Éwadéné Éropah pretends sing Erdogan ora nyaman nanging kanthi rahasia makaryakke karo Hitler anyar

Filed in SEJARAH by ing 11 Maret 2016 4 Komentar

erdogan hitlerSadurunge Perang Donya II, kita nemu kawruh ageng ing ekonomi Jerman. Adolf Hitler mbangun industri lengkap lan fasilitas kasebut tambah akeh. Iki nyebabake pambangunan ekonomi ageng ing Jerman, sing nganti saiki nandhang akèh saka reparasi sawise perang donya pisanan. Kabeneran ekonomi digawe Adolf Hitler mbokmenawa luwih populer tinimbang gagasan-gagasane, nanging nyatane iku kombinasi saka. Hitler kasil ngedol awake banget kanthi media sing wis rampung. Durung suwe kita ningali Presiden Erdogan saka Turki liyane nuduhake menyang Sistem administratif Adolf Hitler, kang dinuga tinimbang Adolf Hitler dimaksudaké kanggo memuji, nanging rodo diarani sistem dictatorial sing bakal banget efektif anggere ora dilecehke. Referensi kanggo sistem diktator lan nyebut sistem Hitler minangka conto, bisa uga diarani pilihan sing apik banget. Nanging aku ora menehi kesan yen aku arep cukur Erdogan liwat 1 karo Adolf Hitler utawa aku duwe sikap asile marang Turki lan kanthi mangkono njupuk bagian ing partai liyane. Ngritik kanggo Erdogan ora ateges aku milih partai kanggo, contone, Kurdi utawa Rusia utawa wong liya.

Ora ana sing ora ngerti yen aku ngusulake yen kabeh pihak sing saiki ana ing kahanan perang minangka bagéan saka agenda sing padha. Iku angel kanggo maca basa Turki kanggo ngerti apa sing lagi ana ing panggung donya. Iku angel banget kanggo wong-wong mau, supaya katon gambar gedhe nyata. Apa sing bisa kita sumurup yen kita ngringkes sajarah abad pungkasan kanthi ringkes? Kita banjur ngerteni yen Jerman Nazi mung dibiayai karo dhuwit Zionis minangka adipati utama liyane. Huh? Apa sing kanggo asumsi? Priksa kanthi serius ing riset. Banjur sampeyan bakal nemokake sing kulawarga Bush umpetan, umpamane, ing keuangan Adolf Hitler. Nalika kita ndeleng perang donya pisanan, kita sumurup yen Tsar Rusia digulingaké karo dhuwit Zionis lan diganti dening Lenin. Bab iki uga kedadeyan ing China. Aku ora bakal ngetokake sing akeh banget saiki, nanging aku bakal nemokake maneh.

Yen kita ngomong umum babagan présidhèn negara, banjur tansah ana pamarèntuan bayangan sing pancèn ngontrol. Pertunjukan lan eksekusi politik ditinggalake kanggo wong sing dilatih kanthi apik, sing disebut politisi. Pengurus manajer ngetokake gelar presiden.

Lan babagan pemimpin kaya Bashar Al-Assad saka Siria? Apa uga dikontrol? Yen sampeyan arep ngalami alangan kanggo nyinkronake dhewe ing sajarah, sampeyan bisa nemokake yen ana akeh pemalsuan sejarah. Umume getih aristokrat yaiku kabeh keturunan Firaun. Dadi uga Assad. Sampeyan bisa ngakoni iki kanthi simbol sing biasane digawa. Saben saiki banjur nyetel adegan kanggo panggung. Iku minangka bagian saka taktik sing dibagi lan digdaya. Ing mburi adhedhasar perdebatan kasebut ora ana lan dheweke utamané dimaksudaké supaya bisa nglawan perang, sing bisa ngrampungake agenda saka 'Order of Chaos'. Iku apik banget kanggo ndeleng carane gampang wong digodha kanggo tiba kanggo pemimpin gedhe sing katon kanggo nggawa wong-wong mau ekonomi kamakmuran lan kamakmuran. Iku misale jek duwe efek blinding ing swara ati sing mateni pimpinan kuwi. Kajaba iku, para pemimpin iki uga pinter, amarga amarga dheweke duwe media ing tangane, dheweke bisa nemtokake manawa gambar kasebut digawé ing antarane wong-wong sing mungsuh sing ngganggu ing sisih liyane. Dheweke duwe akses menyang macem-macem kemungkinan. Kanthi cara iki, dheweke bisa nindakake operasi bendera palsu utawa nglebokake barang-barang sing ana ing adegan supaya luwih bisa narik citra musuh marang wong liya. Lan sing menehi kimia sing bener antarane wong kanggo militansi. Lan sing bener gol.

Pemimpin gedhe kabeh ing kraton sing amba (kang padha pantes, mesthi, amarga padha sumelang dadi luwih kamakmuran ékonomi, supaya sing diwenehi wong apa) lan ninggalake liwat mesin propaganda sing, getih saka wong masak freshened bangga nasionalis amarga lan agama keyakinan.

Pimpinan Turki Erdogan, kaya kabeh pemimpin donya liyane, minangka bagian saka aristokrasi; dididik lan diterusake kanggo ngladeni agenda NWO. Dheweke dibiayai karo dhuwit obat Zionis (diwaca ebookku) liwat Fetullah Gülen. Sawisé (nyoto) break karo Gülen nganggo dana saiki liwat Yasin Al-Qadi, bank Saudi (negara wayang Zionis wiwit Pranyatan Balfour ing 1917) lan financier Al Qaeda lan Suster. Erdogan nyedhiyakake sosis kanggo wong Turki kanggo mbenerake perjuangan lan getih. Sosis paling gedhe sing diwènèhaké Erdogan marang wong Turki yaiku pemugaran saka Kakaisaran Ottoman. Dheweke bisa nindakake iki amarga bisa ngalahake negara dadi sejahtera ekonomi saka pemrentah dhuwit Zionis. Aku ngomong Zionistically, amarga dhuwit pungkasanipun teka saka tabung padha. Siji wektu liwat CIA Gülen lan saiki liwat negara sing mbantu mbantu Kakaisaran Ottoman saka Inggris lan Perancis; Arab Saudi. Ibnu Saoud didanai watara 1917 kanggo nggawe Emir-Arab ing Semenanjung Arab rada cilik. Ibnu Saoud sarujuk nganggo rencana saka tanah leladen ing Palestina sadurunge panyiapan saka negara Israel, minangka kabeh semenanjung Arab Saudi minangka ganjaran lan Koruna dados raja.

Nanging kabeh kemah liyane kaya nyusup. Iku sing (lan karo 'waé' sing aku tuju ing 'aristokrasi') sing bangsa perang siji liyane kanthi basis nasional lan agama. Konco sing adhedhasar kanca-kanca (maca kulawarga, sing ana hubungane karo garis darah pharaonic). Wong-wong wis mlaku-mlaku kanggo ngadhepi lan ngetrapake 'Ordo ab Chao' kanggo milenium. Punika istilah kelas Freemasonry Scottish 33 ingkang gadhahi asma kangge Ratu Scota Firaun Mesir.

Ing diskusi nyoto kita ing media antarane pemimpin Eropah ndeleng bab target Turki menyang EU lan diskusi nyoto babagan 6 milyar kanggo Turkey kanggo pengungsi, minangka nyoto minangka ngrembug pengungsi lan implementasine saka Perjanjèn Schengen. Para wanita lan priyayi bangsawan wis kabeh ngrencanakake iki adoh ing advance miturut planning banget. Diskusi ing ngarep kamera mung propaganda kanggo gambar wong; maneh ing konteks 'dibagi lan digdaya'. Lèpèn lèpèn terus dilumuri ing mripaté massa. Warga negara, kaum lan agama kudu mabur ing saben rambute. Lan Ladies and Gentlemen saka bangsawan nonton saka kraton sing carane babu nyababaken saben liyane ing jeneng Allah, Gusti Yesus, warga negara, kesukuan utawa prospek duwe pengarep-arep saka kerajaan gedhé lan kuat. Ing game saka dibagi lan aturan iki uga kaleksanan dening rigging perang Yugoslavia ing nineties lan isih Applied ing persis cara. Sing looking ing ing dokumen iki "The Bobot saka Chains 'carane media iki digunakake ana kanggo ngedol kawulo saka pemimpin politik lan carane game saka dibagi lan aturan dianggo ing laku.

Ayo kita ora lali yen Eropah kanthi adhedhasar gagasan Nazi. Klompok Bilderberg iki diadegaké déning pungkasan Nazi Pangeran Bernhard lan Walter Hallstein, anggota saka Society of biyung legal Nazi lan Presiden Komisi Eropa kanggo 1958 1967. Maca liyane babagan iki buku iki kanthi judhul 'Relay of Life'. Nazisme bener-bener ora luwih saka cabang militèr Zionisme lan Zionisme ora liya minangka agenda politik Aristokrat Firaun. Ing kasunyatan, kita bisa nyatakake yen kabeh pihak ing chessboard global ana ing sangisoré Nazisme lan Zionisme iki lan kanthi mangkono dipimpin déning aristokrasi. Dheweke bisa kanthi gampang ndadekake urutane donya. Padha ora perlu kabeh peperangan kasebut. Wars iku perlu amarga padha arep ndeleng getih. Iki kudu nggawe sejatine lan mung kanthi garis getih lan keturunan genetis saka demigod. Iku monster sing ngisir getih sing ndhelik ing istana lan bangsa kanthi ukuran gedhé nglawan ruse lan ngapusi. Iku nganti wong-wong bisa ndeleng liwat iki lan nyingkirake apa wae wujud kebanggaan nasionalisme utawa keyakinan agama utawa, ing tingkat apa wae, ora tau, nyebabake senjata bakal dijupuk. Iku pancen padha arep. Lan yen sampeyan ora pracaya yen ana mungsuh, dheweke bakal nyebabake teror.

Yen kita nganalisis kasus kanthi bener, kita nemokake yen kita tansah ndeleng perang antarane Kekaisaran Romawi Kulon lan Kekaisaran Romawi Wétan. Kekaisaran Ottoman saiki bisa miwiti lan perang ing sisih Kekaisaran Romawi Kulon. Senadyan politik blikering ing media kudu menehi kesan yen ora ana pitakonan saka solidaritas antarane Amerika, Eropa, lan Turki, mung kanggo ngatasi wong-wong ing limbo. Kekaisaran Romawi Wétan dumadi saka Rusia, Yunani, Serbia, Suriah, Iran, China lan kabeh sing ana gegayutane. Kulon didhukung dening Islam (Sunni) lan Islam Timur sing didhukung dening (uga digawe) Islam Syi'ah. Ordo ab Chao! Ordo Donya Anyar minangka tatanan donya Pharaonic sing padha. Apa tujuane: akeh getih, kurban korban lan perbudakan sing bisa.

Dadi aja ditipu dening gambar ing ngendi Erdogan digambarake minangka pasemon Adolf Hitler. Kita bisa uga nggambar Putin kaya kuwi. Kita bisa uga nggambarake Obama kanthi cara kasebut. Lan bisa uga nggambarake Willem Alexander kanthi cara iki. Kabeh iku kabeh aristokrasi! Sampeyan kudu ora duka amarga kewarganegaraan utawa agama sampeyan lagi cilaka. Sampeyan kudu nesu marang pemimpin sing bakal nutup mata lan sampeyan karo nasionalis perasaan ora sopan diprogram kanggo batur sing lila perang nalika padha njaluk squander piyambak ing kraton lan energi saka kabeh getih iki kabeh sing gelem babu dipunasta bodho.

Daftar pranala sumber: Wikipedia.org

230 enggo bareng

tags: , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (4)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. ion wrote:

    Ndhuwur artikel. Iki nyambung kabeh titik ...... .. Saiki awakening manungsa!

  2. njelasno wrote:

    Kanggo maca Turki kita maca buku dening Ergun Poyraz (Musa'nin çocuklari 'Tayyip wis Emine' (Anak Musa), wong kang riset latar kulawarga Erdogan. Loro-lorone lanang lan wadon, Ergun Poyraz kang ora ana apa-apa manawa Turki tetep ana masalah karo wong Yahudi sing mbentuk negara jero (dhuwit):
    Foto: http://www.inspiretochangeworld.com/2015/11/turkey-president-erdogan-is-a-jewish-president/

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup