Roh, nyawa lan badan: apa sing lan fungsi apa?

Filed in NEW INSIGHTS by ing 23 April 2015 46 Komentar

Ing sawetara agama, kombinasi 'roh, jiwa lan awak' kadhangkala disebutake. Supaya akeh wong wis krungu bab istilah iki, nanging mbokmenawa angel kanggo nemtokake loro, nalika kita kabeh ngerti apa awak. Aku dhewe wis nggambar awak kita minangka bio-komputer lan ing artikel iki Aku nerangake yen kanggo kita. . .

Kanggo terus maca artikel iki utawa melu diskusi forum, sampeyan bisa dadi anggota kanthi ngeklik tombol 'dhukungan' sampeyan. Iki bakal menehi akses menyang artikel liyane lan forum lan melu perjuangan kanggo jagad sing luwih apik. Sampeyan saiki bisa melu langsung. Sampeyan wis dadi anggota saka 2 € / wulan lan kanthi mangkono ndhukung aku supaya terus nglawan kanggo kabebasan.

dhukungan sampeyan

tags: , , ,

Babagan Author ()

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup