Carane sampeyan medhot saka matriks lan isih urip ing jero?

Filed in NEW INSIGHTS by ing 16 April 2015 4 Komentar

Ing September 2014 aku nampi - kaping pirang-pirang pitakonan - ing esensi artikelku bab matrik: "Carane aku nyopot dhéwé saka matriks lan aku isih bisa urip ing matriks?"Contone, ana wong sing njaluk pitakonan ing ngisor iki: Aku wis ngenteni sawetara wektu kanggo maca artikel sing ditulis. Saka umur dini, aku wis kepengin banget karo topik sing nggawe sakabehe luwih gedhe. Aku. . .

Kanggo terus maca artikel iki utawa melu diskusi forum, sampeyan bisa dadi anggota kanthi ngeklik tombol 'dhukungan' sampeyan. Iki bakal menehi akses menyang artikel liyane lan forum lan melu perjuangan kanggo jagad sing luwih apik. Sampeyan saiki bisa melu langsung. Sampeyan wis dadi anggota saka 2 € / wulan lan kanthi mangkono ndhukung aku supaya terus nglawan kanggo kabebasan.

dhukungan sampeyan

tags: , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup