Martin Vrijland

rss feed

Kiriman Paling Anyar Martin Vrijland

Warta babagan mainstream wis dadi warta palsu sajrone dekade, nanging kita ora bisa ngakoni

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 22 Januari 2019 1 Komentar
Warta babagan mainstream wis dadi warta palsu sajrone dekade, nanging kita ora bisa ngakoni

Kene ing situs iki wis kerep dituduhake carane media bisa mbukak kabar palsu. Conto sing ditinggalake, umpamane, dipentasake demonstrasi, ing ngendi kelompok-kelompok kiwa lan tengen bisa ngobrol karo para penonton lan kerusuhan kanthi harfiah tumindak ing ngarep kamera. The vloggersrel Zaanse ana luwih saka [...]

Terusake Reading »

Iku prasaja kanggo prédhiksi mangsa ngarep yen sampeyan ndeleng liwat naskah: dadi Nostradamus

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 20 Januari 2019 6 Komentar
Iku prasaja kanggo prédhiksi mangsa ngarep yen sampeyan ndeleng liwat naskah: dadi Nostradamus

Senadyan prediksi mangsa katon kaya kanggo wong kaya Nostradamus kanthi akeh kawruh astrologi, meh kabeh wong bisa prédhiksi masa depan yen sampeyan ndeleng carane "game" bisa dianggo. Kanggo miwiti, saiki wis cukup angel nyaring bebener omongane, amarga [...]

Terusake Reading »

Kacariyosaken ing pungkasaning Brexit ing paningal saksampunipun House of Commons Commons boten setuju

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 16 Januari 2019 19 Komentar
Kacariyosaken ing pungkasaning Brexit ing paningal saksampunipun House of Commons Commons boten setuju

Minangka prediksi saka awal, Brexit mbokmenawa ora bakal pindhah saiki amarga House of Commons wis ditolak kesepakatan saka Theresa May. Bab iki wis cetha yen Brexit ngowahi pungkasan kanggo ngubungake klompok kritik ing masyarakat kanthi anti-EU lan anti-globalisasi, kayata ing [...]

Terusake Reading »

Friesland bakal dipisahake saka Uni Eropa: migunani Fryslân wer grut!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 15 Januari 2019 7 Komentar
Friesland bakal dipisahake saka Uni Eropa: migunani Fryslân wer grut!

Iku asli kanggo teka. Frisia ora asli Walanda. Iku wong sing misah karo budaya lan basa dhewe. Padha bener-bener duwe werna ing ngendi-endi lan mung amarga basa asline asor kaya Atlantis, kudu ngenggoni ing wilayah rawa ing Walanda Lor. Jalur penawaran [...]

Terusake Reading »

Tembok wates Trump, tembok marang wong-wong sing ngungsi ing Amerika sawise runtuh ekonomi?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 11 Januari 2019 30 Komentar
Tembok wates Trump, tembok marang wong-wong sing ngungsi ing Amerika sawise runtuh ekonomi?

Iku misale jek yen ekonomi Amerika ambruk ing Trump kudu digawa menyang klimaks kanthi cara hukum mbarengi sing bakal teka. Dina iki, ewu karyawan pemerintah ora dibayar gaji, sing bakal dadi bilai kanggo papat saka limang amarga padha manggon saka mbayar metu kanggo mbayar metu [...]

Terusake Reading »

Teroris Kurdi miturut protes kuning jebakan Prancis ngandika Erdogan

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 Januari 2019 6 Komentar
Teroris Kurdi miturut protes kuning jebakan Prancis ngandika Erdogan

Pemformatan sing apik ing arah 'Ordo ab Chao' ing Eropa, ing ngendi kekuwatan pertama wis direncanakake kanggo ngaktifake intervensi Turki, misale jek dadi luwih lan katon kanggo sing ngerti carane nonton smokescreens. Mesthine iku prediksi sing wani, sing wis suwe ditindakake, nanging [...]

Terusake Reading »

Homomanifest lan tanda tangan pamimpin SGP Van der Staaij miturut pernyataan Nashville: propaganda pelangi sing disamur

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 8 Januari 2019 6 Komentar
Homomanifest lan tanda tangan pamimpin SGP Van der Staaij miturut pernyataan Nashville: propaganda pelangi sing disamur

Ora ana hubungane karo pitakonan manawa pimpinan SGP Kees van der Staaij ora bener-bener ngresiki katresnan lanang, mesthi kabeh kerusuhan ing sekitar pernyataan Nashville nyamar propaganda pelangi. Iki carane nggawe: sampeyan nggawe masalah dhewe, menehi akeh manungsa waé ing media dening adorning rasis digawe dhéwé, liwat aktor saka [...]

Terusake Reading »

Kim Dotcom 'unmasking saka negara jero', 'The Darklords' lan liyane oposisi

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 7 Januari 2019 9 Komentar
Kim Dotcom 'unmasking saka negara jero', 'The Darklords' lan liyane oposisi

Iku terus amaze kula carane wong prasaja fooled dening crita babagan hacks. Temtu kita duwe media mainstream, ngendi swara hypnotic saka newsreader, digabungake karo pokerface sing dilatih kanthi apik, nanging uga media alternatif digunakake kanggo nutup mata wong. [...]

Terusake Reading »

Kepiye carane bisa mungkasi proses panemune mangsa?

Filed in SIMULASI by ing 5 Januari 2019 9 Komentar
Kepiye carane bisa mungkasi proses panemune mangsa?

Pitakonan saka judhul bakal dadi aneh banget kanggo akeh wong. Sampeyan bisa uga ngapa-ngapa lan sampeyan bakal nemokake istilah akhir wektu kanthi omongan kosong. Apa sampeyan ora nemokake manawa wong-wong ariel isih duwe sistem kepercayaan? Contoné keyakinan ing téori évolusi, umpamané. Ya, iku uga minangka sistem kapercayan, amarga [...]

Terusake Reading »

Kita bakal miwiti! 2019 seneng lan sehat kanggo kabeh sing maca!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 3 Januari 2019 3 Komentar
Kita bakal miwiti! 2019 seneng lan sehat kanggo kabeh sing maca!

Salam saka Enggal kanggo kabeh pembaca kanggo 2019! Iku taun liyane sibuk lan pratandha kanggo prospek ora sejatine aku wrote ing artikel pungkasan taun pungkasan. Mulane Jeroen Pauw nguwuh-uwuh "We are starting!" Katone ide apik kanggo mulai karo. Iku misale jek sing [...]

Terusake Reading »

Lisensi AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Kebijakan privasi | Nutup
Setelan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup