Kebijakan Statement

Situs iki (kayadene kabeh wilayah EU) dipeksa kanggo ngirim statement privasi sing adhedhasar peraturan AVG anyar sing bakal diberlakukan ing 25 May 2018.

1. Informasi kontak Stichting Martin Vrijland

Yayasan bisa dikontak liwat formulir kontak ing situs iki.

Nomor Dagang Komersial: 60411996

Pembentukan: St. Caelciliapad 5, 6815GM, Arnhem

2. Data sampeyan dikumpulake dening situs iki kanggo macem-macem tujuan:

  1. ndhaftar ing situs iki
  2. nempatake tanggepan sampeyan
  3. kang bisa ngirim e-mail menyang alamat e-mail panjenengan
  4. dadi anggota sing dibayar ing wangun donor
  5. kang bisa kanggo matesi akses menyang artikel tartamtu
  6. ndhaptar kanggo nampa kabar langsung kanggo munculna artikel anyar ing situs iki kanthi e-mail
  7. ndhaftar kanggo nampa newsletter mingguan lan / utawa mailing liyane
  8. menehi pendapat sampeyan ing pendapat jajak pendapat / jajak pendapat
  9. statistik trek ing nomer pengunjung lan hit
  10. nggawe kontak karo plugins media sosial sing nggawe enggo bareng artikel luwih gampang
  11. bisa nemtokake manawa sampeyan nggunakake adblocker

3. Pihak sing bakal bisa nampa data pribadhi kanggo proses:

Data sampeyan bakal disimpen ing server pribadi Martin Vrijland Foundation.

Salajengipun, data sampeyan bakal dikirim menyang panyedhiya plug-in pihak katelu sing nggunakake data kanggo ngolah data, kaya kasebut ing titik 2. Iki nyebabake plugins ing ngisor iki lan mulane perusahaan sing mbangun plugin iki:

4. Periode sing data sampeyan disimpen:

Data sampeyan bakal disimpen lan / utawa digunakake sajrone periode sing wis didaftar kanggo situs iki. Sampeyan kudu aktif leren langganan lan ngirimake panjalihan kanggo mbusak data. Data sampeyan kanggo newsletter lan / utawa nampa panuntun langsung babagan artikel sing lagi dikirim uga bakal disimpen anggere sampeyan wis ndhaftar dhewe. Ing kabeh kasus, sampeyan kudu pro-aktif metu kanggo kabeh layanan ing situs iki.

5. Hak babagan data panjenengan:

Sampeyan duwe hak ndeleng, mbenerake utawa mbusak data kasebut. Sampeyan uga duwe hak kanggo mbantah nggunakake data pribadi. Sampeyan kudu nindakake iki sakdurunge. Yen sampeyan pengin nindakake iki, sampeyan bisa nindakake iki kanthi nulis surat sing wis didaftar babagan alamat pos Martin Vrijland, kaya sing kasebut ing Chamber of Commerce. Nanging, yen katon yen ana tujuan sah kanggo ngumpulake data sampeyan, yayasan iki nduweni hak kanggo terus nggunakake lan nahan data kasebut. Ora saben kabotan kanthi definisi diwenehake.

6. Respon kanggo artikel:

Kabeh komentar sing dikirimake oleh panjenengan kabeh kanggo akun sampeyan dhewe. Sing tegese kabeh kasus sampeyan kudu tanggung jawab karo sing ditulis; sanajan reaksi kasebut pisanan disetujoni liwat moderat dening administrator situs kanggo panggonan ing sawijining artikel.

7. Hak transfer data:

Yayasan Martin Vrijland berhak ngirim data menyang pihak katelu kanggo nggunakake pangolahan data yen iki cocog karo layanan sing ditawakake ing situs iki. Iki bisa, contone, karo implementasi plug-in sing nindakake analisis tartamtu ing statistik, nanging iki uga bisa uga kanggo ngganti layanan layanan mail minangka mailing utawa update babagan artikel sing wis ana. Iki uga bisa digunakake kanggo mindhah panyedhiya server utawa hosting liyane, umpamane.

8. Katrangan kanggo mbatalake data:

Situs web martinvrijland.nl nyedhiyakake opsi 1 sing bisa dituduhake yen sampeyan pengin data sampeyan ora digunakake maneh. Iki tundhuk hak mundur. Sampeyan bisa ngleksanani hak mundur kanthi menehi panjaluk sing ditulis kanthi nulis kanthi salinan kertu ID utawa paspor sah lan gambar IP panjenengan. Iki bukti yen sampeyan wong sing sampeyan ngaku. Iki bisa ditrapake babagan alamat pos Martin Vrijland, kaya sing kasebut ing Chamber of Commerce. Nanging, yen katon yen ana tujuan sah kanggo ngumpulake data sampeyan, yayasan iki nduweni hak kanggo terus nggunakake lan nahan data kasebut. Ora saben kabotan kanthi definisi diwenehake. Dokumen sing dikirim bakal dibusak sawise verifikasi.

9. Panguwasa data pribadhi:

Sampeyan duwe hak ngajokake complaint babagan nggunakake data sampeyan karo data pribadi panguwasa. Iki minangka hak legal. Dadi yen sampeyan duwe keluhan babagan cara situs web iki ngurusi data pribadhi, sampeyan bisa nyatakake babagan hukum kasebut babagan data pribadhi wewenang.

10. Mundhut data:

Yen sampeyan ora pengin menehi katrangan utawa yen sampeyan pengin mbatalake, sampeyan ora bisa nggunakake layanan sing ditawakake ing situs iki. Administrator nduweni hak kanggo mblokir alamat IP kanggo ngunjungi situs iki.

11. Akses winates:

Yen sampeyan mbayar keanggotaan minangka donasi tetep saben sasi, liwat transfer bank sing berulang, sing mbayar PayPal utawa transfer kertu kredit sing wis ana, data sampeyan bakal digunakake kanggo nemtokake sampeyan duwe akses menyang item tartamtu sing bisa diwatesi akses. Kabeh iki dikontrol liwat plug-in otomatis, kaya kasebut ing titik 3, yaiku Watesan Pro Konten. Data sampeyan digunakake kanggo nemtokake sampeyan duwe akses menyang artikel sing mung bisa diwaca dening anggota.

12. Definisi anggota:

Définisi anggota yaiku: wong sing mlebu sajrone pambayaran ing wangun sumbangan menyang pondasi Martin Vrijland kanggo periode tartamtu utawa ora mesthi liwat sarana finansial lan sing link iki wis mlebu. Yen sampeyan anggota, sampeyan kudu nemokake data sampeyan ing ngisor iki link iki. Sampeyan uga bisa nyetel utawa mbatalake institusi sampeyan babagan keanggotaan sampeyan ana. Keanggotaan panjenengan tansah katon minangka sumbangan kanggo pondasi Martin Vrijland.

0 enggo bareng

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup