Ijin

Setelan Kebenaran AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Iki menehi ijin kanggo nggunakake data kanggo ngirim pesen push

Ndeleng rincian

Kanthi sarujuk, sampeyan menehi ijin kanggo ngolah data kanggo ndhaftar ing situs iki. Plugin Anggota Ultimate digunakake kanggo tujuan iki. Yen sampeyan wis terdaftar sadurunge situs web iki diadaptasi karo standar AVG, sampeyan setuju yen data sampeyan wis diproses. Yen sampeyan ora pengin iki, sampeyan kudu nyatakake kanthi tegas, kanthi nggunakake metode kasebut ing statement privasi.

Ndeleng rincian

Kanthi menehi ijin, sampeyan menehi situs web iki kanthi nggunakake plugin Advanced Adds lan menehi sampeyan iklan.

Ndeleng rincian

Kanggo ndeleng yen sampeyan wis nyiyapake blok iklan liwat blocker iklan, plugin iki katon ing data sing kasedhiya ing browser sampeyan. Iki ndadekake sampeyan bisa nemtokake utawa ora ngalangi iklan. Kanthi menehi ijin, sampeyan bisa nggawe pangukuran lan nuduhake pesen babagan iklan-blocker.

Ndeleng rincian

Data pribadhi mung bakal diproses (lan mulane disetujui) yen sampeyan bener ngrampungake jajak pendapat.

Ndeleng rincian

Data pribadhi mung bakal diproses (lan mulane mupangati) yen sampeyan bener mlebu kanggo newsletter kasebut.

Ndeleng rincian

Ndeleng rincian

Kanthi ninggalake rincian sampeyan ing 'email posts to plugin', sampeyan nggawe data pribadi sing kasedhiya kanggo nggawe sampeyan informasi babagan artikel anyar ing situs iki.

Ndeleng rincian
Lali setelanku Mbusak!
0 enggo bareng

Lisensi AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Kebijakan privasi | Nutup
Setelan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup