'lan metu karo buku kang nyatakake yen CIA kadhangkala bribed wartawan. Belanda ora bisa ngendheg, supaya kita entuk 'Udo Ulfkotte' dhewe ing wujud Janneke Monshouwer sing manis lan dipercaya. Dheweke uga ngandharake babagan jurnalisme Walanda. WantToKnow klub, Bumi Matters, lan akeh situs liyane kanthi sabar ningkataké jeneng anyar kasebut. Iku pancen apa sing kepengin ngrungokake wong Walanda.

Kita uga dumadakan weruh munculé macem-macem jeneng anyar, kayata Martijn van Staveren, Willem Felderhof, lan Coen Vermeeren. Kabeh wong sing melu sub-wilayah "teori konspirasi" utawa spiritualitas. Dheweke wungu dumadakan springing metu saka lemah lan ketoke sing, wiwit periode aktif banget saka 2013, wis dumadakan dadi scaled gedhe kanggo nyekel awakening wong ing Walanda. Iku ora maksudku kanggo ngrembug lan isi kabeh jeneng 1 kanggo 1, amarga sampeyan bisa nemokake dhewe sing utawa ora dipercaya. Aku mung nggambarake pemahamanku. Martijn van Staveren Aku wis rembugan sepisan; Willem Felderhof tiba-tiba dadi penggerak ing seri konferensi sing diarani 'Open Mind' lan Coen Vermeeren diadopsi minangka ahli Ufo lan 911.

Apa kabeh jeneng kasebut ing umum yaiku pemunculan kanthi cepet lan anggaran, kesempatan, lan 'rumangsa apik profil' lan promoane kabeh lan kabeh ing negara media alternatif. Sing bisa lan sampeyan bisa nimbang minangka positif, nalika arep karep males dhendham, butarepan, frustasi utawa hubungan poto-digawe 'Martin Vrijland bisa nimbang. Ora ana sing. Aku luwih seneng duwe tampilan ngelawan teka uga bebarengan karo wong golek bebener, supaya fokus nulis bab views dhewe ing urusane warta lan saiki, nanging amarga aku ngeweruhi sing subjek secara harfiah hijacked lan asring disambung kanggo desinfo utawa trek palsu, aku rumangsa diarani menehi bebaya cetha. Aku uga ngelingake sampeyan ing kasunyatan sing kabeh situs web ing media alternatif nyedhaki aku nalika (lan nentang saka wayahe) aku kapapar fraudster Micha Kat. Sing kudu nggawe cincin lonceng.

Apa kabeh jamur brandishing anyar uga umum, ora kena kena pengaruh proklamasi "teori konspirasi". Apa sing perlu? Iku paling luar biasa kanggo sebutno yen iki kedadeyan ing kasusku. Sing durung rampung karo libel lan pitenah babagan penipuan, penjara, serangan, lan sapanunggalane, nanging malah nganti samesthine kabeh rincian babagan putriku kalebu umur, papan panggonan, lan sekolah dikirim. Nanging sing tetep ora ditepungi lan ora diangkat dening kabeh media alternatif kasebut. Ya, mbok menawa sampeyan kudu utang kanggo dhewe, pikirane bisa, nanging nyatane samubarang sing ditemokake lan deklarasi ora ketompo; kasunyatan sing iki buktiaken teka saka lengan saka pegawe negara; nyatane serangan kuwi ora absah saka pendatang anyar; Ditambahake ing kasunyatan sing padha ningkatake lan ndhukung saben liyane, kudu nambah sawetara pitakonan. Apa iku kabeh padha dilatih lan diluncurake dening AIVD? Utawa yaiku gagasan konspirasi?

Ngenteni menit. Supaya kita bisa percaya yen pemerintah nggunakake operasi bendera palsu lan propaganda lan nggunakake media mainstream, nanging kita ora bisa percaya yen layanan rahasia duwe media alternatif ing saku? Kenapa sampeyan pengin siji mung supaya gerakan mbebayani tetep ora rusak? Vladimir Lenin wis nyatakake yen cara paling apik kanggo ngontrol perlawanan yaiku menehi kepemimpinan marang oposisi. Utawa apa sing mung ditrapake ing Uni Sovyet lawas, sing ora dikarepake? Apa sing bisa dadi senjata gurita AIVD ing Walanda bisa dadi luwih sugih tinimbang akeh wong mikir? Apa bisa dadi the Godfather saka media alternatif Walanda, Marcel Messing, sing teka ing kelas dhuwur lan ora katon ing freemasonry, yaiku pendiri prinsip iki ing Walanda? Kanggo nindakake oposisi apik, sampeyan kudu menehi wong apa sing diarani: 'bebener'.

Apa sing bener?

Ing nggoleki sing bener, titik sing paling sampeyan duwe perasaan sing 'iki muni pancen bisa ditemokake'. Banjur sampeyan pendekatan wayahe eureka kabeh wong frustasi liwat media ide lan propaganda blatant, lan (asring) kawulo, looking for. Misale, kebutuhan iki wis dipindhahake luwih dhuwur tinimbang wiwit 2014. Misalnya, Irma Schiffers sibuk banget karo iku. Ana apa wae kanggo kabeh media alternatif. Apa sampeyan pracaya bumi wis warata? Banjur sampeyan bakal nampa. Percaya ing alien utawa UFO, sampeyan bisa pindhah menyang pirang-pirang saluran lan sampeyan uga bisa nemokake "tulangan" rohani karo wong kaya Martijn van Staveren. Apa sampeyan pracaya yen anak-anak wis dikorbanaken? Banjur sampeyan uga bisa nemokake sing bubar karo "mantan bankir lan njero" Ronald Bernard. Lan mesthi ana masalah sing wong saiki bab scratching konco kuping: 911, vaccinations lan chemtrails. Sampeyan bakal dilayani ing WantToKnow, Bumi Matters, Ninefornews lan liya-liyane. Kita meh bisa nyebat 'gereja media alternatif' lan gereja kasebut secara alami butuh menteri sing ora ditemokake. Pastors kanthi latar mburi apik, kawruh jero lan crita sing inspiratif. Wong-wong sing uga wani nelpon sing bumi ora warata lan sing "operasi flag palsu" kadhangkala mbok menawa hoax utawa wong nelpon sampeyan wis diputer juru TV zoal umum Amérika tau diputer, sampeyan ora pengin ing gereja.

Iku babagan kepinginan sampeyan kanggo nelusuri bebener. Dhesekan iki minangka akibat sing nyata saka kesadaran akeh kanggo ruse lan ngapusi media mainstream. Nanging kanggo nemokake bebener, sampeyan kudu sinau nggunakake otak dhewe. Sampeyan kudu sinau sing paling apik bisa nemokake kanthi pasamuan padat lan dipercaya: gereja media alternatif. Kanthi cara iki sampeyan bakal sinau maneh kanggo pitados marang menteri, minangka pastor martakaké bebener mimbar kanggo pasamuwan. Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa uga gumantung ing menteri anyar saka media alternatif. Mulane, penting banget yen sampeyan ngerti yen sampeyan ngalami pastors sing dipercaya sing ngetokake bebener sing dipercaya amarga padha nyelidiki. Banjur sampeyan ora kudu nindakake apa-apa. Sampeyan ora duwe wektu kanggo sing lan pastur wis sinau kanggo. Inggih, punika babagan pesen Media Coöperatie Vrije; inisiatif sing asring diterbitake dening Ad Broere lan Irma Schiffers, nanging sejatine asal saka media alternatif sing wis nggarap adegan. Iku minangka inisiatif sing wis diwiwiti sajrone Pendhaftaran siji-mati ing patemon karo Marcel Messing.

Apa wis taktik ing taun anyar? Nalika iku diaktifake metu sing njupuk nyisihaken saka peneliti bayangan Martin Vrijland liwat mitenah lan pitenah online, durung kasil "menehi munggah", kang padha ewu nonton saben dina supaya dumadakan nyudhuk karo pemahaman anyar saka sing writer bayangan. Sing bocor kudu ditutup lan nutup bocor kasebut, lapangan dolanan wis diresiki kanthi lengkap karo wit-witan. Welasan wit sing kabeh bisa tuwuh lan kabeh ana sing menarik kanggo ngomong bab topik kasebut, nanging mesthi beda. A alas situs web ing media alternatif iki disusun. Wit kasebut wis dikontrol dening AIVD lan mburi adegan-adheg situs kasebut wis kerja sama kanthi cara koordinator liwat koordinator, kayata Marcel Messing lan Guido Jonkers, nanging ing lapangan katon mata tambah akeh en informasi liyane. Sampeyan ora weruh alas liwat wit-witan maneh! Lan iki pancen tujuane. Lan kabeh! Dumadakan ana sawetara jinis bapak lan ibune sing dipercaya banget (sing wis teka saka reregetan sing padha). Ahli ekonomi sing dipercaya Ad Broere lan Irma Schiffers sing dipercaya. Apa ora menehi isi sing 'dhuwur banget'? Lan mesthi kita duwe Arjan Bos ing Bumi sing tansah seneng lan seneng, sing mesthi mbantu mbuwang kabeh pasamuan-pasamuan cilik kasebut menyang pasamuan gedhé 1. Sampeyan bisa ngira sing milih para menteri. Lan kowe kepengin dadi anggota gereja iki? Gereja butuh dhuwit kanggo nindakake kabeh rencana apik. Sing ana dhuwit konco adegan (minangka Marcel Messing tanpa sengaja nunjuk metu ing ngarsane nalika patemon) sampeyan ora perlu ngerti. Gréja Katulik uga duweni dhuwit, nanging dadi anggota sampeyan ngakoni kapercayanmu, lan sampeyan ngakoni dhewe ing gereja. Saiki sampeyan kudu nglakoni iki karo gereja anyar De Vrije Media. Dheweke bakal nemokake bebener kanggo kowe. Sawise kabeh, dheweke saiki "dipercaya dipercaya". Ah, lan yen sampeyan wis dadi anggota gereja sing dipercaya, sampeyan ora bakal kudu ndhukung Martin Vrijland, sing durung bisa nampa tunjangan bantuan sosial. Sawise kabeh, sampeyan wis nyumbang menyang klub sing ndadekake dhewe minangka dipercaya. Sugeng rawuh ing gereja ingkang anyar. Misi rampung. (Waca liyane ing video)

Sampeyan diwenehake

Wiwit saiki sampeyan bisa dadi "bebener nyata" De Vrije Media. Iki kaya mangkene AIVD pisanan nggawe hutan lan saiki wis dadi solusi. 'Cara sing paling apik kanggo ngontrol oposisi yaiku kanggo mimpin dhewe'. Nanging kepiye carane sampeyan ngerti yen AIVD isih ana? Carane sampeyan ngerti sing wis dicenthang? Njupuk wahyu saka mantan banker Ronald Bernard! Sapa sing mung ngandut bebener? Ya, mesthi! Kaya sing wis dakkandhakake, sampeyan nggoleki bebener lan kowe wis diladosi kanthi bener. Sanajan 'kebenaran' mesthi ana konsep sing relatif. Apa sampeyan ngerti yen sampeyan ndeleng bebener nalika ana ing kapal ing pinggir pesisir? Yen sampeyan duwe banyu watara sampeyan, ndeleng pesisir ing kadohan lan bakal dikepungake dening para penumpang liyane; sing bener ora bisa ditolak. Apa sampeyan ora bisa ndeleng apa sing kedadeyan ing pantai. Kapal layar dikendalekake saka pantai.

Ing gambar ing ngisor iki sampeyan ora kudu katon rapet kanggo ndeleng garis intersecting werna abu-abu. Lan kadang sampeyan ndeleng tip. Nanging sampeyan uga bisa ndeleng kabeh titik kasebut ing sakubenge?

Ing gambar liyane (pirsani ing ngisor) sing cetha bisa ndeleng gambar ireng lan putih, nanging yen katon suwe saka 10 detik (fokus mata ing titik 4), banjur kedhip mata lan kabeh katon sumunar munggah, sampeyan bakal weruh "karakter sing cukup akrab". Sampeyan bakal weruh gambar sing didhelikake. Kanthi cara iki, pemahaman panjenengan uga bisa diputer. Yen sampeyan mikir yen sampeyan ndeleng sing bener, sampeyan isih koyak ilang poin utawa gambar sing katon ndhelikake gambar sing luwih jero. Apa yen media mainstream menehi 'ireng' ing gambar ngisor iki lan media alternatif sampeyan "putih"? Apa dadi? Sampeyan isih ora bisa ndeleng gambar sing didhelikake. Lan sing, ing pendapat aku, iku bener tujuane.

Istilah 'pekerja ringan' punika istilah ingkang dipun tresnani ing media alternatif. Sing 'cahya' cetha ing peteng. Utawa kaya Ronald Bernard film iki nerangake mangkono kanthi apik yen dheweke ngandhani yen ana wong sing lagi lungguh ing peteng nganti sedhela lan kudu bisa digunakake ing peteng. Banjur lampu umum sing luwih entheng lan kabeh ditemokake dening cahya. Swara menarik, nanging cahya kasebut mung bisa ngarujuk marang cahya Lucifer. Aku bakal bali menyang sing mengko. Pitakonan sing sampeyan kudu takon dhewe yaiku: Yen media alternatif nggambarake 'putih' (cahya) ing gambar ireng media mainstream, apa sampeyan ndeleng bebener utawa bayangan saka bebener?

Buktine!

Sampeyan pengin bukti sing kuat yen media alternatif wis disusun dening AIVD. Padha banget pratelan sing dakkandhakake, supaya aku ngerti sampeyan. Iku kaya karo gambar ing ndhuwur; Iku nuduhake ireng lan putih, nanging bisa ndeleng gambar sing didhelikake, sampeyan kudu katon ing titik 4 kanggo sing luwih suwe, banjur katon kanthi mripat kedhiping lan mbayar manungsa waé apa sing ndeleng. Aku mung bisa nuduhake kowe kontur saka gambar sing katon sing katon. Lan sampeyan bisa uga soko saka kontur sing ditindakake dening wong lan crita-crita iki asale dadi 'putih' ing gambar ireng, nanging padha njipuk gambar sing didhelikake. Kanggo ndeleng gambar sing didhelikake ing gambar sing katon, mung nutup mata.

Crita saka Ronald Bernard ana ing pangertene sing kaya ngono. Ronald ngandhani kabeh sing bener. Panjenenganipun nyatakaken babagan cara donya perbankan lan malah nerangake yen para politisi minangka bocah lanang saka sistem perbankan; sistem perbankan ing ndhuwur piramida. Ing sisih ndhuwur piramida punika bank BIS; ing ngisor bank-bank tengah lan ing ngisor bank-bank biasa. Panjenengane nerangake gambar piramida sing kondhang sing saben-saben wis aktif ing media alternatif. Ronald ketoke nempatake driji ing kabeh panggonan perih! Irma Schiffer diwawancarai wong lan ing mburi Part 2 saka seri Interview (kang Potrek njupuk nomer salaman apik saka 33 menit) Ronald wis dasi salaman maneh kepincut wong nganggo wani tarik crita menyang mangu sapisan Stern lan duka . Sing mbokmenawa dikirim menyang media alternatif kontrol afiliasi karo Micha Kat, sing padha nguber Bernard CV. Aku ora nulis babagan Ronald nalika produksi film iki.

Aku wis liwat cara NLP ing media utama sadurunge, nanging Ronald Bernard uga nggunakake full-time. Utamane gerakan tangan ing menit pungkasan video ing ngisor iki menehi sinyal sing cetha. Nyebarake tangan menehi pesen subliminal "Aku gedhe" (lan sampeyan cilik); nada sing tenang saka kontrol kendali sing bisa nyebabake emosi menyang emosi lan pungkasane tumindak; driji ing pojok ngomong swara duka lan basa awak 'nyekel waffle panjenengan'. Ronald menehi pesen saka "Aku panguwasa" ing gaya busana, gerak tangan lan lisan. Wawancara kabeh diselehake karo "kabeneran sing ora bisa dipungkiri" lan Irma utamane duwe tugas kanggo ngomong 'ya' lan 'bener', supaya pikiranmu ing mode adopsi. (Waca liyane ing video)

Ing sandi Artikel pisanan Babagan Ronald Bernard aku nerangake carane wis jelas maca dheweke dadi aktor. Irma Schiffers uga katon nggunakake metode Derek Brown 'Miracles for sale' (pirsani film iki) wis dilatih. Mesthi crita iki uga sampurna. Dheweke seniman, duwe HSP lan .. uga sampeyan bisa maca apa dheweke ngandika dhéwé [Kutipan]

Lairliyane tabrakan) ing 3 Februari 1962 nang endi wae ing Hilversum; Jungian terapi; wong sing ngupayakno bebener; pelatih; lightwarrior; banget kanggo wong, kewan lan alam; sensitif lan alergi tumrap ngapusi lan korupsi, pelukis intuisi; (ex-) bassist; ya uga HSP; idealis sosial; rasa humor, spiritual lan earthly (kabeh-ing-siji!) lan waterman ing optima forma; Aku lunga kebebasan, kamardikan, kesetaraan, kaadilan, transparansi lan kajujuran. Asring diinterpretasikake dening wong liya sing ora bisa dianggep, eksentrik lan aneh ".

Ana ing kene kita duwe istilah 'lightworker', sing bakal luwih sering dicet ing media alternatif. Apa kowe ngelingi sapa cahya iki; sing werna sing putih ing gambar ireng? Mesthi, Irma banget sensitif karo dheweke HSP. Iku apik, amarga amarga iki (lan ora liwat dheweke dhukungan saka AIVD) dheweke tiba-tiba ngerti carane kanggo pirembagan bab kabeh conspiracies wiwit 2014. Nanging sing ora mung iku! Irma uga medium. Nah, sampeyan lagi sehat karo Irma! Dheweke ngrasa mung utawa sing bener lan dheweke cat putih ing kain ireng.

Saiki sampeyan bisa mikir yen aku mung nelpon lan ora teka karo bukti. Apa sampeyan ndeleng apa sing kudu dideleng ing gambar ireng lan putih? Aku njelaske contours. Sampeyan kudu nggawe upaya kanggo ndeleng lan ora kabeh wong ndeleng. Bukti kasebut kadhangkala dumunung ing simbolisme lan pesen sing didhelikake.

Pratandha sing disembunyikan

Nganti pungkasan, pesen sing didhelikake ora katon kanthi jelas, nanging sampeyan bakal ditampilake. Masalah mung sing sampeyan ora bisa ndeleng. Sampeyan bisa uga wis ana ing gereja wektu iki lan sampeyan wis mbayar sumbangan lan Coöperatie Vrije Media utawa wis mbayar indulgensi € 100 menyang Happy B (sing durung bisa nelpon bank kasebut). Sampeyan ora bakal nyerang pasamuan sing cetha ngetokake cahya ing peteng? Nah, sampeyan bisa nutup mata kanggo simbolisme.

Contone, maca nyatakake babagan Joy B (ank) saka Ronald Bernard [penawaran]

Aku wis nyawang iki kanggo dangu halaman ngarep bank seneng. Babagan sing paling sampeyan sok dong mirsani yaiku mesthi logo oranye sing nggambarake simbol phallic ing freemason. Langsung jejere yaiku slogan "bank panjenengan ing tatanan."

Lan pangalembana liyane nyatakake yen:

Logo db De Blije Bank dipirsani. Sampeyan bisa ngelingi foto-foto saka partai Rothschilds kalebu foto? Kertu undangan ditulis ing kaca ndeleng kene.

Pangilon kasebut minangka simbol penting kanggo teknik-teknik 'reverse speach' Aleister Crowley (Luciferian) lan 'teknik invers' liyane. Mirsani cermin, kaya sing, sampeyan yaiku Luciferian. Ing 'd' ing logo Happy B menehi 'b' ing gambar pangilon. Menapa malih, kalih serat wonten ing satunggaling seratan sanèsipun ndadosaken simbol phallic (ing salebetipun tembung 'panyiapan' ing slogan 'bank ing tatanan' utawi substitusi nyebataken ereksi lingga). Dadi simbol Luciferian. Nanging, ayo aja gawe keras lan mung nggoleki logo pondasi United People. Sampeyan ora kudu katon apik kanggo ngenali piramida? Penyokong lan penyokong Lucifer saka 'We are all one', 'One World Government' lan 'One World Religion' tansah nuduhake Luciferianism amarga padha percaya yen iki ngajeni hukum karsanipun free. Padha uga pengin nuduhake sampeyan bener, supaya gambar kabeh colored. Padha mbentuk putih ing latar ireng, nanging sampeyan mung bisa ndeleng baleni gambar sing didhelikake.

United Serikat pengin nggabungake kabeh wong. Ora kaya swarane Luciferian? Sampeyan bisa uga ngerteni piramida ing logo kaya sing ora sopan. Apa sampeyan ngakoni tandha tangan 666 dening Arjan Bos saka Bumi Matters karo salah sawijining video YouTube? Penyajian saka gereja media alternatif kaya nuduhake sampeyan ing pundi camp, nanging didhelikake. Apa sampeyan ngerteni pangilon ing video ing ngisor iki saka Irma Schiffers? (Waca liyane ing video)

Responden menyang artikel sadurungé terus karo (durung diverifikasi) komentar [kutipan]

De Blije B. adhedhasar ing Swiss, kepriye bisa uga, ora? Konsep sing mesthi bakal dikembangake lan banjur diusir menyang bank liyane, saikine.

Yen ora ana tandha ing tembok? Supaya sampeyan mesthine mantan bank senior; nuduhake kabeh titik perih sing bisa ditemokake ing media alternatif; ngumpulake iki ing sajrone wawancara karo Irma Schiffers; kanggo miwiti bank dhewe! Ronald lan Irma lan kabeh aktor ing media alternatif duwe upaya gawe uwong yakin karo crita uga katuntun lan banget dipercaya, kang bisa ditemokake kabeh unsur sing wis bisa nggoleki saben bebener seeker ing liwat taun. Iku kompilasi sing apik lan apik banget. Nanging isih nduweni kabeh mambu tingkat dhuwur tumindak watara wong. Irma Schiffers ora takon pitakonan kritis 1 lan kabeh critane Ronald Bernard ora bisa diatasi. Nanging, kabeh media alternatif wis ditindakake lan digunakake kanggo mbungkus media alternatif menyang inisiatif saka Coöperatieve Vrije Media. Wong-wong mau bakal nuduhaké cara sampeyan liwat alas (AIVD dhewe) alas kanggo situs media alternatif (tanpa mesthi ngarah sampeyan menyang Martin Vrijland).

Disillusion lan saiki?

Apik, thanks kanggo disillusion lan saiki? Sapa sing bisa dipercaya saiki lan apa isih bisa maca utawa ora. "Kita saka bebek jamban, menehi saran bebek jamban"Bakal gampang banget, nanging aku menehi saran supaya sampeyan maca artikel saya, utamané ora ninggalake" gereja anyar "lan" menteri alternatif ", nanging kanggo ngaktifake fakultas intuisi lan jiwane dhewe. kanggo nyambungake. Ya, sing 'cahya buruh' ngomong sampeyan uga, nanging padha pengin supaya sampeyan ing matrik Luciferian. Muga-muga sampeyan bisa lolos saka iku. Dadi, yen media alternatif lan werna media sampeyan nggambar, sampeyan kudu ndeleng gambar sing didhelikake liwat gambar kasebut. Padha nggawe sampeyan ora kejawab gambar sing didhelikake.

Deleng maneh ing gambar ndhuwur kanthi garis abu-abu. Sampeyan ndeleng saben saiki lan banjur titik lan katon kaya titik sing disambung dening media alternatif, nanging sampeyan ora bisa ndeleng kabeh mau bebarengan. Padha supaya sampeyan adoh saka total unmasking matriks Luciferian. Sanadyan bakal menehi pitutur marang kowe yen kurban anak digawé ing lapisan ndhuwur. Apa sampeyan nglakoni panemune Ronald Bernard? Utawa apa sampeyan luwih seneng dadi anggota saka Gereja Happy? Lan aja lali Media Gratis! Wong pancene kudu ndhukung!

Telpon

Apa kabeh situs iki uga nyuwun donasi nalika kanthi diam-diam nduweni dhuwit. Iki minangka strategi sing disenengi, supaya bisa nyekel angin saka layar, sing bener rusak lan ora duwe titik abang. Sapa sing bakal njupuk dhukungan Martin Vrijland kanggo manawa akeh situs web kasebut (dibiayai dening AIVD) kabeh katon apik? Tengen lan sing bener.
Kebebasan kanggo wicara bisa ana kanthi resmi, nanging sampeyan mung bakal rusak sacara sosial kanthi cara finansial. Kanthi cara iki, sampeyan uga bisa ngritik kritik sampeyan. Amarga aku wis dadi gumantung banget marang sumbangan amarga kabeh libel lan fitnah lan serangan online, aku pengin njaluk sampeyan ndhukung kula. Iki memang minangka daya tarik serius (beda karo telpon saka situs oposisi sing dikontrol).
Kanggo nggawe cetha yen aku ora ngedol stan, sampeyan bisa ndeleng ukuran sumbangan online link iki.
Pitakonan kabeh! Mikir dhewe. Aja kurang ajar dening "meh bener" lan nggambar gambar, supaya sampeyan ora bisa nyumurupi gambar sing nyata lan didhelikake.

348 enggo bareng

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup