Ing DMCT kayata daduasca lan fungsi saka kelenjar pineal

Filed in MIND & KONTROL KONTROL by ing 6 Agustus 2018 5 Komentar

Aku kerep disaranake nyoba inti sing kaya DMT ing wangun ayahuasca utawa agen sing duweni DMT. Iku misale jek yen zat iki ngaktivasi kelenjar pineal, nyebabake pengalaman nyedhak-mati lan duwe kabeh jinis saka pengalaman awak. Saiki aku wis nyoba sawetara obat ing uripku lan sanajan aku pancen ora pengin mbandhingake sumber-sumber kasebut karo wong-wong mau, aku duwe alasan sing apik kanggo mikir yen aku ora kudu ngalami obat iki. Ing kasus apa wae, ana pernyataan saksi saka wong sing nemu horor murni sajrone trip kasebut lan sapisan. . .

Kanggo terus maca artikel iki utawa melu diskusi forum, sampeyan bisa dadi anggota kanthi ngeklik tombol 'dhukungan' sampeyan. Iki bakal menehi akses menyang artikel liyane lan forum lan melu perjuangan kanggo jagad sing luwih apik. Sampeyan saiki bisa melu langsung. Sampeyan wis dadi anggota saka 2 € / wulan lan kanthi mangkono ndhukung aku supaya terus nglawan kanggo kabebasan.

dhukungan sampeyan

tags: , , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup