Sampeyan ora kudu nglawan sistem kasebut, nanging sampeyan kudu entuk sukses ana ing kono

Filed in NEW INSIGHTS by ing 2 Bisa 2016 1 Komentar

Akeh wong mikir yen sampeyan ora kudu nglawan "sistem", nanging kudu nemokake cara kanggo dadi sukses. Sampeyan bisa, kaya, nemokake cara kanggo entuk dhuwit utawa ing sistem kasebut ing sistem saiki. Sanajan mesthi bener yen nalika sampeyan mencet spring span, mbangun luwih akeh energi potensial lan nyentuh gawe harder, sing sabanjure uga. Negara iki nduwe tekanan luwih akeh marang wong-wong, supaya energi potensial dibangun ing antarane wong sing kepengin bali sepisan. Nalika kita ing. . .

Kanggo terus maca artikel iki utawa melu diskusi forum, sampeyan bisa dadi anggota kanthi ngeklik tombol 'dhukungan' sampeyan. Iki bakal menehi akses menyang artikel liyane lan forum lan melu perjuangan kanggo jagad sing luwih apik. Sampeyan saiki bisa melu langsung. Sampeyan wis dadi anggota saka 2 € / wulan lan kanthi mangkono ndhukung aku supaya terus nglawan kanggo kabebasan.

dhukungan sampeyan

tags: , , , , ,

Babagan Author ()

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup