Matriks ora penting, kabeh ana ing 'pikiran'

Filed in NEW INSIGHTS by ing 22 Juli 2015 8 Komentar

'Matriks ora penting, kabeh ana ing pikiran', minangka pernyataan sing aku krungu minggu iki lan mesthine panginten worth mikir. Ngomong babagan matriks lan kombinasi kuwi ora penting; mikir babagan struktur daya ing bumi ora penting; saben wujud pengalaman njupuk ing pikiran lan mila. . .

Kanggo terus maca artikel iki utawa melu diskusi forum, sampeyan bisa dadi anggota kanthi ngeklik tombol 'dhukungan' sampeyan. Iki bakal menehi akses menyang artikel liyane lan forum lan melu perjuangan kanggo jagad sing luwih apik. Sampeyan saiki bisa melu langsung. Sampeyan wis dadi anggota saka 2 € / wulan lan kanthi mangkono ndhukung aku supaya terus nglawan kanggo kabebasan.

dhukungan sampeyan

tags: , , , , ,

Babagan Author ()

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup