Tag: depresi

Sejarah nuduhake siklus 90 taun lan kabeh pratondho nunjukake resesi jero sing ora bisa ditindakake

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 Maret 2020 1 Komentar
Sejarah nuduhake siklus 90 taun lan kabeh pratondho nunjukake resesi jero sing ora bisa ditindakake

Adam Baretta, aktor lan panulis, nerangake ing video ing ngisor iki yen acara 'swan ireng' kasebut caket. Sanajan aku curiga, dheweke uga diarani wong njero sing saiki bisa nggawa informasi kasebut kanggo nglaporake kedadeyan sing ora bisa kedadeyan sadurunge krisis lan isih ana sawetara buku lan […]

Terusake Reading »

Penyebab pati Ruud Lubbers mbokmenawa euthanasia sawise depresi

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 15 Februari 2018 25 Komentar
Penyebab pati Ruud Lubbers mbokmenawa euthanasia sawise depresi

Kuncup ndhuwur kita Mark Rutte kaget amarga mati Ruud Lubbers, saengga kita nyumurupi film liyane sing dirilis lan direkrut dening RTL Nieuws. Saiki Mark Rutte tansah kaget nalika ana wong mati, dadi apa sing anyar? Rutte disusun saka papan kanggo peran akting lan dadi akting saka [...]

Terusake Reading »

Gunakake obat, minyak CBD, psikosis lan depresi

Filed in KESEHATAN by ing 10 September 2015 11 Komentar
Gunakake obat, minyak CBD, psikosis lan depresi

Sawise kabeh crita babagan pengungsi mili lan kabeh jinis analisis berita liyane, iku wektu kanggo nggawa soko positif maneh. Sawise kabeh, iki kabeh crita sing mung nuduhake kita menyang masalah ing donya lan rencana nefarious saka kelas ngatur. Crita sing bakal nggawa sampeyan saiki yaiku [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup