Tag: Bintang

Corona Krisis Covid-19 ngeling-eling saka virus MS Blaster 2003 dibintangi dening Bill Gates

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 28 Bisa 2020 12 Komentar
Corona Krisis Covid-19 ngeling-eling saka virus MS Blaster 2003 dibintangi dening Bill Gates

Swara liyane sing berkembang manawa koronavirus bisa uga dirancang ing laboratorium. Ing endi aku diserang wiwitan dening kasunyatan kasunyatan sing disebut Nu.nl, nalika aku nuduhake manawa virus kaya kasebut bisa teka saka laboratorium, saiki media main media sing padha uga nglaporake […]

Terusake Reading »

Kekuwatan pangowahan diwiwiti kanthi rasa wedi, program lan ilusi sing salah lan dadi revolusi sejati

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 26 Bisa 2020 4 Komentar
Kekuwatan pangowahan diwiwiti kanthi rasa wedi, program lan ilusi sing salah lan dadi revolusi sejati

Ing sawetara wulan kepungkur, setengah jagad dijupuk kanthi wedi jero mungsuh koronavirus sing ora katon. Mayoritas ora ngerti kepiye media lan politik, magepokan karo piramida listrik (sing wis ngadeg wiwit jaman kepungkur), nemtokake pemahaman babagan jagad iki. Meh kabeh sing kita deleng lan mula dipercaya warna diwadhahi minangka […]

Terusake Reading »

iPhone ndhelikake app covid-19 ing nganyari 13.5 paling anyar i-OS

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 25 Bisa 2020 15 Komentar
iPhone ndhelikake app covid-19 ing nganyari 13.5 paling anyar i-OS

Aku ora duwe iPhone supaya aku durung bisa mriksa, nanging situs web Apple jelas babagan iki. Sayange, sawetara sing maca syarat-syarat lan syarat sadurunge nginstal nganyari utawa app, nanging sampeyan mung entuk app ranging sing kalebu ing nganyari iOS 13.5 paling anyar. Yen sampeyan takon, […]

Terusake Reading »

Maurice de Hond nemokake salah siji saka setengah meter omong kosong (video)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 22 Bisa 2020 13 Komentar
Maurice de Hond nemokake salah siji saka setengah meter omong kosong (video)

Ing sabanjure 33 menit, deleng Maurice de Hond, wong ing mburi polling nasional sing bisa kita "dipercaya". De Hond wis nemokake manawa panaliten tartamtu nuduhake manawa aturan siji lan setengah meter iku ora apik lan coronavirus utamane nyebar nalika ventilasi ora apik. Maurice mesthi yakin karo […]

Terusake Reading »

Sepira warga Walanda sing isih bisa mbayar tagihan sajrone krisis korona?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 21 Bisa 2020 16 Komentar
Sepira warga Walanda sing isih bisa mbayar tagihan sajrone krisis korona?

Yen sampeyan ngetutake media, meh ora ana masalah ing Walanda kajaba virus korona, sing isih umume kaya bom wektu sing obah. Ngendi jurnalisme nalika nggambarake penderita pribadi ing ngarep lawang ngarep? Ora angel entuk tokoh RIVM […]

Terusake Reading »

Sampeyan ora bisa maneh mlebu ing toko yen ora menehi jeneng lan nomer abdi ing counter lan iku mung wiwitan

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 19 Bisa 2020 12 Komentar
Sampeyan ora bisa maneh mlebu ing toko yen ora menehi jeneng lan nomer abdi ing counter lan iku mung wiwitan

"Pamrentah njaluk kita nindakake iki lan aku mung tindakake 'Befehl ist Befehl'. Sampeyan kudu menehi jeneng lan nomer ID supaya bisa nglacak sapa wae sing wis ana hubungane. Yen ora nindakake iki, sampeyan bisa uga ora mlebu ing toko, nanging sampeyan uga bisa toko ing online karo kita ”. Ora becik […]

Terusake Reading »

Apa hardline Trump tumrap China dadi awal musim gugur dolar lan ambruk ekonomi?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 Bisa 2020 12 Komentar
Apa hardline Trump tumrap China dadi awal musim gugur dolar lan ambruk ekonomi?

Kanthi standar standar emas lan standar minyak, dolar dadi mata uang sing bakal dicithak tanpa watesan. Kita nyebat arta Fiat. Dhuwit Fiat pancen elek amarga perdagangan internasional. Sawise kabeh, nyithak ratusan milyar nyebabake panyusutan dhuwit. Amarga bank sentral AS (FED) ngontrol proses nggawe dolar iki lan dolar dolar […]

Terusake Reading »

Demokrasi langsung trabasan saka kunci lan pemulihan ekonomi

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 15 Bisa 2020 24 Komentar
Demokrasi langsung trabasan saka kunci lan pemulihan ekonomi

Demokrasi langsung minangka solusi saka medeni saiki pamaréntahan Walanda nyerang negara kita. Iki minangka wujud demokrasi sing langsung milih wakil dheweke liwat pemilihan online (aman). Wong sing duwe reorganisasi lan kualitas pimpinan dipilih. Wong sing paling akeh milih menang ing jawatan menteri. Sing padha kanggo […]

Terusake Reading »

Ikatan Pamrentah Jordie Zwarts angling ton, nanging ora entuk apa-apa

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 14 Bisa 2020 5 Komentar
Ikatan Pamrentah Jordie Zwarts angling ton, nanging ora entuk apa-apa

Sampeyan bisa nyedhot menyang whirlpool finansial, kaya sing dipromosikan dening Robert Jensen ing siaran pungkasan, nanging apa ana ing dhuwit sampeyan? Aku uga nyedhaki dhukungan dening para pemulai Bond marang Urusan Pamrentahan, Jordy Zwarts (waca foto), nanging kanthi tumindak sing padha nglawan 5G dheweke wis adoh banget […]

Terusake Reading »

Apa sampeyan kudu njupuk utawa nolak vaksin Covid-19 yen dadi prentah? Apa sing kudu dilakoni?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 14 Bisa 2020 45 Komentar
Apa sampeyan kudu njupuk utawa nolak vaksin Covid-19 yen dadi prentah? Apa sing kudu dilakoni?

Secara bertahap, saya tambah akeh sing ndeleng manawa pamrentah ing saindenging jagad kepengin nggawe owah-owahan sing langgeng ing masyarakat dadi sakabehe. "Lock lock cerdas" alon-alon diowahi dadi permanen, ing ngendi sampeyan kudu tuku maneh kabebasan. Sing normal dadi meter lan setengah masyarakat lan sampeyan kudu mbayar dhewe. Sampeyan bisa nyewa konsultan sing larang menyang [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup