Sumbangan bank langsung (tanpa PayPal)

Yen sampeyan pengin ndhukung situs web iki lan sampeyan ora duwe PayPal utawa ora pengin nggunakake website Crowdfunding, sampeyan bakal nemokake rincian bank kene:

NL27 ABNA 0558 4469 22

Martin Vrijland Foundation

17 enggo bareng

Lisensi AVG

Miturut 25 Bisa 2018 kita kudu ngandhani peraturan EU anyar babagan Peraturan Umum Perlindungan Data (AVG). Maca statement privasi lan ketik utawa ngatur setelan ijin sampeyan.

Kebijakan privasi | Nutup
Setelan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup