Martin Vrijland

rss feed

Kiriman Paling Anyar Martin Vrijland

Menehi media skandal, kurban sekretaris negara (Harbers): marketing credibility

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 22 Bisa 2019 3 Komentar
Menehi media skandal, kurban sekretaris negara (Harbers): marketing credibility

Iki minangka pengulangan saka perbudakan populer ing interaksi antarane media (pengiklan kanggo politik) lan asosiasi aktor The Den Haag. Wartawan NRC sing pinter nemokake laporan babagan pelanggaran ing AZCs. Iku bakal katon sing akeh wis matèni ing pusat kasebut. Sing banjur didhelikake ing 'perkara liyane' lan [...]

Terusake Reading »

Obrolan telpon karo Wilson Boldewijn saka De Telegraaf: seri babagan teori konspirasi

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 22 Bisa 2019 7 Komentar
Obrolan telpon karo Wilson Boldewijn saka De Telegraaf: seri babagan teori konspirasi

Wingi sore aku ana obrolan telepon karo Wilson Boldewijn saka Telegraaf sing nrima panjaluk saka dheweke kanggo melu ing seri teori konspirasi. Ing respon e-mail aku nyatakake yen aku ora ngandelake teori konspirasi. Dheweke panginten sing bisa dadi reaksi sing luar biasa, mula aku sarujuk nelpon maneh [...]

Terusake Reading »

Pemilu Eropa lan netra safety FVD (umpamane 'rapes dening imigran')

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 20 Bisa 2019 1 Komentar
Pemilu Eropa lan netra safety FVD (umpamane 'rapes dening imigran')

Ing mripat sampeyan ora ketompo, nanging video sing ditulis Thierry Baudet ing Twitter esuk, kanggo aku, propaganda murni kanthi ngisor kaping pindho. Kanggo miwiti, aku wong-wong ing video kabeh babagan wong transgender lan kita kenal (kaya kasebut ing ndhuwur situs kasebut) [...]

Terusake Reading »

Duncan ora bisa nyanyi lan Kontes Lagu Eurovision wis liwat (propaganda LGBTI)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 20 Bisa 2019 10 Komentar
Duncan ora bisa nyanyi lan Kontes Lagu Eurovision wis liwat (propaganda LGBTI)

Nyuwun pangapunten, nanging aku ora bisa mangerteni hype babagan keuntungan karakter sing diarani Duncan. Aku mung nambah lagu kanggo ndeleng apa sing paling apik babagan Duncan iki. Banjur media isih bisa ngelingake bocah kuwi, nanging pendapatku yaiku [...]

Terusake Reading »

Bebener kang ora ana?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 Bisa 2019 6 Komentar
Bebener kang ora ana?

Miturut pawarta radio Max Igan (ing siaran radio ing ngisor iki, ndeleng video YouTube), sampeyan bisa nemokake bukti kanggo saben teori lan ora ana tujuan kanggo nemokake bebener maneh. Dheweke nyatakake yen bukti bisa ditemokake kanggo bumi sing rata, kaya dene bumi kosong utawa [...]

Terusake Reading »

Apa karya media karo penulis script lan padha ngedol operasi PsyOp kaya apa karo acara TV?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 15 Bisa 2019 9 Komentar
Apa karya media karo penulis script lan padha ngedol operasi PsyOp kaya apa karo acara TV?

Sapa wae sing ngetutake kasus Anne Faber lan nembe nembe kasus Julie van Espen ing Belgia ing kabar kasebut kudu weruh yen ana kahanan sing luwih kerep. Yen kita ngetut media, kabar iki mung sing bener. We are inundated with images that [...]

Terusake Reading »

Wektu kanggo copot situs iki? UPDATE 15-05-2019

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 13 Bisa 2019 17 Komentar
Wektu kanggo copot situs iki? UPDATE 15-05-2019

Iku sawetara taun angel lan impact ing urip pribadi saya ageng. Saiki aku kudu nggawe keputusan kanggo mandheg utawa terus. Kaping pirang-pirang kaping aku wis nerangake yen nglakoni paneliten lan nulis biji pendapat ora dadi hobi, nanging mung wektu [...]

Terusake Reading »

Sawise Thijs H., tagihan Edith Schipper kanggo penahanan observasi, ditolak ing pamarentah sadurunge, bakal dipeluk dening kabeh wong

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 Bisa 2019 9 Komentar
Sawise Thijs H., tagihan Edith Schipper kanggo penahanan observasi, ditolak ing pamarentah sadurunge, bakal dipeluk dening kabeh wong

Wong-wong durung siap. Panjalukan saka situs iki menangake luwih saka limang ewog tandha marang bill sing diajokake dening Edith Schippers miturut kabinet Rutte sadurungé. Ing ringkesan, tagihan kasebut tegese supaya kanca-kanca, tanggi utawa kulawarga ngirim nyebat psikulan kasebut kanggo mesthekake yen [...]

Terusake Reading »

Jaring safety tingkat sabanjuré: Kursus konspirasi Patrick Savalle liwat Café Weltschmerz (pola curang)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 Bisa 2019 7 Komentar
Jaring safety tingkat sabanjuré: Kursus konspirasi Patrick Savalle liwat Café Weltschmerz (pola curang)

Café Weltschmerz bubar nyathet wawancara dening "profesional" Eric van de Beek (mesthine ana ing setelan, kanthi pasuryan lan poker serius) karo bintang sing dugaan lawas ing plot, Patrick Savalle. Sampeyan bisa nemokake wawancara sing ana ing link iki. Secara harfiah, kabeh sing wis dibahas ing situs iki dijupuk dening [...]

Terusake Reading »

Apa Martin Vrijland oposisi? Ora: Deleng ing kene apa sing ora bener!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 8 Bisa 2019 2 Komentar
Apa Martin Vrijland oposisi? Ora: Deleng ing kene apa sing ora bener!

Bart Nijman, deputi editor saka Geenstijl, nampa blokade ing Twitter wingi. Alesan? Panjenenganipun nyuwun pemilihan Eurosceptic. Dheweke nyatakake yen dheweke pancen tansah ana ing omah. Omong kosong, amarga Geenstijl ora tau nyuwun ora milih. Kita ndeleng luwih utawa kurang sing padha kedados ing kene ing AS karo [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup