Tag: islam

Coronavirus, infestasi semut, lan ramalan liyane sing wis ana

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 8 Juli 2020 10 Komentar
Coronavirus, infestasi semut, lan ramalan liyane sing wis ana

Kadhangkala, kaya-kaya kita nyekseni acara kenabian, kayata ing papan suket militer sing saiki mangan panganan larang regane ing 3 bawana. Coronavirus duweni pengaruh utama kanggo ekonomi ing saindenging jagad, lan asring diterangno ing kene yen misale jek koronavirus iku mung alibi kanggo […]

Terusake Reading »

Asosiasi jagad Islam lan Turki karo Rusia nggawe pengambilalihan Uni Eropa dening Turki bisa: mburi NATO wiwitan ASSAM

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 6 Maret 2020 17 Komentar
Asosiasi jagad Islam lan Turki karo Rusia nggawe pengambilalihan Uni Eropa dening Turki bisa: mburi NATO wiwitan ASSAM

Penasihat militer presiden Turki Erdogan, Adnan Tanriverdi, minangka pasukan pendorong utama ing ASSAM, organisasi sing usaha duwe 61 negara Islam kerja bareng. ASSAM yaiku pakta militer Islam kanthi rahasia; varian Islam saka NATO, dipimpin Turki. Tujuan utama ing mburi nggawe ASSAM yaiku perang […]

Terusake Reading »

Yen ana prophecies kawujud, bukti sing yakin sampeyan sing bener?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 17 Juni 2019 24 Komentar
Yen ana prophecies kawujud, bukti sing yakin sampeyan sing bener?

Akeh sing maca mangerteni pangujan saka prophecies minangka tandha yen yakin sing bener. Kanggo wong sing ora seneng agama, aku pengin ngomong: mikir maneh, amarga politik kabeh donya adhedhasar kapercayan agama. Yen sampeyan ora weruh, sampeyan mung ora menehi perhatian. Napa [...]

Terusake Reading »

Bakal Notre Dame njaluk menara masjid sajrone mbenake?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 29 April 2019 6 Komentar
Bakal Notre Dame njaluk menara masjid sajrone mbenake?

Ing sawetara dinten pungkasan, sapérangan pesen sampun wonten ingkang nyatakakaken bilih Emmanuel Macron kepéngin Notre-Dame boten dipunpundhut dhateng negara aslinipun, ananging gereja kasebut kedah dipunparingaken menara Islam kanggé nggambaraken keragaman Prancis. Liyane lan liyane wong saiki pitakonan geni, sing wis speculated sing [...]

Terusake Reading »

We have another: a Dutchman converted to Islam, politician PVV (AIVD-er) Joram van Klaveren

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 4 Februari 2019 4 Komentar
We have another: a Dutchman converted to Islam, politician PVV (AIVD-er) Joram van Klaveren

Ing daftar pribumi putih sing dikonversi dadi Islam sing saiki dadi politik utawa media, kita bisa nambah bintang anyar (AIVD): Joram van Klaveren. Iku wong PVV lawas sing pengin nulis buku (amarga politisi duwe wektu) babagan carane mbebayani Islam. [...]

Terusake Reading »

Apa bener bunuh diri anggota dewan PVV Willie Dille ing The Hague?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 Agustus 2018 3 Komentar
Apa bener bunuh diri anggota dewan PVV Willie Dille ing The Hague?

Dadi situs oposisi sing dikontrol GeenStijl ndadekke video video saka anggota dewan PVV Willie Dille ing pundi dheweke ngandharake yen mantan PVVer Arnoud van Doorn bakal ndhawuhi dheweke kanggo ngobong dheweke. Klompok anggota Maroko mesthine ngancam taun kepungkur. Banjur dheweke bakal nglalu dina iki. Kanggo miwiti, Arnoud van Doorn ana [...]

Terusake Reading »

Gambar Nabi Muhammad (peace be upon him) lan kontes kartun Geert Wilders

Gambar Nabi Muhammad (peace be upon him) lan kontes kartun Geert Wilders

Aku wis ngerteni ing pidato Syeikh Imran Hosein, sing aku seneng ngrungokake amarga dheweke nganalisa babagan sejarah lan urusan saiki babagan prophecy Islam, yen Muslim ora tau ngucapake jeneng Nabi Muhammad lan yen padha padha nambah ukara sing wutuh. [...]

Terusake Reading »

Geert Wilders: politisi kudu disalahake kanggo teror amarga sikap lembut marang Islam

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 22 Desember 2016 28 Komentar
Geert Wilders: politisi kudu disalahake kanggo teror amarga sikap lembut marang Islam

Geert Wilders nampilake artikel ing situs web gatestoneinstitute.org, sing narik kawigaten Jerman lan sikap marang Islam. Panjenenganipun ngandika ing [quote] Ana ora pitutur marang kowe sing mung pelaku kejahatan iki guilty. Politikus, sing ngidini Islam ing negarane, mung kaya ngono. Sing ora mung nglamar [...]

Terusake Reading »

Telpon kanggo sedulur Turki Turki sawise kudeta Erdogan

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 22 Juli 2016 2 Komentar
Telpon kanggo sedulur Turki Turki sawise kudeta Erdogan

Sawise kabeh komentar ing Facebook babagan artikelku bab kudeta ing Turki, aku arep nelpon kabeh sedulurku Turki Muslim kanggo maca artikel iki kanthi teliti. Aku nyebut sampeyan para sadulur amarga kita manungsa lan ora amarga kita Turki, Islam utawa werna utawa ras. Ing [...]

Terusake Reading »

Protes sing mbebayani marang populasi Islam sawise serangan ing Paris

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 23 November 2015 5 Komentar
Protes sing mbebayani marang populasi Islam sawise serangan ing Paris

Ing babak media ing media alternatif iki esuk, aku teka ing wangun fanatis pilihan ing blog Xander kabar. Blog kasebut [kutipan] Ing donya Islam uga wis ana reaksi massive tumrap serangan getih ing Paris, nanging ora kaya sing ditemtokake aturan politik sing bener saka Eropa mesthi disenengi. Nanging, miturut ahli nemokake luwih saka [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup