Tag: palsu

Video bukti yen video JIT MH17 saka BUK Telar digawe kanggo bencana udhara: Bellingcat mudhun ing bakul

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 26 Bisa 2018 3 Komentar
Video bukti yen video JIT MH17 saka BUK Telar digawe kanggo bencana udhara: Bellingcat mudhun ing bakul

Analisis video dituduhake dening JIT, saka Bellingcat bebarengan riset, kang rampung sing Buk Telar digunakake kanggo (miturut omongane uwong) mbubrah ing MH17, teka saka Rusia, ngandhut gambar sing wis dijupuk sawise analisis pepek ing Juni ; ora ing Juli. Tanggal bencana udara yaiku 17 July [...]

Terusake Reading »

Riset nuduhake yen NOS lan polisi bisa nggawe bukti palsu lan carane alibi bisa didadekake palsu

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 7 Maret 2018 32 Komentar
Riset nuduhake yen NOS lan polisi bisa nggawe bukti palsu lan carane alibi bisa didadekake palsu

Saka panaliten situs iki, bukti keras wis metu sing NOS lan polisi bisa nguripake bukti apa wae. Iki ditrapake kanggo bukti gambar lan swara lan bukti DNA. Maca artikel iki sak tenane kanggo nganalisa bukti sing diadegaké. Indikasi apa kemungkinan sing bener [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup