Ancaman nuklir saka Korut kumpul karo ancaman paling gedhé kanggo manungsa

Filed in NEW INSIGHTS by ing 11 Bisa 2017 29 Komentar

Sadawane sawetara minggu kepungkur, warta sajrone pemilihan Prancis wis fokus marang ancaman perang AS marang Korea Lor. Negara kasebut dumadakan banget mbebayani amarga bakal melu pembangunan senjata nuklir lan mesthi ora dikepengini manawa sampeyan diarani Amerika, nanging iku alibi sing apik kanggo fokus maneh marang owah-owahan rezim. Sing ora katon gampang banget kanggo pindhah ing Korea Lor, amarga sampeyan ora bisa gawe kaya sing gampang ing negara liyane Gene Sharp method aplikasi. Iku cara sing saiki kita deleng ing Venezuela, umpamane, manawa para manajer revolusioner miwiti ngritik tatanan sing ditetepake liwat media sosial, banjur wiwit mbantah kanthi tentrem lan mbebayani sacara mbebayani tumrap fungsi ekonomi. Sing kudu pungkasan meksa rezim lungguh kanggo tumindak lan kadhangkala sampeyan bisa nggunakake manajer révolusi (Shell) nyemprotake lenga ing geni, kanthi nyenengke perang karo polisi. Pungkasane sampeyan bisa uga pindhah, kaya ing Ukraina kedadenkanggo njupuk snipers ing wong lan nyalahke pemerintah saiki. Sampeyan mung bisa muter game kasebut yen sampeyan duwe akses sing gampang menyang negara lan manajer révolusi sampeyan bisa kerja. Ing video ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng cara cara iki digunakake ing laku. Iki ora ana ing Korea Lor. Negara kasebut ditutup kanthi hermetically. (maca liyane ing sangisore video)

Korea Utara mbutuhake pendekatan khusus lan kudu ana dhukungan saka ing saindenging jagad, amarga mung pilihan sing ditindakake yaiku nglamar cara Irak, Libya, Afghanistan lan Suriah. Sampeyan kudu dicathet menawa sampeyan bisa kanthi gampang banjir negara-negara sing diarani para ekstrimis jihadis Islam. Iki minangka pejuang sing kanthi sengaja wis dibiayai lan bersenjata dhewe liwat negara-negara vassal kaya Arab Saudi, lan banjur supaya sampeyan nindakake karya reged kanggo sampeyan. Ing Suriah, agenda iku luwih rumit lan luwih gedhe, nanging kita ngomong babagan liya wektu. Korea Lor minangka kasus kapisah. Mulane sampeyan kudu bisa ngumumake yen negara kasebut mbebayani amarga ngancam bakal numpes AS. Perkembangan senjata nuklir yaiku alibi sing sampurna. Ing donya iki kebak perkara kasebut, nanging ora kena menyang negara sing bisa digunakake. Nanging apa sing diarani Amerika iki? Uga gunakake kanthi bener? Ya, nanging mung defensif. Ing kasus apa wae, iku crita sing luwih apik kanggo menehi donya perasaan masalah ing game 'Masalah, Reaksi, Solusi'. Wekasane, kabeh ketegangan antarane kekuwatan gedhe ing donya, peperangan sing terus-menerus lan peperangan sing ngancam, utamane kanggo menehi sampeyan idea yen perdamaian donya ora bakal teka. Iku masalah karo modal P ing dialektika Hegelian saka tesis lan anti-tesis (waca kene panjelasan) yen dalan kudu bisa kanggo pamarentah donya ing ngendi masalah kasebut ditangani.

Alesan nyata sing ancaman iki saka perang, perang, nanging uga krisis financial, pengungsi, populasi nyawiji, konflik agama, terrorism, virus, lingkungan, lan sapiturute, lan sapiturute, sing diwutahake ndonya, bisa ditemokake ing riset ing sing ringkih donya. Saiki istilah paling anyar iku 'jero negara'. Teges sing dimaksud ing istilah iki mung minangka lemah banget saka negara jero. Negara ing jero bakal dibentuk dening multinasional sing utamané mbukak pamaréntahan ing AS. The 'jero negara' iku ing (kontrol) media alternatif dianggep klub sing Donald Trump wis dijupuk bebandan lan yen statement bakal dadi konco u-dadi ing kawicaksanan menyang janji Pemilu sawijining. Nanging, jero negara sing nyata, yaiku aristokrasi lan Roma. Sampeyan bakal nemokake sing diterangake artikel iki. Klompok iki wis nginstal boneka ing kabeh pemerintah ing donya. Wong-wong mau mainaké pamérangan lan aturan ing aturan dialèk Hegelian, tansah nglibataké tesis lan anti-tesis. Pasukan kudu nduwe counterforce lan liwat perjuangan antarane rong bidang kasebut pungkasane gabung (sintesis); solusi kasebut. Ing jero negara nyata kurang konco katon demokrasi ing West (endi wong bisa milih antarane wayang saka jero negara nyata) lan negara liyane konco pemimpin kuwat. Padha mimpin wong karo masalah saka perang kanggo masalah lingkungan nalika ing wektu hard kanggo mbangun bebaya paling manungsa lan muter dormant nalika wong-wong tresna ing manungsa waé saka diversions.

Apa bebaya paling gedhe iki? Sampeyan katon ing. Iku 100% manawa sampeyan maca teks iki liwat internet lan mbokmenawa setengah saka pembaca katon ing tablet utawa smartphone. Ora, aja nyerah amarga sampeyan mikir saiki: "Apa kita njaluk saiki kanggo pangripta?". Maca liyane kok. Internet kuwi saiki isih ora ono lan sumber informasi. Sampeyan bisa, contone, njaluk analisis kritis lan sinau akeh perkara sing mesthi kudu dilebokake menyang akeh alangan. Iku sumber informasi sing sugih. Lan sing luwih akeh kanggo perusahaan kaya Facebook lan Google, amarga bisa ngetutake kabeh obahe. Ya, sampeyan wis ngerti sing; Aku ngerti. Nanging apa sing sampeyan ora ngerti durung yaiku yen otak sampeyan kudu teka ing internet. Sampeyan ora bisa nampa iku, nanging generasi sabanjure bakal. Perusahaan kaya Google lan Tesla's Elon Musk, nanging uga Facebook kabeh pengin. Nanging dheweke pengin luwih akeh! Lan bakal entuk sing luwih akeh, amarga teknologi iki adoh banget nganti bisa nggawe sampeyan sosis. Sing paling awon njupuk penyakit adoh lan nolak proses penuaan. "Apa gunane! Padha ora bisa nggawe sing durung!"Ing video ing ngisor iki, monggo ngrungokake carane teknis eksekutif Google Ray Kurzweil nerangake yen" masalah "iki ing sekitar 2030 wis rampung. Iki wis kakehan perkembangan ing bidang nanoteknologi. Nano-bot bisa nyedhaki sel-sel liwat aliran getih lan reprogram "kasalahan". Iki tegese yen sampeyan pengin dadi layak kanggo iki, sampeyan kudu ngidini nano-bot ing awak kanggo ngatur sing. Ana desas-desus yen nano-bot-bot iki mesthi ana ing vaksinasi lan chemtrails, nanging aku bisa mbayangno yen sampeyan ora bisa ngandel. Nanging yen saiki ditampilake yen nano-bot bisa bener-bener ngatasi penyakit kasebut lan malah bisa ngerayakno awak sampeyan lan menehi sampeyan tampilan taun 25; Apa sampeyan wis disemprotake menyang aliran getihmu? Betting?

"Ya, apa sampeyan dick sampeyan. Ana apa-apa mbebayani babagan sing? Sing mung positif? Sing ora luwih serius tinimbang ancaman perang utawa senjata nuklir?"Aku ngomong lan aku bakal ngandharake apa. Yen sampeyan duwe konektivitas otak saka Neuralink Elon Musk utawa nano-bot ing Ray Kurzweil, sampeyan nyumerepi ing internet. Sing uga didol minangka pangembangan sing positif, amarga superkomputer lan rekan Google sacara artifisial bakal menehi sampeyan sumber sugih Pengetahuan bisa diakses langsung saka otak panjenengan nawakake lan nggawe project virtual reality langsung menyang pusat visual. Anak-anak sampeyan bakal sinau luwih cepet lan akeh liyane lan jagad anyar kemungkinan bakal digawe. Bahaya mbokmenawa durung jelas. resiko sing mbok menawa rangkuman paling minangka nderek: Nanotechnology bakal ngganti saben sel ing awak liwat nano-teknologi maleh sel, sing ora mung bakal ngganti Biologi asli badan lan atine dening kurang sensitif lan ora mati nano-sel, nanging uga sing gumantung tanggung ing komputer saka Google lan mikir independen (sampeyan isih mikir sampeyan bisa nindakake) nanging isih kalebu "sawijining pikiran" sing iki disetujoni dening Intelligence Ponggawa sing Ngatur akses port menyang otak. Lan amarga Ray Kurzweil (lan akeh wong liya sing ngumumake iki) yakin yen singularitas iki (kaya sing disebutake minangka perpaduan manungsa lan intelijen buatan) ing 2045 kasunyatan bakal lan amarga sambungan otak wis dikarepake kanggo 2020, sampeyan ngerti carane akeh taun sampeyan isih kudu nentang iki perbudakan digital ancaman. Oh ya lan 1 babar pisan. Sing nanoteknologi uga bisa nyedhaki DNA ing awak manungsa lan ngganti kode ing DNA, sing tanggung jawab kanggo proses penuaan lan mati. Singkat; Sawise sampeyan lagi ana ing jaringan Google karo otakmu (lan kabeh sel ing awak) lan sampeyan bakal abadi, yaiku awal saka perbudakan lan penjara sing tanpa wates ana ing sangisore intelijen buatan. Punika ing ngendi negara nyata nyata bisa nyedhaki nalika ngganggu sampeyan karo perang lan masalah liyane.

117 enggo bareng

tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (29)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Iku kabeh mung positif! Ora kaya dhemen pikirane Vrijland:

  2. Nils wrote:

    Apa ora malah yen kita maca buku kasebut ing Walanda kanggo njaluk demokrasi maneh? Aku teka kanggo revolusi marang kediktaturan EU!
    Punika buku: http://www.aeinstein.org/wp-content/uploads/2013/09/FDTD.pdf

    Noblesse ngajeni, wektu kanggo mencet bali karo sumber daya dhewe!

  3. SalmonInClick wrote:

    Ngomong apa sing wis kedadeyane ing dina terakhir karo chemtrailing ... wis nyuda akeh. Langit biru sing cetha dadi srengenge warna kuning sing dawa utawa ora tau ditonton ing taun-taun pungkasan.

  4. densie wrote:

    nyebar nanopartikel cukup? Inhalasi cukup kanggo keselarasan karo 5G
    kanggo mujudake?
    iku mung pilihan ...
    a prompt ...

    namsthe

  5. Averroes wrote:

    Minangka WO2 minangka acara sing direncanakake lan diatur kanthi resmi (kurban) kanthi puluhan juta kematian akibat. Contone, puncak klimaks WO3 bakal padha kanggo nggawe kurban sing perlu lan nomer 500.000.000 Georgia Guidestones. Aku ngomong climax, amarga aku pracaya yen WO3 wis ditindakake, wiwit '45 wis liwati dadi perang bisu.

    Wong sing isih urip sasampunipun puncak kasebut bakal digantung ing 'kothak kontrol' nggunakake infrastruktur digital. Peternakan George Orwell dadi kasunyatan.
    ----------------------------------------------
    "Ing cendhak; Sawise sampeyan gumantung ing jaringan Google otak (lan kabeh sel ing awak) lan sampeyan langgeng, sing awal perbudakan telas lan panangkaran ing Intelligence Ponggawa. "

    Lan ing jaman iku bakal padha ngupaya pati, nanging ora bakal ketemu. lan kepéngin mati, lan pati bakal ngungsia saka wong-wong mau.
    Wahyu 9: 6

    ----------------------------------------------

    WO2 diterangno, iku uga tes teknik sosial kanggo implementasi mangsa ngarep. Coba nyinaoni kemah-kemah pekerja kanthi kerja paksa lan motto macabre 'Arbeit macht Frei':
    http://spitfirelist.com/books/manning.pdf
    https://vault.fbi.gov/adolf-hitler/adolf-hitler-part-01-of-04/view

    • Averroes wrote:

      George Orwell: "... Aku weruh bocah cilik, mbok menawa sepuluh taun, nyedhiyakake dalan gedhe ing dalan sing sempit. Aku sing yen mung kéwan kaya weruh kekuatané, kita kudu ora bisa nguwasani wong-wong mau, lan padha ngeksploitasi kewan kaya sing kaya ngono marang wong proletar sing sugih. "

  6. Averroes wrote:

    Lan iki dialektik (Spiel) isih terus lan saiki para aktor yaiku: Kissinger, Trump (Drumpf), Putin dll.

    Marga saka panemune, kowe kudu perang,

  7. Averroes wrote:

    Paus Francis: Aku bakal ngandelake nasibe manungsa menyang Virgin (Isis) ing Fatima

    Dina Basa (Isis) ing dina srengenge

  8. Averroes wrote:

    Rumangsa bali menyang NASA lan Trump: "... ngapusi apik tenan ..." ?!

    JFK lan rembulan
    Drumpf lan Maret

    https://youtu.be/5HMwKwWnV4k?t=17m43s

  9. Averroes wrote:

    Stanley Kubrick, Apollo 11 lan The Shining

  10. Averroes wrote:

    Appollyon

    Bakal sih-kadarman Paduka punapa saged kacariyosaken ing kuburan? utawa kasetyan Paduka ing karusakan?
    Jabur 88: 11

    Lan Padha ratune, Kabeh kang angel ing teleng palimenganing pati, kang jeneng ing basa Ibrani Abaddon, nanging ing basa Yunani nduwèni jeneng kang Apollyon.
    Wahyu 9: 11

    Donald Drumpf:
    Ing Gematria Wikipedia 'Trump' = 88
    http://www.washingtontimes.com/news/2017/mar/2/press-coverage-of-trump-i...

    http://forward.com/news/349362/is-donald-trumps-endorsement-by-88-retire...

    http:// http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-russia-flight-search...

    Letterman (33) lan Drumpf (33) ing 1988, Trump yaiku Donnie Darko

    • Averroes wrote:

      "Limalas taun kepungkur, lurung-lurung ing Leningrad mulangi siji perkara: Yen perang ora bisa dihindari, sampeyan kudu ngalahake dhisik." Vladimir Putin

      Ing novel George Drewwell, 1949, novel 1984, informasi sing ora konsisten karo katrangan Big Brother wis dibuwang ing Memory Hole. Ing dystopia Amerika sing saiki kita urip, informasi kasebut ora dilapurake manawa.

      Ing April 26 - 16 kepungkur - Lt. Gen. Viktor Poznihir, Wakil Kepala utama Operations Direktorat ABRI Russian, nyatakake ing Moscow Konferensi Keamanan International Sing Command Operasi saka Staff Umum Russian wis Rampung Sing Washington wis nyepakaké pisanan serangan nuklir ing Rusia.
      http://www.zerohedge.com/news/2017-05-13/paul-craig-roberts-rages-are-you-ready-die

  11. kamera wrote:

    Frighten lan sampeyan kabeh mau ing (jempol)

    Malah diganjar hadiah nalika sampeyan motret (utawa sijine ing pemandangan, Munch uga minangka conto becik)

    https://thepowerofthefrontcover.files.wordpress.com/1985/06/national-geographic-100-best-pictures-cover.jpg

    Bom paling Fearful (bom 1?)

  12. Averroes wrote:

    Google Jigsaw extension saka kompleks industri militer, agenda neocon:

    Organisasi kasebut disebut Google Idea Groups, sing wis diganti jeneng dadi "Jigsaw." Fokus iki wis diganti, saiki wis direkrut ing donya. Konco situs Interlocking massive janji demokrasi, kaluhuran lan cahya, aturan lunak aman, lan latihan ing aktivitasé politik Apa sing kasunyatan saka anak mati, utawa flag terrorism palsu, utawa penet penipuan lan agenda nelukaken lan tirani.
    http://journal-neo.org/2017/05/16/jigsaw-beyond-the-cia-and-soros/

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup