Martin Vrijland

rss feed

Kiriman Paling Anyar Martin Vrijland

Ana Purple Friday: kepiye bocah-bocah ing sekolah-sekolah apike karo propaganda LGBTI

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 13 Desember 2019 2 Komentar
Ana Purple Friday: kepiye bocah-bocah ing sekolah-sekolah apike karo propaganda LGBTI

Gisteren ontving ik een email waaruit blijkt dat de schoolleiding van een VMBO haar leerlingen oproept om zich in het paars te kleden in het kader van ‘paarse vrijdag’. Vroeger hadden we alleen dierendag, vader- en moederdag, maar tegenwoordig heb je internationale dag voor dit en internationale dag voor dat. Je hebt bijna voor alles […]

Terusake Reading »

Penasihat politik ngusulake supaya mbangun kemah pendidikan maneh!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 10 Desember 2019 11 Komentar
Penasihat politik ngusulake supaya mbangun kemah pendidikan maneh!

Aku wis nulis babagan iki pirang-pirang taun lan saiki wis ora ana gandhengane mung para politisi sing njaluk kemah pendidikan maneh. Ing Walanda bakal diarani 'organisasi reintegrasi', kaya ing provinsi Cina Uyur, nanging ing AS, warta George Orwell, ora malah diucapake maneh. Kita Walanda wis ngrampungake kabeh kanthi cermat […]

Terusake Reading »

Tekanan sing ditindakake kanggo bocah-bocah pancen gedhe tenan!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 Desember 2019 14 Komentar
Tekanan sing ditindakake kanggo bocah-bocah pancen gedhe tenan!

Kanggo bocah-bocah ing sekolah dhasar lan kanggo remaja, saiki kudu ana tekanan sing gedhe banget, mula guru ora mung ngandhani yen isih bisa milih jender dheweke, nanging krisis iklim uga nggawe tekanan klompok. Yen tumindak meh nyasar dadi heteroseksual, mula ing taun-taun pungkasan, ana […]

Terusake Reading »

Ing negara polisi, sampeyan pengin larangan polisi syuting lan panyedhiya "pitulung"

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 6 Desember 2019 8 Komentar
Ing negara polisi, sampeyan pengin larangan polisi syuting lan panyedhiya "pitulung"

Ing propinsi Cina Sinkiang manggon klompok populasi sing diarani Uyghurs. Dheweke umume Muslim kanthi alam lan negara China luwih seneng ndeleng iki kanthi beda. Gambar sing kita tingali yaiku saka populasi sing ngrusuh lan klompok teroris sing foto lan video padha banget karo IS. Bakal [...]

Terusake Reading »

Ngerti sejarah mangertos babagan agenda PBB 2030

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 4 Desember 2019 14 Komentar
Ngerti sejarah mangertos babagan agenda PBB 2030

Internet nggawa kita akeh informasi sing wis diganti saka sumber kawruh supaya meriam apik. Kaya TV wis diowahi saka informatif menyang hiburan anggur lan chip, rampung dening John de Mol & co; Contone, saiki media sosial utamane babagan video sing nyenengake lan lucu lan nonton apa sing ditindakake kanca ing Instagram. Kajaba iku […]

Terusake Reading »

Teknologi pinter lan pamrentahan global teknologi bakal ngirit iklim

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 3 Desember 2019 9 Komentar
Teknologi pinter lan pamrentahan global teknologi bakal ngirit iklim

Pamrentahan jagad teknologi mung siji-sijine solusi kanggo nylametake planet kita saka rusak amarga musibah iklim sing bakal teka. Nalika bintang film nyenyet loceng weker, sampeyan wis yakin setengah saka populasi ing saindenging jagad manawa ana sing kudu ditindakake, amarga penampilan sing apik lan mujudake penggemar minangka dhasar. [...]

Terusake Reading »

Rutger Bregman njaluk rezim PBB fasis

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 1 Desember 2019 8 Komentar
Rutger Bregman njaluk rezim PBB fasis

Rutger Bregman, sing saiki dadi panulis terkenal ing jagad, amarga pidato kasebut ing Forum Ekonomi Dunia, nggawe sawetara komentar sing luar biasa ing wawancara anyar. Biasane, nalika ana wong sing entuk perhatian ing media, kita bakal ngadhepi wong sing nyurung agenda kasebut ing mburi topeng kritikus simpatik. Kita ndeleng manawa ing Greta Thunberg, kita ndeleng manawa […]

Terusake Reading »

Promosi Sinterklaas sing gedhe: kejutan apik di rangkep apik!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 30 November 2019 10 Komentar
Promosi Sinterklaas sing gedhe: kejutan apik di rangkep apik!

Iku meh Sinterklaas, pesta anak nyata lan pesta sing kebak kejutan. Kejutan kasebut di rangkep apik lan biasane entuk bathi. Ing kasus bocah-bocah, kita kepengin mbayar, nanging kejutan saka negara Sinterklaas kaya di rangkep apik ing sarung apik lan biaya kita […]

Terusake Reading »

Kamera cerdas ing stadion bal-balan luwih dhisik ing sistem sistem titik China?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 29 November 2019 10 Komentar
Kamera cerdas ing stadion bal-balan luwih dhisik ing sistem sistem titik China?

Ing China, sistem titik sosial, sing diarani Sesame Credit, kanthi laku saben wong dituduhake ing titik tambah utawa minus. Kanthi jumlah titik sing luwih murah, umpamane, sampeyan ora ana maneh ing kréta utawa pesawat utawa sampeyan bakal nganthi prosedur aplikasi. Sistem titik kaya ngono uga bakal ditindakake ing EU ing sawetara […]

Terusake Reading »

AIVD maneh nyegah serangan teroris, ujar AIVD lan media adol acara kasebut

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 28 November 2019 10 Komentar
AIVD maneh nyegah serangan teroris, ujar AIVD lan media adol acara kasebut

Kasunyatane, ora luwih akeh sing kudu diomongake babagan judhul sing wis diringkesake. AIVD wis nyegah serangan liyane, ujare AIVD lan media adol acara kasebut. Warta NOS bener-bener ora dianggep serius nganti pirang-pirang puluhan taun, nanging studio sing katon luwih larang lan luwih apik […]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup