Tag: ora dilarang

Gambar Nabi Muhammad (peace be upon him) lan kontes kartun Geert Wilders

Gambar Nabi Muhammad (peace be upon him) lan kontes kartun Geert Wilders

Aku wis ngerteni ing pidato Syeikh Imran Hosein, sing aku seneng ngrungokake amarga dheweke nganalisa babagan sejarah lan urusan saiki babagan prophecy Islam, yen Muslim ora tau ngucapake jeneng Nabi Muhammad lan yen padha padha nambah ukara sing wutuh. [...]

Terusake Reading »

Kabinet anyar Rutte III: Perampokan lan nyolong iku luwih akeh polisi ing lurung-lurung negara

Filed in ANNE FABER, PAWARTA ANALYZES by ing 11 Oktober 2017 5 Komentar
Kabinet anyar Rutte III: Perampokan lan nyolong iku luwih akeh polisi ing lurung-lurung negara

Yen sampeyan ndeleng rencana pamaréntahan Rutte III sing anyar, sampeyan langsung takon apa sampeyan kudu ora langsung mbuwang monyet 4 kasebut ing cocog kanggo nyolong. Sing ora bisa dipocapake maneh, amarga penghinaan saiki dadi 2 taun. Sampeyan ora bisa uga nindakake mau 'Ladies and gentlemen' [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup