Bukak surat kanggo Peter R. de Vries ing kasus Nicky Verstappen

Filed in NICKY TRANSFER by ing 13 Desember 2018 13 Komentar

sumber: 1limburg.nl

Dear Peter R. de Vries, kanthi kapentingan gedhe aku wis nate nyoba kanthi media Nicky Verstappen, ing ngendi Jos Brech wis bener disalahké publik. Kanggo mujudake kajelasan: Aku ora dadi tukang jaga Jos José utawa uga wong sing nyiksa utawa matèni seksual. Nanging, misale banget yen kasus iki minangka operasi psikologis (PsyOp); intended kanggo push liwat database DNA lan mbusak aturan sing mbatesi panggunaan DNA kasebut ing panliten sing diduweni. Apa iki kedadeyane? Iki katon saka pertahanan pengacara Gerald Roethof.

Aku ora arep ngomong babagan bukti sing bisa digawe, amarga yen iki PsyOp, banjur 'nggawe pembunuh' bisa tansah didhukung karo crita apik lan bukti-bukti palsu (plus tumindak sing perlu). Ora ana gunane kanggo ndeleng, amarga sampeyan ora njaluk bukti kasebut. Nanging, pertahanan Roethof jelas nuduhake yen iki PsyOp. Yen iki PsyOp (lan aku bakal nuduhake marang sampeyan) iki tegese sampeyan duwe peran ala ing push liwat legislasi sing ancaman kanggo wong. Sing ndadekake peranan sampeyan dadi masalah sing paling ala. Sampeyan sajatiné pengkhianat.

Bukti PsyOp

Ana hukum ing Walanda sing nyatakake yen DNA sing ditemokake ing kasus A bisa uga ora digunakake ing kasus B. Rong taun sawise pati Nicky Verstappen, kasus kasebut ngancam bakal kadaluwarsa. Iki amarga kasus kasebut ora bisa resmi dianggep minangka kasus pembunuhan utawa pembantaian, minangka asil wektu diwatesi. Ing konteks kasebut sampeyan bisa ndhetake yen ana sing banget kedadeyan sing dumadakan ana suspect, nanging aku ninggalake sing ngetung sedhela.

Josh Brech dumadakan wis ilang. Kita ora bakal nyusup crita sing kaya mangkono, amarga iku cukup rampung ing media lan kita ora bisa mriksa yen ora mung pemintalan.

Ayo dadi cendhak. Kehakiman wis nggabung DNA DNA Jos Brech ing kasus iki. Ayo dadi nelpon sing kaya kasus A. Banjur DNA iki digunakake ing kasus B, yaiku kasus Nicky Verstappen. Pilihan kanggo iki mesthi (sentimental) kanggo ngedol apik marang wong, amarga "Akhire kita bisa nemokake pelaku pembunuhan Nicky Verstappen!"Nanging iku ora luwih saka sentimen, amarga pembunuhan utawa pembantaian ora tau dituduhake, kaya pelecehan seksual. Nanging, aku ora pengin digodha menyang maneuver pangalihan PsyOp menyang diskusi iki. Gerald Roethof ora cukup.

Bukti yen Roethof minangka pengacara PsyOp saéngga dumadi ing: DNA sing ditampa ing kasus A bisa uga ora digunakake ing kasus B. Punika aturan. Kasunyatan prasaja yen ora ana sing wis protes ing kabeh proses peradilan nglawan nggunakake DNA sing dijupuk ing kasus A kanggo kasus B nuduhake yen kita ngurus PsyOp.

Wonten ing wekdal punika, Roethof nyatakaken panyebaran Jos Brech kanthi dhasar saking antawisipun argumen substansif babagan pornografi anak ing PC, gagasan DNA perlu dukungan lan sanes-sanesipun. Roethof wis Jos Brech yaiku langsung lan wis bisa njaluk saka dina 1 saka ditahan (minangka wong kang ora duwe patsy sing main game), dening nuduhaké aturan (ingkang tasih pasukan), kang cetha sing DNA dijupuk cilik A, ora bisa digunakake ing kasus B. Sing bakal ngilangi kasus kasebut kanthi sah.

Mesthi sampeyan bisa ngomong: "Ya, nanging yen Jos Brech salah, aku ngerti yèn Jaksa Penuntut Umum wis nutup mata". Nanging bisa uga kita takon apa pitakonan PsyOp iki arep ditanggepi watesan hukum iki? Lan apa sing bisa dadi komplikasi kanggo kabeh wong?

DNA Database

Ora mung kasus iki, nanging uga kasus sadurunge dumadakan koyone wis ditanggulangi karo tembung sihir DNA. Sawise pirang-pirang taun riset lan perkembangan sing kontradiktif, dumadakan ana suspect sing nggoleki konco-konco kasebut ing basis bukti DNA. Iki banget dipengaruhi dening 'nggawe wong sing matèni', kanggo nrima tembung ajaib: DNA. Kita wis ngukus alon-alon kanggo nampa database DNA nasional, amarga kita wis sacara psikologis dimainaké kanthi masalah emosional sing gedhe banget. Temtu sampeyan wis main peran penting ing Petrus, amarga sampeyan bisa ngomong kanthi temenan lan sampeyan uga nyikat untu.

Game gawe masalah sing digawé dhewe, disusul kanthi micu reaksi liwat hiper media, lan banjur ngenalake solusi (Masalah, Reaksi, Solusi), koyone ora aman. Sampeyan bisa ngomong yen mburi mbenerake cara, ora yen goal sejati asring luwih jero tinimbang pangrungu lan ningali wong. Mesthi wae, yen kabeh kasus pembunuhan lan penyalahgunaan bisa langsung ditindakake kanthi cara DNA, nanging manawa bukti bukti sing ana gegayutane banget migunani, mesthine kudu gawe kuatir apa sing bisa kedadeyan karo DNA kasebut. yen wis ana ing basis data nasional.

Copot DNA watesan legal

Lan ana pentinge PsyOp iki dumadakan dadi jernih! Penghapusan wates kasebut kanggo panggunaan DNA mbutuhake inti keras saka Nicky Verstappen - kasus Jos Brech. Sawise dijupuk DNA bisa digunakake ing mangsa ngarep tanpa alangan. Pengacara Gerald Roethof wis ngurus kasebut kanthi ora nggunakake hukum kasebut. Sampeyan, Petrus, muter peran master emo-bangunan PsyOp, karo TV lan Twitter minangka senjata paling penting sampeyan. Sampeyan muter wong lan nyiapake wong-wong mau kanggo nampi soko sing ora katon. Dadi yen DNA ana ing basis data nasional, pemerintah bisa nindakake kabeh kanthi kasebut. Mesthi, gambar saiki wis diuraikan yèn iki mung bisa ditrapake tumrap bisnis Nicky Verstappen, nanging nyatane wates kasebut wis ilang lan ora ana sing weruh apa akibate.

Kanthi saben DNA ing basis data nasional, negara bisa nggabungake profil genetika lengkap saben warga. Iki tegese kabeh ciri genetik bisa dianalisis. Iki diwenehake wiwit saiki, amarga ambang hukum (ing kasus iki sampeyan wis mancal) wis dibusak. Ing kombinasi karo kabeh Data Big liyane sing pemerintah ngumpulake saka wong (mikir prilaku media sosial, cathetan sabar, income, expenses, pajak, etc), sampeyan bisa profil banget sacoro apik lan pranala prilaku manungsa kanggo karakteristik genetis. Yen sampeyan ngubungake babagan urusan ilmiah sing saiki ing bidang fungsi 'nemokake lan ngganti' gen CRISPR-CAS kanggo nyetujoni DNA, potènsi sing bakal ana ing masa depan bisa dadi modifikasi bio individu.

sumber: silvervaluemegusage.blogspot.com

Sampeyan Peter, sampeyan bisa ngilangi iki minangka mungsuh konspirasi, nanging sampeyan kudu nyenengake kalbu. Secara pribadi, aku ngerti persis sing agenda iku konco iki. Apa sampeyan nggawe dhuwit lan BMW tebal sing apik?

Kepemilikan negara awak

Hukum donasi organ wis nyediakake yen awak nduweni hak kepemilikan negara kanthi sah. Sampeyan mung bisa mutusake arep entuk organ-organ kasebut ing pati, kanthi nyerahake iki ing daftar negara. Lan kabeh sing ana ing negara, negara bisa nindakake pangopènan. Dadi yen sampeyan nganggep awak manungsa minangka sifat negara, lan sampeyan duwe profil DNA saka individu, sampeyan bisa milih kanggo njaga (tanpa ijin). Iki uga kasus karo bangunan pamaréntah lan dalan nasional lan kabeh sing dadi kepemilikan negara. Secara teknis, sampeyan bisa ngomong yen jaringan dalan bakal ilang, negara bisa uga aran nyelehake aspal anyar. Yen salah sijining sifat negara wiwit nuduhake penyimpangan, negara bisa ngetokake. Contone, aku bisa mbayangno yen sampeyan nglakoni prilaku sing mbrontak liwat analisa data sing gedhe. Yen sampeyan duwe profil DNA ing basis data nasional, sah, sampeyan bisa nggunakake DNA kanggo nggawe vaksin sing digawe khusus, kanthi sampeyan nggawe sawetara owah-owahan ing DNA liwat metode CRISPR-CAS, supaya sampeyan bisa ngowahi pribadi kasebut. Sampeyan, minangka, nindakake pangopènan ing aset negara sampeyan.

Agensi vaksinasi

Dadi aku narik kabeh ing konteks sing luwih gedhe tinimbang apa sing dikarepake Jos Brech. Sing katon sing ditangekake dening sampeyan lan media iku pancen apik yen kita duwe DNA kabeh, amarga kasus pembunuhan gedhe bisa diterusake kanthi cepet. Nanging, implikasi kasebut luwih akeh. Amarga Gerald Roethof gagal nemtokake hukum nerak kanthi nggunakake DNA kanggo kasus A kanggo entuk manfaat kasus B, nada wis disetel. Saben uwong DNA bakal ora bisa dipateni, lan negara ora bakal kuwatir bab pitakonan apa sing digunakake kanggo informasi kasebut.

Dadi, yen sampeyan bisa ngowahi data ing sosial, psikologi liwat data gedhe saka media sosial lan kabeh jinis sumber informasi liyane lan nggabungake kawruh kasebut kanthi basis data DNA, banjur migunani yen sampeyan wis duwe aturan sing njamin sing bisa njaga aset negara kasebut tanpa alangan. Iku migunani manawa ana uga hukum sing bisa nyebabake jarum injeksi ing saben warga; apa sing dikarepake utawa ora. Dadi misale jek kabeh tekane teka-teki tiba lan kabeh diskusi sing saiki ditemokake ing media lan media sosial minangka persiapan kanggo owah-owahan sing bakal bisa nggayuh DNA kita.

Yen sampeyan ngetrapake profil genetika everyone lan sampeyan bisa nginstal vaksinasi sing mbebayani vaksinasi ing wong, sampeyan bisa nggawe modifikasi (CRISPR-CAS) kanggo aset negara sampeyan.

Matur nuwun Peter

Ing kasunyatan, aku arep matur nuwun, Peter R. de Vries, kanggo nggawe sumbangan penting kanggo pembangunan apik iki! Aku luwih seneng ndeleng apa-apa sing luwih akeh tinimbang sing diskriminasi Perilaku Perdamaian, sing saya nandhang saka, lagi diprogram ing keturunanku. Aku sing masyarakat sing kebak robot sing mung nganggep ya, luwih becik. Aku mbayangno donya ing ngendi kabeh bayi desainer njaluk Peter R. de Vries DNA, supaya kita ora mung bisa ndeleng eseman Proder ing acara TV A utawa B, nanging ing ngendi wae! Aku mbayangno donya sing kebak wayang sing apik, amarga pungkasane sejarah mulang yen kekuwatan ora ngrusak lan supaya kita bisa ngandelake DNA kita marang pemain wayang.

Matur nuwun Pétrus! Lan salam kanggo Gerald.

130 enggo bareng

tags: , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (13)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. Sunshine wrote:

    Sampeyan ora bisa nulis artikel menyang pengacara Roerhof. Ziin alamat email ing situs web aku nganggep.
    Ngomong babagan pertahanan?

  2. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM wrote:

    Aja diganggu karo "figurant"!

  3. marcos wrote:

    Mungkin apik kanggo ngetutake kasus "Jerman Maddy" kanggo nemokake paralel. Kajaba iku, kabeh perhatian media bakal bisa ngatasi kasus Maddie Inggris miturut konsep sing padha.

  4. Arie wrote:

    Mbusak Martin! Aku kepengin weruh yen wong njaba bisa ngunjungi wong lanang ing pakunjaran, utawa paling ora anggota kulawarga. Aku ora ilusi. Nanging dheweke nduweni hak kanggo ngunjungi yen durung (resmi) disalahké?

    • Martin Vrijland wrote:

      Misale ora mungkin yen sampeyan ora kulawarga utawa apa-apa. Dheweke ora luwih disalahké tinimbang nyoba liwat media.
      Nanging mesthine sampeyan pengin tetep adhem saka wong liya sakcepete.
      Aku ora weruh titik kasebut.

  5. Sunshine wrote:

    Nyambungake informasi kanggo ngunjungi wong deten
    https://www.dji.nl/contact/contactmeteengedetineerde/index.aspx Sampeyan kudu ngerti ngendi dheweke lan dheweke pengin ngomong karo sampeyan. Supaya ora nemen apik yen pengacara ora nyengkuyung iki ing konteks pertahanan 'apik'. Kuch, tickling batuk.

  6. Kamera 2 wrote:

    Kabeh media: iku emosional kanggo sabanjure nanging nanging ing wektu samesthine sakabehing Walanda kanthi bentuk hipokrit sing paling ekstrim ngempet kancing Nicky menyang membran mata. Isih ora ana ing babagan crita sing bener.)

    Sampeyan kudu dadi bungah yen perkara kasebut digawa menyang 17mlj NLérs dening TV daya ing acara TV, carane sampeyan lara ora ing wiwitan. Lan maneh ing program kasebut, emosi tembung gulung gumantung karo kekancan, nanging supaya ing eter lan ing retina kabeh pamirso. (hypnotizing disebut sing)
    Percoyo babagan celana, celana laba-laba Nicky kaya asring disebutake yen rata-rata Belanda karo nemen Nicky ing retina dheweke hypnotized lan ora ono liyane bisa mikir babagan. Paling ora, yen sampeyan isih nonton iki pulp lemah dhasar.
    Deleng film ing pranala ing ngisor iki. Kita ora weruh analisis blogger iki ing mainstream, ora, kita mung weruh tembung tembung ing jero, saben wong sing melu ing emo-gedhene dheweke kelalen ditawan karo Spanyol, padha muntah tafrelen ... (Ora ngerti yen Jeroen Pauw kuwi ora isin marga amarga dheweke ngerti yen dheweke wis ngowahi ing kekerasan saka Vries lan consorte)

    Deleng klip film sing ditambahake menyang artikel ngisor pranala Menit 15.05: panggilan emosi lan ing wektu sing padha nyebar basa smoldering ing kuping saka pamirso. (puncak hypocrity)

    Lan ing koran iki uga digebuki tembung jero
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/2916816/houding-jos-b-is-extra-klap-voor-ouders-nicky

    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/hoe-de-media-hun-verhaal-afstemmen-op-kritische-analyses-en-hun-verhaal-geloofwaardig-verder-spinnen-jos-brech/

  7. SalmonInClick wrote:

    Mangkene apa sing sampeyan kudu .. apa sing bakal diwenehi pahlawan putu utawa ..

  8. Elien wrote:

    Kita uga duwe kasus pembunuhan sing ora bisa dipungkiri sing diarani bunuh diri kanggo nyenengake ing Wassenaar. Anass Auragh.
    Apa pecinta alam isih adoh saka omah kanggo sasi?
    Banjur kasus iki uga bisa ditanggulangi ing taun 20.

  9. Sunshine wrote:

    Cukup maca yen Rkethof kepengin luwih akeh dhuwit. Dheweke kerja keras lan dibayar sethithik kanggo dheweke. Inggih, yen sampeyan kerja ing sistem, sampeyan kudu sambat babagan aturan sing ditrapake kanggo biaya sampeyan. Dadi, ora.
    Banjur dheweke kudu metu lan nindakake liya. Ana akeh pengacara sing banget ala. Aku ora ngandel yen dheweke banget ala.
    Paling pengacara yaiku penasehat musim panas. Aku ora ngomong yen dheweke pengacara zombie.

  10. Kamera 2 wrote:

    Sesi liyane dina iki, wigati dicathet

    Supaya aplikasi telusuran babagan DNA ilang, ora babagan wong maneh

    Suspect 56-taun-lawas ora melu. Nanging amarga keluargane wis dilaporake dheweke wis ilang lan ngirim ulang barang kasebut marang polisi, sing cocog DNA persen 100. DNA B. ditemokake ing busana lanang.

    Roethof karo sikap munafik sing pretends dadi pengacara apik,
    Aktor-aktor apik ing skenario iki bisa uga dibayar ing donya iki, saengga pantes kanggo dijupuk (tomat lan endhog, maca artikel ing ndhuwur maneh, banjur ngerti apa sebabe)

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/796843000/zitting-over-dood-nicky-verstappen-begonnen

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup