Kabeh ing sangisoré srengenge ana ing tembang

Filed in NEW INSIGHTS by ing 16 April 2015 9 Komentar

'Kabeh ing sangisoré srengenge ana ing tembang'; punika band Pink Floyd nyanyi wonten ing lagu 'Eclipse'. Kabeh sing ana ing sangisoré Srengéngé sajak. Apa tegese kasebut? Aku sadurunge nglakoni artikel kasebut (waca kene), nanging diwenehi inspirasi dina iki kanggo bali maneh. Yen kabeh iku 'in tune' - miturut musisi kasebut aku duwe (musik) dhuwur banget. . .

Kanggo terus maca artikel iki utawa melu diskusi forum, sampeyan bisa dadi anggota kanthi ngeklik tombol 'dhukungan' sampeyan. Iki bakal menehi akses menyang artikel liyane lan forum lan melu perjuangan kanggo jagad sing luwih apik. Sampeyan saiki bisa melu langsung. Sampeyan wis dadi anggota saka 2 € / wulan lan kanthi mangkono ndhukung aku supaya terus nglawan kanggo kabebasan.

dhukungan sampeyan

tags: ,

Babagan Author ()

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup