Tag: operasi

DNA tembung sihir sing solves saben mateni lan kasus seksual penyalahgunaan!

Filed in NICKY TRANSFER, PAWARTA ANALYZES by ing 30 Agustus 2018 3 Komentar
DNA tembung sihir sing solves saben mateni lan kasus seksual penyalahgunaan!

DNA minangka sarana gaib anyar saka polisi lan kaadilan, lan saben wong kebak puji! Kanthi DNA sampeyan bisa ngatasi kabeh. Contone, yen pepadhamu ditemokake mati lan ana DNA ing sandhangane, banjur ngerti langsung sing pembunuh kuwi! Sing bener-bener terobosan ing teknologi [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup