'Ekspedisi kaping pindho' babagan ilusi realita

Filed in NEW INSIGHTS by ing 24 Februari 2016 20 Komentar

Kabeh sing ana ing sekitar sampeyan, malah awak dhewe, mung digawe nalika sampeyan ndeleng. Sing cukup kandel. Nanging, pernyataan iki didhukung dening penemuan ilmiah ing bidhang fisika kuantum. Fisikawan kuantum di sakuliah dunya wis ngulang manawa ratusan kali, amarga akeh sing ora percaya lan ing wektu sing padha uga gedhe banget. Punika minangka panemon ingkang langkung ageng tinimbang panemon bilih bumi bunder. Penemuan iki adhedhasar test sing penting nanging prasaja. Kanggo pangerten sing apik babagan iki, sampeyan kudu ngerti babagan ombak. Akeh barang ing kene. . .

Kanggo terus maca artikel iki utawa melu diskusi forum, sampeyan bisa dadi anggota kanthi ngeklik tombol 'dhukungan' sampeyan. Iki bakal menehi akses menyang artikel liyane lan forum lan melu perjuangan kanggo jagad sing luwih apik. Sampeyan saiki bisa melu langsung. Sampeyan wis dadi anggota saka 2 € / wulan lan kanthi mangkono ndhukung aku supaya terus nglawan kanggo kabebasan.

dhukungan sampeyan

tags: , , , , , , ,

Babagan Author ()

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup