Tag: krisis

Pengganas panji palsu nyerang London, Manchester, Paris, Barcelona lan Rotterdam ing 23 lan 24 Oktober? (UPDATE))

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 22 Oktober 2019 37 Komentar
Pengganas panji palsu nyerang London, Manchester, Paris, Barcelona lan Rotterdam ing 23 lan 24 Oktober? (UPDATE))

Dina iki aku diwenehi video ing ngendi Ole Dammegard prédhiksi panji-panji teroris (Inggris: panji palsu) serangan teroris ing London, Manchester, Paris, Barcelona lan Rotterdam kanggo 23 lan 24 Oktober (UPDATE ing ngisor artikel). Aku wis nggambarake Ole Dammegard, juru kunci media alternatif Denmark, minangka pimpinan oposisi sing dikontrol ing artikel sadurunge. Iki tegese dheweke […]

Terusake Reading »

Deutsche Bank ngetokake pidato pisanan resesi awal?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 10 Juli 2019 6 Komentar
Deutsche Bank ngetokake pidato pisanan resesi awal?

Sampeyan mbokmenawa bisa; layoffs massa ing Deutsche Bank (DB). Ing wayah wengi, ewu karyawan sing nampa surat pengunduran diri pungkasane Senin lan bisa langsung minggat. Gelombang sing paling gedhé redundansi nyerang London lan Washington DC, nanging ing pirang-pirang ewonan ing donya uga ilang. Secara total, 18.000 diijini nyerah lan [...]

Terusake Reading »

Kita bakal miwiti! 2019 seneng lan sehat kanggo kabeh sing maca!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 3 Januari 2019 3 Komentar
Kita bakal miwiti! 2019 seneng lan sehat kanggo kabeh sing maca!

Salam saka Enggal kanggo kabeh pembaca kanggo 2019! Iku taun liyane sibuk lan pratandha kanggo prospek ora sejatine aku wrote ing artikel pungkasan taun pungkasan. Mulane Jeroen Pauw nguwuh-uwuh "We are starting!" Katone ide apik kanggo mulai karo. Iku misale jek sing [...]

Terusake Reading »

Kacilakan ekonomi sing wis diprediksi kene bakal teka: Merry Christmas

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 24 Desember 2018 26 Komentar
Kacilakan ekonomi sing wis diprediksi kene bakal teka: Merry Christmas

Ora mung aku ngajak prediksi ing Desember taun pungkasan sing ekonomi Amerika (lan dadi jagad) bakal tiba. Aku uga nindakake iki sajrone pemilihan Donald Trump. Tambahake tarif kapentingan FED, bank sentral Amerika, ing minggu kepungkur kaya-kaya ndudut push terakhir. Beasiswa wis [...]

Terusake Reading »

Apa AS mbutuhake bongkahan bom palsu kanthi cepet kanggo nimbulaké saka krisis sing bakal teka?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 26 Oktober 2018 28 Komentar
Apa AS mbutuhake bongkahan bom palsu kanthi cepet kanggo nimbulaké saka krisis sing bakal teka?

Jebolan bom palsu sing dikirim menyang kabeh jeneng gedhe kayata George Soros, Hillary Clinton, Barack Obama, Robert de Niro lan CNN (lan mbok menawa aku lali sawetara) katon apik banget. Iki tumindak kanthi bom palsu cocok banget menyang gambar amba, kang bakal [...]

Terusake Reading »

Sawise kamenangan Donald Trump lan apa sing bakal teka

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 21 November 2016 68 Komentar
Sawise kamenangan Donald Trump lan apa sing bakal teka

Sadurungé aku nyathet ramalan situs web alt-market.com babagan kamenangan Donald Trump. Penulis uga mbedakake Inggris Brexit ing papan sing padha. Ing artikel sing paling anyar ing situs iki, penulis nggawe prediksi yen miturut Donald Trump, ekonomi Amerika Serikat bakal nabrak lan iki yaiku [...]

Terusake Reading »

Deutsche Bank lan Bank Jepang ambruk; mangsa nuklir finansial kaya ramalan?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 26 September 2016 2 Komentar
Deutsche Bank lan Bank Jepang ambruk; mangsa nuklir finansial kaya ramalan?

Ing artikel kanthi irah-irahan Banks nyiapake 'nuklir mangsa' finansial dadi jelas yen bank-bank wis nyiapake krisis serius. Panggilan pamaréntahan Jerman kanggo kahanan darurat ing pungkasan Agustus taun iki uga ngandhakake yen cuaca abot bakal teka. Nieuwsuur nyatakake nomer ala bengi iki malam [...]

Terusake Reading »

Pameran ana ing donya abang nanging untung ana perang vlogger

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 12 September 2016 0 Komentar
Pameran ana ing donya abang nanging untung ana perang vlogger

Senadyan pasar saham ing saindhenging donya wis tiba wiwit ana ing Jumat, kita ing Walanda cukup kuwatir karo perang vlogger. Perang antarane pirang-pirang vloggers malah. Ana perang antarane vlogger lan (uga rapper) Boef lan pesaing Para Soma banjur kita duwe 'taun vlogger' Ismail Ilgun saka distrik Poelenburg ing Zaandam sing nyebabake kabeh jenis geger. Ismail iki [...]

Terusake Reading »

Bank nyiapake 'nuklir mangsa' finansial

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 29 Agustus 2016 0 Komentar
Bank nyiapake 'nuklir mangsa' finansial

Ing sawetara dinten kepungkur aku kudu istirahat saka layar lan mirsani kabar karo 1. Ana sawetara perkara ing kono. Sing mburu kanggo dukungan Gulen saka komunitas Turki ing Walanda katoné mbukak ing wiwitan taun sekolah; Suriah kudu ngirim luwih akeh pengungsi minangka [...]

Terusake Reading »

Kesaksian saka carane kabeh pancen arep ing Yunani, apa media bisu

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 4 Agustus 2016 5 Komentar
Kesaksian saka carane kabeh pancen arep ing Yunani, apa media bisu

Aku seneng nrima dukungan kanggo karya-kancaku saka pembaca. Sayange, wis angel kanggo mbayar sewa, kanggo mbayar biaya situs web lan uga bisa mangan. Nanging nalika aku nampi crita iki saka maca, aku dadi sedhih lan tentrem. Aku isih ngatur thanks thanks kanggo [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup