Apa salah karo gagasan pamrentahan donya tengah?

Filed in NEW INSIGHTS by ing 16 Maret 2016 16 Komentar

kesadaranPitakonan sing kerep ditemokake yaiku:Apa salah karo pemerintah pusat?"Kadhangkala mergo tambah akeh:"Ana uga akeh wong sing prasaja sing mung butuh bimbingan lan isih migunani yen sampeyan duwe aturan sing padha ing sak ndonya?"Prinsip, pitakonan sing bisa ditrapake, sampeyan bakal ngomong. Kasunyatan bilih wonten kathah tiyang ingkang mboten langkung saking nenengipun ingkang dawa lan mungkin dipunwastani minangka wedhus mbok bilih kenging maca pamburu rata-rata ingkang ngunjungi situs kaya iki. Ana uga, mesthine uga wong sing cerdas lan duwe pendidikan apik banget, sing wong karo pendapat beda seneng nelpon 'pemikir konspirasi'. Antarane macem-macem kategori wong sing beda kecerdasan lan narik bakal ana sing akeh sing mung ndeleng kaunggulan ing kekuasaan pemusat, aturan, susunan lan struktur sing cukup. Sawise kabeh, kanthi populasi donya sing akeh sampeyan kudu sistem aturan lan perjanjian apik. Lan saiki populasi ing donya terus berkembang lan lingkungan diancemake ing saindhenging donya (dadi konsensus umum) lan ana ancaman perang utawa perang ing akèh negara, gagasan pamrentahan donya bisa dadi ora becik.

Lan sampeyan ngerti apa? Aku bisa ngerti pikiran iki banget! Apa salah karo gagasan? Ing kasus sing ngelawan, bakal ora dadi utopia kanggo ngandhakake yen desentralisasi kekuwatan bisa nambah? Inggih, manawi kita wiwit saking pangembangan mental lan spiritual jaman punika kemanusiaan lan masyarakat, punika mesthi dados utopia ingkang tepat. Mbayangno matur yen kita bakal ninggalake aturan tartamtu utawa desa utawa kutha kudu mbangun maneh woh lan sayuran dhewe. Ora, ayo, sentralisasi trep lan apik. Iku migunani kanggo duwe kabeh hukum padha, supaya saben mangerténi apa lan apa sing ora diijini. Lan yen sampeyan ngatur iki ing tingkat Eropa utawa ing saindenging jagad, kabeh wong ngerti panggonan. Tengen?

Kejujuran kanggo nyatakake yen kabeh iki pancen apik lan ana uga ateges atusan alasan kenapa sentralisasi lan globalisasi bakal apik. Nanging, ana uga sawetara alasan ngapa sing salah karo gagasan kasebut. Kanggo sing ora mung wicaksana kanggo nggoleki pitakonan sing ngemu kekuwatan lan jenis wong apa iki, nanging uga ing rahasia lan simbol sing padha prihatin. Lan sampeyan uga bisa ngomong:Ya, nanging ing tingkat dhuwur uga ana sawetara rahasia. Iku cukup apa padha tanggung jawab. Lan yen wong-wong iki sok-sok nduwe sipat psikopat, sing uga dadi karakteristik sing perlu ing posisi kasebut."Aku isih ngetutake pemikiran lan kabeh iku becik.

Nanging, yen kita nonton crita saka perspektif sing beda, mesthine bisa dadi sethithik cetha yen kabeh iku kurang apik tinimbang sing katon. Kanggo pangerten cilik babagan artikel iki, aku nyaranake film kasebut Lucy goleki. Senadyan film kasebut adhedhasar nggunakake luwih saka kapasitas otak kita, menehi ilustrasi apik saka kapasitas aktual manungsa. Nanging, iki isih katon ing kasunyatan matriks (kaya aku nyebataken). Nanging sing terakhir, maca anyar rata-rata saka situs iki bisa uga adoh banget. Ayo mulih kanthi takon babagan carane kita masyarakat dibangun lan bagean saka otak kita dominasi ing ins lan outs masyarakat. Prinsip, kanthi aman kita bisa ngomong yen masyarakat kita nduweni aturan lan struktur sing cocog karo pola pikir otak kiwa kita. Iki uga bakal katon dening wong akeh minangka pengaturan sing logis lan perlu. Nanging manawa yen manungsa luwih akeh tinimbang struktur, ketertiban lan logika? Apa yen wong ora mung duwe luwih akeh, nanging uga ora perlu bimbingan, manajemen utawa aturan? "Ah, ora ana wong lanang, mandheg alam semesta, banjur bakal dadi kekurangan ing donya."Apa yen kabeh masyarakat adhedhasar model piramida sing destruktif sing nambah kekeselian wong, lingkungan, energi, lan liya-liyane? Apa sing kita sebut kemajuan nyata kemajuan?

Ing pitakonan pungkasan iki aku langsung ngrungokake arus argumen: "Uga, perkembangan ing bidang teknologi wis menehi kita komputer, mobil, perawatan medis sing luwih apik lan kamakmuran sing luwih dhuwur, lan ing salawasé, wong rata-rata luwih tua."Dadi sing kemajuan? Apa wis nggawa manungsa luwih cedhak karo sing paling jero, utawa wis kita dibuang maneh? "Oh, tetep ing Vrijland, sing ora ketompo. Apa sing penting yaiku supaya bisa maju, tuwa lan sehat lan bisa urip apik!"Nanging apa sing wis nggawa sampeyan nalika sampeyan meh satus lan sampeyan meh ora bisa njaluk cokotan liwat tenggorokan lan ngerti yen sampeyan bakal mati rauh? Ora kabeh kenangan sing apik mung pengeling-eling yen sampeyan ora bisa njupuk kuburan karo sampeyan? Apa duweke isih duwe nilai? Apa sampeyan wis rampung lan entuk manfaat sing isih ana? Apa ora bisa mikir babagan pitakonan sing kita tegese lan apa tegese urip lan kabeh kamakmuran utawa pembangunan teknologi? Sapa wong lan apa tegese duwe struktur, kemewahan, kamakmuran, teknologi, aturan, lan 'sampeyan jenenge'? Mikir maneh pesta seneng pungkasan sing wis ana. Apa ora luwih penting tinimbang memori saiki? Ora kabeh ing pungkasane mung memori? Takon dhewe sapa sing bener lan apa sing sampeyan tindakake ing kene.

Yen sampeyan wiwit mangerteni sapa sing paling jero, kabeh konsep kayata 'masyarakat', 'ekonomi', 'teknologi' lan 'kesejahteraan' bakal nggawa makna sing beda. Banjur sampeyan bakal weruh manawa iki dibangun miturut struktur daya lan model piramida sing dimaksud kanggo njaga manungsa tanpa daya lan gumantung ing sistem lan sistem kasebut digawe kanthi bener amarga dorongan kanggo nerusake manungsa dadi katergantungan. Sistem sing saiki wis dadi gedhe banget lan kabeh wis komprehensif sing misale jek yen ora bisa digunakake lan malah apik yen daya luwih sentral, nanging amarga sistem wis diatasi lan dadi saka cradle nganti drajat sing katon ora bisa nindakake apa-apa. Yen kita ngerteni inti sing sejatine, yaiku 'jiwa' utawa 'jiwa', sampeyan nemokake yen 'ras ras' saka cradle menyang kuburan pancen ndadekake kowe ora pati ngerti. "Ya, sampeyan bisa ngatasi kanthi apik, nanging kita urip ing masyarakat lan aku kudu nglakoni."Ya, nanging mung mikirake carane akeh wong sing ora depresi utawa ora seneng ing masyarakat kasebut. Ana uga akeh wong sing seneng lan seneng karo sing paling lengkap, nanging ing kasus iki, wong-wong ora ana kontak karo esensi sing sejatine. Kesadaran sing mung ana nalika kita tuwa lan katon mati ing mata, nanging akeh uga mbok menawa durung. Inti sing kita pancene sadar banget iku sawijining seni ing dhewe, nanging nalika sampeyan wiwit ndeleng, sampeyan uga bisa ndeleng manawa "masyarakat" kaya saiki wis tetep saka inti panjenengan.

Sing sampeyan ora awak, pikirane lan pengalaman sampeyan ing masyarakat, iku sawijining panemon sing ora pengin dilakoni. Nanging iki uga alasan sing masyarakat wis kabentuk kanthi cara kaya mengkono ngalami pengalaman kronologis ing realita ing hemisfer kiwa sampeyan. Wektu kaya ilusi minangka kabeh pengalaman sosial ing donya iki. Kabeh pengalaman fisik ora ana nanging pengalaman jiwa sampeyan ing khayalan matriks iki. Aku nyelehake matriks Saturnus, amarga ana kultus sing nuduhake yen padha nyembah planet Saturnus. Wong sing ana ing ndhuwur piramida sing dibangun struktur sosial. Padha entuk manfaat saka kasunyatan sing sampeyan ora ngerteni sing sampeyan ing inti lan supaya padha supaya sampeyan manis saka cradle kanggo grave karo sosial, ekonomi, kamakmuran lan jinis pengalaman liyane. Menehi wong roti lan muter lan tetep cendhak kanthi ancaman terus-terusan. Kabeh ing masyarakat wis diatur dening klompok iki supaya sampeyan tetep ora pati ngerti. Malah agama dimaksudkan kanggo njaga sampeyan adoh saka kapasitas nyata lan sampeyan adhedhasar wedi lan 'prospek karahayon kanthi daya sing luwih dhuwur'pangarep arep menehi. Ing kasunyatan, sampeyan ora ono awak sampeyan, nanging awak sampeyan yaiku avatar avatar sing animasi lan nyatane sampeyan jiwa. Rasa sampeyan ngalami gesang ing kasunyatan utawa khayalan iki (punapa wae sampeyan pengin nyebataken). Pikiran nyata sampeyan ora ana ing ilusi iki lan disambung karo sumber ilahi.

Dadi,Apa salah karo gagasan pamrentahan donya tengah?'Jawaban punika prasaja. Ing inti, kabeh daya eksternal (lan nyatane kabeh masyarakat) wis mestine kanggo njaga sampeyan adoh saka eling sampeyan babagan hak bener. Kasunyatan matriks iki dikelola dening kultus sing metu kanggo panen nyawa minangka kita tetep babi ing stabil kanggo rojo pati. Babi ora sumurup iki, amarga padha mangan lan dadi lemak. Kita ora nyadar, amarga kita duwe roti lan muter lan dadi tuwa (lan mungkin lemu). Khayalan matriks iku apa-apa kajaba stabil jiwa utawa penjara jiwa. Maca liyane babagan iki artikel iki. Kanthi mangerteni sapa, kita bisa nemokake maneh karo inti saka eksistensi kita, yaiku kanthi jiwa kita. We are not powerless beings who need guidance. Nanging, amarga 'dumbing mudhun saka manungsa' akeh wong wis ilang kesadaran iki. Ing kasunyatan, sampeyan ora manungsa, sampeyan minangka kesadaran tanpa wates lan nyawa sing ana hubungane karo sumber ilahi sing mung ngalami pengalaman manungsa ing njero jiwa iki. Awake saka khayalan lan teka ing hubungane karo esih liwat katresnan, sing entanglement kuantum karo sumber gaib!

561 enggo bareng

tags: , , ,

Babagan Author ()

Komentar (16)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Ezra70 wrote:

    Thanks Martin kanggo artikel sing apik iki. Sampeyan wis nulis tembung sing bener.

    Kanggo entuk iki sampeyan kudu ndemek balung ing gesang panjenengan, yen sampeyan ora bisa nemoni kesimpulan iki.

    Apa aku seneng banget kuwi ora ana sing ngibadah kaya ing situs alternatif liyane.

    Schelden dadi negatif lan njaga sampeyan saka positif.

    Cukup kisah crita sing jujur ​​supaya wong ngerti sing lagi ngapusi lan sing digawe dening kolumnis ing kene.

    Sugeng!

  2. Treowd wrote:

    Mesthine dijlentrehake Martin, tetep nututi semangat sing atine nuduhke sampeyan ing endi iki tegese tembung kasebut. Ndhuwur!

  3. PieterStuurman wrote:

    Kanggo ndeleng apa sing salah karo pemerintah pusat, perlu ngerti prinsip dhasar 3.

    1 - Kahanan ora mung yen ana konflik karo pilihan kita. Dadi yen ana kahanan sing ora dikarepake.

    2 - Daya siji, yaiku kebebasan wong liya.

    3 Power Centralization padha karo kenaikan daya.

    Yen kamardikan nduweni keutamaan kita - lan ora ana kamardikan manawa ora dikarepake - daya (saben kekuwatan) iku bertentangan karo pilihan kasebut.
    Amarga sentralisasi kekuwatan padha karo kenaikan daya, pusatisasi kekuwatan tegese kenaikan kamardikan.
    Sentralisasi daya mangkono ndadékaké kahanan sing saya konflik karo pilihan: kebebasan.

    Mung yen kita nemokake kabebasan iku okehe ide sentralisasi kekuwatan.

  4. Freeman wrote:

    https://www.youtube.com/watch?v=nwK7VRkbGiU.. politik sing bener lan progresif minangka senjata sing digunakake NWO kanggo nolak Eropah langkah identitas kanthi langkah.

    Yen prinsip universal diapresiasi dening borjuasi donya, warna kulit lan asil sing beda bakal dianggep minangka penake ing wates nasional lan bakal sesuai karo adat lan adat istiadat sing ora ana ancaman kanggo ilang identitas pribumi. Wigati banget yen prinsip-prinsip universal ing wates nasional terus duwe interpretasi sing bisa ditrima dening mayoritas ora resmi sing mbedakake minoritas. Yen ana asas umum saka prinsip, dikarepake manawa beda-beda ing asal, basa, lan interpretasi saka prinsip kasebut ora kena masalah ing masyarakat.

    Nang endi wae, kelompok minoritas bakal ngurmati mayoritas nalika njaga identitas, yen prinsip-prinsip universal dienggo bareng lan basa sing dipocapake diucapake kanggo ngomongake, yen ora ana masalah lan ora ana masalah urip bebarengan, nanging cerai .

  5. Diewer wrote:

    Ha Martin (lan kabeh),

    Mesthi penjelasan banget babagan eksistensi kita ing bumi iki ... Aku maca "Takhta paling mbebayani" saka Larken Rose - sampeyan bisa ngundhuh ing internet minangka ebook. Mungkin iki malah link ing situs web sing aku nganti. Iku apik banget bab penguasa lan wewenang sing disebut lan apa sing bener. Aku bisa menehi rekomendasi!

    Apa sampeyan ngerti apa angele? Aku ngerti yen aku ora dadi wong sing dadi pamrentah sing aku lakoni ing kene, sing aku luwih 'saka iku lan amarga saka kahanan aku, aku mesthi uga ngalami apa wae ing' sistem '.

    Carane sampeyan bisa ndeleng ing tangan siji carane 'bajingan munggah' (excusez le mot) kabeh iku ana lan isih terus positif? Aku nemokake yen kadhangkala angel banget, amarga sampeyan kerep digeguyu dening sistem. Aku bisa mikir yen aku luwih gedhe tinimbang apa sing katon ing peranku kene, nanging ora mbantu aku (durung?) Cukup kanggo nggawe urip urip. Carane kowe / kowe nglakoni?

    Iku ora lack pengetahuan lan wawasan - Aku wis ing dalan iki kanggo akeh taun, nanging aku nemokake angel kanggo nggawe kombinasi ... Amarga gesang lan apa sing disebabake pikiran lara iku angel kanggo munggah ing ndhuwur iku - nanging sing uga tujuan saka sistem, aku ngerti sing. Ora ana sing duwe kendali kanggo iki?

  6. ion wrote:

    Ing gagasan lan cara pamikiran individu ing balik NWO ora bakal langsung katon dening massa sing uga weruh sawetara kaluwihan saka NWO. Ing buku iki dening A. Ralph Epperson saka 1989 (wong njero) dheweke ngandhani apa sing bakal dilakoni NWO. Sampeyan wis dielingake. Banget.

    Wikipedia:
    Epperson minangka pitados lan pendidik ingkang kuwat wonten ing Pangertosan Konsep Sejarah, ingkang dipunsebut kanthi ringkes, "sejarah boten namung kagambaraken babagan kepahlawanan." [3] mayoritas sejarawan saiki, yaiku Pandangan Sengaja Sejarah. Epperson nggambarake Pandangan Sengaja Sejarah, "kedadeyan sejarah kedadeyan kanthi ora sengaja, amarga ora ana alesan sing jelas. Para penguasa ora bisa ngintervensi. "[3] lan" ora ana sing ngerti apa acara - - padha mung ". [4]

  7. Inggris wrote:

    Kita bakal bisa ndeleng manawa "permusuhan" antarane adidaya bakal nggawe aliansi marang mungsuh-mungsuh sing wis diciptakake "umum", tansah ngasilake lan bisnis gedhe (sajrone kasus iki utamane para revolusioner Islam lan pungkasane nglawan kabeh kelompok fundamentalis. sapa sing ora peduli karo NWO bakal njaluk paling awon). http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/01/Amerikaanse-Europese-Russische-invasie-van-Libi-begonnen..

    Mungsuh 'umum' sing penting kanggo sekte Babil kuwi minangka manungsa sing duwe sipat asli kanthi cara biologis, lan kudu diganti lan diowahi. Lan banjur uga ancaman palsu saka planet-X sing diinterpretasikake dening Freemason, sing padha mbudidaya mbudidaya menyang aliran pikirane ing ati.

  8. Treowd wrote:

    Apa iku Diri? Secret Know the Self.

  9. Treowd wrote:

    <The Love Foundation
    Inspiring People To Love Unconditionally
    http://www.thelovefoundation.com/

  10. Treowd wrote:

    New World Order - Salah Konspirasi Pemerintah Donya (Dokumenter)

  11. njelasno wrote:

    Aku rumangsa luwih akeh yen wutah kesadaran eksponensial tansaya tambah, aku sok dong mirsani kabeh. Iku perasaan saka getaran sing aku weruh nalika aku ngucapake sesambungan karo manungsa, ndeleng babagan perkembangan geopolitical / ekonomi tartamtu lan nilai sing ngidini wong bisa ngalahake materi kasebut. Kita isih ora percaya ing titik-titik tartamtu, nanging jero ing dasar kita padha.

    Wong ora bisa ditipu kanthi cepet, amarga sampeyan bisa ngomong sepira kerepe sampeyan bisa ngaplikasi trik sing padha sadurunge bisa ngerjakake cara kerjane?

    Sang Prabu ora duwe sandhangan apa-apa.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup