Martin Vrijland

rss feed

Kiriman Paling Anyar Martin Vrijland

Video censored David Icke London Real: apa Icke nyata utawa palsu utawa bebener sing dicampur karo trap booby?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 8 April 2020 9 Komentar
Video censored David Icke London Real: apa Icke nyata utawa palsu utawa bebener sing dicampur karo trap booby?

Ing dina iki, aku wis ditarik karo pitakon babagan David Icke lan wawancara ing London Real, amarga BBC wis ngundang YouTube mbusak wawancara, sing ditindakake YouTube. Video kasebut jarake narik jutaan para pamirsa sajrone pirang-pirang jam, nanging censored adoh. Amarga David Icke minangka pemikir kritis sing paling misuwur ing dunya, […]

Terusake Reading »

Konferensi pers Mark Rutte lan Hugo de Jonge: masyarakat siji lan setengah meter lan introduksi aplikasi kasebut

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 7 April 2020 10 Komentar
Konferensi pers Mark Rutte lan Hugo de Jonge: masyarakat siji lan setengah meter lan introduksi aplikasi kasebut

Ya pancen ngono! Kita ana ing kana. Deleng mung konferensi pers Mark Rutte lan Hugo de Jonge babagan langkah koronavirus anyar. Dadi persis kaya sing diarep-arep. Deleng mung apa sing didol mung rakyat kanthi istilah sing apik banget. Iki sing bakal kita goleki: Sumber lan nelusuri kontak liwat aplikasi lan ngukur apa […]

Terusake Reading »

Krisis Corona: Perlu nganti 2 nganti 3 taun kanggo metu saka kunci kajaba nelusuri lan aplikasi awal

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 7 April 2020 18 Komentar
Krisis Corona: Perlu nganti 2 nganti 3 taun kanggo metu saka kunci kajaba nelusuri lan aplikasi awal

Amarga jangkah pembangunan criris coronavirus cepet banget, meh ora bisa dijaga. Nanging, aku pengin menehi panjelasan sawetara ing paprangan. Iki diwiwiti kanthi ringkesan sawetara acara sing misuwur. Sanajan angel tetep positif ing jaman saiki lan pangarep-arep gedhe […]

Terusake Reading »

Mikir gedhe: Donya apa sing bakal kita lakokake sawise krisis korona?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 6 April 2020 2 Komentar
Mikir gedhe: Donya apa sing bakal kita lakokake sawise krisis korona?

Pakar psikiatri Swiss Karl Jung ujar, "Sing menehi perhatian sampeyan tansaya akeh." Saiki sampeyan bisa takon apa iki minangka hukum alami sing wis kabukten, amarga kepiye sampeyan mbuktekake perkara kasebut sacara ilmiah? Saiki kita wis ngrungokake 'ahli' lan kita uga mikir manawa akeh informasi sing angel ditemokake yen […]

Terusake Reading »

Coronavirus covid-19 lan ilmu: Kepiye carane mlebu ing awak sampeyan lan kepiye carane nransfer?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 4 April 2020 33 Komentar
Coronavirus covid-19 lan ilmu: Kepiye carane mlebu ing awak sampeyan lan kepiye carane nransfer?

Ana alesan banget, kenapa sampeyan bisa ngomong manawa virus ing umum ora bisa nular lan kenapa film kaya sing ana ing sisih ngisor artikel iki film propaganda kanthi apik. Iki amarga virus ora bisa nyusup utawa obah dhewe; uga koronavirus ora dadi bakteri, [...]

Terusake Reading »

Coronavirus: saka endi virus teka lan kepiye cara mundur lan pindhah?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 1 April 2020 51 Komentar
Coronavirus: saka endi virus teka lan kepiye cara mundur lan pindhah?

Sanajan wedi gedhe ing masyarakat lan pirang-pirang disinformasi sing sumebar ing endi-endi, saengga masarakat ora ndeleng hutan liwat wit lan strategis didorong maneh "para ahli media" lan media ide, aku pengin nelpon sampeyan. nggawe saklar positif. Usaha kasebut koyone […]

Terusake Reading »

Cara paling efektif kanggo nglawan koronavirus iku saka China (video)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 1 April 2020 23 Komentar
Cara paling efektif kanggo nglawan koronavirus iku saka China (video)

Tom Barnett ujar yen dhokter iku sakabehe. Dheweke nyinaoni ilmu biomedis sadurunge mlebu ajaran obat alami, nutrisi, fisioterapi, udhara lan psikologi bermutu tinggi. Dheweke ora kantun umur XNUMX lan XNUMX-an amarga kerusakan vaksin lan amalgam lan dadi semangat banget babagan hak kita menyang internal sing sehat […]

Terusake Reading »

Krisis Corona: kapan rampunge lan apa saiki kudu kita lakoni?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 31 Maret 2020 18 Komentar
Krisis Corona: kapan rampunge lan apa saiki kudu kita lakoni?

Wontene saiki, akeh pitakon sing kaya mangkene: "Yen sampeyan ngarepake toko lan restoran bakal mbukak maneh lan sampeyan bisa liburan maneh? Aku takon iki amarga bojoku ana ing industri hospitalitas. " utawa "Kepiye rasa sampeyan babagan pasar omah? Apa luwih adol adol omahku? ", Nanging uga [...]

Terusake Reading »

Babagan 'kabal' sing ora apik lan sapa sing diarani 'Q Anon' Inoffizieller Mitarbeiter (IMB'ers)?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 31 Maret 2020 26 Komentar
Babagan 'kabal' sing ora apik lan sapa sing diarani 'Q Anon' Inoffizieller Mitarbeiter (IMB'ers)?

Sadurunge aku nerangake yen kayane Q Anon minangka net safety kanggo wong-wong sing ndeleng manawa luwih akeh virus virus corona (waca kene). Tembung 'Q' meh padha karo cendhak kanggo antrian utawa antrian utawa kesimpulan; sampeyan bakal […]

Terusake Reading »

Jerman nggarap aplikasi koronavirus sing nglacak sapa sing wis berhubung karo sampeyan

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 30 Maret 2020 4 Komentar
Jerman nggarap aplikasi koronavirus sing nglacak sapa sing wis berhubung karo sampeyan

"Jerman pengin ngembangake aplikasi ing wektu sing cendhak sing nglacak sapa sing duwe hubungan karo pangguna ing smartphone, lapor Reuters, Senin. Mangkono negara kasebut ngetutake jejer ing Singapura. Aplikasi Singapura ndhaptar liwat Bluetooth nalika smartphone cedhak telpon liyane. Apa pemilik smartphone duwe coronavirus […]

Terusake Reading »

PANUT
PANUT

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup