Punika Yesus keturunan Firaun; yaiku kulawarga-kulawarga karajan kanggo para putrane Sang Prabu Pringon?

Filed in SEJARAH by ing 11 Maret 2016 6 Komentar

QE2CoronationApa sejarah sing kita ngerti bener? Apa agama kaya kita ngerti anggepan sing bener? Kenapa Ratu Elizabeth II saka Britania Raya dilantik ing tahta ngadeg ing ndhuwur watu Yakub lan ing ndhuwur tangga kanthi wujud piramida? Sadurunge menehi analisis kabeh, aku maringi pitutur marang wong-wong sing duwe pengetahuan babagan sejarah kanggo ndeleng dokumenter ing ngisor iki. Senajan dokumenter kasebut ing basa Inggris lan ora saka gambar lan kualitas swara sing paling apik, dokumenter mesthi nyengkuyung bayangan. Akeh prasetya sing katon ing jaman saiki, kayata asma ISIS. Ing dokumen kasebut malah nyatakake yen Yesus bakal dadi putra saka Julius Caesar lan Cleopatra. Dheweke bakal malah urip ing Inggris. Aneh!

Iku kanthi definisi banget angel dig through fakes sajarah abad, supaya dokumenter iki bakal nandheske pitakonan. Nanging, iku worth looking ing.

72 enggo bareng

tags: , , , , , , , ,

Babagan Author ()

Komentar (6)

URL bali nglacak | Komentar RSS Feed

  1. njelasno wrote:

    Kitab Suci / Al-Qur'an minangka alegori gedhe sing ditulis dening para imam Babel (Sumer) kayata muter babagan Nabi Musa lan Fir'aun ing Quran lan Kitab Suci:

    PANGENTASAN 15New International Version (NIV)
    Kidung piwulangé Musa lan Miryam
    4
    Kareta perang lan prajuritipun Sang Prabu Pringon
    dheweke wis dilebokake ing segara.
    Panyuwune Sang Pringon kang paling apik
    sing tenggelam ing Segara Abang [b]
    5
    Banyu jero wis padha ditutupi;
    padha ambruk ana ing jerone kaya watu.

    Sapa turune Musa (metafora)? WE!
    Sapa sing diarani pharaohs? MUNGKIN, aristokrasi / monarki getih

    @Martin, sampeyan wiwit nyuda ati saka prakara iki. Chapeau!

  2. Martin Vrijland wrote:

    Sawijining cabang agama-politik-militèr penting ing model piramida para firaun sing ngluwihi masyarakat; ndhuwur Zionisme lan Nazism lan agama ndhuwur.

  3. Martin Vrijland wrote:

    Illuminati = UNDERCOVER JESUIT PRIEST kita Kontrol (25: 25) kabeh AGAMA (18: 34 & JUDGES) ndeleng katrangan

  4. SoulmanNL wrote:

    Inggih, kula boten ningali dhokumèn, nanging nalika panaliten babagan agama Hindu, sawetara taun kepungkur, aku nemokake segel silinder (situs web wis ilang) sing nggambarake crita babagan makhluk sing ana ing bab sing bener ing Kitab Suci.

    Ing crita kasebut teka menyang kasunyatan sing sing wis landed saka papan ing bal bola amba ing desa nelayan ana ana amarga padha weruh sing ana urip sadar ing planet iki lan teka kanggo mbantu ngembangake kualitas urip sedhih. Iku tujuane kewujudane. Sawetara nelayan takon apa iki dewa. Iki menehi jawaban yen dheweke ora tuhan, nanging tuhan ana nanging ora ana kang bisa ngomong karo dheweke ing alam semesta sing digawe lan ora bakal ngrungokake, amarga ora entitas kaya entitas ing alam semesta (s).

    Kanthi iki, kabeh sing kudu sampeyan pracaya marang allah, ndedonga, lan liya-liyane iku minangka paukuman gedhe kanggo nyukur wedhus. Iku uga tegese kanggo matesi dhéwé ing kawruh asli kita!

    Sanalika wong tangi, donya kanthi otomatis ngganti wong kanthi alam dadi maha lan welas asih. Iki bisa dibuktekake kanthi sinau anak-anake sing durung sekolah. Sanalika dheweke lunga menyang sekolah, dheweke ngajari barang-barang gaib sing adhedhasar getaran paling duwur sing bisa dimiliki wong ... "I"!

    Dadi aku ora duwe tandha tandha ing docu. Pendhaftaran mratelakake panemume, yen iku minangka nilai gedhe saka bebener!

  5. Anna wrote:

    Bloodlines ora ana ...
    Wong-wong mau ana mung kanggo ngurmati lan ngluhurake wong sing kuwasa saka sarang panguasa lair ...
    Lan sarang iki diiringi tipu daya lan ngapusi.
    Amarga wong-wong sing wis lair iki seneng banget dadi khusus lan nglakoni kabeh sing bisa dilakoni kanggo njaga mitos-mitos kasebut.
    Nanging, iki ora dadi mitos, saben bocah ngliwati evolusi / sejarah kaya sadurunge.
    Saben anak kepengin dadi pangeran utawa putri ...
    Bloodlines minangka penyakit sing bisa dibayangake kanthi tuwa.
    Iki narcissists murni nyanyi sing nyegah pembangunan pribadi.
    Iki minangka psikopat sing ngendhalikake jagad iki amarga kabeh manungsa uga ora duwe kawruh.
    The bloodlines are fairytales and where they lead in generations to birth and thus progress idiocy, it is one lying big and inbred club ...
    Mulane, ayo ayo nyegah iki.
    Ing sadurungé kita iki saka akeh narcissists apes.
    We diwenehi wong dadi narcissists, supaya mungkasi iki bigotry.

Ninggalake a Reply

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup