Sumbangan Bitcoin

Aku kerep njaluk pitakonan manawa bisa uga disumbang liwat bitcoin. Sanajan aku ora ngirit teknologi masyarakat cashless, aku nggawe opsi kasebut kanggo wong sing maca.

Iki nomer akun bitcoin sing sampeyan bisa nyumbang:

1KiBzUvVHw1Fh4Eox8MAjZh4mFx1m5qS2g

0 enggo bareng

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup