Liyane lan akeh wong wiwit ndeleng yen kita manggon ing simulasi: iki kok

Filed in SIMULASI, MIND & KONTROL KONTROL by ing 3 Agustus 2018 9 Komentar

sumber: qz.com

Rizwan ("Riz") Virk minangka pengusaha sukses, investor, penulis buku laris, pelopor industri video lan produser film independen. Liwat pengalaman ing game video online lan pasinaon, antara liya, fisika kuantum lan arus agama, dhèwèké nyimpulaké menawa kamungkinan urip kita ing game reality virtual mungsuh. Lan dheweke ora duwe. Uga kaya wong kaya Elon Musk lan Nick Bostrom. Nanging iku bener banget. Kathah tradisi mistik, utamanipun wonten ing Buddhisme lan Hindu, kita dipunsebataken bilih donya ing saubenging kita saleresipun minangka ilusi. Maya, tembung Sansekerta kanggo khayalan, digunakake kanggo njlèntrèhaké donya sing kita deleng, lan Brahman, minangka dunya nyata. Ing Buddhisme, niat iku kanggo "awaken" kanggo ngenali yen donya watara kita minangka ilusi. Malah, istilah "Buddha" tegese "awake". Aku menehi saran kabeh kanggo maca artikel Riz Virk, kang njelasake kanthi rinci ngapa dheweke mikir yen bisa ditampa kanthi cara simulasi (klik kene).

Bener aku deleng utamané kanggo sumber liyane kayata Bandar Virk, amarga wong sing saiki diprogram sapisan supaya padha mung bisa pracaya yen sampeyan duwe resume mlebu nalar dibalèkaké utawa ajining diri ing donya (kang kabeh bab bisnis, ngelmu utawa jinis liyane sukses) sampeyan wis dibangun. Sampeyan ora arep mung ora nampa apa-apa saka Martin Vrijland sing ngubengi crita konspirasi. Sampeyan ora! Sampeyan pengin krungu wong sing sadean jutaan mobil listrik, ngedol buku paling laris, utawa minangka guru sing tuktik ing wilayah liyane. Mung banjur bakal kita njupuk soko akeh. Kanthi iki. Sampeyan wis krungu sawetara jeneng gedhe. Apa dadi menarik saiki?

Ing ringkesan, aku menehi saran supaya sampeyan maca artikel sadurunge babagan subjek iki maneh. Kene aku nerangake yen nimbang fisika kuantum menyang perspektif, teori iki ing dhewe banget mlebu nalar sing kita ing gladhi gesang minangka mung lan mung pengamatan kang prakara iku sawijining aliran informasi (katon dening kita minangka ripple ing 3D iki) dadi partikel sing bisa ditemokake. Nganti wektu pengamatan, partikel - paling sethithik sing diarani ilmuwan kasebut - ing superposisi. Iki tegese saben opsi kanggo proses kasebut isih dilampirake ing posisi iki. Aku nerangake yen sampeyan bisa mbandhingake iki kanthi nonton layar ing game online. Sanalika sampeyan pindhah nang endi wae karo kontroler, gambar kasebut mbukak miturut pilihan sampeyan. Kabeh informasi sing sampeyan gunakake kanggo pilihan kasebut (sadurunge sampeyan ngontrol controller) wis dipasang ing kode dhasar game. Iku gumantung ing pilihan sampeyan lan ing pemrograman (kode sumber) saka game, sing gambar mbukak ing layar.

Yen sampeyan ana ing game multiplayer, lan liya-liyane ana ing kamar sing padha lan ndeleng obyek sing padha, kudu nonton obyek sing padha saka perspektif. Iki tegese manawa obyek sing diamati dening pemain pisanan kudu katon kaya kabeh pemain liyane. Sing jelas konsep entanglement kuantum. A gerakan gelombang materialized (paket informasi) asalé saka superposition adhedhasar 'controller kegiatan' saka pengamat pisanan.

Katon ing sampeyan karo sing kawruh ing atine diskusi rinci ing ngisor iki masalah fisik kuantum (rampung ing debat unresolved sampun wungu sawise eksprimen kontrovèrsial 'slits pindho', supaya ilmuwan kaya Einstein lan Bohr), banjur wiwit dumadakan kabeh dadi cetha. Ilmuwan ora metu amarga padha ngerteni masalah saka ing game lan nyoba kanggo ngatasi. Mung njupuk lompatan kanggo pengamatan saka njaba game sing njamin kabeh bisa diterangake bebarengan. Perkembangan kuantum minangka requirement ing game multiplayer lan konsep 'lokalitas' (lan faktor pembatasan kacepetan cahya) kacilakan nalika kabeh informasi dikelola dening 'sistem komputer' tengah. Sampeyan bisa yen pamuter A ing game ndeleng obyek ing layar, pamuter B ndeleng objek iki saka sudut sing beda-beda, nalika layar komputer sing ewonan kilometer adoh. Ing wangun saka obyek wis ditemtokake dening pemanasan pisanan lan loro pemain bakal ndeleng liwat entanglement kuantum wangun padha saka amba beda. Yen pamuter A mbatalake obyek kasebut, pamuter B ndeteksi kanthi cepet (entanglan kuantum). Mulane, 'Lokality' ora nduweni peran maneh.

Loro-lorone coding saka game lan pilihan pemain (pengamat) nemtokake apa sing kedadeyan ing game online.

Kesimpulan sing digambarake ing situs iki yaiku kodhe simulasi iki (program) misale ditulis dening wong 1 kanthi niat supaya jiwa (pengamat) lali identitas sing bener. Kabeh sinyal nuduhake yen kita manggon ing simulasi Luciferian, ing ngendi script diikuti. Tulisan iki utamane ditemokake ing agama lan nuduhake menyang konflik adhedhasar agama, perang kanggo Yerusalem lan kedadeyan tokoh mesiah (avatar sing teka saka langit - 'awan' - mudhun menyang game). Uga misale jek mbenake watermark Luciferian bisa ditemokake nang endi wae, yaiku: Masalah, Reaksi, Solusi. Lan senadyan agama panjaluk pranyatan bilih kita nyawa nguningani, jaminan sing dipuntekan kanthi sabenere iki (ndhuwur) aturan, wedi pati lan mungkasi munggah ing neraka, wis ditanggulangi dening ngluwari liwat siji utawa cara liyane (Yesus, Muhammad, dll) lan janji swarga. Inggih, sabenere amarga watermark isih katon, digabungake karo informasi bab sing koyone nyembah masyarakat rahasia lan Vatikan, aku rasanan Lucifer punika arsitek gedhe bebarengan kasunyatan virtual iki, ngendi kode sumber nganggo miturut aturan saka pemrograman lan grup avatars ing game sing dikontrol dening gawe (dikontrol minangka avatar ing game).

Mung nalika kita ngerti sadhuwure kita bisa nemokake dhewe, mula kita bisa nimbang cara kita bisa ngganti kasebut (waca artikel iki lan komentar).

Daftar pranala sumber: hackernoon.com

69 enggo bareng

tags: , , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (9)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Reaksi saka maca sing ora bisa ndaftar ing situs iki (masalah teknis sing aku isih golek solusi). Dheweke ngirim postingan ing tim Facebook:

    Crita arep mlaku maneh?

    Iku kabeh diwiwiti dadi luar biasa ayu. Jiwa muter sing ngliwati jagad raya lan nemu barang sing durung dingerteni, sing katon kaya banget. Iku game! Ayo nelpon game 'surga'. Nyawa nampa avatar ing game, awak biologi sing disebut manungsa. Nanging, ana sing luar biasa sing kudu dipilih antarane versi lanang utawa wadon. Iku game, nanging iki pisanan sing nyawa nyedhaki duality. Manungsa manggon ing donya sing apik lan kabeh ditemtokake kanthi apik lan nyenengake. Supaya bisa nemokake, pengalaman lan pengalaman! Pencipta game wis rampung kabeh kanggo nggawe supaya enchanting, malah enchanting, sing nyawa wanted kanggo muter karo.

    Ora ana sing tau ngalami nyawa kuwi. Sing awak karo pikiran, alam karo kabeh tetanduran, kéwan, météorologi, musim, pengalaman sensasi lan luwih akèh wong, ing ngendi jiwa nyathet jiwa liya. Padha main bebarengan lan nikmati. Game kasebut ngenalake motto "jiwa liyane, kabungahan luwih akeh" lan cara kanggo menehi tangan lan sikil. Jinis! Awak anyar digawe lan luwih akeh jiwa bisa melu ing game. Swarga tambah akeh pedunung lan komunitas dibentuk sing main bebarengan ing harmoni.

    Sawise urip sing apik kanthi wutah lan perkembangan ing game kasebut, awak mati, sawise saweneh jiwa kasebut entuk kesempatan kanggo terus main. Ing rebirth! Iki terus lan ono, nalika nomer sing nyenengake nyawa. Luwih akeh jiwa sing kepengin main game iki. Iku sukses banget. Pabrik wis wareg. Alon-alon nanging mesthi, aspèk anyar ditambahake ing game dening pembuat. Padha disebut tantangan. Padha bener karakteristik pembuat. Ora kaya mangkono, utawa luwih becik sipat-sipat karakter utawa ora becik. Nanging, nyawa sing dianggep bisa. Sawise kabeh, iku mung game.

    Pabrik ngenalake tantangan kanthi nggawe wong mikir lan ngisi pikirane karo bagian anyar game. Pikiran padha supaya tembung, tembung, muni, getaran, tenogo geter, tenogo glowed lan cahya cemlorot ana sing padha mirsani. Kanthi cara iki, wong nggawe donya anyar ing game kasebut, kanthi bagean tambahan saka pembuat. Tantangan dadi luwih akeh lan luwih gedhe, amarga jiwa terus maju menyang game. Dadi adoh sing wiwit ngenali luwih akeh karo peran wong sing mainake. Nyawa wis lali apa bener, nyawa sing main game pembuat.

    Isih, sawise akeh rebirths, nyawa dikira kanggo njupuk ing game disebut "swarga." Sing sing negara paradisiacal asli game akeh liyane babagan nyawa temen maujud, nanging iki supaya entwined mencet karo peran saka ing wong, sing paling dipunsawang minangka pangeling lan kepinginan. Game kasebut ora bakal bali menyang negara asal, nanging jiwa kasebut ilang kanthi identifikasi karo peran wong sing pracaya yen game isih bisa 'menang' dening 'apik' utawa 'tengen' "kanggo nindakake. Iki minangka ilusi gedhe sing ora bakal dadi kenyataan.

    playmaker nemtokake aturan lan jiwo sawijining njaga kanthi terus kanggo muter ing ana. Kanthi menehi energi kasebut. Energi sing paling kuat nalika avatar nggawe game kanthi wedi. Iku apa sing bisa kita deleng saiki ing game. Alon-alon kabeh wis adhedhasar rasa wedi. Ora wedi marang kekuwatan, eksklusi, pati, perang, keluwen, penyakit, kasalahan, karusakan, kekurangan, ...

    Nyawa rampung karo game lan narik metu. Kaping pisanan wong sing muter kudu awake sadurunge. Sauntara kuwi, jiwa wis siap. Iku ngeculke gedhe lan matur nuwun kanggo akeh, akeh ilusi digawe ing game. Saiki wis siap kanggo bali menyang alam semesta, ing game kasebut mung minangka pengalaman. Nyawa bisa nimbang cara nerusake. Narik maneh, utawa nyoba nyegah panemune kemungkinan ngajaga jiwa ing game maneh.

    Ing kasus, siji jiwa wis awakened. Sing akeh yen ora kabeh jiwa bisa ...

    • Martin Vrijland wrote:

      Ayo kula uga ngirim email sing gawan:

      Hi Martin,

      Pendaftaran ora bisa kanggo alasan sing ora jelas. Aja njaluk pesen maneh.

      Aku uga banget kesengsem karo riset sampeyan, kanthi referensi kanggo artikel paling anyar lan sing gegandhengan karo sampeyan.

      Sawise artikel penultimate, akeh potongan teka-teki ambruk kanggo kula. Kaya mangkene nalika iku aku wis ngalami detasemen, sing paling ora aktif. Iki dadi dhasar sing bisa nyenengake nyawa. Malah nulis crita babagan FB.

      Mangga dilanjutake karo karya sing apik lan ninggalake kabeh Agen Smith sing enak ... ????

      Salam,

      J

  2. Martin Vrijland wrote:

    Paling dipahami analogi saka game yaiku nemokake kabeh kode kanggo muter game (kayata: kabeh opsi pilihan gerak, lan liya-liyane) wis tetep ing CD sadurunge sampeyan miwiti game lan masang CD pamuter Playstation sampeyan mandheg.
    Sampeyan nemu kabeh sing bisa dideleng ing gambar, kanthi kronologis (Chronos, wektu, Saturnus). Njaluk gambar?

  3. Paul Somers wrote:

    Sarwa, Maya, taman hiburan kanggo wong mati!
    Paul

  4. Dirk wrote:

    Aku bisa mbayangno yen kita pancene manggon ing simulasi. Saiki aku kepengin weruh apa terusake kasadharan sing ndadékaké bakal ilang anak. Ing pendapat kula, ora kabeh bisa ditampa kanthi becik.

    Yen kita pengin mungkasi Lucifer, kita mikir kita kudu ngerti asli kita ing njaba simulasi. Yen aku bisa nindakake iku kanggo aku lan banjur sijine luwih akeh jiwa menyang donya sing ora bisa nindakake sing banjur menangake pertandhingan.

    Kanggo kula, kepinginan kanggo duwe anak isih dadi bagian saka urip iki (ing simulasi).

    Yen kita nganggep yen ana perang donya lan kurban jiwa ing naskah Luciferian. Banjur wong-wong mau bisa menang kanggo pertandhingan, nanging ora bisa nggawe kaya mangkene: supaya ora mateni reproduksi.

    Kanggo menehi Lucifer sethithik bisa menehi jiwa / pakan apa sing bisa? Apa wis cukup? Iki mung bisa didhasarake kanthi sukarela minangka nyedakake utawa kurban kanthi ora disengaja.

    • Martin Vrijland wrote:

      Pribadi, Aku ninggalake reproduksi ing simulasi iki kanggo apa iku. Nanging, ora cukup kanggo nyegah rencana nefarious.
      Ing reaksi sadurungé (pirsani artikel sadurungé) Aku wis mènèhi pamrih lan mratélakaké yèn rencana Lucifer wis entuk kesempatan. Kasunyatane yen "jiwa sing kepepet" mesthi pracaya marang ilusi kanthi cara kaya mengkono uga bisa dicopot ing lapisan asli kanggo rencanane. Pitakonan, Nanging, yaiku apa sing dienggo.

      Nanging misale jek kula migunani kanggo paling sethithik ndeleng carane kita bisa "hack" sistem, supaya wong-wong sing durung ngerti posisi superposition saka jiwa uga bisa nemokake sing. Mbok menawa mbantu wong-wong (utawa paling ora sing wis ditemtokake jiwa kasebut ing game iki) wis kebak ing donya ngimpi. Nanging kanggo sing sengaja mbukak artikel kaya iki lan banjur wiwit ndeleng.

      Kita bisa paling sethithik wiwit muter script ing game iki.

  5. S0M30N3 wrote:

    Thanks kanggo Martin! Mesthi uga kanggo reaksi gedhe (crita cekak) ing komentar ..

    Uga rumangsa yen game 1 gedhe, akeh teori uga bakal nyelehake kaya agama, papan, bumi datar dll.

    Supaya cendhela lan ninggalake 2 kiwa babagan bob rapper dheweke nggawe akeh lagu apik, utamane bagean unsur, nanging aku iki bagean saka artikel.

    "Bob - digital world"

    https://m.youtube.com/watch?v=CIJ3L8bLKGQ

    "Gesang"

    https://m.youtube.com/watch?v=mwNILJaBM9s

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup