Interaksi antarane manungsa lan asal-usulé

Filed in NEW INSIGHTS by ing 12 Juni 2015 19 Komentar

kode sumberSanajan wong adhedhasar pitakon babagan fisika kuantum lan 'Double Slit Experiment' (pirsani kene) bisa nyimpulake yen aku duwe pamikiran nyetujoni urip, ing ngendi kabeh iku mung proyeksi lan wong mung bisa nggambarake "realita" minangka jenis hologram, yaiku kesimpulan sing ora bener. Theoreticians behind the documentary series 'Holographic Universe'nuduhaké samubarang otak kita minangka proyeksi hologram lan kita mung ngambang minangka panampa ing' Bidang Informasi 'ing ngendi proyeksi holografik diarahake, kaya ing' Unlimited I '. Manungsa ing kene ing bumi utawa ing proyeksi sing ditemtokake banjur, kaya mangkene, wis ilang 'wayang ing game'sing diarahake saka kasunyatan sing luwih dhuwur ing' Informasi kolom '. Sing ana kolom informasi saka realita sing digambarake minangka sejenis proyeksi holografi yaiku kesimpulan sing meh ora bisa dicegah yen sampeyan miwiti saka fisika kuantum lan panemuan 'The Teeth Slit Theory'. Matter banjur mung njupuk formulir tetep nalika katon. Nanging, uga ana ilmuwan sing ngandharake yen ana gunggunge gerakan gelombang gunggunge sing ngakibatake pola interferensi kasebut (ndeleng kene). Téori kasebut dianggep 'kamungkinan gedhé', nanging durung direplikasi. Yen ana sing bakal dadi kolom informasi saka "realita" kita dianggep lan eksistensi kita bener-bener ora luwih saka panrima ing bidang informasi, sing bisa ngomong kanthi kepastian yen iki mung panrima lan ora bebarengan saluran? Singkat: kok ora ana interaksi karo lapangan informasi?

Yen kita ndeleng DNA manungsa, bisa disimpulake sawise analisis jero yen peta genetika manungsa disimpen ing DNA kita minangka paket informasi utawa basis data informasi. Ray Kurzweil (ahli filsuf, transhumanis lan unggul ing Google) nyatakake yen ilmu pengetahuan dadi luwih akeh ilmu komputer. Minangka asil, nanoteknologi njamin yen wong kaya Ray Kurzweil ngaku yen kita bisa mbangun wong sawise wektu sing cendhak. Sawise kabeh, yen DNA manungsa bisa direkonstruksi karo nanoteknologi, mula jebule kabeh awak manungsa bisa uga direproduksi. Paling cetha sing uga tujuane Google X proyek. Yen kita bali menyang panentu babagan urip ing fisika kuantum, mesthine dadi fenomena aneh yen hologram - pengalaman manungsa ing kasunyatan iki - bisa mbangun hologram anyar liwat nanoteknologi. Ray Kurzweil ngakoni manawa wong ing 2045 dadi abadi lan kita duwe avatar dhewe. Saiki yen kita mung nggambarake holografik, kepriye bisa? 'wayang ing game' dhewe anyar 'boneka ing game' mbangun? Nang endi wae, ora ana sing nyukupi karo pikiran deterministik sejatine.

Aku yakin manawa ana arus informasi saka ngendi kita nyedhiyakake utawa nampa bagean gedhe saka kasunyatan kita. Nanging, kita ora mung nduweni fungsi panampa. Ora, ana interaksi. Paling ora ana interaksi karo 'Unlimited Me' sing sadurunge aku kasebut 'Asli'. Ing iki ora dikecualake yen kasunyatan nyata mung wujud nalika kita ndeleng, nanging kita ora mung pengamat. Kita, kaya, disambung karo 'Asli', nanging ora mung ngundhuh informasi, ana interaksi. Penerima, nanging uga pemancar. Kajaba iku, anané wangun tetep sing dikelola kanthi 'gelombang darat' katon minangka pilihan nyata. Aliran informasi sing ndadekake kasunyatan iki ngalangi sanajan kita "ora weruh". Yen ora, hologram kasebut bisa nggawe hologram anyar ing proyeksi hologram nalika Ray Kurzweil ngrampungake avatar. Mugi-mugi sampeyan tindak kula.

Sampeyan uga bisa mbandhingake anané 'kolom informasi' utawa sumber kode sumber nganggo internet. Nalika sampeyan nguripake komputer utawa smartphone, gambar kasebut metu saka kolom informasi. Nanging, sampeyan bakal sesambungan karo kolom informasi liwat keyboard utawa sensor liyane sing digantung ing piranti. Biokomputer kita sing disebut 'awak' uga berinteraksi karo lapangan informasi kasebut. Aku percaya yen ana lapangan informasi asli sing sumber asli kabeh realita. Lapangan ngendi kabeh kode yen iku bener utawa saiki ditulis lan kang kita 'Original' jenis pemancar / panrima lan uga nitahake. Supaya awake dewe nggawe kreator utawa co-writers saka kode sumber. Sapa waé sing ana ing omah ing operasi komputer mangerténi manawa lapisan piranti lunak sing dibutuhake kanggo njupuk gambar sing katon ing layar. Ing komputer Windows iku ing lapisan Windows tenan lapisan Dos ngisor maneh sumber prosesor kontrol kode gedhe-gedhe adhedhasar lan zeros. Saiki iku ing tampilan Mulane sing 'asli' saka wong ing lapisan Creative lan transceiver saka biocomputer disebut 'awak' firewall mati wis rampung dening pihak sing owah lapisan program liyane. Aliran informasi wis disusupi, kayane. Ayo digandhengake nang endi wae ing 'dimensi sing luwih dhuwur' - utawa luwih becik sampeyan kudu nyebut ukuran sing luwih murah, amarga luwih adoh saka sumber - ing tingkat program sing, kaya mangkono, mengaruhi pemahaman kita ing tingkat Windows, pemahaman kita disusupi. Kita duwe fungsi firewall utawa kanthi tembung liya: kontak karo kita 'Asli' sing kepengin nyalipaké kode sumber lengkap kanggo kita wis disusupi. Kita bisa duwe interaksi karo kode sumber kasebut saka 'Asli' kita yen bisa ngatasi firewall utawa hack.

Aku sering disebut matrik Saturnus-moon utawa uga Matriks Iblis (pirsani kene). Saiki wong sing duwe keyakinan agama bisa ngomong: "Ya, lan mulane sampeyan kudu Yesus utawa Allah saiki supaya sampeyan teka ing swarga."Inggih, mbok bilih ingkang mboten damel pamaca ingkang saestu badhe mikir rumiyin kanthi dhasar ingkang kula tulis. Apa konklusi sing bisa digambarake ing basis lapisan 'lapisan luwih dhuwur' utawa lapisan sing luwih jero, kayata kolom informasi utawa luwih becik yen kode sumber ditulis, yaiku kita (asli kita). kudu bisa nulis ulang lapisan Windows sing disusupi. Lapisan Windows pungkasane gumantung ing kode sumber. Singkat, yen kita nggawe pangaturan ing 'level Dos' utawa ing level bit lan byte, mesthekake yen firewall ora bisa dilakoni maneh, tukang ngembang kasebut duwe masalah. Banjur basis daya sing adhedhasar hack utawa firewall ing tingkat Windows ilang. Ing ringkes, basis daya sing mbatesi kita ing babagan kesadaran telu dimensi-lima-rasa iki banjur rampung tenggelam. Ing gambar: Bayangke Ray Kurzweil mbangun donya Avatar nganggo Google lan ninggalake avatar sing disetel karo kode software sing dikarepake. Padha duwe, minangka, firewall dibangun ing Avatar. Yen wong saiki ngerti carane break utawa reprogram fungsi firewall (hack yen seneng), sing Avatar uga bisa nampa informasi liyane saka internet nirkabel. Iki tegese basis kekuasaan Google ing avatar sing ora ana maneh.

Aku mikir manawa saka lapisan saka 'kode sumber' sibuk reprogramming kasunyatan. Ing tembung liyane: Aku ngira 'Asli' bakal mbubrahi matriks Saturnus-rembulan. Kepiye carane kita nindakake iki? Kita 'Asli' ora gelem nampi sing kita firewalled, sing tegese kita mung njaluk apa tukang bangunan sing firewall Windows pengin kita njaluk. Kita, kaya mangkene, nulis ulang firewall saka kode sumber. Utawa luwih becik, kita nulis kode sumber anyar sing manawa kode firewall Windows ora ana maneh fungsi. Apa sing aku ucapake ora bisa ngandhakake yen para matriks matriks ora bisa program ing tingkat kode sumber. Lan iki pancen esih. Manungsa utamané kreatif lan mulané ana kontak karo sumber kasebut. Pengawal hibrida Archontonic saka ukuran katelu iki mung kontak karo pembangun, sing mung lapisan program 1 sing luwih dhuwur. Wiwit saka akeh lapisan kode, Archons - tukang bangunan matriks - ing level Dos. Nanging, wong bisa ngubungi kode sumber kasebut. Mulane dheweke kudu kita amarga padha ngarep-arep bisa nggunakake program pemrograman kode sumber kita kanggo entuk manfaat dhewe. Kanthi cara iki, pangarep arep menangake cukup jiwa sing menehi akses menyang kode sumber, supaya bisa ngiyatake fungsi firewall kita ing lapisan Windows - ing pengamatan telung dimensi. Padha pengin terus menyang basa daya amarga padha manggon ing ilusi sing padha ana regane. Nanging, wong ngerti dheweke dadi sumber, karo dheweke 'Asli'. Nyadari yen awakening paling gedhe kanggo wong. Ngerti sampeyan asli. Sampeyan kreatif lan ana kontak karo kode sumber.

Daftar pranala sumber: Wired.com

62 enggo bareng

tags: , , ,

Babagan Author ()

Komentar (19)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Torah-Freeman wrote:

    Man Nanging Petrus sing saka meriam njaba, nefesh ing, utawa sing firewall mati, ing ngisor 4-kathah, awak model kang Awak reged dirajut, kang urip ing getih, kewan iku roh lan poto-kesadaran, tansah obah-kang tuwuh kanggo sawijining potensial lan apa laten, ditampa thanks kanggo donya sing luwih dhuwur bisa teka wahyu. We ing roh lan poto-kesadaran, saka Roh lan Nesjamah (Original) memang karyawan / kreator, yen aku ora nggawe awakku babu saka 4 ngisor utawa supaya, banjur kita dhéwé firewall, niat iku murah elevate 4-pirang lan digunakake kanggo nggawe marriage njupuk Panggonan (ing tengah punika manggih, bisa dadi nglarani yen siji ora siap, padha bakal ngilingake sing padha duwe akeh kanggo mbenerake) lan kabèh wong, nang njaba malaekat cahya tegas-ora illusory ngadeg, nglibatno katon lan ngilang, materialize lan dematerialize, ing cendhak, wis climbing undakan saka ngisor munggah, lan mudhun saka ndhuwur mudhun, firewall ing saben tingkat wis rusak lan sampeyan bisa lelungan.

  2. Torah-Freeman wrote:

    Dalan kanggo ndhuwur iku cara kanggo Inner lan uga cara bali, sing stands munggah worth dening patut (awakened) diwenehi wewenang mangan saka Wit urip, siji banjur entuk akses dadi Tree kang siji pancen. Roh-roh sing awake firewall, supaya wong-wong mau padha mangsa lan Digest animate ing 4-akeh, kepinginan kanggo ngrungokake. Banjur iku roh lan temtunipun bakal pindhah 100% ing materialisme, utawa spiritual / faker intelektual, kang piyambak lan nyebabake karusakan sing langsung lan ing cilik degenerate awon punika setan / pangrusak / ing destructieven arep mung urip. Sing menehi Gambar / ecomomische / legal entitas urip lan sing mangkono dikenali, menehi urip mati, kang mati menehi urip dhewe firewall lan menehi wong kang laku nasar gaib kakuwasan / kakuwasan / perancang kemampuan kanggo mbangun Order sing dikarepake dening sing (wong bodho).

  3. buttercup wrote:

    Inggih, punika saestu sanget informasi babagan otak kita kedah diproses saben dinten.
    Iku cukup seni kanggo bisa nyaring kabeh, lan ora nyimpen kabeh ing hard drive.
    Ayo pindhah ing kaping, supaya mbusak liwat eg meditasi.
    (kita kabeh banget kurang geter ing ether karo kabeh kita)
    Ndandani pembenahan DNA 528 HZ

    https://www.youtube.com/watch?v=b-6B2zyoFsI

    Lan dear Martin, aku ngerti kita kabeh wis diuji hard, ora ana sing kajaba katon.
    Nanging, kita saka Sumber Ilahi mung kudu netepi hukum 12 Universal.
    Hukum-hukum politik ora ana apa-apa.

    http://vitalifeiten.nl/de-12-universele-wetten/

    • PasOpSmoking Mencegah Brainwashing wrote:

      Aku wis nonton video 'akhir minggu waking' vitalifeiten.
      Kabeh sing perlu yaiku katresnan.
      Utawa: Kabeh sing perlu yaiku roti?
      Kabeh sing awake wong mangan roti.
      Roti iku panganan budak.
      Lan uga banget ala kanggo kesehatan sampeyan. Malah malah luwih ala tinimbang rokok, sing uga dianggep wong-wong sing pinter kasebut.
      Lan mbokmenawa uga nganggo tembakau tembaga sing disemprotake.
      Apa gunane sing akhir minggu.
      Ana apa?
      Panganan, pangan lan panganan liyane. "Iku apik banget karo kabeh sing awake, lan uga akeh sing ngguyu".

  4. buttercup wrote:

    Sistem pamikiran kita sing ndadekake kabeh kompleks dadi watara kita.

    Ayo nyoba supaya saben liyane seneng kanthi cara sing positif.

    https://www.youtube.com/watch?v=4ILx3CvEsGw

    Martin, aku tresna marang kepribadianmu (aku weruh aku ana ing awakmu)

  5. buttercup wrote:

    Cinta Sinyal; Musik 528 HZ Frekuensi / ndandani DNA

    https://www.youtube.com/watch?v=v2CvZ6MzMX0

    Geser jantung / perasaan.
    Lan apa sing bisa kita tindakake kanggo saben liyane karo kabeh kita.

    • PasOpSmoking Mencegah Brainwashing wrote:

      buttercup, video urutan anyar iki asalé saka Bea, mitra vitaliti (waca pungkasan video)
      Tokoh oposisi sing dikuasai iki - kanthi urutan layanan Lucifer - wong sing kepencut kanthi resmi ngaku kedaulatan.
      Kesadaran uga weruh Lusifer. Aja ngapusi dhewe karo BS iki

      • PasOpSmoking Mencegah Brainwashing wrote:

        Dadi, buttercup, sampeyan kudu ngganti filter sampeyan. Wis rampung clogged karo umur anyar particles.Vitaliti belongs kanggo klub klub globalisten.Hetzelfde minangka kulawarga Charles Dredge, Chris den ngerti (digawe karo sawetara wong SOPN bejat) Toos Family Nijenhuis (ITCCS), Maud Oortwijn etc.etc.Ia kabeh wis unmasked minangka oposisi kontrol.
        Dadi nyambungake titik-titik iku kabeh sing kudu dilakoni kanggo ndeleng gerakan umur anyar.
        Kanggo sampeyan mung butuh daya pikiran sing logis, supaya entuk belahan kiwa.
        Sing saiki wis diilangi dening akeh.

  6. buttercup wrote:

    Kuliah Kesadaran universal, apik diterangake dening Marco van Delft;

    https://www.youtube.com/watch?v=RbDxnmUchB4

    Carane sampeyan nggawe kontak karo awak maneh?

    https://www.youtube.com/watch?v=AWWp7wfqeHU

    Kesalahan kamanungsan;

    https://www.youtube.com/watch?v=L05PKbi5q4I

    IK - Person minangka khayalan;

    https://www.youtube.com/watch?v=VzRNsSg4DsE

    Apa SAIKI, ngarsane, ngarsane, saiki:

  7. buttercup wrote:

    Lan iki uga bali ing SAIKI;

    https://www.youtube.com/watch?v=NhsctMROWzQ

    Kesadaran murni ora bocor;

    • PasOpSmoking Mencegah Brainwashing wrote:

      Iki mbebayani.
      Paling saya duka ing gerakan umur anyar.
      Reality wis rampung ditolak.
      Anane ora seimbang digawe antarane otak kiri lan tengen.
      Mulane pracaya tinimbang pamikiran nyata sing dipromosekake.
      Perkembangan sing ngancam urip.

  8. Vanchrissum wrote:

    Sampeyan ngerti Martin
    Ana macem-macem jinis sistem komputer.
    sing duwe basa dhewe, padha ora cocog bebarengan lan mulane ora saling komunikasi.
    Supaya sampeyan kudu ngerti apa jenis sistem sampeyan nggunakake minangka sampeyan ngomong.
    Yen saben wong migunakake sistem dhewe, sampeyan kudu nggawe sistem sing beda kanggo kabeh wong supaya bisa saling komunikasi. lan sing meh ora mungkin kanggo kula amarga ora ana sing ngetokake sistem dhewe.

  9. buttercup wrote:

    Mung nanggepi tulisan sampeyan (PasOpSmoking Mencegah Brainwashing.)

    Aja kuwatir karo aku.
    Aku mesthi ora kalebu Gerakan Anyar.
    Ing Brabant mudhun, lan saiki sampeyan durung mangan Roti / Gluten luwih saka 3 taun.
    Mulane mung pangan sing ibu bumi wis menehi kita.
    Aku ora tipe wong sing ora samesthine, lan aku uga ora pengin.
    Setengah Kiri lan Kanan saya seneng banget.
    Mesthi kita tetep nyata.
    Aku ora ngerti Bea van Kessel pribadi, dadi pendukung Vitalifeit dheweke ora.
    Maksudku yaiku kanggo nduweni Damai ing awak dhewe lan manggon ing harmoni karo sesambungan,
    tanpa prejudis kanggo tetangga lan kabeh sing urip.

    Pitakonan; Apa sampeyan mikir Marco van Delft / saka ndhuwur uga dadi New Age?
    Aku ngerti dheweke duwe latihan pijet Shiatsu.

    Pracaya ing alamiah, kanthi becik.

    https://www.youtube.com/watch?v=–6BIKXbq-M

    • PasOpSmoking Mencegah Brainwashing wrote:

      Aku akeh wong nggawe akeh dhuwit ing mburi wong sing lara.
      Mbayangno wong salah. Ngomong, contone, cramp kene cramp ana, pijn adhine lan babras.
      Tinimbang ngatasi sabab, yaiku ngilangi roti lan gula lan E621 lan sampah liyane saka diet, bakal ngrasakake sampeyan, asring tanpa nyatake sampeyan carane nyegah nyiksa, amarga banjur sampeyan ora bakal bali lan banjur bisa ora maneh mbayar villa.
      Lan banjur tip liyane kanggo wong sing kelainan bipolar. Nggawe dhewe ing lithium orotate.
      Wong sing 'kelainan' iki mbokmenawa duwe kurang mineral.
      Litium karbonat diwenehi ing overdose. nalika orotate bisa dianggep dosis normal lan mulane ora sehat. Iku mung conto.

  10. sandercinemon wrote:

    Apa sebabe Neo ing Matrix dioperasikake ing donya kaya sing diterangake kene nanging tansah tangi minangka wong sing nyata ing donya fisik sing resik. Kesimpulan kula yaiku kabeh trick kanggo mbantah wong-wong sing pengin mikir, kaya Hindu / meditasi / apa ing Vedas.

    • PasOpSmoking Mencegah Brainwashing wrote:

      sandercinemon, sing uga kesimpulan kula.
      Kanggo nyimpulake, 6 taun wis liwati.
      Mulane aku siap siap.
      Iki reaksi pungkasan ing tanah konspirasi.
      Amarga iku banget frustrasi kanggo kula.

  11. buttercup wrote:

    Well .. Marco van Delft misale jek dadi profesi sing bermanfaat, ngucapke matur nuwun marang aku, lan dheweke bakal entuk hadiah sing apik karo, nanging wis dianugerahi;

    https://www.youtube.com/watch?v=-Y7aeI1TKB8

    Inggih, lan apa sing dilebokake wong ing cangkeme kaya Gula, E 621 dll.
    Padha asring ora ngganggu, (sampeyan ora nglakoni sing marang Para Papat, Dokter, dll.)

    Meditating Yoga ing wektu iku cukup sehat kanggo napas lan tekanan darah optimal sing apik.
    Dadi ngurangi stres.
    Apa sing luwih penting kanggo kabeh kita, lan apa urip;
    (utawa iki fiksi?)

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup