Makanan sintetis nano-tech lan pencarian Google kanggo kalanggengan

Filed in NEW INSIGHTS by ing 27 Februari 2016 12 Komentar

Google wis nyewa genetis ndhuwur ing dheweke nggoleki imortalitas. Google wis rampung ing 'peta dalan' kaya asring diterangake dening transhumanist Ray Kurzweil sing ngenalake istilah 'singularitas' lan ngakoni manawa ing 2045 tekan imortalitas. Sadurunge Aku wis dilapurake sing wis ditemokake yen kodhe DNA bisa disetel ulang kanthi ngganti bagéan saka untu DNA sing nyebabake penyimpangan tartamtu. Teknologi ing mburi iki tansah didhasarake ing nanotechnology. Kanthi nanoteknologi bisa. . .

Kanggo terus maca artikel iki utawa melu diskusi forum, sampeyan bisa dadi anggota kanthi ngeklik tombol 'dhukungan' sampeyan. Iki bakal menehi akses menyang artikel liyane lan forum lan melu perjuangan kanggo jagad sing luwih apik. Sampeyan saiki bisa melu langsung. Sampeyan wis dadi anggota saka 2 € / wulan lan kanthi mangkono ndhukung aku supaya terus nglawan kanggo kabebasan.

dhukungan sampeyan

tags: , , , ,

Babagan Author ()

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup